Jump to content
Dogomania

GALERIA SZNAUCERÓW (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

:o TAKIEGO olbrzymka chcę :angel: :angel: :angel: no rewelacja!!!!!! Laski jak będziecie sprowadzać ze stanów to ja też zamawiam :lol: będzie taniej hurtem :wink: :lol:

a ja Wam pokażę kilka fotecek Lunkowo Oliwkowych i Bolusiowo Oliwkowych - niestety Lunkowo Bolusiowych ciągle niet :roll:

Boluś kochany słodko zasnął pilnują Oliwii :angel:

przy "konfrontacji" z Lunka już musiała być obstawa "na wszelki wypadek" :lol: ale Lunka spisała się bardzo ładnie :D

• Replies 9.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wstawie Wam kilka zdjec Zuzi z dzisiejszych cwiczen.Pogoda byla straszna i zmarzlam okropnie .Chce ciepla !!!!
Ale fajniste te zdjecia Bolusia i Lunki :D
A teraz Zuzanka
" class="ipsImage" alt="">

Posted

To jeszcze doloze Zuzia na zetce

Oraz kolege Zuzi Atoska :D

Atos tu wyglada jakby szykowal sie do startu :D On ma mase niespozytej energii :D

Posted

:angel: moje ulubione średniaczki :angel: ojjj marzy mi się też średniaczek na wsi ojjj marzy się :angel: jak znajdę takowego kiedyś w schronisku jak już będę tam mieszkać to na pewno u nas zamieszka :angel: są świetne :klacz:

Posted

Wcale Ci sie nie dziwie :D ,ze marzy Ci sie sredniaczek .To chyba wymarzone pieski na wies,zawsze gotowe do szalenstw i pracy,nic nie ujmujac pozostalym wiklosciom sznauci.
Najlepiej miniatura do pieszczenia,sredniak do zabaw i spacerow a olbrzym do pilnowania rodziny.I mamy komplet :D

Posted

[quote name='Romas']

Atos tu wyglada jakby szykowal sie do startu :D

Na pewno. Jestem przekonana, że ktoś trzymał w ręku piłeczkę :cunao:

Posted

z tego co wiem to plastry zeby ładnie stały;))) super zdjecia!!!!:))) ech mi si etez marzy kiedys sredniaczek:) taki pies sportowiec - w sam raz dla mnie chociaż jak patrze na słodkiego denisa którego moge wziac na kolanach, ponosic na rączkach i popiescic to rzeczywiscie przydałby sie mini do pieszczenia i sredni na rowerek i bieganko:) a olbrzym jescze do obrony;)) ech i którego tu wybrac jak co jeden to lepszy!!

Posted

[quote name='Ka-Vanga'][quote name='Pink']Dla orsini

Czemu tylko dla Orsini, ja tez mowilam, ze sobie cz-s olbrzyma sprowadze ze Stanow :P .
a temu, ze Ciebie nikt nie lubi:))))
Pink tak, wlasnie takiego kcem:))))))))super nie?

Posted

madzior_ka napisał(a):
z tego co wiem to plastry zeby ładnie stały;)))

boszz :o cięte podklejają, niecięte podklejają... jak tu ludziom dogodzić? :o :lol:

Posted

witajcie moi mili, no w koncu udalo sie zamiescic fotaska, ale musialam zmienic serwer, bo z mojego nie chcialo nic wejsc :D Justa, dzieki za wyrozumialosc :angel:
a na fotce oczywisicie Heidi :D

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...