Paula Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 [quote name='anetta']Co to siedzi na krześle?[/quote] Michael Jackson za 5 lat :evil_lol: [quote name='madzia i medor']Nie powiem, co od razu rzuciło mi się w oczy:oops::oops:[/quote] Masz limo :razz: :evil_lol: Quote
malawaszka Posted September 9, 2007 Author Posted September 9, 2007 [quote name='aga1215']2. Dzięki za życzenia :loveu: Przed chwila Feluś zrzucił obiad :placz: surowy "skrobany" na drobno filet z kurczaka :placz: jutro muszę ściągnąć weta:placz: znowu............. [SIZE=4][B]Ja- [/B][/SIZE][SIZE=2]bo[/SIZE] sie ciągle czaił:loveu: [/quote] biedny Feluś :shake: haha myślisz, że Oliwia też od czajenia sie a nie od czajnika elektrycznego???:evil_lol: [quote name='AnkaG']Monika ależ masz wielkie piękne oczyska ... :lol:[/quote] i to jest takie śmieszne??? :mad: [quote name='madzia i medor']Nie powiem, co od razu rzuciło mi się w oczy:oops::oops: [URL]http://img519.imageshack.us/img519/5435/dsc0261pb9.jpg[/URL][/quote] bhahahaha świntucha [quote name='paula_z']Michael Jackson za 5 lat :evil_lol: Masz limo :razz: :evil_lol:[/quote] myślisz, że limo by mogły aż zrobić??? :evil_lol: Czajnik chciał dziś popełnić samobójstwo :shake: moja siostra robiła pranie - włączyła białe - Czajnik obserwował i próbował przez szybkę łapać i bawił się... białe się wyprało więc zaczęła nakładać czarne... włączyła pralkę i nagle patrzy a tam coś białego - przygląda się co się zafarbuje na szaro a to kocia łapka :crazyeye: :mdleje: woda zaczęła się już nalewać, proszek się wsypał, trzy obroty minęły... wyłączyła migiem pralkę, ale żeby otworzyć drzwiczki musi minąć jakiśtamczas żeby sie odblokowały - o mało ich nie wyrwała bo bała sie że Czajnik nie ma powietrza - no ale na szczęście nic mu się nie stało - został wypłukany, wytarty - teraz przynajmniej ślicznie pachnie :roll: :mdleje: Quote
Medorowa Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 [quote name='paula_z']Michael Jackson za 5 lat :evil_lol: Masz limo :razz: :evil_lol:[/quote] Nie powiem:oops::oops::siara: [quote name='malawaszka'] Czajnik chciał dziś popełnić samobójstwo :shake: moja siostra robiła pranie - włączyła białe - Czajnik obserwował i próbował przez szybkę łapać i bawił się... białe się wyprało więc zaczęła nakładać czarne... włączyła pralkę i nagle patrzy a tam coś białego - przygląda się co się zafarbuje na szaro a to kocia łapka :crazyeye: :mdleje: woda zaczęła się już nalewać, proszek się wsypał, trzy obroty minęły... wyłączyła migiem pralkę, ale żeby otworzyć drzwiczki musi minąć jakiśtamczas żeby sie odblokowały - o mało ich nie wyrwała bo bała sie że Czajnik nie ma powietrza - no ale na szczęście nic mu się nie stało - został wypłukany, wytarty - teraz przynajmniej ślicznie pachnie :roll: :mdleje:[/quote] Buhahhahaaaaa:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Normalnie widok z kreskówek:diabloti: Quote
Alicja Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 [quote name='madzia i medor']Nie powiem, co od razu rzuciło mi się w oczy:oops::oops: [URL]http://img519.imageshack.us/img519/5435/dsc0261pb9.jpg[/URL][/quote] :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]bo Waszka TO dała specjalnie dla Ciebie ;)[/I][/B][/FONT][/COLOR] Quote
Vectra Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 [quote name='malawaszka'] Czajnik chciał dziś popełnić samobójstwo :shake: moja siostra robiła pranie - włączyła białe - Czajnik obserwował i próbował przez szybkę łapać i bawił się... białe się wyprało więc zaczęła nakładać czarne... włączyła pralkę i nagle patrzy a tam coś białego - przygląda się co się zafarbuje na szaro a to kocia łapka :crazyeye: :mdleje: woda zaczęła się już nalewać, proszek się wsypał, trzy obroty minęły... wyłączyła migiem pralkę, ale żeby otworzyć drzwiczki musi minąć jakiśtamczas żeby sie odblokowały - o mało ich nie wyrwała bo bała sie że Czajnik nie ma powietrza - no ale na szczęście nic mu się nie stało - został wypłukany, wytarty - teraz przynajmniej ślicznie pachnie :roll: :mdleje:[/quote] :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: skad ja to znam ??? no skąd - mówiłam ci wypisz wymaluj wujo Ivanek :diabloti: oddaj go szybko :cool1: :evil_lol: Quote
Medorowa Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]bo Waszka TO dała specjalnie dla Ciebie ;)[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote] Myślisz:loveu::loveu::loveu:Wasiu i jak tu Cię nie kochać:diabloti: Quote
asher Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Czajnik w pralce = zwarcie :lol::lol::lol: Waszko, sierść sierścią, ale jak Czajnik to zniósł? Przejął się w ogóle? Quote
Vectra Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 [quote name='asher']Czajnik w pralce = zwarcie :lol::lol::lol: Waszko, sierść sierścią, ale jak Czajnik to zniósł? Przejął się w ogóle?[/quote] obstawiam że NIE :evil_lol: :evil_lol: Quote
malawaszka Posted September 9, 2007 Author Posted September 9, 2007 [quote name='Vectra']:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: skad ja to znam ??? no skąd - mówiłam ci wypisz wymaluj wujo Ivanek :diabloti: oddaj go szybko :cool1: :evil_lol:[/quote] łatwo powiedzieć :shake: [quote name='madzia i medor']Myślisz:loveu::loveu::loveu:Wasiu i jak tu Cię nie kochać:diabloti:[/quote] nie da się :loveu: [quote name='asher']Czajnik w pralce = zwarcie :lol::lol::lol: Waszko, sierść sierścią, ale jak Czajnik to zniósł? Przejął się w ogóle?[/quote] olewka :evil_lol: na początku był przestraszony ale szybko dostał korby i mu przeszło :lol: Quote
Doginka Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 A sierść? - nie sfilcowała się od proszku?:diabloti: - trzeba było płynem zmiękczającym do płukania tkanin poprawić:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
malawaszka Posted September 9, 2007 Author Posted September 9, 2007 było z dodatkiem Vanisha :roll: Quote
Doginka Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 To wybieliłaś kotka:crazyeye: Plamy zniknęły???????:eviltong::crazyeye::evil_lol::evil_lol::diabloti: Quote
malawaszka Posted September 9, 2007 Author Posted September 9, 2007 [quote name='Doginka']To wybieliłaś kotka:crazyeye: Plamy zniknęły???????:eviltong::crazyeye::evil_lol::evil_lol::diabloti:[/quote] :shake: nie udało się bo było bez namaczania :diabloti: Quote
beria Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 [quote name='malawaszka'] Czajnik chciał dziś popełnić samobójstwo :shake: moja siostra robiła pranie - włączyła białe - Czajnik obserwował i próbował przez szybkę łapać i bawił się... białe się wyprało więc zaczęła nakładać czarne... włączyła pralkę i nagle patrzy a tam coś białego - przygląda się co się zafarbuje na szaro a to kocia łapka :crazyeye: :mdleje: woda zaczęła się już nalewać, proszek się wsypał, trzy obroty minęły... wyłączyła migiem pralkę, ale żeby otworzyć drzwiczki musi minąć jakiśtamczas żeby sie odblokowały - o mało ich nie wyrwała bo bała sie że Czajnik nie ma powietrza - no ale na szczęście nic mu się nie stało - został wypłukany, wytarty - teraz przynajmniej ślicznie pachnie :roll: :mdleje:[/QUOTE] Biedny Czajnik. Dodatkowo wybielaczem potraktowany :razz: Mimo grozy sytuacji :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Maga100 Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 [quote name='malawaszka'] [URL]http://img452.imageshack.us/img452/6110/dsc0259tj0.jpg[/URL][/quote] [B]jak ktoś tu ładnie wyszedł! :crazyeye::diabloti:[/B] [B]Waszku, co to eksponat? Tak się ładnie zachował :diabloti:[/B] [quote name='malawaszka'] Czajnik chciał dziś popełnić samobójstwo :shake: moja siostra robiła pranie - włączyła białe - Czajnik obserwował i próbował przez szybkę łapać i bawił się... białe się wyprało więc zaczęła nakładać czarne... włączyła pralkę i nagle patrzy a tam coś białego - przygląda się co się zafarbuje na szaro a to kocia łapka :crazyeye: :mdleje: woda zaczęła się już nalewać, proszek się wsypał, trzy obroty minęły... wyłączyła migiem pralkę, ale żeby otworzyć drzwiczki musi minąć jakiśtamczas żeby sie odblokowały - o mało ich nie wyrwała bo bała sie że Czajnik nie ma powietrza - no ale na szczęście nic mu się nie stało - został wypłukany, wytarty - teraz przynajmniej ślicznie pachnie :roll: :mdleje:[/quote] :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: :evil_lol::evil_lol: [B]cały Stefcio :evil_lol:[/B] Quote
asher Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 [quote name='Vectra']:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: skad ja to znam ??? no skąd - mówiłam ci wypisz wymaluj wujo Ivanek :diabloti:[/quote] [quote name='Maga100']:evil_lol: [B]cały Stefcio :evil_lol:[/B][/quote] No nie gadajcie dziewczyny, że wy też pierzecie koty :crazyeye: :lol: Quote
malawaszka Posted September 9, 2007 Author Posted September 9, 2007 [quote name='beria']Biedny Czajnik. Dodatkowo wybielaczem potraktowany :razz: Mimo grozy sytuacji :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] nie wybielaczem a odplamiaczem :eviltong: na szczęście teraz możemy się z tego śmiać... [quote name='Maga100'][B]jak ktoś tu ładnie wyszedł! :crazyeye::diabloti:[/B] [B]Waszku, co to eksponat? Tak się ładnie zachował :diabloti:[/B] [/quote] a nie wiem - jakaś nimfa :diabloti: [quote name='asher']No nie gadajcie dziewczyny, że wy też pierzecie koty :crazyeye: :lol:[/quote] NO WŁAŚNIE!!! sadystki jedne!!! Quote
Vectra Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 [quote name='asher']No nie gadajcie dziewczyny, że wy też pierzecie koty :crazyeye: :lol:[/quote] mój kot się prał kilka razy :diabloti: w tym raz w chlorze i raz we wrzątku :diabloti: po chlorze tylko troche mu sierść wypadała :loveu: :evil_lol: żyje i ma się świetnie , niezniszczalne to to jest :cool3: i do tego nic go to nie nauczyło :cool1: Quote
Alicja Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 [COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:szkoda ze nie wyprałam dziś kotki u mamy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: aaaa są nowe fotki kolorowej ;) [/B][/I][/FONT][/COLOR] Quote
Maga100 Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 [quote name='malawaszka'] a nie wiem - jakaś nimfa :diabloti: [/quote] [B]nimfa to mieszka w Skierdach, coś ci się pomyliło :diabloti:[/B] Quote
AnkaG Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 No wiesz ja ci komplementy a ty na mnie z kijem ? :obrazic: To był uśmiech a nie śmiech .... Quote
furciaczek Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Zdolna kocna Ci sie trafila:evil_lol: Quote
LAZY Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 :-o:-o:-o O cholera! Waszka to normalnie horror z tym kotem! I pomyśleć, ze ja kiedyś wyśmierdzoną Idę chciałam wyprać w pralce:diabloti: Zdjęcia z muzeum super! Dziękuję, ze nas tam zabrałaś!:p Quote
clockwork Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]matko!!! :crazyeye::crazyeye::crazyeye: kot w pralce :crazyeye::crazyeye::crazyeye: dobrze że siostra szybko zareagowała.. bo by wam sie filtry pozatykały od tej sierści :shake::shake::diabloti: :hand::hand::hand: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
malawaszka Posted September 10, 2007 Author Posted September 10, 2007 OGłASZAM WSZEM I WOBEC, żE W KOńCU DZIAłA STRONA ADOPCYJNA SZNAUCERóW :multi: [url]www.sznaucery.rix.pl[/url] siedzę już chyba 4 godziny i uaktualniam i znowu mam w głowie, że chyba jednak nie dam rady kupić szczeniaka CTRa - za dużo tych bid w schroniskach... nie wiem co zrobię jeszcze, nie wiem jak zrobie z Luną :niewiem: a teraz kot leży na łóżku, Luna pod biurkiem na swoim legowisku i chyba go jeszcze nie zauważyła :shock: więc jestem cała spięta w pogotowiu :cool1::mad: Quote
Recommended Posts