Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='Kamila_s']za 6 godzin;)
masz racje...moze uda sie ja przedluzyc???[/quote]
własnie o to się dopytuję :lol:
ja bym chętnie zapłaciła za przedłużenie, tylko nie wiem, z kim mam o tym gadać

Posted

ktoś kupił 50 cegiełek!!!! :multi: :multi: praktycznie w ostatniej chwili :crazyeye:
zostało tylko 8 !!!!

dzięki Ci dzięki nieznany/a dobroczyńco :loveu:

Posted

yupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:multi::multi::multi::multi:
czyli prawie wszystkie cegoweczki zeszly:loveu::multi::multi:
ale nam sie dobra duszyczka na koniec pojawila!!
Ja rowniez dziekuje tej wspanialej nieznanej osobie!!:loveu::loveu:

Posted

[quote name='Kamila_s'](...) czyli prawie wszystkie cegoweczki zeszly:loveu::multi::multi: (...) [/quote]
Zerknęłam i widzę, że zeszły wszystkie! :multi: :lol: :multi:

Posted

ale emocje,zeby tak do końca czekać a my sie tu denerwowały...
Wszystkim,którzy kupili cegielki wielkie dzięki:loveu:,a temu kto kupił 50 :buzi:
matko i ciesze sie i denerwuje bo operacja staje sie coraz bardziej realna...Gufi sobie wesoło bryka ale szczególnie w domu zauwazam jak sie chwieje,nogi sie plączą.Koope jak robi przeważnie na 3 łapach stoi a siku na 4(czyli wszystko na odwrót) mozna powiedziec jak baba sika ale on nie przykuca i sika sobie po nogach:mad:.Mam juz aparat wiec obfoce tez jego chorą łape ,zeby wszyscy mogli obejzec ewent. efekty zabiegu pózniej.Nagram tez filmik/jak teraz chodzi/ na telefonie ale nie wiem kiedy znajde takiego bystrego,który będzie umial go tu umiescić.
Od od jutra pstrykam(baterie ładuje),wiec wkrótce zamienie ten wątek w galerie Gufiego:evil_lol:

ps.mysle tez o czarnej i naprawde za wiele nie moge zrobic ale jeżeli znalazl by sie sponsor na karme,sr.od odpchlenia i odrob. i dorzucił na benzyne troche(ja mam w jedna strona 100km.).Porobiłabym jej zdjęc i ewentualnie mozna spróbować ją ogłaszać ale nie gwarantuje wtedy ,ze np. po pewnym czasie sie nie rozmyślą, i np. nie wydadzą jej.Ostatnio chcieli ja wydac razem z Gufim,oczywiscie najlepiej jak ktos juz teraz ją by chcial:roll: to podejzewam na 90%wydadzą.

Posted

wszystkie sprzedane WSZYSTKIE sprzedane :B-fly:

dziękujemy Fundacji Niechciane i Zapomniane za wystawienie aukcji :loveu:
dziękujmy DOBROczyńcom, którzy kupili cegiełki :Rose:

teraz jeszcze DT na czas po operacji i można ruszać
Rytko, nie denerwuj się na zapas - do operacji jeszcze trochę, bo Ninka nadal nie ma miejsca, nic innego mi się nie udalo na razie znaleźć
chyba, że będziemy w innych miastach szukać?? weta i DT?
[SIZE=1](choć bardzo bym chciała, żeby to było w Poznaniu, żebym mogła pomóc w opiece nad Gufim po OP :oops:)[/SIZE]

Posted

Ajula tylko w Poznaniu, tam tanio i sprawdzone a przedwszystkim ktos zaufany czyli Ty/nie to ,ze Nince nie ufam ale Ciebie znam/ musi dopilnowac Gufa bo inaczej to z nerwow nie bede spała cały czas:roll:

Posted

[quote name='rytka']Ajula tylko w Poznaniu, tam tanio i sprawdzone a przedwszystkim ktos zaufany czyli Ty/nie to ,ze Nince nie ufam ale Ciebie znam/ musi dopilnowac Gufa bo inaczej to z nerwow nie bede spała cały czas:roll:[/quote]
[SIZE=1]dlatego wolałabym w Poznaniu, mogłabym przez najtrudniejsze dni sama mieć na niego oko, bo też bym z nerwów nie spała[/SIZE]

Posted

a miałam wam narazie nie mowić ale ja zadnej tajemnicy nie utrzymam:shake:tak samo konsekwentna nie jestem,bo wczesniej pisałam,ze odpada opcja ;ogłaszać czarna, dopoki tam jest/bo zeby nie było jak z Nela spanielka,ze sie rozmyslili jak był chetny dom/tylko najpiewr dt. ale to moze wielki trwac zanim guf dom znajdzie i bede mogła wziąsc czarna :roll:i zaryzykuje ,zrobie jej zdjecia i ogłaszamy:razz:jezeli powiedzą ,ze nadal chcą ja oddać.Ktos/nie wiem czy moge pisac kto/ zgodził sie dołożyc na karme i mysle koniecznie na pchły cos kupie/Gufi miał milion a wiem,ze to wyciencza psa/wiec moze pojade do niej wkrotce;)To takie niesprawiedliwe,ze Gufi sie leni na fotelu a ona...trzeba choc takiego sposobu sprobowac,moze sie uda...

Posted

[quote name='rytka'] Ktos/nie wiem czy moge pisac kto/ zgodził sie dołożyc na karme i mysle koniecznie na pchły cos kupie/Gufi miał milion a wiem,ze to wyciencza psa/wiec moze pojade do niej wkrotce;) [/quote]
na forum sami skromni ludzi i wiadomo, że nie dla chwały, a dla psiaków wszystko się robi, ale ja bym chętnie sie dowiedziała, kto ma takie wielkie serce i dokarmi Czarnulkę :loveu:
może dziewczyny się zgodzą, żeby środek na pchły kupić ze skarbonki Gufiego? tzn z tych pieniędzy, ktore są u Ciebie - na operację jeszcze trzeba trochę poczekać, mam nadzieję, że jeszcze coś do skarbonki się dozbiera
najlepiej by było advocate Czarnej zaaplikować - działa i na pchły i na robale

Posted

[quote name='Ajula']wszystkie sprzedane WSZYSTKIE sprzedane :B-fly:

[SIZE=1]:oops:)[/SIZE][/quote]
Ja też bardzo się cieszę, że wszystkie cegiełki poszły, czekamy na wpływ z dzisiejszych i...Operację Gufiego można umawiać!:multi:

Posted

Robiłam ogłoszenia dla Bubci od pani Magdy. :lol: Położyłam się po 3.00, wstałam o 7.00. Jestem wypoczętam i szczęśliwa, że Bubcia podgoniona. :multi:
A tutaj...witanko dla Gufcio - Maniakufff! :loveu: