Gandzia Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 [FONT=Calibri]Kolejna bieda z Wolbromia szuka domku stałego albo tymczasowego!! Kolejne targi na których zostały wyrzucone wspaniałe psiaki. Teraz wiem o jednym, a raczej o jednej suni!![/FONT] [FONT=Calibri]O suni dowiedziałam się dwie godziny temu!! Mieszka od 2 tygodni pod osiedlowym sklepem, dostaję jakieś resztki ze sklepu i wodę a śpi pod sklepem w krzakach. Teraz w małopolsce pada i pada a to biedactwo leży tam samo.. Dowiedziałam się, że głuchy pies przybłąkał się pod sklep więc pojechaliśmy zobaczyć nowego przybysza. Gdy zajechałam okazało się, że nie jest głucha bo zaraz jak ją zawołałam podeszła, okazała się piękną suczką i do tego bardzo przyjazną. Wylizała mnie dokładnie, dała sobie sprawdzić ząbki – bieluteńkie!! Zjadła troszkę suchej karmy i musiałyśmy się pożegnać!! Ja do ciepłego domu a ona powrotem w krzaki. [/FONT] [FONT=Calibri]Zdjęcia są jakie są, ponieważ nie mieliśmy przy sobie aparatu aaa niestety takie zdjęcia wyszły nam z telefonu, ale jutro pojedziemy jej dać jeść i porobiły ładne zdjęcia!! Pojedziemy z Michałkiem żeby zobaczyć jej reakcję na dzieci!! Patrzyłam jeszcze czy przypadkiem nie spodziewa się szczeniaków , bo przecież taką sukę najłatwiej wyrzucić a zabrać sobie nową!! Wryy!! Ale nie widzę żadnych zmian w sutkach, ale pieron wie co się szykuję!! [/FONT] [FONT=Calibri]DOMEK POSZUKIWANY DLA TEJ PIĘKNEJ MŁODEJ DAMY!! ONA JEST NAPRAWDĘ CUDOWNA, TROSZKĘ PUCHATA – JEDNAK ZANIEDBANA ;( KĄPIEL I NADAJĘ SIĘ NA PSA DO ŁÓŻKA ;) I TYLKO DO PRZYTULANIA I CAŁOWANIA!! [/FONT] Quote
Arika77 Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 Na pewno nie spadla z nieba! LUDZIE,ZASTANOWCIE SIE CO WY ROBICIE! PRZESTANCIE WYRZUCAC PSY,JAK NIEPOTRZEBNE SMIECI!:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Quote
Arika77 Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 Arika77 napisał(a):Na pewno nie spadla z nieba! LUDZIE,ZASTANOWCIE SIE CO WY ROBICIE! PRZESTANCIE WYRZUCAC PSY,JAK NIEPOTRZEBNE SMIECI!:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :shake::shake::shake::shake::shake::shake::shake: Quote
REJA Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Jakie biedactwo i teraz jeszcze moknie:shake:.Może się zgubiła? Quote
Gandzia Posted June 23, 2009 Author Posted June 23, 2009 Oj wątpie, [FONT=Calibri]Wolbrom jest małym miastem więc góra po 2 dniach by ją właściciele znaleźli.. Prawie każdy się zna więc by się rozniosło, że pies mieszka pod sklepem . Ja się tak właśnie dowiedziała, bo mieszkam na jednym końcu miasta a ona na drugim… echhh…. Taka burza była w nocy, że dom chodził, moje psy mimo, że były w domu zawału omal nie dostały a te biedactwo samo… Największe prawdopodobieństwo to takie, że została porzucona… Są wakacje a w tym okresie pojawia się u nas zawsze dużo psów, zwłaszcza w czwartki…. Więcej handlarzy przyjeżdża takich z wiosek a to truskawki, warzywa, owoce i zwierząt w tym okresie się też coraz więcej pojawia… A co się nie sprzeda to zostaje… Przykładem jest Misiek, który już znalazł dom, oprócz tej cudownej suni jest jeszcze pies ale bardzo dziki i nie mogę go złapać – chociaż do zdjęcia… A ile jest jeszcze takich bied?? Raczej sporawo bo to raczej po tamtej części miasta się osiedlają aby czekać na swojego Pana…. [/FONT] [FONT=Calibri]Mam nadzieję, że tak jak do Miśka uśmiechnie się los i do niej…. Jest po prostu CUDOWNA![/FONT] [FONT=Calibri]Do góry śliczności na dobry początek dnia![/FONT] Quote
REJA Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Biedna psinka dalej pod gołym niebem:-(.Pomocy!! Quote
Arika77 Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Nikt nie moze zaoferowac chocby DT???!!! :shake: Quote
REJA Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Jakiś chwilowy domek by się przydał w okolicy Wolbromia. Czy jest to możliwe? A potem zbiórka na DT ? Żeby tylko w złe ręce nie wpadła:shake:. Quote
Arika77 Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 REJA napisał(a):Jakiś chwilowy domek by się przydał w okolicy Wolbromia. Czy jest to możliwe? A potem zbiórka na DT ? Żeby tylko w złe ręce nie wpadła:shake:. NIKT NIE MOZE POMOC???!!!:shake: Quote
REJA Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 Jeszcze raz sunie podniosę.Czy ktoś wie jak przetrwała te burzowe dni? Quote
Gandzia Posted June 24, 2009 Author Posted June 24, 2009 Ech pod sklepem w krzakach:/ :shake: Biedactwo... Może znajdzie się ktoś kto ją pokocha??:( W okolicach Olkusza burza zabiła bernardyna przywiązanego do budy:/ Quote
Recommended Posts