Jump to content
Dogomania

GALERIA SZNAUCERÓW (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 9.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kreon wakacyjnie:lol:

usłyszałam ciekawe pytanie podczas wczasowania :evil_lol: : 'A uszy to mu się raz do roku przycina?' :evil_lol: :evil_lol: biedny byłby pies który miałby raz do roku uszy cięte:cool3: O ogonie ta osoba myślała to samo :evil_lol:

Posted

eria napisał(a):

usłyszałam ciekawe pytanie podczas wczasowania :evil_lol: : 'A uszy to mu się raz do roku przycina?' :evil_lol: :evil_lol:

:crazyeye::crazyeye::crazyeye: boszzz skąd się biorą tacy ludzie :shake: a fotki śliczne :loveu:

Posted

nie,zakochany to on raczej nie jest :shake: spróbowałby:mad: :evil_lol: :evil_lol: ma Foxi to innych bab mu nie trzeba:evil_lol:

Posted

Ojjj...Jaka mama zaborcza :shake: ....
Nie da synusiowi "poszaleć" :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Jośka napisał(a):
Doginko sama wyrywasz swoje pieski, czy zlecasz komuś?

Gordona sama już skubię, ale Rapera oddaję w ręce profesionalistów:eviltong: ;) :p

Posted

A ja sprzątałam dziś szafkę mojej Miśki i zobaczcie jakie mądrości znalazłam :diabloti: :diabloti: :diabloti:
Nie wiem, czy to jest czytelne :diabloti: - to podobno praprzodkowie Gordona i Rapera :diabloti: :diabloti: :diabloti: :crazyeye:

:diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti:

Posted

uśmiałam się, Raperus ciaputus rządzi :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
a jak już przy ciapach jesteśmy:
niedźwiadek

Posted

DIRKI spełniła wymogi do Mł. Ch. Pl. Na wystawie w Zakopanem zdobyła ostatnie Zw. Mł. - super się udało, 3 wystawy i 3 x Zw. :-D

:multi: :multi: :multi:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...