idusiek Posted February 8, 2010 Author Posted February 8, 2010 ustalone: do beki jedzie oneczka nr 1 i Gloria do Gajowej- oneczka z kwarantanny. Ciotka mysza- wezmiesz Ty cuś? Plizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz...............:( Quote
mysza 1 Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 [quote name='idusiek']ustalone: do beki jedzie oneczka nr 1 i Gloria do Gajowej- oneczka z kwarantanny. Ciotka mysza- wezmiesz Ty cuś? Plizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz...............:([/QUOTE] Nie mam dokad teraz, z Amigo kiepska sytuacja....Labka mam u Megii, onke chora mamy u Ronji, Amigo... Mnie ta bezimienna rozczula i Aramis. Quote
idusiek Posted February 10, 2010 Author Posted February 10, 2010 no i przyjechały.. Wiera- czyli ta początkowo bezimienna chyba jest zaciązowana Gloria się boi a Sherry jest psem z ADHD Kto pomoże ogłaszać nam je ogłaszać i zebrać kasę na sterylkę dla Wiery? Konieczna w tej sytuacji ... Quote
mysza 1 Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 idusiek napisał(a):no i przyjechały.. Wiera- czyli ta początkowo bezimienna chyba jest zaciązowana Gloria się boi a Sherry jest psem z ADHD Kto pomoże ogłaszać nam je ogłaszać i zebrać kasę na sterylkę dla Wiery? Konieczna w tej sytuacji ... Ja :) A allegro im zrobisz? Bo ładne macie a moje takie prymitywne. Nowe fotki potrzebne do ogłoszeń. Quote
mysza 1 Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 idusiek napisał(a):ja ją widzę od jej małego.... to ona, jakieś 1,5 miesiąca temu: Jak ona ma na imię? Została w schronie? Quote
idusiek Posted February 10, 2010 Author Posted February 10, 2010 tak,została... ma na imię Kola. Quote
pumcia02 Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 gdzie sa te psiaki? zeby zbierac kaske na sterylke, dobrze byloby zalozyc jej watek Quote
idusiek Posted February 10, 2010 Author Posted February 10, 2010 watku nie mają. nie miałam czasu zalożyć. a teraz siedzialam na naszym allegro i stronie schroniskowej\ mariola, mam dla ciebie tymczasowicza :D od wczoraj na Tatarka w lecznicy.. Quote
pumcia02 Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 drugi Yogi. Co wiadomo o nim? W jakim wieku? Bo wyglada na dzieciaka, który bedzie rosl. Taki nie proporcjonalny jest :D Trzeba byloby zrobic spacer zapoznawczy chlopaków. i jak pisałam na watku Yogiego, najlepiej po poniedzialku. Idusiek bym prosila o usuniecie Rockego ze szczeniakow do adopcji :( wczoraj byl na str, dzis nie wchodzilam jeszcze. Quote
idusiek Posted February 11, 2010 Author Posted February 11, 2010 jest juz usunięty ze schroniskowej i z ostatniego postu i szczeniakach i z psów pod naszą opieką. ale na 1 stronie jeszcze poprawie. Ten Ignaś to słodka przylepa taki cielaczek- psiaczek;) Quote
idusiek Posted February 11, 2010 Author Posted February 11, 2010 pojęcia nie mam, na razie próbują wyleczyć mu łapki, więc kilka dni posiedzi, a potem trzeba robic atak zdjęciowy i ogłoszeniowy, bo to młodziak, szczenię jeszcze Quote
pumcia02 Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Zobaczymy jak sie bedzie w domu zachowywać. zalozylam juz watek http://www.dogomania.pl/threads/179777-Owczarkowaty-IGNAA-jeszcze-psie-dziecko-OdmroA-one-A-apki-Uratowany-przed-A-mierciAE?p=14095431#post14095431 Quote
idusiek Posted February 15, 2010 Author Posted February 15, 2010 zapraszamy do pomocy przy ogłaszaniu naszych onek: na razie do adopcji są: Aronka: Wiera: Sherry: Czeka też Prezes ; i Ignaś: i Yogi: Gloria na razie jest dzikuskowata i nieuchwytna... :( Quote
paros Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 idusiek napisał(a):zapraszamy do pomocy przy ogłaszaniu naszych onek: ....................... :( Idusiek, obiecałam pomoc w ogłaszaniu więc jestem :lol: Ogłaszam trzy sunie ONki Alicja, Konstancja i Aza, czy znalazły dom czy ogłaszać dalej ?? Które psiaki mam ogłaszać i gdzie znajdę namiary, informacje i fotki psiaków Quote
mysza 1 Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Nie mogę tu wchodzić :( tyle ich tutaj a ja bezsilna. Chyba zacznę chodzić do psychologa, bezsilność mnie wkurza. Quote
mysza 1 Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 mariolka napisał(a): Idusiek bym prosila o usuniecie Rockego ze szczeniakow do adopcji :( wczoraj byl na str, dzis nie wchodzilam jeszcze. A co z nim? coś się stało? Quote
idusiek Posted February 15, 2010 Author Posted February 15, 2010 no co ...parwo psa zrzarło w moment, a jak wyjezdzał ze schronu był zdrów jak ryba:( ................. ciotki ,zapraszam na wątek Chrupka, potrzebne nam wsparcie finansowe :( http://www.dogomania.pl/threads/179945-Chrupek-maluch-po-operacji-lapki-BA-AGA-WAS-o-WSPARCIE-FINANSOWE-potrzeba-1000-zA Quote
pumcia02 Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Kasy brak. jedno wyjscie, nie branie kolejnych psów z Ostrowi :( Quote
idusiek Posted February 16, 2010 Author Posted February 16, 2010 tak, nie branie to jedno ale znalezienie domów dla tych co mamy- to drugie :( Quote
paros Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 [quote name='paros']Idusiek, obiecałam pomoc w ogłaszaniu więc jestem :lol: Ogłaszam trzy sunie ONki Alicja, Konstancja i Aza, czy znalazły dom czy ogłaszać dalej ?? Które psiaki mam ogłaszać i gdzie znajdę namiary, informacje i fotki psiaków Idusiek na poprzedniej stronie napisałam i nie zauważyłaś chyba mojego posta Quote
idusiek Posted February 16, 2010 Author Posted February 16, 2010 o rettyyyyyyy, masz rację :( sorrrki, ja juz głowę i rozum tracę .... Aza i reszta są nadal w schronie. ale skoncentowac się trzeba obecnie na tych z samego poczatku- z 1` strony oto one: [FONT=Century Gothic]zapraszamy do pomocy przy ogłaszaniu naszych onków NAJPILNIEJSZE DO OGŁASZANIA I ADOPCJI[/FONT] [FONT=Century Gothic]Aronka: [/FONT][FONT=Century Gothic][/FONT] [FONT=Century Gothic]Wiera: [/FONT][FONT=Century Gothic][/FONT] [FONT=Century Gothic]Sherry: [/FONT][FONT=Century Gothic][/FONT] [FONT=Century Gothic]Czeka też Prezes ; [/FONT][FONT=Century Gothic][/FONT] [FONT=Century Gothic]i Ignaś: [/FONT][FONT=Century Gothic][/FONT] [FONT=Century Gothic]i Yogi: [/FONT][FONT=Century Gothic][/FONT] Quote
idusiek Posted February 16, 2010 Author Posted February 16, 2010 oj cicho bądz, onek jak onek, nie kazdy musi wygladac tak samo ;) Quote
pumcia02 Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 no nie, to sa polskie owczarki niemieckie :D Quote
Recommended Posts