malawaszka Posted November 21, 2004 Posted November 21, 2004 hihih mały żołnież Denis :P fajne ma to ubranko 8) jeszcze madziorka musicie mu kapić mały karabinek plastikowy i przewiesić przez plecki :wink: super
orsini Posted November 22, 2004 Posted November 22, 2004 WOW!!! ale z fotami zaszaleliscie!!!SUPER!!!! Justa super obrozka!!!
Marta-m Posted November 22, 2004 Author Posted November 22, 2004 super fotki... Dobrze macie z ta łączką...taka duza i tak blisko! Naprawde warto sprobowac do tam póścic,mozesz np. zacząć go puszczac bardzo rano-wtedy jest mało psów i samochodów...
orsini Posted November 23, 2004 Posted November 23, 2004 jeszcze jedna proba moich szczenkow:)))tym razem inny serwer moze lepiej bedzie wpuscilam do nich szeltika:)))i ja troche napadly za mocno:))))
malawaszka Posted November 23, 2004 Posted November 23, 2004 nie mogę z tych fotek :lol: :lol: :lol: szelciak pirania :lol: ile ma sheltie?? sznaucie już go dogoniły wzrostem??? :o
orsini Posted November 23, 2004 Posted November 23, 2004 no szatan:)))wzrostem to jej nie dogonily,ale ciezarem to juz chyba:)))bo ona strasznie lekka-jak kurczak - pneumatyczne kosci:))) jutro lub w srode wkleje nowe:)))ale jeszcze nie zrobione sa:)))cyfrowka w domku pozyczona jest,wiec jak sie lenic nie bede to zrobie:))
malawaszka Posted November 23, 2004 Posted November 23, 2004 :nono: to się nie lenić tylko fotki cykać 8) i się tu chwalić :P ja zamawiam taką że sznaucio stoi koło sheltie - przodem żeby było widać różnicę wzrostu :D i fotki z mamusią :angel:
jostra Posted November 23, 2004 Posted November 23, 2004 Świetne te maluchy, a szeltik wygląda na strasznego potwora :P
Justa Posted November 23, 2004 Posted November 23, 2004 orsini, maluchy sa przepiękne przesłodkie i cudowne!!! Chcemy więcej zdjęć!!! A ja mam kilka fot Galci nowego ubranka (jest takie jasne od lampy, w rzeczywistości jest bardzo ciemno granatowe ;) )
orsini Posted November 23, 2004 Posted November 23, 2004 Justa: super ubranko!!!To to od Izy???bo ja mam takie jak malawaszka:))tez fajne, ale nie ocieplane a to wyglada na podszyte polarkiem
malawaszka Posted November 23, 2004 Posted November 23, 2004 :klacz: bombowe - gratulacje za dobrą robotę :wink:
Marta-m Posted November 23, 2004 Author Posted November 23, 2004 super!!!!!!!!!!!! Jak tak oglądam wasze zdjęcia w ubrankach to mysle dlaczego Edi nie ma...... :roll: Ale juz wiem...ma tyle siesci że mu wystarczy :P
Olivka Posted November 24, 2004 Posted November 24, 2004 Hej! Wstawiam kilka zdjęć z wystawy w Kielcach . Niestety było tam tak ciemno, że jakość jest tragiczna. Ale zawsze coś tam widać . Co prawda to galeria sznaucerów i zdjęcia odbiegają troszkę od tematu , ale sznaucerki nam jakoś nie "wyszły" http://foto.onet.pl/albumy/album.html?id=26878&q=Oliwka&k=10
madzior_ka Posted November 24, 2004 Posted November 24, 2004 super Olivko, że wstawiłas zdjecia, co prawda jak mówiłaś, mało na nich widać, ale i tak super:) nie masz więcej?
Ka-Vanga Posted November 25, 2004 Posted November 25, 2004 Orsini, jakie przeslodkie maluchy :iloveyou:. A gdzie nastepna porcja malych sznauciatek dla stesknionych :wink: .
madzior_ka Posted November 25, 2004 Posted November 25, 2004 Witajcie a oto pierwsza porcja fotek z dzisiejszego zimowego spacerku:)
madzior_ka Posted November 25, 2004 Posted November 25, 2004 i kolejne zdjątka: i jak wam się podoba moje słodkie maleństwo? a gdybyście wiedzieli ile byo płukania tych łap żeby kulki zeszły...ech nigdybwiecej w śnieg w ubranku bez łapek na przyszłosć chodzimy tylko w moro:)
Marta-m Posted November 25, 2004 Author Posted November 25, 2004 To ja tez daje fotki (nareszcie!!!!!!!!!) Zaznaczam że robione aparatem tradycyjnym stad ta "jakosć" :lol: noi duże niestety bo i tak nie miałam czasu bardziej zmiejszać....(to nie wszystkie zdjęcia w dodatku 8) ) Najpierw zimowe w plenerze: za domkiem w ogródku przed domkiem na ukochanym boisku!!!!!!! :D
Marta-m Posted November 25, 2004 Author Posted November 25, 2004 hmmmm niewyszły takie duze......... Porcja "z domku" przy michach prosi o szyneczke 8) niesie swoja ulubiona zabaweczke.. "ja też chce wejsć do Ciebie!!!" C.D.N
malawaszka Posted November 25, 2004 Posted November 25, 2004 :klacz: aahahaha jaki boski Edi - haha zarośnięty i nawet na ogonie ma długie włosy :angel: kochany Marta dawaj wszystkie :P
Marta-m Posted November 25, 2004 Author Posted November 25, 2004 to jeszcze pare 8) biedny.....podczas "pół kapieli" czyli same łapki i bródka "podrap mnie po brzuszku" padał mocno snieg........ więc przyszlismy posypani sniegiem do domciu.... szkoda że nie wyszło zdjęcie z kulkami na łapach....... :( Na koniec krwiożercza paszcza Edka
malawaszka Posted November 25, 2004 Posted November 25, 2004 hahah no nie mogę jaki on fajny :angel: :angel: :angel: Jeszcze :multi: :P
orsini Posted November 26, 2004 Posted November 26, 2004 troszke maluszkow moich:))) a teraz ten moj:)))moze, bom sie jeszcze nie zdecydowala i
Recommended Posts