bico Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 ana666 napisał(a):A w sobote Ząbek był na wystawie psów nierasowych :lol: :crazyeye:i nikt go na tej wystawie dla siebie nie wypatrzył?:roll: Ząbeczka kochanego... Ana, a jak z tymi fotkami? Udało się dostarczyć w końcu do edycji w "Przyjacielu Psie"?:roll: Quote
ana666 Posted June 25, 2009 Author Posted June 25, 2009 Tylko że w schronisku nie zgodziliby się pewnie na operacje tych ząbków. Musialby być zabrany najpierw do DS lub DT. Ide tam dziś to pogadam z kierownikiem ale wątpie:shake: Na wystawie niestety większośc osób to dzieci więc żaden pies nie znalazł domu. A zdjęcia miałam dopiero we wtorek to już ich nie wysyłałam bo to pewno za pózno. Quote
leni356 Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 ana666 napisał(a):Tylko że w schronisku nie zgodziliby się pewnie na operacje tych ząbków. Musialby być zabrany najpierw do DS lub DT. Ide tam dziś to pogadam z kierownikiem ale wątpie:shake: Na wystawie niestety większośc osób to dzieci więc żaden pies nie znalazł domu. A zdjęcia miałam dopiero we wtorek to już ich nie wysyłałam bo to pewno za pózno. A czy wet w ogóle jego paszczę oglądał? co w niej znalazł? Quote
Isadora7 Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 Popatrze w moje oczy, czy widzisz ten smutek i tęsknotę.... Quote
Kasia77 Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 Oj,to Twoje spojrzenie Ząbulku...jak Ciebie nie kochać?- Domki?,który Ząbolka pokocha na zawsze? Quote
kaskadaffik Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 Jaki on ma cudowny ten nosek, z tkim czrnym długim paseczkiem między oczy, nie mogę się na niego napatrzeć:p A serce ściska, że to cudeńko siedzi w schronisku, a wie ktoś może ile waży? Quote
kocyk Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 Ząbku do góry:) czy mówiłam, że on jest boski?:loveu: mam pytanko- czy mogłabym dostać banerek z Ząbkiem;):modla: Quote
Fliege36 Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 A napiszcie cioteczki jeszcze czy on zabawowy jest (za piłeczką by biegał?)? Czy raczej - jak to starszy psiak - ramolowaty? Quote
leni356 Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 Fliege36 napisał(a):A napiszcie cioteczki jeszcze czy on zabawowy jest (za piłeczką by biegał?)? Czy raczej - jak to starszy psiak - ramolowaty? On nie jest starszy! Dziewczyny, zmieńcie tytuł, usuńcie te stare lata. ten pies nie ma nawet siwego pyszczka, a mój jamnik zaczął siwieć jak miał koło 8-9 lat. Ja od 15 lat maltretuję temat jamników i się na nich trochę znam :) Ząbek jest tak słodki że rozkłada mnie na łopatki :loveu: ten jego języczek ślicznie wystaje. Mój jamnik miał wszystkie zęby, ale często też język wystawiał - tylko z przodu. Mam ogromny sentyment do Ząbeczka. To może mu rzucić piłeczkę i sprawdzić? :) Quote
ana666 Posted June 27, 2009 Author Posted June 27, 2009 Jest bardzo żywy. Wszędzie go pełno, lubi dłuuugie spacery ale tak za piłeczką to raczej nie biega:shake: Woli wpychać się na ręce i przytulać do wszystkich wolontariuszy:eviltong: Quote
kaskadaffik Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 Dokładnie, mój Daffik też był siwy juz jak miał chyba 9 lat, teraz 13 to już wogóle jest biały prawie cały:cool3: Ząbulek to tak ma chyba ze 7 na moje oko, ale mój też siedziałby cały cza sna kolanach, widać, że ktoś psinkę tego nauczył, żeby się do człowieka tulić:placz:a teraz......:shake: Quote
Kasia77 Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 Ząbeczku,tak daleko jesteś - biegnij na górę pieseczku Quote
bico Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Ząbeczku, taki fajny jesteś...kiedy Ty do domku pójdziesz?:roll: Quote
leni356 Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 A czy Ząbek ma allegro? bo nie mogę znaleźć Gdyby znalazła się kasa to czy dałoby się go do weta zaprowadzić? Quote
caelestis Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 Uroczy bigulek:loveu:, trzymam kciuki za nowy domek:megagrin: Quote
kocyk Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 Ząbeczku- skacz do góry:):multi: jeśli Ząbek nie ma allegro to ja z chęcią wystawie jego ogłoszenie:) on musi mieć dom!!! Quote
Recommended Posts