marysia55 Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 [quote name='Asior']nieeee no poplułam monitor :evil_lol: PAKO W KĄPIELI :crazyeye: jakie rany ponieśliscie Pani Wando???[/QUOTE] pewnie sie nie przyzna:evil_lol:, a przeciez dobrze wiemy że w boju zawsze odnosi się jakieś rany lub straty:diabloti::diabloti: Quote
coronaaj Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 [quote name='Lidan']O co to to nie :nono: Nie pomyliłam wątków :shake: To nie są metamorfozy... I nic nie piłam...ale to niemożliwe, żeby z małego trochę wyłysiałego pieska po kąpieli wyszedł maly kudłaty i to yorkopodobny psiak :crazyeye:[/QUOTE] Zebym ja to mogla zobaczyc, blokuje zdjecia ..czyli nie widze odmienionego Pakusia. Podobno Wandzia go w Yorka przemienila ale numer..przyslijcie jakies zdjecia ba [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] Quote
Lidan Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 Wysłałam przed chwila ale akurat to zdjęcie, które mnie tak bardzo zaskoczyło zapisało się jakoś inaczej i nie wiem czy Ci się pokaże w mailu. Samoloty latają mi nad głową...nie można sie skupić we własnym mieszkaniu :angryy: Quote
Pipi Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 [quote name='wtatara'][IMG]http://images38.fotosik.pl/148/c2d4d1835cec6dab.jpg[/IMG][/QUOTE] Ooooo,nieee,to jest Pako????? śliczności!!! Coronaaj,zazdroszczę Ci.Piszesz,że zdjęcia się nie wyświetlają u Ciebie,to Ci powiem,że może i dobrze,bo pewnie byś już przyleciała, do niego,taki śliczny. Quote
Dana i Muszkieterowie Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 [B]Wtatara, Coronaaj[/B], przecież mówiłam, że z Pako ma być dobrze i nie ma innej opcji ! :evil_lol: Powiększenie serca występuje też u ludzi. Pako może z tym żyć długie lata. Wady serca mogą być wrodzone lub nabyte. Te nabyte często są konsekwencją choroby reumatycznej, zakażeń bakteryjnych, stanów zapalnych wsierdzia. Czy wiadomo, jakie warunki miał Pako, czy chorował, może miał zapalenie płuc, ? Podawane leki pozwalają na poprawę stanu zdrowia. Metodą diagnostyczną jest echokardiografia. Trzeba pamiętać, żeby psiak miał zawsze dobrze wyleczone ewentualne stany zapalne. Pako w kąpieli wygląda cudnie ! A jakie ma fajne zabaweczki !:lol: Pako jako york .... :crazyeye: [B] Wtatara[/B] a może zrealizowałaś Pakusiowi zabieg przedłużania sierści w salonie piękności ? :roll: Quote
wtatara Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 dziewczyny , przestańcie się już nabijać z tych zdjęć. Po kąpieli Pako- bardzo sie denerwowałam a nie było czego postanowiłam wysłać zdjęcia. Zaczęłam od kąpieli - to najważniejsze, a potem po kolei chciałam, zaznaczam taki miałam zamiar. jednak zaczęłam zasypiać na tym krześle i bym spadła. Dzisiaj zrobię po kolei. A jeżeli uważacie że fajnie Pako zrobiłam to zapraszam , każda będzie mieć pieska według życzeń Quote
wtatara Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 [IMG]http://images48.fotosik.pl/153/53106bf9064d1309.jpg[/IMG] __________________ [B]pakuś przed kąpielą[/B] Quote
wtatara Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 y zobaczyć go w pełnym rozmiarze. Oryginalne wymiary obrazka 1920x1440.[IMG]http://images38.fotosik.pl/148/c2d4d1835cec6dab.jpg[/IMG] [B]Pakuś po kąpieli[/B] Quote
wtatara Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 a tak naprawdę to moja 9 letnia sunia , która miała iść do schroru a wcześniej mieszkała w ogrodzie w budzie- u mnie w jesieni 2 latka będzie jak jest Quote
Dana i Muszkieterowie Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 [quote name='wtatara']a tak naprawdę to moja 9 letnia sunia , która miała iść do schroru a wcześniej mieszkała w ogrodzie w budzie- u mnie w jesieni 2 latka będzie jak jest[/quote] Ale to takie nasze sympatyczne nabijanie, przecież o tym wiesz... ;):loveu: Zawsze dobrze jest się trochę z sympatią pośmiać ! :lol: [B]Wtatara [/B] sunia uratowana przed schronem cudna i wcale nie wygląda na 9 lat ! :loveu: Quote
wtatara Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 jest kochana i jest ładna.Przeszła w swoim zyciu wiele.jak przyszła do nas bała się mężczyzn, ma wybitego ząbka, a skóra była spalona- pchły były leczone naftą a potem srodkiem przeteminowanym. jest barzo grzeczna.W krakowie już była operowana, miała usuwane sudki i została wysterylizowana. Uczuliła się na szwy wew. i rozchodziła si e rana pooperacyjna, szwy wychodziły.Jest bardzo grzeczna Cieszę się że sie Wam podoba Quote
Pipi Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 Jest śliczna.Ale dałam się nabrać no?- stara i głupia. . . . . . Pako,sorki,że wzięłam cie za dziewczynkę. . . . Quote
coronaaj Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 No dzisiaj sie naprawilo pokazuje...Pixi sliczna az ci jej zazdroszcze, ale Pako tez przystojniak. Zdjecia te tutaj na watku z wczoraj mam przekopiowane w nocy o 2 znalazlam nowa metode, work around czyli obejscie naokolo (informatyczny termin)nie jest naprawa problemu ale objescie.. No jestem ciekawa jakie zdjecia byly po kapieli..ale masz robote!!! Quote
wtatara Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 teraz jest kasia z mężem. Wkleję jak pojadą. Pakuś musiał im pokazać ząbki, obszczekać, przecież nowe osoby. cieszę sie ze otwierasz zdjęcia Quote
wilczyca Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 [quote name='marysia55']pewnie sie nie przyzna:evil_lol:, a przeciez dobrze wiemy że w boju zawsze odnosi się jakieś rany lub straty:diabloti::diabloti:[/quote] no chyba że Pako był tak zaskoczony :evil_lol: sytuacją w jakiej się znalazł że z wrażenia zapomniał "się bronić" :diabloti: Quote
wtatara Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 tak to masz rację. Pakuś w nowych sytuacjach się nie broni. tak było 2 razy u weta i wczoraj w czasie kąpieli. Quote
coronaaj Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 [quote name='Pipi']Ooooo,nieee,to jest Pako????? śliczności!!! Coronaaj,zazdroszczę Ci.Piszesz,że zdjęcia się nie wyświetlają u Ciebie,to Ci powiem,że może i dobrze,bo pewnie byś już przyleciała, do niego,taki śliczny.[/QUOTE] Pipi, to jest slodka Pixi , nie Pako. Ty nie jestes pierwsza ktora dala sie nabrac..ha, ha, ha ale Wandzia namieszala ciotkom...... Pakusiowi jeszcze nie odrosly wszystkie wloski, ale jest juz puszek..no te hormony. Quote
wtatara Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 jesteśmy po wizycie , EKG w porządku, zabieg planowany na przyszłą środę Quote
t_kasiek Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 ja czekam na wczorajsze fotki :) Pakusiowi bardzo dobrze sie spało przy mojej nodze :loveu: Quote
coronaaj Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 Dana dziekuje za odwiedziny Pako. Trzymamy kciuki za Pakusia.... Quote
coronaaj Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 [quote name='t_kasiek']ja czekam na wczorajsze fotki :) Pakusiowi bardzo dobrze sie spało przy mojej nodze :loveu:[/QUOTE] Daj mamie odpoczac...a nie "dziabnal" cie? Poczekaj co bedzie ze mna ale mnie w zyciu zaden pies nie ugryzl, bo sie ich nie boje a psy to wyczuwaja. Przepraszam sklamalam, Bully mnie ciapnal w zeszlym roku po zabiegu czyszczenia zebow-moja wina nie powinnam pchac mu sie do "geby" bo go bolalo. Juki (Yuki) bialy Albinos kuzyna warczal na wszystkich nowych , a do mnie sie tulil. Zdjecie z nim wyladowalo w "Dzienniku Baltyckim" jako moj pies i kuzynka byla zla. Quote
t_kasiek Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 Pakuś - cóż - on nie gryzie, on nawet nie łapie ząbkami...on tylko straszy, a ja mimo, że sie nie boje to jakos tak podświadomie uciekam z reką :) ale bardzo sie do mnie tulił, chciał mi dawać buzi i wylizał mi stopki i ręce :) tym maleńkim języczkiem Quote
wtatara Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 jutro będę mieć siniak na pół ręki. Taraz już Wiem że nie wolno mu zabierać zabawki z pyszczka , z podłogi tak. Siedziałam na balkonie a on przyszedł z zabawką.Chciałam mu zabrac z pyszczka i rzucić.Skoczył z ząbkami a ja cofnęłam rękę i tak walnęłam w oparcie fotela że myśałam że się wscieknę z bólu. A Pakuś patrzył że mam niewyraźną minę.U weta było super. Co za charakter.Ale go bardzo lubię, jest bardzo sympatyczym pieskiem. taka przytulajka Quote
Recommended Posts