sonikowa Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 KWL napisał(a):No przecież musi sprawdzic co ci nieodpowiedzialni ludzie robią na JEGO terenie. Czy zachowują się poprawnie i nie psocą ? Czy się nie kłócą i nie rozrabiają ? Czy jest PORZĄDEK :-) A hotelowicz wakacyjny najwyraźniej jest elementem nieodpowiedzialnym który wymaga szczegółowego pouczenia co do zasad na obszarze podlegającym strzeżeniu przez Miszkę :-) Oczywiście, Pan wpuszcza na teren nie wiadomo kogo i potem biedny Miszka musi rozwiązywac takie problemy ;-) Quote
Kaja i Aza Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Zdaje sie, e okreslenie "biedny Miszka" staje sie zupelnie nieadekwatne do stanu, w jakim Miszka sie znajduje:lol: Moze niech by on sie troche opamietal jednak dla swoje wlasnego dobra. Leyla, a Ty sie przyznaj z kim zdradzasz Misze?:evil_lol: Quote
Leyla Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 [quote name='Kaja i Aza']Zdaje sie, e okreslenie "biedny Miszka" staje sie zupelnie nieadekwatne do stanu, w jakim Miszka sie znajduje:lol: Moze niech by on sie troche opamietal jednak dla swoje wlasnego dobra. Leyla, a Ty sie przyznaj z kim zdradzasz Misze?:evil_lol: ...he he ,zaraz zdradzasz :eviltong: dziś Atosa wiozłam do Jamora ,a wcześniej Pirata z trzema nóżkami. U miszy jestem dwa razy w tygodniu, nie umiem bez niego żyć. Quote
Kaja i Aza Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 No, Piracik tez grzechu warty;), dzieki, ze mu pomoglas, a do Atosa jeszcze nie trafilam, ale zaraz to zrobie. Quote
zuzlikowa Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Poznałam Miszkę:multi::multi::multi:...jest przecudny i nie dziwię się,że tak złapał Leylę za serducho!!!...ten panicz ma niesamowity kolor sierści,a do tego brązowy kołnierz(no,bo przy tak męskim panu nie bedziemy mówić o etoli:evil_lol:) i krawat...jest fascynujący i z charakteru...już bardzo się wzmocnił-nie tylko fizycznie,ale i psychicznie...to zdecydowanie charakterny kaukaz!!! No i gentelmen na całego...zabiera już Nadinkę na spacery:evil_lol::cool3: ...i cudne zdjęcie zrobione przez Kubę...Marysieńka powiedziałaby...dostojny dżygit Misza... Dziękuję wszystkim,którzy pomogli i pomagają Miszy stać się ponownie pięknym,zdrowym i dostojnym dżygitem Miszą!!! Rozliczenie wpływów z allegro uzupełnię dzisiaj i natychmiast przeleje całą kwotę na konto Miszki!:lol: Quote
Sylwia K Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Misza już nie ma tego smutku, żalu i obojętności w oczach:multi: Quote
zuzlikowa Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 RATUNKU!!! POMOCY!!! ALARM!!! PILNE!!! Pod Częstochową została znaleziona UBOJNIA bernardynów,podhalanów,coli...psy były przerabiane na smalec!!! Znaleziono trupy,kosci...zywe szczeniaki,ponad 10 bernardynów,podhalany,coli...drobne pieski!!!! Mosii bierze kilka psów,szczeniaki.... PILNIE potrzebna domków tymczasowych dla 2 bernardynów oraz 2 podhalanów(suni i psa!)... Dzisiaj jeszcze zostanie założony watek!!! Quote
Ninka Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 [quote name='zuzlikowa']RATUNKU!!! POMOCY!!! ALARM!!! PILNE!!! Pod Częstochową została znaleziona UBOJNIA bernardynów,podhalanów,coli...psy były przerabiane na smalec!!! Znaleziono trupy,kosci...zywe szczeniaki,ponad 10 bernardynów,podhalany,coli...drobne pieski!!!! Mosii bierze kilka psów,szczeniaki.... PILNIE potrzebna domków tymczasowych dla 2 bernardynów oraz 2 podhalanów(suni i psa!)... Dzisiaj jeszcze zostanie założony watek!!! O moj Boze!!! Poprosze koniecznie o link do watku. Jak to sie stalo? Mam ochote plakac i zabijac:placz::placz::placz::angryy::angryy::angryy: Quote
zuzlikowa Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 [quote name='Ninka']O moj Boze!!! Poprosze koniecznie o link do watku. Jak to sie stalo? Mam ochote plakac i zabijac:placz::placz::placz::angryy::angryy::angryy: Ninka,teraz trzeba nie płakac tylko szukać miejsca dla psów!!! Rozsyłaj wątek komu się da,szukaj dt...miejsca!!!...kieruj wszystkich w razie czego na mosii i LACRIMĘ!!! ...albo na mnie!!! PILNIE POTRZEBA ZABRAĆ TE PSY!!!!...4 duże psy szukają miejsca!!!! 2 bernardyny-psy i 2 podhalany-sunia i pies!!! ...pewna fundacja juz się ...wypięła!!!...a tak kocha!!!...tym psom zostajemy tylko my!!! Quote
__Lara Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 [quote name='zuzlikowa']RATUNKU!!! POMOCY!!! ALARM!!! PILNE!!! Pod Częstochową została znaleziona UBOJNIA bernardynów,podhalanów,coli...psy były przerabiane na smalec!!! Znaleziono trupy,kosci...zywe szczeniaki,ponad 10 bernardynów,podhalany,coli...drobne pieski!!!! Mosii bierze kilka psów,szczeniaki.... PILNIE potrzebna domków tymczasowych dla 2 bernardynów oraz 2 podhalanów(suni i psa!)... Dzisiaj jeszcze zostanie założony watek!!! Mój Boże, zlituj się nad tymi ludźmi, bo nie wiedzą co czynią... nie wiem co napisać, zatkało mnie :-( okropność to zbyt małe słowo na to wszystko :( Rozsyłam info gdzie się da! Quote
Ninka Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Omg, w ogole nie mam pomyslu, szczegolnie, ze to duze psy, o ktorych nic nie wiemy!!! Jak znajdziecie mi bogatego mezczyzne kochajacego zwierzeta, to zabiore:placz::placz::placz: Quote
zuzlikowa Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Ninka napisał(a):Omg, w ogole nie mam pomyslu, szczegolnie, ze to duze psy, o ktorych nic nie wiemy!!! Jak znajdziecie mi bogatego mezczyzne kochajacego zwierzeta, to zabiore:placz::placz::placz: To rozsyłaj wątek!!! Quote
kachabary Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 jaka Misza ma sliczna siersc... moje serce sie raduje jak widze tak usmiechnieta mordke....mam nadziej ze z kazdym dniem ten psiak bedzie czul sie lepiej.. mam do Was pytanie co to sa te hotele dla psiakow.. jak one ywgladaja - gdie mozna o tym poczytac pozdrawiam Quote
megii1 Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 Dziś Miszka miał wielki dzień - uroczyste zdejmowanie abażura:) Tu jeszcze z kołnierzem:): A tu już bez :multi: z kostką w nagrodę :loveu: Quote
marysia55 Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 [quote name='zuzlikowa']...i cudne zdjęcie zrobione przez Kubę...Marysieńka powiedziałaby...dostojny dżygit Misza... zuzlikowa samo 'dostojny dżygit Misza' to mało, wiesz .... ja bym jeszcze dowaliła zwyczajowo 'kaukaski wojownik'. Mówcie co chcecie, ale to fascynujący facet :loveu::loveu: Quote
zuzlikowa Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 [quote name='marysia55']zuzlikowa samo 'dostojny dżygit Misza' to mało, wiesz .... ja bym jeszcze dowaliła zwyczajowo 'kaukaski wojownik'. Mówcie co chcecie, ale to fascynujący facet :loveu::loveu: hihihi...wolałam nie wspominać o wojowniku...tym bardziej kaukaskim!:lol: bo mogłaby jeszcze Nadinka usłyszeć:cool3:,a ta parka trzyma się razem!A dżygit,tak fajnie zabrzmiało,że chyba dziewczynie sie spodobało i z dżygitem wartę nocką trzyma!:loveu: Quote
LACRIMA Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 Na ten wątek zawsze wchodzę z olbrzymią przyjemnością. A widok Miszy to jest coś najcudowniejsze na świecie. I obok teraz ta cudna benkowa dziewuszka :multi: Quote
megii1 Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 Miszka stróżuje na siedząco:loveu::loveu::loveu:... Czasami na leżąco:lol::lol::lol:.... A czasami musi odpocząć od ciężkiej pracy :evil_lol::lol::loveu: Quote
rita60 Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 No takie strozowanie,to meczace zajecie:loveu: Quote
Lu_Gosiak Posted August 12, 2009 Author Posted August 12, 2009 LACRIMA napisał(a):jakie te kaukazy są ładne zgadza sie...ale Miszka najładniejszy:loveu::multi::multi: Quote
Leyla Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 Misza już jest taki szczęśliwy.:loveu: Jutro go odwiedzę,stęskniłam się:placz: Quote
zuzlikowa Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 Miszeńko,Ty zdrowiej,a my za arytmetykę sie bierzemy! Wykaz wpłat na allegro Miszki!...w kolejności wpływów... _tadest7...5zł _Sylwia M-Dobrzelin...5zł _Arleta W-Sędziszów...10zł _farmerka63...15zł _lukasz_i_ergo...50zł _arbor_alta...5zł _Artur005...10zł _Renata Ż._Kraków...5zł AniaBlanka1...10zł _Rubtrefl...5zł _Bonnie51...10zł _kacha_25...5zł _Z3Barsza...5zł _anuczka_radom...10zł _piotrmistrz...15zł _hentajboy...5zł _Ptysia81...5zł _CENTARELLA...5zł _Gerda JP-Warszawa...5zł _PiotrBP_Warszawa...5zł _bupr_rzulf...10zł _urbi666...10zł _Koelka...10zł _Elżbieta D-Janów...15zł _Bartłomiej i Anna z B.B....20zł _Muzzy555...20zł _beataposluszna...50zł _Anariela...5zł _Marzena1 Z-Z-A...10zł _Sabina S-Żelechów...10zł _Agnieszka MWJ-Lublin...10zł _Biedronka_dr...15zł _Wiosnas...50zł _agatach_ch...5zł _EMILKA1309...5zł Piotr Rz-Toruń...20zł ---------------------------------- razem 455zł.....przelałam na konto Miszki 14.08.09! Wszystkich cegiełek zakupiono 107sztuk...za 92 wpłynęły pieniążki... czekam na wpłatę za 15cegiełek. Dziewczyny...możecie przekleić do pierwszego postu(tam wcześniej też była przelana wpłata roderek-5zł) i dać znać czy pieniążki już doszły?:cool3: Wszystkim wspaniałym allegrowiczom,dzięki pomocy których, nasz wielkopies Miszka miał szansę odżyć i dojść do siebie...dzięki,którym ma szansę już na całkowite wyleczenie...dzięki,którym już może cieszyć się z życia...WSZYSTKIM...bardzo serdecznie dziękuję!!! :loveu: Miszko...aż pod sufit podskakuję,że lampy już nie udajesz!:evil_lol::evil_lol::evil_lol:...tak trzymaj!!!! Leyla...i jak spotkanie z Miszastym? Quote
Recommended Posts