malawaszka Posted July 10, 2005 Author Posted July 10, 2005 Hania :calus: nareszcie trafiłaś na fotki a nie na gadanie :oops: :lol: :D Quote
Pasavera Posted July 10, 2005 Posted July 10, 2005 Boluś & pająk :angel: :angel: :angel: Nie moge, on ma takie oczęta :loveu: :angel: :angel: :angel: Quote
Ka-ka Posted July 10, 2005 Posted July 10, 2005 nareszcie dłuuuuuuuugi fotoreportaż o moim Bolutku :iloveyou: (napewno nie możnaby go zabrać za zlocik :roll: ) Quote
Justi0022 Posted July 10, 2005 Posted July 10, 2005 Nie tylko broda długa, ale i na ciałku więcej futra się wydaje :lol: Quote
malawaszka Posted July 10, 2005 Author Posted July 10, 2005 Justi0022 napisał(a):Nie tylko broda długa, ale i na ciałku więcej futra się wydaje :lol: się wydaje :lol: :lol: :lol: Ka-ka - nie - on się stresuje przy obcych psach i kiedy słyszy obce głosy, więc nie chcę go narażać na taki stres Quote
aga1215 Posted July 10, 2005 Posted July 10, 2005 super foty :klacz: i Boluś tysz super :klacz: tylko mnie zaniepokoiło malawaszka napisał(a):urwałem nogę i zjadłem ??? on i tak ma kłopoty... właśnie, jak "bieganie" - przeszło cuś? Quote
dbsst Posted July 10, 2005 Posted July 10, 2005 :angel: :angel: cuuuuuuuuuuuuuuuudenka slicznienika :D :angel: Quote
malawaszka Posted July 10, 2005 Author Posted July 10, 2005 aga1215 napisał(a):malawaszka napisał(a):urwałem nogę i zjadłem ??? on i tak ma kłopoty... właśnie, jak "bieganie" - przeszło cuś? noo przeszlo bo sest na lekach - zobaczymy co bedzie jak odstawięleki, ale to jeszcze trochę, też się przestraszyłam jak zeżarł tą nogę, ale nie takie rzeczy psy jedzą i nic im nie jest, więc czekam aż wykupka :roll: Quote
malawaszka Posted July 10, 2005 Author Posted July 10, 2005 no i żeby nie było że tylko Boluś się dziś bawił :lol: Luna woli zdecydowanie zabawę ze mną, a najbardziej szarpanki szarpiemy za sznurek bo gumowa piłka jest niedobra i nie bierzemy jej do pysia :lol: Quote
daga10011 Posted July 10, 2005 Posted July 10, 2005 ahaha..skad ja to znam-Dali lapie za sznurek i sa przeciaganki :lol: Lunetka-brawo!!!! :lol: Quote
malawaszka Posted July 10, 2005 Author Posted July 10, 2005 a potem sznurek się znudził i było maltretowanie resztek Kubusia Puchatka :lol: fruwające uszy :lol: i ogryzanie resztek uszków kubusiowych :lol: bez litości i z każdej strony :evilbat: hauuu ale fajnie :lol: Quote
dbsst Posted July 10, 2005 Posted July 10, 2005 o jaaaaaaaaaaaaaaaaa jakie extra :D Luna jest super kiler :D Quote
asher Posted July 11, 2005 Posted July 11, 2005 Waszka, jak patrze na fotki Lunety to rżę - z każdej jednej :lol: Ta twoja sucz ma naprawdę nieziemski wyraz pysia, zawsze wygląda, jakby kombinowała, coby tu nabroić", taka Lumpetka Łobuzica :wink: :lol: A dla Bolusia ucałowania od asher cierpiącej na arachnofobię :megagrin: Quote
malawaszka Posted July 11, 2005 Author Posted July 11, 2005 hahaha bo Luna taka właśnie jest :lol: mały kombinator ssmann :evilbat: dostała kosteczkę - do czyszczenia ząbków i co? myślicie, że wyczyściła??? poudawała że żuje zirytowała się aparatem i poszła na skróty - koty tak mogą to ja też :evilbat: jak zawsze - najpierw kładziemy kosteczkę Kubusiowi delikatnie liżemy Kubusia i pytamy czy nie ma ochoty pochrupać - to w ramach rekompensaty za maltretowanie :lol: chwilę leżymy i czekamy - bo może Kubuś z ociąganiem, ale ma jednak ochotę na kosteczkę HALO!! Kubuś bierzesz czy nie?? nigdy jeszcze nie chciał :motz: no to muszę schować przed Bolkiem bo on swoją już pewnie połknął :stupid: Quote
asher Posted July 11, 2005 Posted July 11, 2005 No nie moge, ona naprawdę zawsze karmi Kubusia? :roflt: :roflt: :roflt: Ale w sumie nie dziw się, że nie chce tego jeśc - skoro Kubuś się nie skusił, to znaczy, że to jakieś paskudztwo :evilbat: Quote
malawaszka Posted July 11, 2005 Author Posted July 11, 2005 ciasteczka i kościa zawsze, ale to zawsze najpierw zostają ofiarowane Kubusiowi :lol: jak Kubuś jest zamknięty w jakimś pokoju to Luna tak długo chodzi z kością w pysku i piszczy i dobij się tam, aż ktoś sięruszy i otworzy drzwi, żeby rytuał mógł się odbyć :lol: :niewiem: skąd ona to ma bo nigdy nie była uczona takiego zachowania - szkoda, że TYLKO z Kubusiem się dzieli swoimi rzeczami :roll: :lol: Quote
Camara Posted July 11, 2005 Posted July 11, 2005 :shake: biedny, maltretowany Kubuś... i pajączek bez nóżki... ech, jak dobrze, że jestem wielbicielem horrorów, więc drastyczne sceny mogę oglądać bez :smhair2: :fadein: Quote
malawaszka Posted July 11, 2005 Author Posted July 11, 2005 hihihi tylko dla ludzi o mocnych nerwach :lol: Quote
Ka-ka Posted July 11, 2005 Posted July 11, 2005 :o :o :o pal licho pająk, ale mój koffany Puchatek w zębiskach Potffora :o zgłoszę Cię do TOZu i na policję :wink: Quote
PIKA Posted July 11, 2005 Posted July 11, 2005 malawaszka napisał(a): - szkoda, że TYLKO z Kubusiem się dzieli swoimi rzeczami :roll: :lol: Może się kiedyś z Bolusiem podzieli :roll: A jak tam stosunki międzypsie? :D Quote
malawaszka Posted July 11, 2005 Author Posted July 11, 2005 oboje założyli sobie wzajemnego ignora :lol: no! chyba że Boluś nieświadomie zbliża się do Kubusia - wtedy dostaje po nosie :lol: ale ogólnie stosunki są poprawne bez zbędnej wylewności :roll: :fadein: nooo i żeby nie było, że tylko Luna dostała kosteczkę do czyszczenia ząbków.... mmmmm coś nowego :P mmniammm aaale dobbreeeee - rozpływa się w ustach ale będę miał czyściutkie ząbki... huuu huuu mmmm jak pachnie :lol: :evilbat: Quote
Pasavera Posted July 11, 2005 Posted July 11, 2005 zarąbiste fotki :angel: :klacz: :angel: Widze, że Boluś dostał drugą połowę kostuchy :lol: więcej :modla: Quote
Recommended Posts