marisia Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 orsini napisał(a):szkoda,ze nie bylas w Bratyslawie w zeszlym roku bys jeszcze zobaczyla jedna gorna linie-WSPANIALA wprost:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ja na takie mowie-plecy a la whipett,no ale coz-jedni lubia to a inni tamto!a ja uwielbiam psy na ultra krotkim wlosie, bo wtedy wszystko widac:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Niewątpliwie fryzurą można ukryć wiele wad, ale wspomniane wyżej pieski SAMUM i SUNNY są raczej na umiarkowanym włosie, na zdjęciach mają górną linię bez zarzutu. A co, któryś z tych piesków był prezentowany w Bratysławie :cool3: ??
Agatka Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 No dokładnie Marisia, ten który mi sie mniej podoba... :(
marisia Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 Agatka napisał(a):No dokładnie Marisia, ten który mi sie mniej podoba... :( Reasumując Agatka Sunny jest wielki i ma karpiowaty grzbiet :hmmmm: - na zdjęciach tego nie widać a każdego psa można ustawić z podstawionymi łapami i wypuczonym grzbietem, ale się nie spieram, nie widziałam psa na żywo :roll: . Poniżej jeszcze raz zdjęcia tego pieska i grzbiet wg mnie, przynajmniej na zdjęciach, jest OK :lol:.
Agatka Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 No ja go widziałam na zywo i to kilka razy i szczerze mówiac nic mnie do niego nie przekona... On poprostu jest duzy... szkoda, ze nie mam jednej foty kiedy Dengi stał obok niego ;) hihihihi
nescaland Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 Witam wszystkich, Jestesmy nowi w tym watku ale chcielibysmy sie przedstawic.. Oto TOMMY TAXON Nadpilickie Bestyjki m: INKA INDONESIA Nadpilickie Bestyjki o: DANGEROUS D'ARTAGNAN Hajan Polonia FCI i kilka naszych zdjec z wystawy w Warszawie:) I przy okazji pragnelabym podziekowac Pearl za profesjonalny handling, pomoc i nie tylko:) Pozdr K&B&A&W
Olivka Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 Spacerek w lesie dajcie mi pić! wracamy, nie zawsze wiatr w oczy jest taki zły
Agatka Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 BANDZIOR NA ZAWODACH AGILITY PIES Z PRZODU PIES Z TYŁU PIES MIEDZY SŁUPKAMI ;) FOTOGRAF NIE ZDĄZYŁ ;) bo pies był za szybki ;)
Czarne Gwiazdy Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 Super fotki ;) olivka, to olivka czy fancy na tych fotach? :loveu: No bandziorek pieeentknyyy :loveu:
Agatka Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 FORUMOWE PIESKI W WARSZAWIE HANDSOME BLACK z Gniazda ZŁotych Lwów CHARLY Wild Rane EOWINA ELLENTARI BARONES OF Dolina RIvendell - prywatnie zwana WYPŁOSZEM :P FANCY Rezlark DANGROUS D'ARTAGNAN Hajan Polonia , Sasquehanna GORDON, PIP'N THAT'S MY STORY - czyli Klasa CHampionów :) TOMMY TAXON Nadpilickie Bestyjki FENOMEN WDZIEKU Piwowar CYTADELA GWIAZD PRINCESSA OF Dolina RIvendell GERMANIKA WORLD IS YOURS Orsini
Czarne Gwiazdy Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 A własnie - ja znowu dorwałem cyfrówkę i zabrałem ją na spacer! Zapomniałem wstawić fotki :p
Czarne Gwiazdy Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 To moja friend z psami: A taki był finał, haha!
Olivka Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 Czarne Gwiazdy! Na pierwszych 2 zdjęciach jest Fancy, na ostatnim Oliwka z rozwianą brodą. Pozdrowienia dla Twoich mokrych psiaków i oczywiście dla Twojej friend :lol:
Czarne Gwiazdy Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 Na pierwszych 2 zdjęciach jest Fancy, na ostatnim Oliwka z rozwianą brodąDzięki ;) Pozdrowienia dla Twoich mokrych psiaków i oczywiście dla Twojej friend Wszyscy dziękują i pozdrawiają również :lol:
zalewscy Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 [quote name='Czarne Gwiazdy']A własnie - ja znowu dorwałem cyfrówkę i zabrałem ją na spacer! Zapomniałem wstawić fotki :p Identycznie jak nasza Gabcia , widze , że tez masz niezłą gromadke :loveu:
vis Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 Obiecałam pokazać moje dzieci jak będą miały 6 tygodni.....no i pokazuję:multi:
Elitesse Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 a to tlo to zamierzone ? ;) . maluszki slodziaste :loveu:
Pink Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 bosh ten szczeniorek wyglada jak maskotka pluszowa :loveu:
marisia Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 vis napisał(a):Obiecałam pokazać moje dzieci jak będą miały 6 tygodni.....no i pokazuję:multi: Jakie śliczne szczeniorki :Cool!: :Cool!: :Cool!: a jaka apetyczna właścicielka :cool3: :cool3: :cool3:
vis Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 Elitesse napisał(a):a to tlo to zamierzone ? ;) . maluszki slodziaste :loveu: Marisia i Elitesse.....przywołuję was do porządku , nie macie patrzeć na mniamuśne :p :p tło tylko na moje szczeniorki :smile:
Czarne Gwiazdy Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 Marisia i Elitesse.....przywołuję was do porządku , nie macie patrzeć na mniamuśne tło tylko na moje szczeniorki :evil_lol: Szczeniaki? Gdzie ty tam szczeniaki widzisz? :lol: edit: aaaa, są, rzeczywiście!
vis Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 Czarne Gwiazdy napisał(a)::evil_lol: Szczeniaki? Gdzie ty tam szczeniaki widzisz? :lol: edit: aaaa, są, rzeczywiście! CZARNE GWIAZDY....tobie to się nie dziwię, że nie widzisz szczeniaków (reagujesz prawidłowo - jak każdy facet) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
madzior_ka Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 Witajcie:) super zdjęcia wstawiacie wszystcy to i my się nieco pokażemy:) najpierw wczorajszy spacerek:
madzior_ka Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 A teraz nieco bardziej artystycznie i ma prośbę powiedzcie które wam się najbardziej podoba bo nie mogę zdecydowac się które zgłosić na konkurs do naszej lokalnej gazety:) MOżna wysłac tylko jedno a ja mam kilka faworytów wśród poniższych i ciekawa jestem które wam się podobają:) Prosze o pomoc! 1: 2: 3: 4: 5: 6: 7: 8: 9: 10: 11: 12: 13: 14: 15: 16: 17: Zdjęcia po zmniejszeniu trochę straciły na wyglądzie, bo w wielu fajnie widać rozmazane tło dopiero gdy są w pełnym rozmiarze, ale i tak mam nadzieję, że zechcecie pomóc i podacie mi swoich faworytów:)
zalewscy Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 Te dwa podobają mi sie najbardziej, ale chyba raczej to pierwsz
Recommended Posts