Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wracając do Gufa - jednym mnie zupełnie zaskoczył - myślałam o tym, że psy mogą do siebie wystartować z zębami... ale w życiu nie pomyślałam, że "wkurzyć" może się Guf i Bis będzie w opałach... To chyba "szkoła Pepsi" - Gufi "podbudowuje się", gdy ukryty pod stołem może jej znienacka "dołożyć zębiskami" po mordce i ciągnąć za kudły wokół jej szyi ...

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Kate Bea to dobrze,ze Guf potrafi sie juz bronic i troche facet sie z niego robi nie taka baba-tak na niego mowił mój siostrzeniec .
dzieki,ze zabrałyście Bisa-zdaje sie ,ze to ja nadałam na jego watku,ze jedziecie do W-wy-przepraszam ale szkoda mi było tego malucha bo pechowy jakis był(tyle razy juz nie udało mu sie z transportem).

Posted

Tak wszystko było na wariata ale to dzięki Wam psy są już w domach o odesłanie akcesoriów poproszę mailowo nowe domki (chociaż Pani od Bisa mówiłam wcześniej o przyszykowaniu niezbędnych rzeczy) na szczęście teraz piesków u nas w Puszczykowie mało to dam radę z moja odrobiną sprzętu, o zapłaceniu za fryzjera też umawiałam się o wpłacie kwoty na konto także wszystko ok.

A Gufi się wkurzył bo co takie małe dziwne coś jak Bis będzie zajmować jego kanapę w samochodzie :diabloti:

Jeszcze raz dziękujemy za pomoc w przewiezieniu psiaków i przepraszamy za kłopot :oops:

Gufi trzymaj się!

Posted

Pan doktor Garncarz napisał w Gufiaczkowej książeczce po operacji- fokoemulsyfikacja obu soczewek czyli usunięcie soczewe w obu oczkach. "Facet" operację zniósł dobrze (tak powiedziała pani anestezjolog) był zaintubowany i monitorowany.

Posted

Mamy dużo szczęscia bo pan doktor będzie w Poznaniu w sobotę i umówiłam się z nim na obejrzenie ocząt Gufiątka. Jutro dowiem się czy będzie trzeba już za tydzień czy póżniej jechać na kontrolę do Warszawy. Od dzisiaj do środy jeżdżę z nim do weta na zastrzyki, dostał też dzisiaj następne lekarstwa. Ile to kosztuje napiszę w środę. A operacja Gufiaczka kosztowała około 1150zł. Dokładnie nie pamiętam sumy bo byłam zdenerwowana i dobrze nie usłyszałam.

Posted

Zakraplam mu oczęta 4 razy dziennie, dostaje też tabletki. Oczywiście chowa się przede mną pod stół. Jutro napiszę co powiedział pan doktor i dowiem się (już na spokojnie) jaki rezultat dała operacja.

Posted

Gufi - nie rozumie,ze to dla jego dobra.Jeszcze troche musi wytrzymać, naprawde szkoda mi go tyle przeszedl i znowu 'tortury'jeszcze troszke Guf i bedzie dobrze.

Posted

Gufi nie piszy (z bólu), choć pani anestezjolog mówiła,że nie wyklucza tego ... trze " kapelusz" łapkami... zaciska te biedne "oczka"... porusza się mniej pewnie niż przedtem (bardziej się obija przy chodzeniu)...

Posted

lekarstwa : encorton (tabletki), maxitrol i TNF (krople)
zastrzyki u dr Starczewskiego (linco... coś, ten sam antybiotyk co przed operacją)

... dzięki nowemu dogo, będę miała milion postów w tydzień :mad:(tu emo z pałą !!), a u Gufa robi się pomału bałagan...

Posted

Co za akcja! Czyta się to wszystko jak powieść sensacyjną..! Niesamowite !
Jestem pełna uznania!!!

Tyko te długi mnie martwią!! Może jakaś dobra dusza bazarek dla Gufika zrobi..?

Posted

co za kaszana z tym nowym dogo :angryy:

Kasia i Beata kochane dziewczyny - jestescie WIELKIE!
spadłyscie Gufiemu po prostu z nieba
szkoda, że muszę tkwić w tym szpitalu, bo udałabym sie z Wami na spotkanie z dr Garncarzem w Poznaniu i zobaczylabym biednego Gufiaczka
biedne te jego ślepka, ale trudno, musi wytrzymać

swoją drogą nabieracie doświadczenia jako PSIE PELĘGNIARKI
może będziecie mogł otworzyć firmę o profilu działalności "Opieka nad zwierzętami po operacji" :lol:

Posted

dzięki, Ajula, mogę więć cykać fotki i kombinować nowy bazarek :loveu:

edit (ło jak się cieszę) - podlinkowałam wreszcie banerki w sygnaturce :multi:

edti 2: już nie śmiecę:oops:

Posted

w domu też używam FF, ale w szpitalu mam laptopa TZ z pracy (bo ma mobilny internet), to już nie będę nic tu instalować,
i tak jestem super zadowolona, że mam tego laptopa, bo chyba bym z nudów umarla
no i nie wiedzialabym co u piesków