Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kto sprawdzał miejsce w tym hoteliku dla Bonuska? Potrzebujemy wyciągnąć Baranka - nie wiecie czy tam jest jakieś miejsce?

[url]http://www.dogomania.pl/forum/f1159/lodz-lagodny-baranek-lize-rany-po-pogryzieniu-prosi-o-pomoc-140828/[/url]

• Replies 800
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='leni356']Kto sprawdzał miejsce w tym hoteliku dla Bonuska? Potrzebujemy wyciągnąć Baranka - nie wiecie czy tam jest jakieś miejsce?

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/f1159/lodz-lagodny-baranek-lize-rany-po-pogryzieniu-prosi-o-pomoc-140828/[/URL][/quote]

Polecała go Lu_Gosiak. Napisałam już na wątku Baranka.

Posted

a moje jeszcze nie doszly bazarkowe (jedynie 10zl od Itinea). takze ewo droga, daj mi jeszcze 1,2 dni az wplynie reszta i przeleje za paliwo.
(40zl? nic nie wzroslo, ani nie zmalalo ;) ?)

Posted

Bardzo się cieszę, że Bunusik już bezpieczny:multi::multi::multi:
Teraz trzeba bidulka podleczyć i podtuczyć troszeczkę:cool3: te pogryzienia na grzbiecie i głowie:-(
jak dojdzie wyplata, to swoją deklarację lipcową podrzucę;)

Posted

a ja zagladam i podpowiem, ze moznaby zmienic tytul watku.
no i szkoda, ze panowie weci nie wchodza na dogo. ale moze mozna ich poprosic, zeby na maila wyslali czasem zdjecia psiaka...

Posted

Dziewczyny, Bonus ma ogłoszenia, ale pytajmy wszyscy znajomych i ich znajomych o domek dla niego. Żaden, nawet najlepszy i najpiękniejszy hotelik nie zastąpi mu kochanego domku.

Posted

Lu_Gosiak napisał(a):
mam z bazarku 55zł na Bonuska + moje obiecane 30zł

Wreszcie sie tutaj dostalam, problemy z netem
No to Bonusek ma jeszcze 55zl , znowu wrzuc te rzeczy na bazarek, moze ktos inny kupi...