KArolKA5611 Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 To numer konta bym prosiła na PW to w poniedziałek bym zrobiła przelew kobitki Quote
ponka1 Posted July 25, 2009 Author Posted July 25, 2009 KArolKA5611 napisał(a): Wpiszcie mnie w stałe mogę Was wspomóc kwotą 20zł miesięcznie. dziękujemy w imieniu Tuptusia KArolKO!:loveu:już jesteś na pierwszej stronie na liście deklarujących! P.S. ktoś z Was dziewczyny pytał się o bazarek: Oktawii koleżanka przekazała piękne fanty na ten cel-jest po akademii sztuk pięknych i sprzedaje swoje dzieła do galerii-więc jutro bym wystawiła bazarek na Tuptusia, podam linka tutaj (podobno są śliczne:-o) proponuję by te osoby które chcą przelac pieniązek na maluszka niech zaczekają z przelewem póki Tuptuś nie będzie bezp.w hoteliku-może się coś jeszcze uda wymyślec-ale więcej jutro ew.:cool1: Quote
ponka1 Posted July 26, 2009 Author Posted July 26, 2009 na razie nic nie udało mi się wymyślec mimo szczerych chęci:oops: w ciągu dnia założe obiecany bazarek dla Tuptusia i wstawię tutaj link Quote
ponka1 Posted August 1, 2009 Author Posted August 1, 2009 Jest problem, Piromanka nie może załatwić transportu / zepsuty samochód /, czyli Tuptusia nie zawiezie. Miejsce w hoteliku czeka, ale pies sam tam nie pójdzie. Poza tym powstało kolejne zagrożenie, biedak o mało nie został zagryziony przez stróżującego na tym podwórzu dużego psa. Gdyby nie szybka ingerencja, pomoc nie byłaby mu już potrzebna. Na pewno gospodarze nie będą zwracać uwagi, a tym bardziej bronić małego. Silniejszy przetrwa. Jeżeli ktoś ma sensowny pomysł na transport, proszę o pilny kontakt. Co do bazarku, to rzeczy czekają, ale nie mam na razie zdjęć, obiecuję jak najszybciej założyć i podam link. Quote
Selenga Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 jeśli by ktoś mógł ze mną pojechać, to ja mogę malucha przewieźć albo żeby przy odbiorze malca był ktoś, kto go zapakuje do kontenerka ja jestem mało sprawna i nie bardzo sobie z tym poradzę, ale za kierowcę mogę robić Quote
marysia55 Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 ponka1 napisał(a):Poza tym powstało kolejne zagrożenie, biedak o mało nie został zagryziony przez stróżującego na tym podwórzu dużego psa. Gdyby nie szybka ingerencja, pomoc nie byłaby mu już potrzebna. :crazyeye: boże jak słyszę coś takiego to normalnie włącza mi się wewnętrzny system alarmowy :placz: kobietki błagam załatwcie ten transport ( pomóżcie Selendze ) :modla:, niech ten piesio będzie już poza granicą niebezpieczeństwa. Jak znajdzie sie juz w hoteliku to proszę o pw z nr konta bo również deklarowałam stałą miesięczną wpłatę :p dla niego :loveu: Quote
ponka1 Posted August 2, 2009 Author Posted August 2, 2009 Tuptuś jedzie w ten wtorek-Oktawia w związku z zaistniałą sytuacją poprosiła ładnie TZ-a:cool1::eviltong:-(jak ostatnio od tych samych sąsiadów kociaczki do Kociego Świata do Kasi). Jest początkującym kierowcą-ale trzymajmy kciuki by podróż była udana! Z samego rana jedzie do Warszawy do Abrykadabry pod jej dom-potem ona go przejmuje i zawozi do Jamora do hoteliku-tego samego dnia. Oktawia telefonicznie ją dzisiaj poprosiła o to-podam Abrze ten link to wejdzie na ten wątek i potwierdzi. Za moment potwierdzenie otrzyma też Jamor-gdyż wszystko już ustalone. Tutpuś nie ma transporterka-Oktawia pożycza mu szelki samochodowe i podkład gdyby coś mu się w trakcie zachciało nieprzewidzianego, oraz prześcieradełko. Otatnie podrygi malutkiego Tuptusia-bo w ten piątek był na zębach dużego mix Owczarka-dokładne relacje od Okty: który jest razem z nim i małym kundelkiem obok-po kilku minutach wolności i zapięciu z powrotem na uwięż duży pies zaatakował Tuptusia-nie zamierzał go puścic-Oktawia wszystko słyszała-skowyt i wielki jazgot-który podniosły dziewczynki-bały się go złapac więc tylko krzyczały bo go puścił-następnym razem nie będzie takiego "farta" bo duży pies jest na niego cięty-Tuptuś tylko histerycznie piszczał:placz:-dlatego nie będzie już okazji by ten pies go nie rozszarpał-a ma dużo energii i siły: niekastrowany roczny mix, spragniony wolności której nie ma i malutki Tuptusio-stale piszczący by go uwolnic-Oktawia widziała go za swoją bramą-jak był na kilka minut szczęśliwy bo został spuszczony z łańcucha na 3 minuty spaceru-to właśnie po tym tak się stało, duży był razem z nim-potem dorwał się mu do gardła. Podobno nie jest pogryziony-tak mówiły dziewczynki-ale był w szoku-co równie jest niebezpieczne dla tak malutkiego psa:shake:. Quote
Onaa Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 Żeby już Tuptuś był wolny i bezpieczny. A nie było o niego żadnych telefonów z ogłoszenia w PP ? Quote
ponka1 Posted August 2, 2009 Author Posted August 2, 2009 oto nowy obiecany bazarek dla Tuptusia: http://www.dogomania.pl/forum/f99/deska-z-decoupagem-2-naszyjniki-na-tuptusia-bez-oka-na-hotel-t-143317/ Florentynka: 374 zł-z dwóch bazarków przelej na konto Jamora-podane jest na pierwszej stronie-dopisz w tytule: "z 2 bazarków na Tuptusia od Klementynki" Ketunia: swoje 100 zł-od siebie również na konto Jamora-podając swój nick z dogo z dopiskiem :"na Tuptusia od Ketunii" to samo tyczy się wszystkich osób-które deklarowały co miesięczne wpłaty, (są na pierwszej stronie wymienione)-podajcie swój nick z dogo z dopiskiem: "na tutptusia i swój nick ..........." moja sugestia-te osoby które deklarowały stałe wpłaty niech zrobią sobie w banku dyzpozycje stałych przelewów na konto Jamora-namiary na pierwszej stronie. Folen: Allegro się skończyło Tuptusia:oops: P.S. Dogo07-był telefon od dziewczyny z Wadowic-chce jakąś kwotą wspomóc Tuptusia. Quote
marysia55 Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 Przelew ode mnie poszedł chwilę temu, będzie u Jamora pewnie jutro na koncie. Trzymaj się mały Tupaliński :loveu: Quote
Abrakadabra Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 No to we wtorek jedziemy do Warki !!! Ps. Ponka - nie martw się o szelki. Quote
marlenka Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 O to Tuptak wreszcie jedzie :multi::multi:. Abrakadabra o której będziesz w Warce ?? Mogę z Tobą podjechać do Jamora . Quote
Folen Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Allegro wznowione: Malusi Tuptuś bez oczka,na łańcuchu-szuka domu! (704479093) - Aukcje internetowe Allegro Quote
Abrakadabra Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 marlenka napisał(a):O to Tuptak wreszcie jedzie :multi::multi:. Abrakadabra o której będziesz w Warce ?? Mogę z Tobą podjechać do Jamora . Wszystko zależy od TZ Oktawii. Miałam dzwonić do SBD z prośbą o nr tel do Ciebie! Jasne, że musimy się spotkać! Nie mam pojęcia gdzie jest hotel Jamora, dlatego autochtonka będzie mile widziana... Wyslij mi na pW swój numer. Quote
ketunia Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Melduję, że pieniążki przelane. Tuptusiu to już ostatnia noc i od jutra będzie już tylko lepiej. Pozdrawiam Kasia Quote
jamor Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 na tuptusia miejsce czeka od dłuzszego czasu, jedno z ostatnich. marysia55, nie robic mi przelewów jak nie ma u mnie psa. prosze nie robic mi składek na moim koncie, czytac post nr http://www.dogomania.pl/forum/f937/hotel-u-jamora-propozycja-138231/ pisac do mnie na meila, priv lub na watek hotelu, wyszukiwarka forum cos nie działa i jest problem z lokalizacja niektorych wątków Quote
ponka1 Posted August 5, 2009 Author Posted August 5, 2009 Tuptuś już u Jamora!:lol: wczoraj TZ-wiózł go do W-wy do Abrakadabry a ona ezpośrednio do Warki-w drodze był bardzo grzeczny-mimo podkładu na siedzeniu nic nie zrobił. Abra zda relacje również-jak dorwie się do komputera-u Jamora jest pięknie-tak mówi Abra jak i reszta. Klementynka-proszę przelej pieniądze z bazarku-instrukcja jest wcześniej-trochę głupio jest mi drugi raz przypominac.... potrzebne stałe deklaracje na hotel w dalszym ciągu! i zapraszam na nowy bazarek! Quote
marlenka Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Ja wczoraj poznałam Tuptusia , śliczny psiak i powiem szczerze że tą dziurę po oku to nie widać , wyglada tak jakby miał przymrużone oko , jest milusi , cyknęłam kilka zdjęc to później wkleje Quote
Bambino Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Ponka1, w 1 poście jako konto do naszych deklarowanych wpłat podane jest konto jamora, ale jamor w poprzednim poście odsyła nas do strony swojego hotelu, gdzie na czerwono pisze,że do wpłat należy wybrać 1 osobę z wątku i nie robić mu składek na danego psa na jego koncie, tylko przelać ustaloną miesięcznie kwotę w jednej kwocie. Po postach widzę, że część z nas wysłała środki już do jamora, więc musimy się zastanowić jak to dalej rozwiązać, żeby było ok. Teraz jak już Tuptuś jest bezpieczny. Czy ktoś z tego wątku zajmował się zbieraniem środków?. poza tym trzeba mieć świadomość, że czasem trzeba będzie się napocić ze zbiórką, żeby na czas do jamora trafiła cała kwota. Quote
ponka1 Posted August 5, 2009 Author Posted August 5, 2009 dzięki Marlenko!:loveu: już nie mogę się doczekac by Tuptusia zobaczyc w normalnym otoczeniu (u Okty skończyły się piski-Tuptuś wolny) Bambino-tak-jednak w tym miesiącu Ketunia posłała 100 zł Klementynka ma z bazarków 274 zł-więc brakuje do pełnej kwoty tylko 15 złoty-by było za cały miesiąc. Ja proponuję kandydaturę Ketunii-która od razu odezwała się na prośbę na wątku-nie trzeba było jej ściągac pisząc privy-zaangażowana w wątek-czyta z tego wniosek i ma w subskrypcjach-solidnie dokonała przelewu na Jamora;) Quote
marysia55 Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 [quote name='jamor']na tuptusia miejsce czeka od dłuzszego czasu, jedno z ostatnich. marysia55, nie robic mi przelewów jak nie ma u mnie psa. prosze nie robic mi składek na moim koncie, czytac post nr http://www.dogomania.pl/forum/f937/hotel-u-jamora-propozycja-138231/ pisac do mnie na meila, priv lub na watek hotelu, wyszukiwarka forum cos nie działa i jest problem z lokalizacja niektorych wątków no i nakrzyczało chłopisko na mnie :evil_lol::evil_lol:. marysia55 inteligentna kobieta ( chyba?) więcej tego nie zrobi :p:p:p. Dla wyluzowania sytuacji proponuje po piwku Quote
Recommended Posts