Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ana666 napisał(a):
A w sobote Ząbek był na wystawie psów nierasowych :lol:

:crazyeye:i nikt go na tej wystawie dla siebie nie wypatrzył?:roll: Ząbeczka kochanego...

Ana, a jak z tymi fotkami? Udało się dostarczyć w końcu do edycji w "Przyjacielu Psie"?:roll:

Posted

Tylko że w schronisku nie zgodziliby się pewnie na operacje tych ząbków.
Musialby być zabrany najpierw do DS lub DT.
Ide tam dziś to pogadam z kierownikiem ale wątpie:shake:
Na wystawie niestety większośc osób to dzieci więc żaden pies nie znalazł domu.
A zdjęcia miałam dopiero we wtorek to już ich nie wysyłałam bo to pewno za pózno.

Posted

ana666 napisał(a):
Tylko że w schronisku nie zgodziliby się pewnie na operacje tych ząbków.
Musialby być zabrany najpierw do DS lub DT.
Ide tam dziś to pogadam z kierownikiem ale wątpie:shake:
Na wystawie niestety większośc osób to dzieci więc żaden pies nie znalazł domu.
A zdjęcia miałam dopiero we wtorek to już ich nie wysyłałam bo to pewno za pózno.

A czy wet w ogóle jego paszczę oglądał? co w niej znalazł?

Posted

Jaki on ma cudowny ten nosek, z tkim czrnym długim paseczkiem między oczy, nie mogę się na niego napatrzeć:p A serce ściska, że to cudeńko siedzi w schronisku, a wie ktoś może ile waży?

Posted

Fliege36 napisał(a):
A napiszcie cioteczki jeszcze czy on zabawowy jest (za piłeczką by biegał?)? Czy raczej - jak to starszy psiak - ramolowaty?

On nie jest starszy! Dziewczyny, zmieńcie tytuł, usuńcie te stare lata. ten pies nie ma nawet siwego pyszczka, a mój jamnik zaczął siwieć jak miał koło 8-9 lat. Ja od 15 lat maltretuję temat jamników i się na nich trochę znam :) Ząbek jest tak słodki że rozkłada mnie na łopatki :loveu: ten jego języczek ślicznie wystaje. Mój jamnik miał wszystkie zęby, ale często też język wystawiał - tylko z przodu. Mam ogromny sentyment do Ząbeczka.

To może mu rzucić piłeczkę i sprawdzić? :)

Posted

Jest bardzo żywy. Wszędzie go pełno, lubi dłuuugie spacery ale tak za piłeczką to raczej nie biega:shake:
Woli wpychać się na ręce i przytulać do wszystkich wolontariuszy:eviltong:

Posted

Dokładnie, mój Daffik też był siwy juz jak miał chyba 9 lat, teraz 13 to już wogóle jest biały prawie cały:cool3:
Ząbulek to tak ma chyba ze 7 na moje oko, ale mój też siedziałby cały cza sna kolanach, widać, że ktoś psinkę tego nauczył, żeby się do człowieka tulić:placz:a teraz......:shake: