Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 179
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mysza 1 napisał(a):
Ja też zawsze mogę wstawić jeśli możesz wysłać mi na maila z mojego profilu.
W sprawie Puszka cisza....Był jeszcze jeden telefon od pana z Białołęki ale nie zadzwonił ponownie:-( Ale to nic, tu mu dobrze, wazne, że się nie błąka a jego dzień jeszcze nadejdzie;)

Ważne, że jest już jakieś zainteresowanie ;)

Posted

Będę wdzięczna jeśli ktoś zechce mnie wesprzeć finansowo,:oops: poniżej rozliczenie:
Miesiąc hotelowania Puszka to 300zł do tego komplet szczepień 90 zł= 390zł
Zapłaciłam za hotel: 120 w dniu przyjęcia i 200 na konto= 320 zł
Odrobaczyłam Puszka, kupiłam preparat na kleszcze/pchły, obróżkę.
Wpłaty- 0 zł:-(
Muszę dopłacić 70 zł w tym miesiącu....

Posted

[quote name='mysza 1']Bardzo dziękuję:loveu: ja też poszukam, bo ten mój portfel z podpisu za drogi i nikt nie chce kupować. Albo wiesz Gusiu, może lepiej na Onka, nazwałam go Nero zamiast na Puszka? Tam nie ma nikogo i zero wpłat, ja nie dam rady sama:shake:
http://www.dogomania.pl/forum/f28/mlody-onek-w-umieralni-kolo-pily-grosik-na-hotel-transp-do-warszawy-pilnie-136829/

Hihi - jasnowidz jaki czy co? Właśnie Cię chciałam pytać czy bardziej na Puszka potrzebujesz czy na Nera ;)

Posted

[quote name='gusia0106']Mysza, wystawię bazarek w połowie na Puszka w połowie na Krzyczki - co Ty na to?

Bardzo dziękuję:loveu: ja też poszukam, bo ten mój portfel z podpisu za drogi i nikt nie chce kupować. Albo wiesz Gusiu, może lepiej na Onka, nazwałam go Nero zamiast na Puszka? Tam nie ma nikogo i zero wpłat, ja nie dam rady sama:shake:
http://www.dogomania.pl/forum/f28/mlody-onek-w-umieralni-kolo-pily-grosik-na-hotel-transp-do-warszawy-pilnie-136829/

Posted

No tak, ja tez rozsyłam ostatnio 2 wątki, faktycznie jakoś mniej osób zagląda, niż dawniej - może te wakacje dają popalić na całej linii...

Posted

Super:) On bardzo potrzebuje swojego domku:) Tak jak obiecałam zrobiłam dziś parę fotek Puszka i Nero. trochę kiepskie ale byłam sama a samemu cięzko. Jutro bedzie Leyla to pomoże:)

Posted

Byłam w tym chętnym domku. Pan bardzo czeka na Puszka. Wspaniałe warunki - reszta na PM. Może jednak psiak powinien tu do pana przyjechać, tyle zawracałam mu głowy - odpowiadał cierpliwie na ankiety i inne. Dzisiaj byłam - całą rodzina czekała.

I chłopiec - on tak czeka właśnie na Puszka.

Posted

supergoga napisał(a):
Byłam w tym chętnym domku. Pan bardzo czeka na Puszka. Wspaniałe warunki - reszta na PM. Może jednak psiak powinien tu do pana przyjechać, tyle zawracałam mu głowy - odpowiadał cierpliwie na ankiety i inne. Dzisiaj byłam - całą rodzina czekała.

I chłopiec - on tak czeka właśnie na Puszka.

W piątek jadę do Wrześni jakby co.......

Posted

Chciałam nie oddawać go daleko ale skoro rodzinka tak czeka i jest w porządku to chyba czas walizki pakować;)

Napisałam już do Pana czy odbiorą Puszka z Wrześni, jutro zadzwonię. Poprosiłam też o regularne przysyłanie fotek. To bardzo wdzięczny psiak:loveu:

Supergoga, bardzo Ci dziękuję:loveu:

Posted

Wow, nawet nie wiecie jak się cieszę:) Napewno nowy właścicel będzie z niego bardzo zadowolony - to bezproblemowy, zawsze uśmiechniety psiak:) To kiedy mnie odwiedzisz Mysza?:lol:

Posted

Mi pasuje jak najbardziej 12 w piątek. Mój Darek jest cały czas w domu. Tylko nie możesz być później bo około 13-13:30 jadą z Leylą i Kałkazem do lekarza do Warszawy.

Posted

Puszeczek kochany idzie do domku?? Cieszę się bardzo....ale też będę tęsknić, to taki kochany psiak:p Dziś się mizialiśmy i to sami ,we dwoje, nikt nam nie przeszkadzał:loveu:Mówiłam mu,że to już niedługo...że zaraz jego Pan go odnajdzie:roll: no i Puszkowe marzenie się spełniło:loveu:

Posted

Gusia jedzie w piątek ok 15. Wy pracujecie więc pewnie w piątek ok 12 nie mogę go odebrać?
Jeśli nie to muszę w czwartek wieczorem ale wtedy nie mam gdzie go przechowac w nocy, bo mój Hugo go zje. Ludzie kochani same kłopoty.