leni356 Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 kocyk napisał(a):Ząbeczku- skacz do góry:):multi: jeśli Ząbek nie ma allegro to ja z chęcią wystawie jego ogłoszenie:) on musi mieć dom!!! To zrób mu allegro proszę. On taki bidulek w tym schronisku :-( A fajnie się prezentował na wystawie psów - grzeczniusi, milusi, taki do podusi Quote
kocyk Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 dobrze:) prześlijcie mi na pw wszystkie dane, nr kontaktowe- :) odrazu się za to zabiorę:) albo lepiej na maila- [email protected] - i najlepsze zdjęcia Ząbka prześlijcie:) Quote
leni356 Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 Zdjęć to za wiele nie ma na wątku, tylko pojedyńcze. Teraz wychodzę, będę potem na dogo to podeślę Quote
danka1234 Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 Dobrze ze Zębulek będzie miał zrobione allegro bo to znacznie zwiększy jego szanse na domek, najczęściej trafiaja się z allegra. Quote
kocyk Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 Ząbek ma już allegro:) proszę o to jego ogłoszenie Porzucony Ząbek szuka domu!Piesek w typie: jamnik (679317857) - Aukcje internetowe Allegro teraz trzymamy mocno kciuki, żeby rozkochał w sobie jakiegoś allegrowicza:) Quote
kaskadaffik Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 Oby szybko się ktoś zgłosił po ślicznotka, taki kochany, trzymamy mocno kciuki:p Quote
danka1234 Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 Kasia77 napisał(a):Cześć Ząbeczku,Co u psinki słychać?... Moze jakis domeczek sie szykuje dla psinki? Quote
leni356 Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 Ząbek ma swój profil na stronie Psy do adopcji - tylko chyba tytuł byśmy zmienili, bo te stare lata mnie osobiście trochę drażnią. On nie jest stary :roll: Quote
ana666 Posted July 5, 2009 Author Posted July 5, 2009 W schronisku ocenili go na 12 ja nic za to nie mogę a potem mówią że pisze nieprawdę:shake: Ja też jestem za tym że jest to młody psiak ale nie wytłumaczy się tego naszym "ekspertom" schroniskowym, dla nich pies nie ma zebów więc jest stary, nie biorą pod uwagę że może ktoś o niego nie dbał. Zmieniłam już tytuł wątku. Quote
leni356 Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 ana666 napisał(a):W schronisku ocenili go na 12 ja nic za to nie mogę a potem mówią że pisze nieprawdę:shake: Ja też jestem za tym że jest to młody psiak ale nie wytłumaczy się tego naszym "ekspertom" schroniskowym, dla nich pies nie ma zebów więc jest stary, nie biorą pod uwagę że może ktoś o niego nie dbał. Zmieniłam już tytuł wątku. Nie musimy słuchać ekspertów - on wygląda na młodszego, nie ma siwizny na pyszczku ani grama Quote
kocyk Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 hey Ząbku:) trzymaj się góry :mdrmed: - coś czuję, że już niedługo Ząbek znajdzie dom:) Quote
Fredziu123 Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 Kochany Ząbku jesteś strasznie kochanym psiaczkiem. Opowiemy o Tobie naszym znajomym. Może ktoś przygarnie takie cudo. Quote
bico Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Fredziu123 napisał(a):Kochany Ząbku jesteś strasznie kochanym psiaczkiem. Opowiemy o Tobie naszym znajomym. Może ktoś przygarnie takie cudo. znajomi -to często bardzo skuteczny sposób szukanania i znajdywania domów dla psów:cool3: Quote
Kasia77 Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Fredziu123 napisał(a):Kochany Ząbku jesteś strasznie kochanym psiaczkiem. Opowiemy o Tobie naszym znajomym. Może ktoś przygarnie takie cudo. Do znajomych Fredzia123 można by wysłać Ząbolinka bez wątpienia w jakość domku. Fredziu,to mój były tymczasowicz jamniol i jeśli polecał by domek,to wiem, że byłby to bardzo dobry domek. Oby tylko coś z tego wyszło...Trzymam kciuki Ząbeczku Quote
danka1234 Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Jak dobrze ze wiecej osób przyłaczyło sie do szukania Zębulkowi domku,moze teraz sie uda bo długo juz czeka. Quote
ana666 Posted July 6, 2009 Author Posted July 6, 2009 danka1234 napisał(a):Jak dobrze ze wiecej osób przyłaczyło sie do szukania Zębulkowi domku,moze teraz sie uda bo długo juz czeka. Dziękuje Wam bardzo za tą pomoc w szukaniu domku:loveu: A psiak zasłużył na swój dom i kochającego pana;) Quote
Fredziu123 Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Ząbeczku kochany musisz jeszcze trochę poczekać!!!! Quote
kaskadaffik Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Ząbek kciuki mocno zaciśnięte, oby coś z tego domku wyszło:p Quote
kocyk Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Ząbku trzymaj się góry:) może jakiś nocny marek Cię wypatrzy i się zakocha:):loveu: Quote
Recommended Posts