Jump to content
Dogomania

MISZA - schorowany,samotny zrozpaczony MA SUPER DOM, ZOSTAJE U MEGII!!!

Recommended Posts

Posted

KWL napisał(a):
No przecież musi sprawdzic co ci nieodpowiedzialni ludzie robią na JEGO terenie. Czy zachowują się poprawnie i nie psocą ? Czy się nie kłócą i nie rozrabiają ? Czy jest PORZĄDEK :-) A hotelowicz wakacyjny najwyraźniej jest elementem nieodpowiedzialnym który wymaga szczegółowego pouczenia co do zasad na obszarze podlegającym strzeżeniu przez Miszkę :-)

Oczywiście, Pan wpuszcza na teren nie wiadomo kogo i potem biedny Miszka musi rozwiązywac takie problemy ;-)

• Replies 928
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zdaje sie, e okreslenie "biedny Miszka" staje sie zupelnie nieadekwatne do stanu, w jakim Miszka sie znajduje:lol:
Moze niech by on sie troche opamietal jednak dla swoje wlasnego dobra.
Leyla, a Ty sie przyznaj z kim zdradzasz Misze?:evil_lol:

Posted

[quote name='Kaja i Aza']Zdaje sie, e okreslenie "biedny Miszka" staje sie zupelnie nieadekwatne do stanu, w jakim Miszka sie znajduje:lol:
Moze niech by on sie troche opamietal jednak dla swoje wlasnego dobra.
Leyla, a Ty sie przyznaj z kim zdradzasz Misze?:evil_lol:

...he he ,zaraz zdradzasz :eviltong: dziś Atosa wiozłam do Jamora ,a wcześniej Pirata z trzema nóżkami. U miszy jestem dwa razy w tygodniu, nie umiem bez niego żyć.

Posted

Poznałam Miszkę:multi::multi::multi:...jest przecudny i nie dziwię się,że tak złapał Leylę za serducho!!!...ten panicz ma niesamowity kolor sierści,a do tego brązowy kołnierz(no,bo przy tak męskim panu nie bedziemy mówić o etoli:evil_lol:) i krawat...jest fascynujący i z charakteru...już bardzo się wzmocnił-nie tylko fizycznie,ale i psychicznie...to zdecydowanie charakterny kaukaz!!!

No i gentelmen na całego...zabiera już Nadinkę na spacery:evil_lol::cool3:

...i cudne zdjęcie zrobione przez Kubę...Marysieńka powiedziałaby...dostojny dżygit Misza...

Dziękuję wszystkim,którzy pomogli i pomagają Miszy stać się ponownie pięknym,zdrowym i dostojnym dżygitem Miszą!!!

Rozliczenie wpływów z allegro uzupełnię dzisiaj i natychmiast przeleje całą kwotę na konto Miszki!:lol:

Posted

RATUNKU!!! POMOCY!!! ALARM!!! PILNE!!!
Pod Częstochową została znaleziona UBOJNIA bernardynów,podhalanów,coli...psy były przerabiane na smalec!!! Znaleziono trupy,kosci...zywe szczeniaki,ponad 10 bernardynów,podhalany,coli...drobne pieski!!!!
Mosii bierze kilka psów,szczeniaki....

PILNIE potrzebna domków tymczasowych dla 2 bernardynów oraz 2 podhalanów(suni i psa!)...

Dzisiaj jeszcze zostanie założony watek!!!

Posted

[quote name='zuzlikowa']RATUNKU!!! POMOCY!!! ALARM!!! PILNE!!!
Pod Częstochową została znaleziona UBOJNIA bernardynów,podhalanów,coli...psy były przerabiane na smalec!!! Znaleziono trupy,kosci...zywe szczeniaki,ponad 10 bernardynów,podhalany,coli...drobne pieski!!!!

PILNIE potrzebna domków tymczasowych dla 2 bernardynów oraz 2 podhalanów(suni i psa!)...

O moj Boze!!! Poprosze koniecznie o link do watku. Jak to sie stalo?

Mam ochote plakac i zabijac:placz::placz::placz::angryy::angryy::angryy:

Posted

[quote name='Ninka']O moj Boze!!! Poprosze koniecznie o link do watku. Jak to sie stalo?

Mam ochote plakac i zabijac:placz::placz::placz::angryy::angryy::angryy:

Ninka,teraz trzeba nie płakac tylko szukać miejsca dla psów!!!
Rozsyłaj wątek komu się da,szukaj dt...miejsca!!!...kieruj wszystkich w razie czego na mosii i LACRIMĘ!!!
...albo na mnie!!!

PILNIE POTRZEBA ZABRAĆ TE PSY!!!!...4 duże psy szukają miejsca!!!!
2 bernardyny-psy i 2 podhalany-sunia i pies!!!

...pewna fundacja juz się ...wypięła!!!...a tak kocha!!!...tym psom zostajemy tylko my!!!

Posted

[quote name='zuzlikowa']RATUNKU!!! POMOCY!!! ALARM!!! PILNE!!!

Mój Boże, zlituj się nad tymi ludźmi, bo nie wiedzą co czynią... nie wiem co napisać, zatkało mnie :-( okropność to zbyt małe słowo na to wszystko :(
Rozsyłam info gdzie się da!

Posted

Omg, w ogole nie mam pomyslu, szczegolnie, ze to duze psy, o ktorych nic nie wiemy!!!

Jak znajdziecie mi bogatego mezczyzne kochajacego zwierzeta, to zabiore:placz::placz::placz:

Posted

Ninka napisał(a):
Omg, w ogole nie mam pomyslu, szczegolnie, ze to duze psy, o ktorych nic nie wiemy!!!

Jak znajdziecie mi bogatego mezczyzne kochajacego zwierzeta, to zabiore:placz::placz::placz:

To rozsyłaj wątek!!!

Posted

jaka Misza ma sliczna siersc... moje serce sie raduje jak widze tak usmiechnieta mordke....mam nadziej ze z kazdym dniem ten psiak bedzie czul sie lepiej..

mam do Was pytanie co to sa te hotele dla psiakow.. jak one ywgladaja - gdie mozna o tym poczytac

pozdrawiam

Posted

[quote name='zuzlikowa']...i cudne zdjęcie zrobione przez Kubę...Marysieńka powiedziałaby...dostojny dżygit Misza...

zuzlikowa samo 'dostojny dżygit Misza' to mało, wiesz .... ja bym jeszcze dowaliła zwyczajowo 'kaukaski wojownik'.
Mówcie co chcecie, ale to fascynujący facet :loveu::loveu:

Posted

[quote name='marysia55']zuzlikowa samo 'dostojny dżygit Misza' to mało, wiesz .... ja bym jeszcze dowaliła zwyczajowo 'kaukaski wojownik'.
Mówcie co chcecie, ale to fascynujący facet :loveu::loveu:

hihihi...wolałam nie wspominać o wojowniku...tym bardziej kaukaskim!:lol: bo mogłaby jeszcze Nadinka usłyszeć:cool3:,a ta parka trzyma się razem!A dżygit,tak fajnie zabrzmiało,że chyba dziewczynie sie spodobało i z dżygitem wartę nocką trzyma!:loveu:

Posted

Na ten wątek zawsze wchodzę z olbrzymią przyjemnością. A widok Miszy to jest coś najcudowniejsze na świecie. I obok teraz ta cudna benkowa dziewuszka :multi:

Posted

Miszka stróżuje na siedząco:loveu::loveu::loveu:...

Czasami na leżąco:lol::lol::lol:....

A czasami musi odpocząć od ciężkiej pracy :evil_lol::lol::loveu:

Posted

Miszeńko,Ty zdrowiej,a my za arytmetykę sie bierzemy!

Wykaz wpłat na allegro Miszki!...w kolejności wpływów...

_tadest7...5zł
_Sylwia M-Dobrzelin...5zł
_Arleta W-Sędziszów...10zł
_farmerka63...15zł
_lukasz_i_ergo...50zł
_arbor_alta...5zł
_Artur005...10zł
_Renata Ż._Kraków...5zł
AniaBlanka1...10zł
_Rubtrefl...5zł
_Bonnie51...10zł
_kacha_25...5zł
_Z3Barsza...5zł
_anuczka_radom...10zł
_piotrmistrz...15zł
_hentajboy...5zł
_Ptysia81...5zł
_CENTARELLA...5zł
_Gerda JP-Warszawa...5zł
_PiotrBP_Warszawa...5zł
_bupr_rzulf...10zł
_urbi666...10zł
_Koelka...10zł
_Elżbieta D-Janów...15zł
_Bartłomiej i Anna z B.B....20zł
_Muzzy555...20zł
_beataposluszna...50zł
_Anariela...5zł
_Marzena1 Z-Z-A...10zł
_Sabina S-Żelechów...10zł
_Agnieszka MWJ-Lublin...10zł
_Biedronka_dr...15zł
_Wiosnas...50zł
_agatach_ch...5zł
_EMILKA1309...5zł
Piotr Rz-Toruń...20zł
----------------------------------
razem 455zł.....przelałam na konto Miszki 14.08.09!

Wszystkich cegiełek zakupiono 107sztuk...za 92 wpłynęły pieniążki...
czekam na wpłatę za 15cegiełek.
Dziewczyny...możecie przekleić do pierwszego postu(tam wcześniej też była przelana wpłata roderek-5zł) i dać znać czy pieniążki już doszły?:cool3:

Wszystkim wspaniałym allegrowiczom,dzięki pomocy których, nasz wielkopies Miszka miał szansę odżyć i dojść do siebie...dzięki,którym ma szansę już na całkowite wyleczenie...dzięki,którym już może cieszyć się z życia...WSZYSTKIM...bardzo serdecznie dziękuję!!! :loveu:

Miszko...aż pod sufit podskakuję,że lampy już nie udajesz!:evil_lol::evil_lol::evil_lol:...tak trzymaj!!!!

Leyla...i jak spotkanie z Miszastym?