Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 860
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='idusiek'][FONT=Century Gothic]NAJPILNIEJSZE DO OGŁASZANIA I ADOPCJI[/FONT]

[FONT=Century Gothic]Sherry:[/FONT]
[FONT=Century Gothic][/FONT]

[FONT=Century Gothic]i Yogi:[/FONT]
[FONT=Century Gothic][/FONT]

i Gloria ale zdjęcia kiepskie bo i jej psycha kiepawa :/

Jak to Sherry, przecież zgłosiła się pani chętna na Sherry :lol:To Ignaś też ma dom :sweetCyb: :lol:, no jeszcze Prezes ma dom :lol:
To z ogłaszanej przeze mnie szóstki (Wiera, Aronka, Sherry, Prezes, Ignaś i Yogi) nie ma domu Yogi :-( i .... co z Sherry?

Posted

bo sherry ma niekonczącą się cieczkę i zaczynamy się zastanawiac czy to na pewno cieczka.
3 bite tygodnie tak ,ze aż jej po nogach leci :/

na Yogiego to musi być naprawde odwazny chętny z sercem i cieprliwością, bo on nadal jest mały strachulec ( a i tak o 180 stopni lepiej sie zachowuje niż to było poł roku temu).

i powoli na kolejnym strachulcu- czyli Glorii mozna się skupiać ;)

• 2 months later...
Posted

Długo mnie tu nie było, bo i dużo roboty i do schronu nie było jak jechac, bo zaraz pójdziemy na dno z finansami i psami :(

ale co w schronie...

Odeszła Aza, niedawno :(

Posted

Lora znalazła dom,Konstancji nie ma-czemu? opcje są 2 ale przyznam ze nie dopytałam:/

Co przybyło?
Duuuuuuuuuuuuuuuuużo :(

Z problemami...

Aramis nadal jest i siedzi w boksie z chłopakiem i się nie gryzą, widocznie pipka ten drugi.

Fajny, młod chłopak, podobny do adoptowanej Sherry:

Starszy onek, fajny, ale zaniedbany bardzo :

bardzo fajny, młody chłopak, ale chyba czeka do amputacja łapy, bo rozjechana :(, mniejszy niż onek onek, ale cuuuuuuuuuuuudowna przylepa kochana!

Posted

z tego co kojarzę to chłopak, onek onek, niestary, dogauje się z małymi suczkami siedzi z 4 małych ...i mają budę..
zachodzę w cgłowe czy to nie suka, ale pamietam ze widziałam ptaszka...- dowiem się jeszcze .

kolejny chłopak, ładny:

kolejny chłopak, dominant, gonił 2 małych kolegów jak tylko mógł. Sprawdzi się jako pies do pilnowania.

kolejny chłopak, dogaduje się z psami, łagodny i fajny:

Aramis nadal czeka na szasnę:

no i to nieszczęście z dysplazją :(:(:(:(:(:(:( modzieniec

Posted

Boże, jakie piękne :-( ten z dysplazją strasznie zaniedbany, ale adopcja to mu raczej nie grozi, bo kto weźmie chorego psa.
Za to te dwa pierwsze z góry mogą zaraz łańcuch znaleźć :( Cudne są.

Posted

[quote name='idusiek']Długo mnie tu nie było, bo i dużo roboty i do schronu nie było jak jechac, bo zaraz pójdziemy na dno z finansami i psami :(

ale co w schronie...

Odeszła Aza, niedawno :(

Przykro, że w schronie :(

Posted

w ogole przykro z powodu wielu rzeczy :(
Az szkoda pisać.

ciotki, musimy pomóc temu chłopakowi z dysplazją!
my nie damy rady bez jakiejs zrzuty,obecnie mamy na utrzymanie psów na miesiąc i koniec :(

Kasy niet, konto puste, zaczną się długi:(

A tam tyle bid czeka

Posted

Ida czy w razie co beda w schronie wiedzieli który to pies?

Zrób prosze wątek temu z dysplazją trzeba zrobic stałe dellaracje.
Musimy mu pomóc