ketunia Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 Z tego co obliczyłam to na Tuptusia na przyszły miesiąć mamy 218.50 zł. ( na konto Jamora za pierwszy miesiąc poszło 510 zł) Czekam jeszcze na wpłatę za sierpień od KArolKA5611 20 zł. Jak dojdą kolejne wpłaty za wrzesień to będziemy miały 320 zł. Czyli będzie brakowało 70 zł. Pozdrawiam Kasia Quote
ketunia Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Tuptusiu mało Cioteczek do Ciebie zagląda ostatnio Quote
ihabe Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Tuptusiu, nie myśl, że ciotki Cię opuściły, bo tak nie jest:loveu: Quote
hop! Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 [quote name='ponka1'] Sava: jednorazowo 300 zł:loveu:: przeznaczone na leczenie okulistyczne: oczyszczenie dziury i jej zaszycie, wizyty u okulisty, kastracja, zaszczepienie Byłam w hotelu i widziałam podniebienie Tuptusia. Niestety, samo się nie zagoi. Pilnie potrzebna jest wizyta u specjalisty. Co z leczeniem okulistycznym? W tej sprawie również cisza. Koniecznie i jak najszybciej zajmijcie się tym! Quote
ketunia Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 Na moje konto niestety nie wpłynęly te pieniążki na leczenie oczka. Chyba, że zostały przelane do kogoś innego. Mało osób tu zagląda:shake: Quote
marlenka Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 Może napisz PW do osoby która deklarowała kasę dla Tutpaka na to oczko . Quote
ketunia Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 Wiadomość wysłałam. Z tego co widziałam Sava była aktywna ostatni raz w lipcu. Quote
hop! Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 Leczenie oka jest ważne, ale najpilniejsza jest konsultacja u specjalisty w sprawie niegojącego się podniebienia. "Jamorowy" wet nie jest w stanie pomóc. Uważa, że podniebienie samo się nie zagoi, i że psu potrzebne jest leczenie kliniczne. Quote
ketunia Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 W takim razie nie ma na co czekać. Tylko kto pojedzie z Tuptusiem do specjalisty? Quote
marlenka Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 ketunia napisał(a):W takim razie nie ma na co czekać. Tylko kto pojedzie z Tuptusiem do specjalisty? Hm a Jamor nie pojedzie???? orientujecie się jaki to wet musi byc ??? To poszukam czegoś . Mam troszkę niesprawne autko więc do wawy nie bardzo moge jechać ale może cś znajde bliżej . Napiszcie co to za specjalita musi być ??? Quote
hop! Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 marlenka napisał(a):Hm a Jamor nie pojedzie???? orientujecie się jaki to wet musi byc ??? To poszukam czegoś . Mam troszkę niesprawne autko więc do wawy nie bardzo moge jechać ale może cś znajde bliżej . Napiszcie co to za specjalita musi być ??? Pogadaj z jamorem i dowiedz się dokładnie. Quote
marlenka Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 hop! napisał(a):Pogadaj z jamorem i dowiedz się dokładnie. Tak zrobię . Quote
ketunia Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 Kto potrafi zrobić bazarek? Mam kilka rzeczy do wystawienia. Brakuje na hotel w przyszłym miesiącu. Ja niestety nie mogę co miesiąć dokładać 300 zł. Mam tu trochę zobowiązań. Jakoś to będzie.. Teraz najważniejsze jest podniebienie Tuptusia. Quote
marysia55 Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 ketunia napisał(a):Czy Tuptuś ma aktualne ogłoszenia? allegro było ale się skończyło, miał tez inne ogłoszenia ale też nie wiem czy przypadkiem się nie pokończyły. Nie pamietam tez dokładnie kto je robił. Może odezwie sie któraś cioteczka co je robiła to bysmy wiedziały czy przypadkiem nie trzeba ich odnowić :roll: Quote
jamor Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 http://www.dogomania.pl/forum/f937/hotel-u-jamora-propozycja-138231/index51.html#post12867758 Quote
ihabe Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 marysia55 napisał(a):przeczytane mistrzu :evil_lol: Tak mistrzu to dobre słowo :loveu::loveu: jedyne jakie można tutaj zastosować.:loveu: Quote
marlenka Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Abrakadabra się dowiedziała o tego lekarza to powinien być chirurg , w warszawie jest u jej wetka w klinice podobno też dobry okulista. Jeszcze czekam na info jakie mogą byc mniej więcej koszty " naprawienia" paszczy:evil_lol: Tuptusia. Napiszcie jakimi środkami na leczenie dysponujecie ( jesli takie wogóle są ) . Z transportem bysmy jakoś sobie poradziły , tylko nie wiadomo ile kasy narazie potrzebne na jego leczenie ??:shake: Quote
marlenka Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 ketunia napisał(a):Kto potrafi zrobić bazarek? Mam kilka rzeczy do wystawienia. Brakuje na hotel w przyszłym miesiącu. Ja niestety nie mogę co miesiąć dokładać 300 zł. Mam tu trochę zobowiązań. Jakoś to będzie.. Teraz najważniejsze jest podniebienie Tuptusia. Ketunia ktoś jest chętny żeby zrobić bazarek ??? Jesli nie to daj znać wyślesz mi zdjęcia z opisami i spróbuje coś zdziałać , Quote
ketunia Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Ja mam niestety tylko 100 zł na hotelik za przyszły miesiąc. Nie doszły wszystkie wpłaty. Quote
ketunia Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Kasy na leczenie nie ma. Trzeba pozapraszać tu więcej Cioteczek Quote
ketunia Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 marlenka napisał(a):Ketunia ktoś jest chętny żeby zrobić bazarek ??? Jesli nie to daj znać wyślesz mi zdjęcia z opisami i spróbuje coś zdziałać , Dziękuję. Postaram się jeszcze dzisiaj wysłać fotki Quote
marlenka Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 ketunia napisał(a):Kasy na leczenie nie ma. Trzeba pozapraszać tu więcej Cioteczek Ketunia a co z tą osobą ktora deklarowała 300 zł na okulistę ?? Nie odezwała się ??:shake: Quote
marlenka Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Ciotki może macie jakieś fanty chociaż na bazarek ( ja też u siebie poszukam ) to poprosze zdjecia z opisem . Tuptuś czeka na wasza pomoc chęci są , możliwośc jest brakuje jak zwykle kasy :-( Quote
Recommended Posts