Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

on jest taki rezolutny, jak się z nim spaceruje to pomimo iż jest na smyczce (udało mi się znaleźć taką cieniutką i leciutką :evil_lol:) ogląda się za siebie czy aby przypadkiem ludek z drugiego końca smyczki się gdzieś nie zgubił, a chodzi bardzo dumny ;) .... . Abrakadabra zaczaruj tych ludków może nasz "brytan" się im spodoba i go zechcą :kciuki::kciuki: .....

Posted

bardzo ciekawy świata, z zainteresowaniem przygląda się psom; nie próbowałyśmy bezpośrednich kontaktów, bo akurat kiedy on był na spacerze były same duże psiaki na polu.

Posted

mam świeże zdjęcia, wstawię pewnie jutro... :) Mały rzeczywiście bardzio lgnie do psów.....
Ale dziś menda pokazała pazurki, a raczej ząbki :evil_lol:
Jak chciałam go wziąć na rece, zeby zaprowadzić spowrotem to próbował capnąć.... Agę też :evil_lol:.... cała procedura wprowadzenia go do środka trwała z pół godz... robiliśmy krok po kroczku :roll: jak tylko poczuł napiętą smycz to stawał i skubaniec w drugą strone odbijał :eviltong:
Zapierał się czterema łapinkami... ale w końcu się udało beste małą wprowadzić do magazynu.....
Ten cwaniak umie postawić na swoim :evil_lol:

Sierść zaczyna mu trochę odrastać.....
Wetki mówią, ze wykluczyły zakaźną chorobę... zeskrobiny nie brały bo ponoć nie było z czego.... wykluczyli raczej świerzb ... wczoraj miał brane badania krwi to będzie coś więcej wiadomo....
Podejrzewają albo niedoczynność (albo nadczynność- nie pamiętam) kory nadnerczy, albo awitaminozę (jeśli dobrze zapamiętałam :roll:)

to tyle z wieści...

Posted

pewno, on wcale nie wygląda i nie zachowuje się jak staruszek.. Ponoć ludzie jak z dziećmi przychodzą, to dzieciaki wołają...."szczeniaczek, szczeniaczek"