Jump to content
Dogomania

GALERIA SZNAUCERÓW (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 9.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:loveu: DIRKI :loveu: kończy dziś rok :bday:

W takiej mordeczce się zakochałam :loveu:

A to roczna mordeczka :loveu: (nos ma oczywiscie czarny jak węgiel, na zdjeciu jakiś taki watrobiany wyszedł :-o )

Posted

weszka napisał(a):
:loveu: DIRKI :loveu: kończy dziś rok :bday:

W takiej mordeczce się zakochałam :loveu:

Super sympatyczny olbrzymek p&s :multi:.

Posted

ChandlerTheDog napisał(a):
To i ja się pochwalę:
autor zdjecia: Tomasz Jastrzębowski
skacze: ChandlerTheDog!

to mu teraz chyba lzej skakac ......po strzyzeniu?:lol:

Posted

Po kazdej kapieli nalezy sie tak wytazac, aby wygladalo sie "lepiej" niz przed nia :D

Tutaj wyszedl troche maly, bo bylam 2,5 m nad ziemia :)

;)

Posted

jo_ann napisał(a):
forest ma cos takiego, tylko jak na sredniaka przystalo- 3 razy szybciej, glosniej i dluzej :evil_lol:

Takie juz sa szanucery :D Byłam dzisiaj u architekta, ktory ma olbrzymke i zachowywala sie identycznie jak moj Brutus. Ten "sposob bycia" sznaucera czasami mnie powala :D

"Mimika twarzy sznaucera rozbawi nawet najbardziej zatwardziałego i poważnego człowieka. Sznaucer jako pies bardzo inteligentny sprawia wrażenie jakby zdawał sobie sprawę z tego, jakiego użyć wyrazu pyska dla osiągnięcia własnej korzyści – to doskonały aktor odgrywający główną rolę w domu, w którym mieszka."

Posted

Sznaucer jako pies bardzo inteligentny sprawia wrażenie jakby zdawał sobie sprawę z tego, jakiego użyć wyrazu pyska dla osiągnięcia własnej korzyści – to doskonały aktor odgrywający główną rolę w domu, w którym mieszka."
U mnie nie ma szans. Jak to już jakiś czas temu ktoś, nie powiem kto, bo się wyda (:evil_lol:), powiedział: jestem bezdusznym barbarzyńcą.

Więc na mnie to nie działa :evil_lol:

Posted

Czarne Gwiazdy napisał(a):
Więc na mnie to nie działa :evil_lol:

Ja niestety mam "mientkie" serce...:roll:

Dlatego moj pies robi to co mu sie podoba :shake: .

Posted

Ale sliczna mordka :loveu: . Ale sznaucerek bardzo orginalny ;) wczesniej u zadnego nie widzialam na brodzie zielonych i jasnobrązowych włosów :grins:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...