Vectra Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 [quote name='weszka']Bo ja chciałam powiedzieć że to jestem W[B]E[/B]SZKA a gospodyni galerii powinna być jeśli już to W[B]A[/B]SZKA w skrócie :evil_lol:[/quote] gospodyni to była nazywana w skrócie właśnie Weszka ,ale w związku z tym , żeś się pojawiła jako Weszka to gospodyni musi polubić skrót Wasia :diabloti: srasia :evil_lol: Quote
malawaszka Posted November 22, 2007 Author Posted November 22, 2007 [quote name='weszka']Bo ja chciałam powiedzieć że to jestem W[B]E[/B]SZKA a gospodyni galerii powinna być jeśli już to W[B]A[/B]SZKA w skrócie :evil_lol:[/QUOTE] hahaha one na mnie mówiły weszka zanim się zalogowalas na dogo i pamietam jaki szok przezylam jak nagle widze weszke - i malo tego tez od sznaucerow haha :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='Vectra']gospodyni to była nazywana w skrócie właśnie Weszka ,ale w związku z tym , żeś się pojawiła jako Weszka to gospodyni musi polubić skrót Wasia :diabloti: srasia :evil_lol:[/QUOTE] :peace::peace: :mad: Quote
Alicja Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 [CENTER][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:B-fly::B-fly::B-fly::B-fly: Wasia _Srasia tak tak ....Waszka była Weszką już dawno dawno :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [/CENTER] Quote
Pysia Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 [quote name='weszka']Bo ja chciałam powiedzieć że to jestem W[B]E[/B]SZKA a gospodyni galerii powinna być jeśli już to W[B]A[/B]SZKA w skrócie :evil_lol:[/quote] A ja chjciałam zauważyć, że to ja nazwałam Weszke - Weszka a to dlatego że to taka Wesz....ka :diabloti: Pamietam jaki szok przeżyłam jak zobaczyłam ze ktoś pod moją Weszke się podszywa i na dodatek też ma sznaucera :-o:-o:-o:evil_lol: Quote
weszka Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 No może na dogo Waszka była pierwszą Weszką. Ale ja jestem Weszką od chyba lat 15 więc... no ale jakoś się dogadamy ;) Quote
malawaszka Posted November 22, 2007 Author Posted November 22, 2007 hahah no ja też myślę, że nie będziemy walczyć o miano... :hmmmm: wszy :evil_lol::evil_lol::evil_lol:;) Dobranoc :cool1: ja już cała w stresie bo w sobotę jadę z góry i zostawiam dziewczynki z rodzicami na wsi :oops: i boję się że Pepa będzie się mooocno stresować i jeszcze cosik nabroi albo ucieknie :oops: a w ogóle to Pysiu droga czemu piszesz to samo co ja??? :evil_lol: [quote name='malawaszka']pamietam jaki szok przezylam jak nagle widze weszke - i malo tego tez od sznaucerow haha :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] [quote name='Pysia'] Pamietam jaki szok przeżyłam jak zobaczyłam ze ktoś pod moją Weszke się podszywa i na dodatek też ma sznaucera :-o:-o:-o:evil_lol:[/QUOTE] Quote
Doginka Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 Waszeczko oskarż Pysię o plagiacik:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Pysia Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 Buahahahahaha :evil_lol: Teraz dopiero przeczytałam wszystkie posty wcześniejsze dokładnie żeby się dowiedzieć skąd ten Twój cytat :evil_lol: Buahahahahahahahaha zaraz spadnę ze stołka :evil_lol: Czyżbyśmy jednak obie były piękne, mądre i cnotliwe ? :diabloti: Tfu!! Znaczy cierpliwe ? :evil_lol: Quote
agabass Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 [quote name='malawaszka']a ja mam reklamy nadal :angryy: niech se są jak tylko dogo będzie godoć :evil_lol: przyłapana na radosnej tFurczości :diabloti: [url]http://img135.imageshack.us/img135/519/dsc0001pr7.jpg[/url] buuahahah ze śmiechu moja siostra nie złapała jej w obiektyw :evil_lol: [url]http://img410.imageshack.us/img410/2909/dsc0003kx7.jpg[/url] tego brudasa też czasem się kąpie [url]http://img135.imageshack.us/img135/3761/dsc0010ui3.jpg[/url] dumna i blada [url]http://img258.imageshack.us/img258/4530/dsc0007dt1.jpg[/url] i znowu uśmiech a'la kaczyńscy :shock: [url]http://img514.imageshack.us/img514/2516/dsc0008rn8.jpg[/url][/quote] niezła agentka a ten kaczkowski uśmiech niezły :lol: Quote
Katerinas Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 No wiedziałam, że tu wejdę i mi się humor poprawi :lol: [SIZE=1](Drugi taki wątek do Twój - Vectra ;) :lol: )[/SIZE] [quote name='malawaszka'] złożyłam dzis wniosek o dowód :sweetCyb::B-fly::sweetCyb: zajęło mi to dwie godziny i miałam przez te dwie godziny fantastyczny obraz społeczeństwa - od naburmuszonych starych pind, które nie usiądą na fotelu obok innych bo inni śmierdzą i wtedy nie mogłyby patrzeć na nich z góry :2gunfire: przez kolesia który dzwonił do swojej matki pytać o jej nazwisko rodowe :roflt: przez emerytowanego islamskiego terrorystę :evil_lol: po meneli z poprzestawianymi nosami, którzy jak sie we dwóch spotkali w kolejce to pognietli wnioski i poszli się uchlać z rozpaczy że tak długo trzeba czekać :diabloti: a najlepsze w tym wszystkim jest to, że za kilka miesięcy będę musiała znowu wymieniać dowód bo zmienię adres :grins:[/quote] :lol: :lol: :lol: A to Ty waszeczka masz 18 lat że na dowód sie piszesz? :-o ;) :lol: Myślałam, żeś młodsza? :wink: Coś oszukujesz ... ;) [quote name='asher']Ja zmieniałam chyba ze dwa lata temu i trwało to może 5 minut :cool1: Zero kolejek, zero nerwów... Tylko oczywiście musiałam coś spiep... - w rubrykę "podpis" z rozpędu wpisałam swoje piękne imię i nazwisko drukowanymi literami :evil_lol: I mam teraz na dowodzie podpis jak analfabeta :megagrin:[/quote] :lol: :lol: asher ... oplułam monitor ze śmiechu :lol: Quote
Alicja Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:multi::multi::multi:witanko poranne weekendowe :grins:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
malawaszka Posted November 23, 2007 Author Posted November 23, 2007 [quote name='Doginka']Waszeczko oskarż Pysię o plagiacik:diabloti::diabloti:[/quote] tak właśnie zrobię :diabloti: [quote name='Pysia']Buahahahahaha :evil_lol: Teraz dopiero przeczytałam wszystkie posty wcześniejsze dokładnie żeby się dowiedzieć skąd ten Twój cytat :evil_lol: Buahahahahahahahaha zaraz spadnę ze stołka :evil_lol: Czyżbyśmy jednak obie były piękne, mądre i cnotliwe ? Tfu!! Znaczy cierpliwe ? [/quote] nie:evil_lol: - tylko ja taka jestem :diabloti: [quote name='agabass']niezła agentka a ten kaczkowski uśmiech niezły :lol:[/quote] :lol: [quote name='Katerinas'] A to Ty waszeczka masz 18 lat że na dowód sie piszesz? :-o ;) :lol: Myślałam, żeś młodsza? :wink: Coś oszukujesz ... ;) [/quote] oczywiscie że mam 18 lat :grins: chyba nie masz co do tego wątpliwości :loveu: [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:multi:witanko poranne weekendowe :grins:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] witanko :cool1: Quote
Vectra Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 [quote name='malawaszka'] oczywiscie że mam 18 lat :grins: chyba nie masz co do tego wątpliwości :loveu: [/quote] mam jedną wątpliwość :diabloti: po raz który masz te 18 lat :cool3: Quote
Doginka Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 Ja też chwilunię byłam i poczytałam i teraz idę spać:p Pa pa:sleep2::hand: Quote
Paula Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 :multi: Super, że Pepa zostaje :loveu: [quote name='asher']Ja zmieniałam chyba ze dwa lata temu i trwało to może 5 minut :cool1: Zero kolejek, zero nerwów... Tylko oczywiście musiałam coś spiep... - w rubrykę "podpis" z rozpędu wpisałam swoje piękne imię i nazwisko drukowanymi literami :evil_lol: I mam teraz na dowodzie podpis jak analfabeta :megagrin:[/quote] :roflt: Mi miła pani w urzędzie powiedziała, że ten wzór podpisu będzie na dowodzie, szkoda tylko, że zapomniała postawić kropki nad "ż" przy wklepywaniu wniosku :angryy: i czekam na ponowne wyrobienie :roll: [quote name='malawaszka']hahaha one na mnie mówiły weszka zanim się zalogowalas na dogo i pamietam jaki szok przezylam jak nagle widze weszke - i malo tego tez od sznaucerow haha :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] Też pamiętam ten mały szok ;) A pamiętacie skąd się wzięło "Weszko Mła"? Ktoś źle przeczytał "Waszko Mała" :razz: :evil_lol: Quote
anetta Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 [quote]Super, że Pepa zostaje[/quote] Myślałam że mam zwidy bo wątek śledze a żadnego info nie przeczytałam że Pepa zostaje ;) I przypomniało mi się że Pepa była na PwP, więc tam polazłam i przeczytałam :multi::multi: Swoją drogą troche się zdziwiłam jak zobaczyłam że Pepa jest w temacie ;) No ale dobra :lol: I już nie pytałam się czemu :evil_lol::evil_lol::evil_lol: A co z Twoim marzeniem Waszka? :placz: Quote
Justa Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 Łaaaaaał ! :multi: Skutecznie odstraszyłaś wszystkich potencjalnych właścicieli:lol: Ale gdzie by miała lepiej niż u Ciebie?:loveu: Quote
Doginka Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 Hurrrrraaaaaaa:multi::multi::multi: - Cieszkam, że Pepunia już zawsze będzie z Tobą Waszeczko:multi::multi::multi::loveu: Quote
Vectra Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 A nie mówiłam że zostanie ? :diabloti: Quote
niufek Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 Co do Pepy ,to chyba nikt nie mial watpliwosci ,ze Malawaszka zrobi wszystko by ja zatrzymac , ale co sie dziwic ? Wystarczy na te panne spojzec i juz sie nie ma szans . Malawaszka ,Ty robisz przepiekne zdjecia tej malej szelmie ,ale opisem , to faktycznie odstraszalas ludzi od Pepy:evil_lol:. Quote
aga1215 Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 Witaj WASZUNIU! Gdzie w te góry polazłaś (poleciałaś?;)) ????????????????? Quote
Medorowa Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 Wasia, super, że Pepe zostanie :loveu: Quote
malawaszka Posted November 26, 2007 Author Posted November 26, 2007 [quote name='niufek']opisem , to faktycznie odstraszalas ludzi od Pepy:evil_lol:.[/quote] :eviltong:wcale nie - mówiłam po prostu całą prawdę :p [quote name='aga1215']Witaj WASZUNIU! Gdzie w te góry polazłaś (poleciałaś?;)) ?????????????????[/quote] a byłam w Istebnej :cool1:więc nie takie znowu góry ale było fajnie :loveu: Dzieńdoberek :loveu: Quote
Alicja Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]Witaj Waszeczko :multi: byłaś po heklowane stringi w Koniakowie :hmmmm:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Recommended Posts