Ank@ Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 Ma na imię Pako. Ma 10lat. Waży 1,5kg. Tylko tyle wiemy o tym 'największym' psie w schronisku. Szuka domu po śmierci właścicielki. Starsza pani musiała być bardzo chora, gdyż piesek od dłuższego czasu nie widział trawki. Na spacerach poznaje świat na nowo. Sierść powinna mu odrosnąć. Nadaje się raczej dla starszej osoby. Bardzo dopomina się o kontakt z człowiekiem. [IMG]http://i43.tinypic.com/ap6usl.jpg[/IMG] [IMG]http://i44.tinypic.com/n63z9j.jpg[/IMG] [IMG]http://i42.tinypic.com/332cete.jpg[/IMG] Quote
majqa Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 O jejku, jakby go wsadzić w kieszonkę zostałoby jeszcze dużo luzu. Długo jest już w schronisku? Taka ślicznota powinna szybko znaleźć amatora. Quote
Ank@ Posted June 8, 2009 Author Posted June 8, 2009 Jakoś 2tyg. Ale on jest w magazynie. Małym pomieszczeniu, gdzie nikt nie ma szans go zobaczyć. Ale na boksy ogólne go nie dadzą, bo za mały. Quote
Ank@ Posted June 8, 2009 Author Posted June 8, 2009 Chyba 9. On jest z Warką. Tzn. w małym pomieszczeniu, oddzielony od Warki. Quote
Asior Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 o boże boze i czemu mi nikt nie powiedział o tym stworku w niedziele????????? Aniu na którym magazynie on siedzi???? Quote
Lionees Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 Podniosę,może ktos się skusi na krasnoludka?:loveu: Quote
majqa Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 [quote name='fizia']Taki okruszeczek...:-([/quote] ...a uroda nieziemska. Nie mogę się nadziwić, co potrafi stworzyć natura. Quote
Lionees Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 [quote name='fizia']Taki okruszeczek...:-([/quote] Fizia,nie becz...będzie dobrze;) Quote
Ank@ Posted June 8, 2009 Author Posted June 8, 2009 Kolejki nie będzie, bo nikt go nie zobaczy w schronie. Trzeba tylko ogłaszać, a za to zabiorę się od czwartku. :p Quote
fizia Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 [quote name='Renata5']A może tymczasu potrzebujecie?;)[/quote] Ooo to jest myśl!!;):loveu: Quote
j3nny Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 na razie się dopiszę, ale ogłoszenia dopiero za tydzień Quote
wtatara Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 jaki on śliczny. Przydał by się tymczas jak najszybciej i dużo ogłoszeń Quote
malagos Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 [quote name='Renata5']A może tymczasu potrzebujecie?;)[/quote] Jezuu, Renata, nie szalej, masz 10 psów :evil_lol: Quote
majqa Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 [quote name='malagos']Jezuu, Renata, nie szalej, masz 10 psów :evil_lol:[/quote] Tylko? A co to jest? :evil_lol: :loveu: ;) Quote
Lionees Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 [quote name='malagos']Jezuu, Renata, nie szalej, masz 10 psów :evil_lol:[/quote] Ale mam słabość do takich okruszków.Jedną noszę w kieszeni to dla równowagi do drugiej kieszeni bym włożyła tego mikruska :evil_lol:,bo nic wiekszego mi juz do chałupy nie wejdzie:diabloti: A tak na powaznie dla takiej psitusi to tymczas na pewno znajdzie sie gdzies bliżej,on przecież wszędzie sie zmieści;) Ale gdyby tak dziewczyny miały nóz na gardle i nie miały by gdzie do dac,to moge zostac takim awaryjnym tymczasem To moja 14-letnia,2 kilowa kluseczka:loveu: [IMG]http://img200.imageshack.us/img200/3661/obraz065j.jpg[/IMG] Cudo,no nie?Przepraszam,ale nie mogłam się powstrzymać przed pochwaleniem się:oops: Quote
majqa Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 [B]Renia[/B], wymiękłam przy tej fotce. Coś cudownego!!!!!!!!! :-o :loveu: Quote
Abrakadabra Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 Ja nie mogę!!! :crazyeye: Jaki malutek!!! Słuchajcie - tak się składa, że jutro wieczorem jestem umówiona z ludźmi (w Warszawie) na wizytę przedadopcyjną w sprawie malutkiego pieska. Ludzie jakiś czas temu zmuszeni byli uśpić swojego 12-letnego pieska w typie Yorka. Teraz chcą przygarnąć jakąś biedę. Mieszkają w kawalerce i żywią sentyment do maluśkich "maślaczków". Nie upierają się przy podobieństwie do konkretnej rasy. Psiak powinien być malutki. Nieważne jakiej płci. Umówiliśmy się, że przywiozę ze sobą zdjęcia - pokazałabym mu Waszego biedaczka-cudaczka, co? Wprawdzie rozmawialiśmy raczej o młodym piesku, ale... kto wie? Quote
Recommended Posts