KateBono Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Cześć dziewczyny! Wczoraj najadlam się strachu bo Gufiaczek złamał sobie pazurek prawie przy samej łapie. Umówiłam się do weta, żeby uciął co trzeba ale "Maczo" sam sobie poradził "odgryzł" go i interwencja weta nie była konieczna. Dzisiaj zadzwonili z W-wy ,żeby zmienić godzinę operacji. Przesunęli na 11.15 więc będziemy mogli wyruszyć wcześnie rano ,a nie w nocy. Quote
KateBono Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Jutro jadę po recepty dla Gufiaczka. Obliczyłam ,że lekarstwa będą kosztować 80 zł., a nie wiem ile zastrzyki które ma dostać od 16.11-18.11, jutro się dowiem i wam napiszę. Quote
Smyku Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Czy Gufii potrzebuje wsparcia na lekarstwa ? Quote
Ajula Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Kasia, takie historie z pazurkiem zdarzają sie przecież, nie martw się wygoi się na nim jak na psie :lol: Smyku, ja sama już nie wiem, ile Gufi ma pieniędzy, możliwe, że narazie wystarczy, musimy poprosić dziewczyny z Fundacji o przeliczenie pieniądze, ktore mieliśmy ze zbiórki prywatnej zostały odłożone na koszty transportu Gufiego do Warszawy ps. jutro (wtorek), środa i czwartek do wieczora mnie nie będzie żeby sobie ktoś nie pomyslał, że zaniedbuję Gufcia ;) Quote
majqa Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Z tego, co mi się wydaje Gufek jest zabezpieczony, gorzej wygląda sprawa Czarnej - podejrzenie ropomacicza, a do sterylki wciąż dalej niż bliżej... Quote
rytka Posted November 10, 2009 Author Posted November 10, 2009 Katebono doszły juz pieniadze na Twoje konto?400zł.przelałam w piątek-te co były u mnie ze zbiórki dla Gufiego wpłacane na moje konto. Ja tez nie wiem ile jest na koncie fundacji:shake:pewnie jeszcze wplywaja pieniadze z allegro trzeba poczekac ale powinno wystarczyc na zabieg i leki. Quote
KateBono Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Pieniądze na transport wpłynęły (bardzo dziękuję, przydadzą się i to bardzo) , za lekarstwa które dzisiaj wykupiłam wzięłam fakturę (na adres fundacji) i nie wiem co dalej z nią robić. Umówiłam Gufcia na zastrzyki, które przed operacją ma mieć zrobione (16.11-18.11) Łapka się goi, Gufiaczek ją sobie "obrabia" zawzięcie.:loveu: Quote
jkp Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 A zapałaciłas za te leki gotowka ? czy wzięłas fakturę na przelew? Jesli to pierwsze to musisz wysłac fakture do fundacji i poprosic o zwrot kasy , jesli nie placiłas to weź tez fakture " na zastrzyki " i razem wyslij do Fundacji to oni sie rozlicza przelewem z lecznicą. Jesli zapłaciłas gotowka a nie masz głowy do załatwiania spraw finansowych z fundacja to prosze o pw . Quote
KateBono Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Zapłaciłam ze swojej kasy, a fakturę wzięłam na fundację. To teraz mam ją wysłać do fundacji z dopiskiem, że to leki przedoperacyjne Gufiego i podać nr swojego konta? Quote
KateBono Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 A zqstrzyki będą robione u weta więc koszt poniesie fundacja tak jak inne wizyty Gufiaczka w lecznicy. Quote
jkp Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Tak wyslij do fundacji z prosba o zwrot ( i oczywiscie z dopiskiem ,ze o Guffiaka chodzi:evil_lol:) Poprrzednio nie zrozumiałam:mad::mad: ,ze kupowałas leki myslałam ,ze tez sa z lecznicy . Quote
KateBono Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Dzięki za odpowiedż. Teraz to już wiem ja to "działa".:lol: Quote
KateBono Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 A lekarstwa kupiłam w aptece przez internet, żeby było taniej. Quote
BeaBono Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Gufcio ma nowego kumpla - brykał dzisiaj aż miło z malamutem sąsiądki :evil_lol: Quote
majqa Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 O proszę, a to rzeczywiście news. :lol: Mam nadzieję, że chłopcy się sobie spodobali!!! :multi: Quote
irenaka Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Dzisiaj w swoje poczcie znalazłam mail z zapytaniem o Gufiego:loveu:. Podałam telefony do kontaktu, mam nadzieję, że ten Pan się odezwie. Quote
irenaka Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 No i cisza. Zero odzewu na mój mail.:shake: Quote
Ajula Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Gufiego i jego Rodzinę Zastępczą pozdrawiam po mojej dwudniowej nieobecności na dogo :lol: Quote
rytka Posted November 12, 2009 Author Posted November 12, 2009 my z mopem wspominamy go często i troche teskimy-zwlaszcza mop Quote
Ajula Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 kto by nie tęsknił za takim aniołkiem :lol: Quote
majqa Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 [quote name='Ajula']kto by nie tęsknił za takim aniołkiem :lol:[/QUOTE] Kaaażdy!!!!!!! Quote
Recommended Posts