Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ida wstawisz jakiś zdjęcia Glorii??
Niestety Gloria nadal nie daje do siebie podejśc :( Miby macha ogonkiem ale jeden nieostrożny ruch i już jej nie ma...

• Replies 860
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no właśnie, dlatego o adopcji jakiejkolwiek nie ma na razie mowy :(
A to taka bida....
Kurdę, bład popełniłam, że jest na takiej otwartej przestrzeni, jakby była w boksie, to byoby lepiej a tak to się będziemy teraz bujać i bujać. Tylko uśpienie czyms teraz sprawi, że jej dotkniemy:(Gloria ucieka dalej niż widzi :(

Zdjecia wstawię wieczorem, ja w sobotę nie zrobiłam jej ani jednego :(

Posted

na razie to my jej nawet dotknać nie mozemy, taką nową podopieczną wynalazłam... :/

na razie to my jej nawet dotknać nie mozemy, taką nową podopieczną wynalazłam... :/
Gloria..

i teraz mam pytanie za 100 punktów- co zrobił jej człowiek, ze wylgada i zachowuje się jak póltora nieszczęscia? i nie daje się dotknąc? :shake:

Posted

|Wiera jest przeciwieństwem Glorii. To super przytulaśna sunia, wielbiąca człowieka, która prawdopodobnie nie była zbyt dobrze traktowana, boi się podniesionego głosu, łopaty i innych narzędzi trzymanych w ręku

" class="ipsImage" alt="">" class="ipsImage" alt="">

Posted

Załątwiłam dziś Glorii towarzystwo przystojnego faceta.
Ale chyba nie trafiłam w jej gust bo ciągle zęby szczeżyła ..
A tak poważnie to ona się potwornie boi.
Pies spokojny zrównoważony, zachęcał ją do zabawy. Zobaczymy moze ją troche ośmieli..

Posted

Gloria lekko lepiej. potrafi juz nawet nieśmiało czasami podejśc.
koniecznie trzeba ją jednak przenieść z inne miejsce, bo dziewczyna potrzwebuje socjalizacji, co jest trudne na takim duuuużym bajkowym terenie u beki;) Tzn, potrzebna socjalizacja, to tak sie mozemy z nią bujać przez najbliższy rok, zeby podeszła i dała się pogłaskać jak normalny pies.
Bardz otrzorzyła się przy drugim psie na działce. jej potrzeba spokojnego zwrónoważonego towarzysza :)
Ktos chętny?