Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Cześć dziewczyny! Wczoraj najadlam się strachu bo Gufiaczek złamał sobie pazurek prawie przy samej łapie. Umówiłam się do weta, żeby uciął co trzeba ale "Maczo" sam sobie poradził "odgryzł" go i interwencja weta nie była konieczna. Dzisiaj zadzwonili z W-wy ,żeby zmienić godzinę operacji. Przesunęli na 11.15 więc będziemy mogli wyruszyć wcześnie rano ,a nie w nocy.

Posted

Jutro jadę po recepty dla Gufiaczka. Obliczyłam ,że lekarstwa będą kosztować 80 zł., a nie wiem ile zastrzyki które ma dostać od 16.11-18.11, jutro się dowiem i wam napiszę.

Posted

Kasia, takie historie z pazurkiem zdarzają sie przecież, nie martw się
wygoi się na nim jak na psie :lol:

Smyku, ja sama już nie wiem, ile Gufi ma pieniędzy, możliwe, że narazie wystarczy, musimy poprosić dziewczyny z Fundacji o przeliczenie

pieniądze, ktore mieliśmy ze zbiórki prywatnej zostały odłożone na koszty transportu Gufiego do Warszawy

ps. jutro (wtorek), środa i czwartek do wieczora mnie nie będzie
żeby sobie ktoś nie pomyslał, że zaniedbuję Gufcia ;)

Posted

Katebono doszły juz pieniadze na Twoje konto?400zł.przelałam w piątek-te co były u mnie ze zbiórki dla Gufiego wpłacane na moje konto.
Ja tez nie wiem ile jest na koncie fundacji:shake:pewnie jeszcze wplywaja pieniadze z allegro trzeba poczekac ale powinno wystarczyc na zabieg i leki.

Posted

Pieniądze na transport wpłynęły (bardzo dziękuję, przydadzą się i to bardzo) , za lekarstwa które dzisiaj wykupiłam wzięłam fakturę (na adres fundacji) i nie wiem co dalej z nią robić. Umówiłam Gufcia na zastrzyki, które przed operacją ma mieć zrobione (16.11-18.11) Łapka się goi, Gufiaczek ją sobie "obrabia" zawzięcie.:loveu:

Posted

A zapałaciłas za te leki gotowka ? czy wzięłas fakturę na przelew? Jesli to pierwsze to musisz wysłac fakture do fundacji i poprosic o zwrot kasy , jesli nie placiłas to weź tez fakture " na zastrzyki " i razem wyslij do Fundacji to oni sie rozlicza przelewem z lecznicą.
Jesli zapłaciłas gotowka a nie masz głowy do załatwiania spraw finansowych z fundacja to prosze o pw .

Posted

Tak wyslij do fundacji z prosba o zwrot ( i oczywiscie z dopiskiem ,ze o Guffiaka chodzi:evil_lol:) Poprrzednio nie zrozumiałam:mad::mad: ,ze kupowałas leki myslałam ,ze tez sa z lecznicy .