Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='weszka']Bo ja chciałam powiedzieć że to jestem W[B]E[/B]SZKA a gospodyni galerii powinna być jeśli już to W[B]A[/B]SZKA w skrócie :evil_lol:[/quote]
gospodyni to była nazywana w skrócie właśnie Weszka ,ale w związku z tym , żeś się pojawiła jako Weszka to gospodyni musi polubić skrót Wasia :diabloti: srasia :evil_lol:

Posted

[quote name='weszka']Bo ja chciałam powiedzieć że to jestem W[B]E[/B]SZKA a gospodyni galerii powinna być jeśli już to W[B]A[/B]SZKA w skrócie :evil_lol:[/QUOTE]

hahaha one na mnie mówiły weszka zanim się zalogowalas na dogo i pamietam jaki szok przezylam jak nagle widze weszke - i malo tego tez od sznaucerow haha :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='Vectra']gospodyni to była nazywana w skrócie właśnie Weszka ,ale w związku z tym , żeś się pojawiła jako Weszka to gospodyni musi polubić skrót Wasia :diabloti: srasia :evil_lol:[/QUOTE]

:peace::peace: :mad:

Posted

[CENTER][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:B-fly::B-fly::B-fly::B-fly:
Wasia _Srasia

tak tak ....Waszka była Weszką już dawno dawno :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]
[/CENTER]

Posted

[quote name='weszka']Bo ja chciałam powiedzieć że to jestem W[B]E[/B]SZKA a gospodyni galerii powinna być jeśli już to W[B]A[/B]SZKA w skrócie :evil_lol:[/quote]
A ja chjciałam zauważyć, że to ja nazwałam Weszke - Weszka a to dlatego że to taka Wesz....ka :diabloti:
Pamietam jaki szok przeżyłam jak zobaczyłam ze ktoś pod moją Weszke się podszywa i na dodatek też ma sznaucera :-o:-o:-o:evil_lol:

Posted

hahah no ja też myślę, że nie będziemy walczyć o miano... :hmmmm: wszy :evil_lol::evil_lol::evil_lol:;)

Dobranoc :cool1: ja już cała w stresie bo w sobotę jadę z góry i zostawiam dziewczynki z rodzicami na wsi :oops: i boję się że Pepa będzie się mooocno stresować i jeszcze cosik nabroi albo ucieknie :oops:

a w ogóle to Pysiu droga czemu piszesz to samo co ja??? :evil_lol:
[quote name='malawaszka']pamietam jaki szok przezylam jak nagle widze weszke - i malo tego tez od sznaucerow haha :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]
[quote name='Pysia'] Pamietam jaki szok przeżyłam jak zobaczyłam ze ktoś pod moją Weszke się podszywa i na dodatek też ma sznaucera :-o:-o:-o:evil_lol:[/QUOTE]

Posted

Buahahahahaha :evil_lol: Teraz dopiero przeczytałam wszystkie posty wcześniejsze dokładnie żeby się dowiedzieć skąd ten Twój cytat :evil_lol: Buahahahahahahahaha zaraz spadnę ze stołka :evil_lol: Czyżbyśmy jednak obie były piękne, mądre i cnotliwe ? :diabloti: Tfu!! Znaczy cierpliwe ? :evil_lol:

Posted

[quote name='malawaszka']a ja mam reklamy nadal :angryy: niech se są jak tylko dogo będzie godoć :evil_lol:

przyłapana na radosnej tFurczości :diabloti:
[url]http://img135.imageshack.us/img135/519/dsc0001pr7.jpg[/url]

buuahahah ze śmiechu moja siostra nie złapała jej w obiektyw :evil_lol:
[url]http://img410.imageshack.us/img410/2909/dsc0003kx7.jpg[/url]

tego brudasa też czasem się kąpie
[url]http://img135.imageshack.us/img135/3761/dsc0010ui3.jpg[/url]

dumna i blada
[url]http://img258.imageshack.us/img258/4530/dsc0007dt1.jpg[/url]

i znowu uśmiech a'la kaczyńscy :shock:
[url]http://img514.imageshack.us/img514/2516/dsc0008rn8.jpg[/url][/quote]
niezła agentka a ten kaczkowski uśmiech niezły
:lol:

Posted

No wiedziałam, że tu wejdę i mi się humor poprawi :lol:
[SIZE=1](Drugi taki wątek do Twój - Vectra ;) :lol: )[/SIZE]

[quote name='malawaszka'] złożyłam dzis wniosek o dowód :sweetCyb::B-fly::sweetCyb: zajęło mi to dwie godziny i miałam przez te dwie godziny fantastyczny obraz społeczeństwa - od naburmuszonych starych pind, które nie usiądą na fotelu obok innych bo inni śmierdzą i wtedy nie mogłyby patrzeć na nich z góry :2gunfire: przez kolesia który dzwonił do swojej matki pytać o jej nazwisko rodowe :roflt: przez emerytowanego islamskiego terrorystę :evil_lol: po meneli z poprzestawianymi nosami, którzy jak sie we dwóch spotkali w kolejce to pognietli wnioski i poszli się uchlać z rozpaczy że tak długo trzeba czekać :diabloti:
a najlepsze w tym wszystkim jest to, że za kilka miesięcy będę musiała znowu wymieniać dowód bo zmienię adres :grins:[/quote] :lol: :lol: :lol:

A to Ty waszeczka masz 18 lat że na dowód sie piszesz? :-o ;) :lol:
Myślałam, żeś młodsza? :wink:
Coś oszukujesz ... ;)

[quote name='asher']Ja zmieniałam chyba ze dwa lata temu i trwało to może 5 minut :cool1: Zero kolejek, zero nerwów... Tylko oczywiście musiałam coś spiep... - w rubrykę "podpis" z rozpędu wpisałam swoje piękne imię i nazwisko drukowanymi literami :evil_lol: I mam teraz na dowodzie podpis jak analfabeta :megagrin:[/quote] :lol: :lol:
asher ... oplułam monitor ze śmiechu :lol:

Posted

[quote name='Doginka']Waszeczko oskarż Pysię o plagiacik:diabloti::diabloti:[/quote]

tak właśnie zrobię :diabloti:

[quote name='Pysia']Buahahahahaha :evil_lol: Teraz dopiero przeczytałam wszystkie posty wcześniejsze dokładnie żeby się dowiedzieć skąd ten Twój cytat :evil_lol: Buahahahahahahahaha zaraz spadnę ze stołka :evil_lol: Czyżbyśmy jednak obie były piękne, mądre i cnotliwe ? Tfu!! Znaczy cierpliwe ? [/quote]

nie:evil_lol: - tylko ja taka jestem :diabloti:

[quote name='agabass']niezła agentka a ten kaczkowski uśmiech niezły
:lol:[/quote]

:lol:

[quote name='Katerinas']
A to Ty waszeczka masz 18 lat że na dowód sie piszesz? :-o ;) :lol:
Myślałam, żeś młodsza? :wink:
Coś oszukujesz ... ;)
[/quote]

oczywiscie że mam 18 lat :grins: chyba nie masz co do tego wątpliwości :loveu:

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:multi:witanko poranne weekendowe :grins:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

witanko :cool1:

Posted

[quote name='malawaszka']

oczywiscie że mam 18 lat :grins: chyba nie masz co do tego wątpliwości :loveu:

[/quote]
mam jedną wątpliwość :diabloti: po raz który masz te 18 lat :cool3:

Posted

:multi: Super, że Pepa zostaje :loveu:

[quote name='asher']Ja zmieniałam chyba ze dwa lata temu i trwało to może 5 minut :cool1: Zero kolejek, zero nerwów... Tylko oczywiście musiałam coś spiep... - w rubrykę "podpis" z rozpędu wpisałam swoje piękne imię i nazwisko drukowanymi literami :evil_lol: I mam teraz na dowodzie podpis jak analfabeta :megagrin:[/quote]
:roflt: Mi miła pani w urzędzie powiedziała, że ten wzór podpisu będzie na dowodzie, szkoda tylko, że zapomniała postawić kropki nad "ż" przy wklepywaniu wniosku :angryy: i czekam na ponowne wyrobienie :roll:

[quote name='malawaszka']hahaha one na mnie mówiły weszka zanim się zalogowalas na dogo i pamietam jaki szok przezylam jak nagle widze weszke - i malo tego tez od sznaucerow haha :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]
Też pamiętam ten mały szok ;) A pamiętacie skąd się wzięło "Weszko Mła"? Ktoś źle przeczytał "Waszko Mała" :razz: :evil_lol:

Posted

[quote]Super, że Pepa zostaje[/quote]
Myślałam że mam zwidy bo wątek śledze a żadnego info nie przeczytałam że Pepa zostaje ;) I przypomniało mi się że Pepa była na PwP, więc tam polazłam i przeczytałam :multi::multi: Swoją drogą troche się zdziwiłam jak zobaczyłam że Pepa jest w temacie ;) No ale dobra :lol: I już nie pytałam się czemu :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

A co z Twoim marzeniem Waszka? :placz:

Posted

Co do Pepy ,to chyba nikt nie mial watpliwosci ,ze Malawaszka zrobi wszystko by ja zatrzymac , ale co sie dziwic ? Wystarczy na te panne spojzec i juz sie nie ma szans .
Malawaszka ,Ty robisz przepiekne zdjecia tej malej szelmie ,ale opisem , to faktycznie odstraszalas ludzi od Pepy:evil_lol:.

Posted

[quote name='niufek']opisem , to faktycznie odstraszalas ludzi od Pepy:evil_lol:.[/quote]

:eviltong:wcale nie - mówiłam po prostu całą prawdę :p

[quote name='aga1215']Witaj WASZUNIU!
Gdzie w te góry polazłaś (poleciałaś?;)) ?????????????????[/quote]

a byłam w Istebnej :cool1:więc nie takie znowu góry ale było fajnie :loveu:

Dzieńdoberek :loveu: