Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

no mlodzież jest teraz żałosna naprawdę

niech idą oszukiwać na allegro no kur*** a nie na dogo, gdzie każdy i tak wypruwa z siebie flaki
i nikomu za to nie płacą...

najgorsze jest to, że ludzie pokochali psy, których tak naprawdę nie było :crazyeye:

• Replies 239
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ależ mi się ciśnienie podniosło z rana:angryy: Zaraz przejrzę historię wypłat na koncie i jeżeli znajdę na tą suczkę wpłatę, będe miała tez adres osoby, do której wpłynęły pieniądze, prawda?

Tak mi przykro, jesteś tu nawet Ty Mru, a zdaje mi się, że to ja zaprosiłam na watek:splat:

Posted

[quote name='xxtruskawaxx']O fotki na pewno zadbam. ;) Odwiozę Pusię i zobaczycie jak przemieniła się z brzydkiego kaczątka w pięknego łabędzia. :cool3: Przez kilka dni mnie nie będzie, jadę na urlop na Mazury.[/quote]

na urlop pojechalas za pieniadze dogomaniakow??

:angryy::angryy:
nie no ,noz sie w kieszeni otwiera..

Posted

[quote name='Asior']ona oszukała tyle osób ze napewno się uzbiera.....
poczytajcie ten wątek...
ostatnie kilka stron....
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/f28/pomocy-cien-psa-szczeniak-zabrany-zwyrodnialcowi-chce-walczyc-o-zycie-146155/index6.html[/URL][/quote]

[B][COLOR=red]:crazyeye:Ja wplacilam na Pusie 500zl na operacje, wiem ze byl drugi darczynca 400zl....:placz::placz:sumienia nie maja, okradaly biedne psy...[/COLOR][/B][B][COLOR=#ff0000]nie przejdzie im to na sucho, oj nie..:diabloti::diabloti:.rodzicow trzeba skarzyc bo niepelnoletnie:mad::mad::mad::mad:Na Bruna chyba 80zl no i jakie sa inne watki gdzie uprawialy ten proceder???:angryy::angryy::angryy:[/COLOR][/B]

Posted

[quote name='coronaaj'][B][COLOR=red]:crazyeye:Ja wplacilam na Pusie 500zl na operacje, wiem ze byl drugi darczynca 400zl....:placz::placz:sumienia nie maja, okradaly biedne psy...[/COLOR][/B][B][COLOR=#ff0000]nie przejdzie im to na sucho, oj nie..:diabloti::diabloti:.rodzicow trzeba skarzyc bo niepelnoletnie:mad::mad::mad::mad:Na Bruna chyba 80zl no i jakie sa inne watki gdzie uprawialy ten proceder???:angryy::angryy::angryy:[/COLOR][/B][/quote]
Coronaaj, skontaktuj się proszę na pw z Amit - on pilotuję sprawę i będzie składał doniesienie do prokuratury. Wymienione przez Ciebie kwoty nie pozwolą sądowi na zdyskwalifikowanie tego procederu jako "znikomej szkodliwości", a to baaaardzo ważne, z resztą chyba nie muszę Ci mówić ;)

Posted

[quote name='coronaaj'][B][COLOR=red]:crazyeye:Ja wplacilam na Pusie 500zl na operacje, wiem ze byl drugi darczynca 400zl....:placz::placz:sumienia nie maja, okradaly biedne psy...[/COLOR][/B][B][COLOR=#ff0000]nie przejdzie im to na sucho, oj nie..:diabloti::diabloti:.rodzicow trzeba skarzyc bo niepelnoletnie:mad::mad::mad::mad:Na Bruna chyba 80zl no i jakie sa inne watki gdzie uprawialy ten proceder???:angryy::angryy::angryy:[/COLOR][/B][/quote]

Coronaaj pilnie skontaktuj sie prosze z Amit z tego watku-tam jest wiecej szczegolow,okazalo sie ze byly rozne konta na rozne osoby (kuzynki Chmielewskie) ale najwazniejsze zeby znalesc wszystkich poszkodowanych dlatego prosze sprawdzcie dokladnie bo moze sie okazac ze jak oszukala na zbyt 'malo' to nic jej nie zrobia...
podaje link
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/f28/pomocy-cien-psa-szczeniak-zabrany-zwyrodnialcowi-chce-walczyc-o-zycie-146155/index48.html[/URL]

Posted

[quote name='Laima']W głowie się mieści :mad:.
Będzie doniesienie do prokuratury, tak?
Nie doczytałam wątków - skąd one brały potrzebujące psy? Czy to była fikcja?[/quote]

całkowita fikcja, wejdź na wątek [URL="http://www.dogomania.pl/forum/f28/po...55/index6.html"][COLOR=#000000]http://www.dogomania.pl/forum/f28/po...55/index6.html[/COLOR][/URL]
i poczytaj, tylko czasu musisz trochę mieć...

Posted

[quote name='Laima']W głowie się mieści :mad:.
Będzie doniesienie do prokuratury, tak?
Nie doczytałam wątków - skąd one brały potrzebujące psy? Czy to była fikcja?[/quote]

info od Amit z drugiego watku:

[quote name='Amit']Sprawa zgłoszona na Policji. W uzgodnieniu z Policją proszę osoby pokrzywdzone o przekazywanie na moje PW informacji o dacie kwocie i numerach kont, na które dokonywano wpłaty.[/quote]

link powyzej....

Posted

Nie mogę :placz::placz::placz::placz:
Przeczytałam wątek do połowy i skonałam :diabloti:

Gdy widziałam, jak poszczególne ciotki angażowały się w pomoc to szlag mnie trafil :diabloti:

[COLOR=Red][B]Dowalcie im[/B][/COLOR]:diabloti::diabloti::diabloti:

Gdy się czyta wątek znając finał jedna rzecz intryguje: jakość fotek, są takie "niedogomaniackie", piękne lukrowane

No szlag:2gunfire:

Posted

Napisał Amit :

"Jak słusznie zauważyła dorobella, zwrócenie kwoty to jedynie naprawienie szkody i nie zmienia faktu popełnienia przestępstwa. Może być jedynie uznane za okoliczność łagodzącą.[B] Bardzo proszę osoby, które robiły w dobrej wierze ogłoszenia na innych forach w imieniu oszustów o zgłaszanie się do mnie na PW. Raz jeszcze apeluję o nie ujawnianie informacji na forum o kolejnych "znaleziskach" i przysyłanie do mnie info na PW. Nie prowokujmy oszustów do nieudolnych prób zacierania śladów po swojej działalności.[/B]"

Wszystkie osoby, którym M.Ch. zwróciła pieniądze - również muszą zgłosić się na policję z sygnaturą sprawy, którą poda Amit. Proszę do niego kierować pm w tej sprawie. Osoby, które nie otrzymały fantów z bazarków, które otrzymały fanty - bazarki były wystawione na psy nie przebywające w Polsce, a wy wprowadzeni w błąd - piszcie pm do Amit. Robiące ogłoszenia, czy posiadające inne informacje pomocne w sprawie - proszę pisać pm do Amit.

Posted

[quote name='Asior']ona oszukała tyle osób ze napewno się uzbiera.....
poczytajcie ten wątek...
ostatnie kilka stron....
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/f28/pomocy-cien-psa-szczeniak-zabrany-zwyrodnialcowi-chce-walczyc-o-zycie-146155/index6.html[/URL][/quote]

Jest jeszcze jeden glowny watek ale jest wiecej

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/f99/oszust-uwaga-oszust-przeczytajcie-koniecznie-146228/#post12965425[/URL]

poszkodowane osoby wplacajace na psy, bazarki, inne fora, allegro, etc..
powinny sie skontaktowac na PW z [B]AMIT, on koordynuje akcja..[/B]