mysza 1 Posted July 2, 2009 Author Posted July 2, 2009 Pan się odezwał, napisał, że chciałby z wnukiem adoptować Puszka. Poproszę kogoś z Poznania o wizytę. Zobaczymy. Quote
__Lara Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 mysza 1 napisał(a):Pan się odezwał, napisał, że chciałby z wnukiem adoptować Puszka. Poproszę kogoś z Poznania o wizytę. Zobaczymy. O, a jednak :) no to wiesz, trzymamy kciuki ;) Quote
mysza 1 Posted July 2, 2009 Author Posted July 2, 2009 __Lara napisał(a):O, a jednak :) no to wiesz, trzymamy kciuki ;) dzięki:loveu: Quote
Leyla Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 Ale będą mieli fajnego psa:loveu: pozazdrościć. Ale ja Wam powiem,że będę za nim tęsknić:placz: Quote
mysza 1 Posted July 2, 2009 Author Posted July 2, 2009 Ależ Leyla, on jest do adopcji. Mozesz go mieć i to za darmo:evil_lol: I nie będziesz tęsknić;) Quote
__Lara Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 mysza 1 napisał(a):Ależ Leyla, on jest do adopcji. Mozesz go mieć i to za darmo:evil_lol: I nie będziesz tęsknić;) :loveu: właśnie :p ciotko Leylo, nie krępuj się :lol:;) Jest piękny, i taki super z charakteru, rzeczywiście można pozazdrościć ;) Quote
Leyla Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 mysza 1 napisał(a):Ależ Leyla, on jest do adopcji. Mozesz go mieć i to za darmo:evil_lol: I nie będziesz tęsknić;) ale ja mam już cztery własne psy:splat:3 suki i jednego okropnego agresora do innych psów:placz: Kiedyś widziałam kobiete z czterema psami i pomyślałam ,że coś z nią nie tak:eviltong: Ja na szczęście mieszkam pod lasem ale 100m muszę przejść i ludzie mnie pytają "to pani te wszystkie psy?":crazyeye: ale najlepszy numer jest jak mówię do nich " na chodnik, bo samochód jedzie" a one tup tup i wchodzą na chodnik, wtedy wygląda jakbym z nimi dużo rozmawiała:stupid: Quote
__Lara Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 Leyla napisał(a):ale ja mam już cztery własne psy:splat:3 suki i jednego okropnego agresora do innych psów:placz: Kiedyś widziałam kobiete z czterema psami i pomyślałam ,że coś z nią nie tak:eviltong: Ja na szczęście mieszkam pod lasem ale 100m muszę przejść i ludzie mnie pytają "to pani te wszystkie psy?":crazyeye: ale najlepszy numer jest jak mówię do nich " na chodnik, bo samochód jedzie" a one tup tup i wchodzą na chodnik, wtedy wygląda jakbym z nimi dużo rozmawiała:stupid: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: super rodzinka :p:p:p:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
mysza 1 Posted July 3, 2009 Author Posted July 3, 2009 Leyla napisał(a):ale ja mam już cztery własne psy:splat:3 suki i jednego okropnego agresora do innych psów:placz: Kiedyś widziałam kobiete z czterema psami i pomyślałam ,że coś z nią nie tak:eviltong: Ja na szczęście mieszkam pod lasem ale 100m muszę przejść i ludzie mnie pytają "to pani te wszystkie psy?":crazyeye: ale najlepszy numer jest jak mówię do nich " na chodnik, bo samochód jedzie" a one tup tup i wchodzą na chodnik, wtedy wygląda jakbym z nimi dużo rozmawiała:stupid: Kurde, to nasze przekleństwo, ja mam 3, w tym jednego agresora- samca, który pewnie by zjadł Puszka. Zresztą 3 akurat mieszczą mi się do samochodu jak gdzieś chcemy jechac, 4 trochę dużo:eviltong: Quote
Asior Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 eeetam, nie przebijecie mnie... mam 27 metrowe mieszaknie, dwa psy, w tym jednego agresora, który rzuca się na wszystkie inne psy, dwójkę dzieci plus jednego samca TŻ :eviltong: do niedawna jeszcze miałam 3 fretki... ;) Quote
Leyla Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 Asior napisał(a):eeetam, nie przebijecie mnie... mam 27 metrowe mieszaknie, dwa psy, w tym jednego agresora, który rzuca się na wszystkie inne psy, dwójkę dzieci plus jednego samca TŻ :eviltong: do niedawna jeszcze miałam 3 fretki... ;) :crazyeye::crazyeye::crazyeye: faktycznie Cie nie przebijemy, ale za to masz fajnie:p widziałam jedno Twoje dziecko na fotce i oniemiałam z wrażenia ,bo takie ładne:loveu: Mi Mąż kupił 17 letnią vitarę,wyjął siedzenia z tyłu, wrzucił tam materace,żebym mogła wozić tą ekipę:evil_lol: Jak jedziemy bez dachu to się wszyscy gapią ,jaki cyrk:evil_lol::evil_lol::razz: Quote
mysza 1 Posted July 3, 2009 Author Posted July 3, 2009 Czekam na foteczki. Lu_Gosiak obiecała wstawić. Miałam jutro być u Puszka ale jadę szukać zaginionej suni, będę plakatować okolicę. Zobaczę czy zdążę. Quote
Leyla Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 Fotki powinny być dzisiaj:p Cały czas się wścieka z Werterem:evil_lol::p Quote
__Lara Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 Leyla napisał(a):Fotki powinny być dzisiaj:p Cały czas się wścieka z Werterem:evil_lol::p Ooo, z Verterkiem? ;) Quote
Lu_Gosiak Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 [quote name='mysza 1']Czekam na foteczki. Lu_Gosiak obiecała wstawić. Miałam jutro być u Puszka ale jadę szukać zaginionej suni, będę plakatować okolicę. Zobaczę czy zdążę. jak obiecałam tak czynie:evil_lol::evil_lol: Quote
mysza 1 Posted July 3, 2009 Author Posted July 3, 2009 Boże, psa mi chce łyknąć ta potwora:evil_lol: Dzięki za fotki:loveu: Quote
__Lara Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 Zabawa na całego :loveu::loveu::loveu: To jest też fajne: Zabawa w kotka i myszkę :loveu::loveu::loveu: ale tam mają wybieg :loveu: Quote
Asior Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 Leyla napisał(a): Mi Mąż kupił 17 letnią vitarę,wyjął siedzenia z tyłu, wrzucił tam materace,żebym mogła wozić tą ekipę:evil_lol: Jak jedziemy bez dachu to się wszyscy gapią ,jaki cyrk:evil_lol::evil_lol::razz: tyż bym się gapiła :evil_lol: Quote
megii1 Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 Jak widać na fotkach Puszek ma etap zmiany sierści - myśle że za parę dni jak wszystko się wyczesze a reszta wypadnie - pokaże nam swoje nowe wcielenie:) Quote
__Lara Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 Asior napisał(a):tyż bym się gapiła :evil_lol: Leyla :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: :diabloti: chciałabym to zobaczyć :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
mysza 1 Posted July 4, 2009 Author Posted July 4, 2009 megii1 napisał(a):Jak widać na fotkach Puszek ma etap zmiany sierści - myśle że za parę dni jak wszystko się wyczesze a reszta wypadnie - pokaże nam swoje nowe wcielenie:) Odsłona letnia się objawi;) Quote
megii1 Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 No własnie - Puszek był dziś kolejny raz czesany - nawet nie zdajecie sobie sprawy ile może wychodzić sierści z takiego małego psiaczka. Leyla robiła dzis zdjęcia czesanka:) Quote
__Lara Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 mysza 1 napisał(a):Odsłona letnia się objawi;) A to bardzo ciekawe :lol: super, może będzie jeszcze piękniejszy :loveu: Quote
Leyla Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 megii1 napisał(a):No własnie - Puszek był dziś kolejny raz czesany - nawet nie zdajecie sobie sprawy ile może wychodzić sierści z takiego małego psiaczka. Leyla robiła dzis zdjęcia czesanka:) Robiłam foty, jutro poproszę Lu Gosiak to wstawi ,bo dziś citka baluje:knajpa::cunao::drink1:Dojdzie do siebie pewnie wieczorem;) Quote
mysza 1 Posted July 5, 2009 Author Posted July 5, 2009 Ja też zawsze mogę wstawić jeśli możesz wysłać mi na maila z mojego profilu. W sprawie Puszka cisza....Był jeszcze jeden telefon od pana z Białołęki ale nie zadzwonił ponownie:-( Ale to nic, tu mu dobrze, wazne, że się nie błąka a jego dzień jeszcze nadejdzie;) Quote
Recommended Posts