malawaszka Posted July 23, 2006 Posted July 23, 2006 :klacz: Madziorka i Den :-) a teraz trochę naszych wsiowych foteczek z placu budowy :lol: Mała Gosposia :cool1: i na zamówienie - dziś latałam za Luną i Oliwią z aparatem :lol: no dajj sie napić :razz: Nuno pozwolisz, że się przysiądę :p hauuu hauuu :evil_lol: Nunoo mass nie kce :roll: to sama spróbuję :p mmmmniamm Nunoo mass :lol: a teraz oddaj :lol: do totyyyy i poszła :cool1:
malawaszka Posted July 23, 2006 Posted July 23, 2006 gorąco było, więc dziewczyny szukały cienia - ten przy samochodzie tyż dobry :cool1: i znowu karmimy Nunoo :roll: wszystkim karmimy Nunoo - patykami, kwiatkami, ziemią, śmieciami - a Nunoo wszystko grzecznie zabiera :razz: oho! przyszedł Bolesławek ..więc Nuno i Oliwkowa Panienka się ewakuują :lol:
zalewscy Posted July 23, 2006 Posted July 23, 2006 Strasznie szypciutko rosnie Ci ta trzecia sznaucerka, to pewnie po eukanubie :evil_lol: :diabloti:
malawaszka Posted July 23, 2006 Posted July 23, 2006 zalewscy napisał(a):Strasznie szypciutko rosnie Ci ta trzecia sznaucerka, to pewnie po eukanubie :evil_lol: :diabloti: hahahaha nooo i dodatkowe dawki wapnia :evil_lol:
zalewscy Posted July 23, 2006 Posted July 23, 2006 malawaszka napisał(a):hahahaha nooo i dodatkowe dawki wapnia :evil_lol: Ja jak byłam z Adasiem w piaskownicy i ten napchał sobie całą buzie piasku teściowa swierdziła ze on uzupełnia minerały :diabloti:
malawaszka Posted July 23, 2006 Posted July 23, 2006 to są właśnie te dodatkowe dawki wapnia u Oliwkowej Panienki :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Romas Posted July 23, 2006 Posted July 23, 2006 Tak ,Oliwka rosnie jak na drozdzach ,pamietam jak jeszcze niedawno Malawaszka pokazywala jej pierwsze zdjecia :-) Cudna dziecinka :-)
malawaszka Posted July 23, 2006 Posted July 23, 2006 Kochana jest niesamowicie - mały urwis, który skradł mi serce :loveu: a teraz cd dzisiejszych fotek :lol: cóż - macie pecha bo kocham je robić i ktoś MUSI je potem oglądać :evil_lol: podczas, gdy dziewczyny rozrabiały na dworze, Król Bolesławus pierwszy udawał Greka :evil_lol: Boluś odpoczywał a Luna biegała i biegała :crazyeye: :loveu:
Elitesse Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 Wacio na Wegrzech i w Austrii a w tym miasteczku nocowalismy
malawaszka Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 :klacz: Waciuś dostał świniaka w nagrodę??? :razz: :evil_lol:
Elitesse Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 malawaszka napisał(a)::klacz: Waciuś dostał świniaka w nagrodę??? :razz: :evil_lol: i ta swinka chrumka :loveu: :loveu:
Ka-Vanga Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 malawaszka napisał(a):a teraz cd dzisiejszych fotek :lol: cóż - macie pecha bo kocham je robić i ktoś MUSI je potem oglądać :evil_lol: Ja moge je ogladac w nieskonczonosc :razz: . Wszystkie fotki SUPERANCKIE, Puenta jak masz wiecej z agility to dawaj bo ich malutko tu zawsze :placz: .
Ka-Vanga Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 [quote name='Agatka']My Black Sweet Love ;) Nio SLICZNY chlopiec :multi: , a jak ladnie go ktos ustawil hahahaha :evil_lol: .
Ka-Vanga Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 [quote name='orsini']a tu to jakies krokodyle spotkalam w jeziorze:))))) Hahahaha ta fota rewelacyjna :cool3: .
orsini Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 hihihihhi krokodyl:))))Waszko ja tez Twoje foty moge w nieskonczonosc ogladac!!!i te komentarze sa obledne wprost!!!!:)))))))))
Ka-Vanga Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 Nio SUPER krokodyl :cool3: , a moja mala nedza to nie chce plywac :mad: , duzych z wody nie moge wyciagnac, a ona za nic nie chce :angryy: .
malawaszka Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 Ka-Vanga a za patykiem??? Luna sama z siebie też nie idzie pływać, ale za badylem owszem :cool1: ja też proszę o więcej fotek z agility - chociaż na fotkach pooglądam :placz:
madzior_ka Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 no to Bangi i Denis moga sobie łapkę podać bo on to samo zdanie ma jeśli chodzi o wode... pod prysznicem owszem stoi, bo tak trzeba, ale żeby pływac... chociaż ja mam ambitny plan jeszcze w te wakacje go do wody przekonać, za piłęczką próbowałam która uwielbia, ale jednak strach (niechęć( przed woda jest większa niż miłość do piłeczki, więc nie wyszło, stał i szczekał przy brzegu... ale nagradzając go za każdy kroczek w strone wody uzyskałam że wchodzi przednimi łapkami i stoi~!! wczesniej to jak sie łapka zamoczyła to tragedia była:) i weydaje mi sie że łatwiej byłoby go przekonać gdybym ja była w wodzie i go wołała np... bo takto nie ma motywacji, a zawsze jak jesteśmy razem nad woda to akurat jest póżno i ja sie nie kapie wiec moze dlatego nie chce..:) nad morzem raczej wody nie pokocha bo dodatkowo fale to bedzie eszcze straszniejsze:)ale wciaz mam nadzieje ze moze kiedys:) i ja również prosze wiecej zdjec z agility i tych innych:) bo a wgility to sie zakochaliśmy z Denisem i jestem na etapie szukania w krakowie klubów:) znalazłam dwa ale z jednego mi nie odpisali (z Ovari, który teraz jest częścią Alteri - slyszeliscie cos o nim?) wiec czekam....
PUENTA imszar Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 Nie wykorzystujcie mnie tak :D A co powiedzie na filmiki z agiity i frisbee?
Romas Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 orsini napisał(a):hihihihhi krokodyl:))))Waszko ja tez Twoje foty moge w nieskonczonosc ogladac!!!i te komentarze sa obledne wprost!!!!:))))))))) A moich to nie chcesz ogladac,tak sie nameczyla z wstawianiem i tak malo zachwytow :-( :lol: :evil_lol:
Sydney00 Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 No to teraz czas na mojego Brutuska :D : Na początek moje ulubione zdjęcie :P Kto ma patyk, ten rządzi!! Na tym zdjęciu widać jaką to zdolną ma piesek paniusie - nawet wzorki na grzbiecie nożyczkami powycina :lol: Krótka wymiana zdań z pieskiem - "Daj ty mi święty spokój..." :P Sesji zdjeciowej ciąg dalszy... Brutus już zupełnie znudzony Ale mam ładny jęzor :D I to by było na tyle ;) . Dziękujemy za uwage :D
Romas Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 Super ! Jaki wesoły psiaczek ,jak to sznaucer :-) A podobny do mojej Zuzi ,ze szok :-) Ale faktycznie wzorki na siersci ma piekne.Gdzie mieszkacie ? Nie ma tam u Was fryzjera :-) czy to skutki nauki fryzjerstwa na psie :-) ?
orsini Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 Romas napisał(a):A moich to nie chcesz ogladac,tak sie nameczyla z wstawianiem i tak malo zachwytow :-( :lol: :evil_lol: Romas Twoje TEZ chce ogladac!!!!!!!!!!!!!!!i innych TEZ:)))zeby zaraz sie wszyscy nie zaczeli odzywac w tym samym temacie:))))))))))foty generalnie sa super i sie swietnie je oglada
Romas Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 [quote name='orsini']Romas Twoje TEZ chce ogladac!!!!!!!!!!!!!!! To kamien z serca :-) Wstawiam wiec Zuzie kozice bieszczadzka :-)
Recommended Posts