Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

kocyk napisał(a):
Ząbeczku- skacz do góry:):multi:
jeśli Ząbek nie ma allegro to ja z chęcią wystawie jego ogłoszenie:) on musi mieć dom!!!

To zrób mu allegro proszę. On taki bidulek w tym schronisku :-( A fajnie się prezentował na wystawie psów - grzeczniusi, milusi, taki do podusi

Posted

W schronisku ocenili go na 12 ja nic za to nie mogę a potem mówią że pisze nieprawdę:shake:
Ja też jestem za tym że jest to młody psiak ale nie wytłumaczy się tego naszym "ekspertom" schroniskowym, dla nich pies nie ma zebów więc jest stary, nie biorą pod uwagę że może ktoś o niego nie dbał.
Zmieniłam już tytuł wątku.

Posted

ana666 napisał(a):
W schronisku ocenili go na 12 ja nic za to nie mogę a potem mówią że pisze nieprawdę:shake:
Ja też jestem za tym że jest to młody psiak ale nie wytłumaczy się tego naszym "ekspertom" schroniskowym, dla nich pies nie ma zebów więc jest stary, nie biorą pod uwagę że może ktoś o niego nie dbał.
Zmieniłam już tytuł wątku.

Nie musimy słuchać ekspertów - on wygląda na młodszego, nie ma siwizny na pyszczku ani grama

Posted

Fredziu123 napisał(a):
Kochany Ząbku jesteś strasznie kochanym psiaczkiem. Opowiemy o Tobie naszym znajomym. Może ktoś przygarnie takie cudo.

znajomi -to często bardzo skuteczny sposób szukanania i znajdywania domów dla psów:cool3:

Posted

Fredziu123 napisał(a):
Kochany Ząbku jesteś strasznie kochanym psiaczkiem. Opowiemy o Tobie naszym znajomym. Może ktoś przygarnie takie cudo.

Do znajomych Fredzia123 można by wysłać Ząbolinka bez wątpienia w jakość domku.
Fredziu,to mój były tymczasowicz jamniol i jeśli polecał by domek,to wiem,
że byłby to bardzo dobry domek.
Oby tylko coś z tego wyszło...Trzymam kciuki Ząbeczku

Posted

danka1234 napisał(a):
Jak dobrze ze wiecej osób przyłaczyło sie do szukania Zębulkowi domku,moze teraz sie uda bo długo juz czeka.

Dziękuje Wam bardzo za tą pomoc w szukaniu domku:loveu:
A psiak zasłużył na swój dom i kochającego pana;)