__Lara Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 A mi się bardziej podoba imię Pędzelek :eviltong: Quote
mysza 1 Posted June 21, 2009 Author Posted June 21, 2009 Cieszę się, że u Puszka vel Pędzelka wszystko ok :) Ogłoszenia dziękuję ale moja koleżanka ma zrobić. Zaglądajcie proszę do maluszka, bo nie będę miała netu aż do środy wieczorem. Quote
malawaszka Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 ewajanka napisał(a): Wakacje właśnie się zaczęły jak widac:shake: :-( dokładnie - pieska drutem do słupa i heja na urlopik wygrzewać się i bawić na słońcu :angryy: Quote
__Lara Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 malawaszka napisał(a)::-( dokładnie - pieska drutem do słupa i heja na urlopik wygrzewać się i bawić na słońcu :angryy: malawaszka, nawet nie mów... ludzie to duże bestie... :angryy::mad: Quote
megii1 Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Puszek to mega grzeczny psiak - już następnego dnia po przywiezieniu chodzi na spacerki bez smyczy. Maluszek bardzo się pilnuje i co pare metrów odwraca główkę czy aby napewno za nim idę:) Quote
mysza 1 Posted June 24, 2009 Author Posted June 24, 2009 megii1 napisał(a):Puszek to mega grzeczny psiak - już następnego dnia po przywiezieniu chodzi na spacerki bez smyczy. Maluszek bardzo się pilnuje i co pare metrów odwraca główkę czy aby napewno za nim idę:) Widziałam na wątku Vertera, że chodzi bez smyczy. Boję się, żeby nie pobiegł za jakimś zwierzakiem, kotem czy innym, coś go spłoszy, a on jeszcze nie ma więżi z Wami i nie zna drogi do domu, wolałabym, żeby chodził na smyczy. Juz taka służbistka jestem:evil_lol: Cieszę się, że jest grzeczny. Quote
megii1 Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 Nie ma problemu:) Bedzie chodzić na smyczy:) Powiem mu, że Ty go tak urządziłaś :lol: Ale wiesz, to jedyny psiak, wśród naszych tymczasowiczów , który ma takie prawa - po prostu mu ufam ;) Quote
mysza 1 Posted June 25, 2009 Author Posted June 25, 2009 __Lara napisał(a):Ciotki,a psina ma jakieś ogłoszenia? Ma, pełna opcja. Miałam jedno zapytanie o niego ale nie dostałam odpowiedzi na maila. Megii, kurczę, nie wybaczy mi ale jeszcze trochę, jeśli nei znajdzie domu a pobędzie dłużej wtedy go będziemy puszczać. Quote
megii1 Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 Wiesz, on jak chodził bez smyczy, kiedy wracaliśmy do domu ze spaceru biegł pierwszy pod bramę i czekał aż reszta przyjdzie:) Taki mądrala:loveu: Quote
mysza 1 Posted June 25, 2009 Author Posted June 25, 2009 megii1 napisał(a):Wiesz, on jak chodził bez smyczy, kiedy wracaliśmy do domu ze spaceru biegł pierwszy pod bramę i czekał aż reszta przyjdzie:) Taki mądrala:loveu: Kurczę, tak bym chciała, żeby mu się poszczęściło, zeby znalazł fajny dom na zawsze a tu wakacje, zastój adopcyjny, eh.... Quote
gusia0106 Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 Ja też zaglądam, tylko pomysłów na domek mi brakuje Quote
mysza 1 Posted June 26, 2009 Author Posted June 26, 2009 Kurczę, ani jednego telefonu, jeden mail ale bez odpowiedzi. Puszek jest pospolity:shake: Quote
eski Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 Asior napisał(a):jaki tam pospolity!!! Piękiny jest!!!!!!! Co racja to racja. Jest śliczny. Spokojnie, domek się znajdzie :) Quote
__Lara Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 Asior napisał(a):jaki tam pospolity!!! Piękiny jest!!!!!!! Dokładnie, mi się bardzo podoba :loveu: Quote
mysza 1 Posted June 26, 2009 Author Posted June 26, 2009 __Lara napisał(a):Dokładnie, mi się bardzo podoba :loveu: Mnie tam tez się podoba:loveu:, a jak przypomnę sobie jak wtulał sie w moje ręce w samochodzie, jak bardzo potrzebował bezpieczeństwa po tym głosnym poboczu to aż mi się płakać chce. Quote
mysza 1 Posted June 27, 2009 Author Posted June 27, 2009 Maluszek Puszek, może jutro Cię odwiedzę:eviltong: Quote
__Lara Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 [quote name='mysza 1']Mnie tam tez się podoba:loveu:, a jak przypomnę sobie jak wtulał sie w moje ręce w samochodzie, jak bardzo potrzebował bezpieczeństwa po tym głosnym poboczu to aż mi się płakać chce.[/quote] Wzruszające :loveu: Quote
Recommended Posts