Jump to content
Dogomania

GALERIA SZNAUCERÓW (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

orsini napisał(a):
szkoda,ze nie bylas w Bratyslawie w zeszlym roku bys jeszcze zobaczyla jedna gorna linie-WSPANIALA wprost:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ja na takie mowie-plecy a la whipett,no ale coz-jedni lubia to a inni tamto!a ja uwielbiam psy na ultra krotkim wlosie, bo wtedy wszystko widac:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Niewątpliwie fryzurą można ukryć wiele wad, ale wspomniane wyżej pieski SAMUM i SUNNY są raczej na umiarkowanym włosie, na zdjęciach mają górną linię bez zarzutu. A co, któryś z tych piesków był prezentowany w Bratysławie :cool3: ??

• Replies 9.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Agatka napisał(a):
No dokładnie Marisia, ten który mi sie mniej podoba... :(

Reasumując Agatka Sunny jest wielki i ma karpiowaty grzbiet :hmmmm: - na zdjęciach tego nie widać a każdego psa można ustawić z podstawionymi łapami i wypuczonym grzbietem, ale się nie spieram, nie widziałam psa na żywo :roll: . Poniżej jeszcze raz zdjęcia tego pieska i grzbiet wg mnie, przynajmniej na zdjęciach, jest OK :lol:.

Posted

No ja go widziałam na zywo i to kilka razy i szczerze mówiac nic mnie do niego nie przekona...
On poprostu jest duzy... szkoda, ze nie mam jednej foty kiedy Dengi stał obok niego ;) hihihihi

Posted

Witam wszystkich,
Jestesmy nowi w tym watku ale chcielibysmy sie przedstawic..

Oto TOMMY TAXON Nadpilickie Bestyjki

m: INKA INDONESIA Nadpilickie Bestyjki
o: DANGEROUS D'ARTAGNAN Hajan Polonia FCI

i kilka naszych zdjec z wystawy w Warszawie:)

I przy okazji pragnelabym podziekowac Pearl za profesjonalny handling, pomoc i nie tylko:)

Pozdr

K&B&A&W

Posted

BANDZIOR NA ZAWODACH AGILITY

PIES Z PRZODU

PIES Z TYŁU

PIES MIEDZY SŁUPKAMI ;)

FOTOGRAF NIE ZDĄZYŁ ;) bo pies był za szybki ;)

Posted

FORUMOWE PIESKI W WARSZAWIE

HANDSOME BLACK z Gniazda ZŁotych Lwów

CHARLY Wild Rane

EOWINA ELLENTARI BARONES OF Dolina RIvendell - prywatnie zwana WYPŁOSZEM :P

FANCY Rezlark

DANGROUS D'ARTAGNAN Hajan Polonia , Sasquehanna GORDON, PIP'N THAT'S MY STORY - czyli Klasa CHampionów :)

TOMMY TAXON Nadpilickie Bestyjki

FENOMEN WDZIEKU Piwowar

CYTADELA GWIAZD PRINCESSA OF Dolina RIvendell

GERMANIKA WORLD IS YOURS Orsini

Posted

Czarne Gwiazdy!

Na pierwszych 2 zdjęciach jest Fancy, na ostatnim Oliwka z rozwianą brodą.
Pozdrowienia dla Twoich mokrych psiaków i oczywiście dla Twojej friend :lol:

Posted

Na pierwszych 2 zdjęciach jest Fancy, na ostatnim Oliwka z rozwianą brodą
Dzięki ;)

Pozdrowienia dla Twoich mokrych psiaków i oczywiście dla Twojej friend
Wszyscy dziękują i pozdrawiają również :lol:

Posted

[quote name='Czarne Gwiazdy']A własnie - ja znowu dorwałem cyfrówkę i zabrałem ją na spacer! Zapomniałem wstawić fotki :p

Identycznie jak nasza Gabcia ,
widze , że tez masz niezłą gromadke :loveu:

Posted

vis napisał(a):
Obiecałam pokazać moje dzieci jak będą miały 6 tygodni.....no i pokazuję:multi:

Jakie śliczne szczeniorki :Cool!: :Cool!: :Cool!: a jaka apetyczna właścicielka :cool3: :cool3: :cool3:

Posted

Elitesse napisał(a):
a to tlo to zamierzone ? ;)
.

maluszki slodziaste :loveu:

Marisia i Elitesse.....przywołuję was do porządku , nie macie patrzeć na mniamuśne :p :p tło tylko na moje szczeniorki :smile:

Posted

Marisia i Elitesse.....przywołuję was do porządku , nie macie patrzeć na mniamuśne tło tylko na moje szczeniorki
:evil_lol:

Szczeniaki? Gdzie ty tam szczeniaki widzisz? :lol:

edit:
aaaa, są, rzeczywiście!

Posted

Czarne Gwiazdy napisał(a):
:evil_lol:

Szczeniaki? Gdzie ty tam szczeniaki widzisz? :lol:

edit:
aaaa, są, rzeczywiście!

CZARNE GWIAZDY....tobie to się nie dziwię, że nie widzisz szczeniaków (reagujesz prawidłowo - jak każdy facet) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

A teraz nieco bardziej artystycznie i ma prośbę powiedzcie które wam się najbardziej podoba bo nie mogę zdecydowac się które zgłosić na konkurs do naszej lokalnej gazety:) MOżna wysłac tylko jedno a ja mam kilka faworytów wśród poniższych i ciekawa jestem które wam się podobają:) Prosze o pomoc!

1:

2:

3:

4:

5:

6:

7:

8:

9:

10:

11:

12:

13:

14:

15:

16:

17:

Zdjęcia po zmniejszeniu trochę straciły na wyglądzie, bo w wielu fajnie widać rozmazane tło dopiero gdy są w pełnym rozmiarze, ale i tak mam nadzieję, że zechcecie pomóc i podacie mi swoich faworytów:)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...