Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Katerinas napisał(a):
1. dobrze waszka że masz tylko dwa psy ;)

2. ależ miłość :loveu:;) Lunetka ma czułość w oczach ;)

1. też sięcieszę że mam tylko dwa TAKIE psy :evil_lol:
2. jak to zobaczyłam to nacykałam ze sto takich samych fotek :evil_lol::loveu:

Katerinas napisał(a):
zaraz mnie trafi :angryy:
piąty raz próbuję wysłać posta ... i mnie wyywala że serwer jest too busy

wrrrr masakra co to sie znowu dzieje :shake:

Posted

pffff nawet nie wiem co pisać więc tylko odfajkuję obecność :diabloti: generalnie humor mam do doopy bo siedze uziemiona w domu - mój zabytkowy automobil się zje*ał i stoi do połowy rozkręcony na wsi a OD w to graj bo przeciez mam pracować a nie jeździć :angryy::angryy::angryy: jestem wściekła :angryy::angryy::angryy:

Posted

malawaszka napisał(a):
pffff nawet nie wiem co pisać więc tylko odfajkuję obecność :diabloti: generalnie humor mam do doopy bo siedze uziemiona w domu - mój zabytkowy automobil się zje*ał i stoi do połowy rozkręcony na wsi a OD w to graj bo przeciez mam pracować a nie jeździć :angryy::angryy::angryy: jestem wściekła :angryy::angryy::angryy:

Proponuję lekture tematu w dziale Administracja ;) Tego wczorajszego :diabloti: Zaręczam dobra zabawę :evil_lol: Czytaj od A do Zet ;)

Posted

malawaszka napisał(a):
pffffffff i NIC mi nie powiedziałyście wczoraj, że tam działa :obrazic: nie bede tego czytać :shake:

Co Ty tak "pffffff" jak kotka teściowej? :crazyeye:
A nie powiedziałam Ci bo byłaś zajęta a ja potrzebowałam odereagowania :eviltong:

Posted

Doginka napisał(a):
A tta ciotka od głaskania to niezła jest kobitka:loveu: - wreszcie dokładnie Ją widać:multi::razz:
Pa dziołchy - idę spać:p

:oops: Przecież wypisuję non stop zem sliczna :diabloti: A widać mnie często w naszej galerii zmoroszelmowej :eviltong:
Weszko mła zołzowata - gdzieś Ty? Bo mi tęskno jak sto bandziorów za Tobą :roll:

Posted

Doginka napisał(a):
Cóż za wrodzona skromność:diabloti::razz:

Skromność to moje drugie imie :diabloti: Ale Weszka i tak mnie kocha :loveu:

Weszko mła :loveu: Troszke mi ostatnio dziwnie....Przyjedź - pogadaj.... Wspomóż ....