Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

asher napisał(a):
He, he, bo pewnie policja uznała, że odwiezienie menela do żlobka to nie w ich kompetencji :evil_lol:

Ja niedawno się przekonałam, że jak będą mnie napadać, mordować, czy gwałcić, to mogę liczyć tylko na siebie :diabloti: Chyba z 10 minut próbowałam dodzwonic się na 997 :angryy: A chodziło o dwójkę obdartych dzieci spiących na ławce. Widać, że albo są bezdomni, albo na gigancie. Zadzwoniłam najpierw do straży miejskiej i wiecie co mi dziumdzia dyżurna powiedziała? Że oni nic nie moga zrobić, bo nie ma zakazu, żeby dzieci powyżej 6 lat spały sobie na ławkach, nawet jeśli są brudne i obdarte :crazyeye: A jak się dodzwoniłam wreszcie na policję to chcieli mnie spławić i kazali dzwonić do straży miejskiej :evil_lol: A tak sie wczesniej tej znieczulicy sławnej dziwiłam :diabloti:

buhahahahah jakie to Polskie :loveu: :loveu: :loveu: nasze służby , nasi urzędnicy :loveu: one takie wszystkie kompetentne :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

evanescence napisał(a):
superaśne zdjęcie

:loveu:to mała Luneta i niestety już za TM Robinek pies mojego ex

Doginka napisał(a):
podpis do zdjęcia wyżej :
Buchnąć mu tę większą kość, czy to za duże ryzyko????:cool3:

fotka ma tytuł "wielka niesprawiedliwość"

Alicjarydzewska napisał(a):
[FONT=Arial]Hey wazseczko ....jeszcze moment i bedzie miał kto tulkać ;)[/FONT]

:loveu:

madzia i medor napisał(a):
Ale miałaś teatrzyk pod okienkiem:loveu::loveu:

noo było na co patrzeć i słuchać przede wszystkim :shock: ale to szpiegowanie okupiłam przeziębieniem i teraz muszę chora jechać w teren :placz:

paula_z napisał(a):
Witaj społeczniaro :evil_lol: ;)

:grins:

Vectra napisał(a):
buhahahahah jakie to Polskie :loveu: :loveu: :loveu: nasze służby , nasi urzędnicy :loveu: one takie wszystkie kompetentne :loveu: :loveu: :loveu:

na szczęście nie wszystkie :cool1:

[FONT=Arial]:razz: Waszeczko ...ile to jeszcze dni i nocek ....:hmmmm:[/FONT]

bez dzisiejszego (bo przecież już mija to go nie liczymy) i bez wtorku (bo we wtorek już będziemy razem) to jeszcze 3 dni :multi::multi::multi:

Posted

juhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:hand:......nie wiem co napisac bo za malo kawy w siebie wlalam wiec ci pomacham jeszcze :hand:na pewno cie to uszczesliwi:loveu::diabloti::hand:

Posted

Pysia napisał(a):
Weszka przyjedź z aparatem na kawusie :loveu:

a po co Ci mój aparat :crazyeye:

heloo!!! alem padnięta :mdleje: cały dzień w terenie: górki, dołki, dolinki, góreczki, pierdółeczki, krowy, byk :shock: a między tym jeszcze Luna :shake: :mdleje:

Posted

dbsst napisał(a):
Weszko czy możesz mi zrobić zdjęcie swojego plecaka

bo wydaje mi się ze masz ZAJEBIŚCIE ORGINALNY :cool1:

bhahahha myślę, że zdjęcie niepotrzebne COBRA taka jak Twoja, Ewki, Magdy...... :evil_lol::evil_lol::evil_lol: a najlepsze jest to, że jak go znalazłam na allegro to spytałam Ewy czy będzie ok i mi powiedziała, że tak bo ona ma taki (BTW to pytanie zadawałam potem jeszcze z tysiąc razy :oops::evil_lol:) no i dopiero poteeemmmm na fotach u Cię i u Magi zauważyłam, że to taki jak i wy macie hahaha :loveu::loveu::loveu: ja to przynajmniej mieszkam daleko od Was :diabloti:

mam mam mam - nie wiem czy mam się czym chwalić bo każdy kto kupuje lustrzankę ma to od razu w komplecie no ale JA nie miałam :p no i se w końcu wywalczyłam na allegro mały obiektywek 18-50 sigma kitek :lol::multi: ahhh jakaż jestem szczęśliwa - wreszcie żeby zrobić fotkę w pomieszczeniu niedużym nie będę musiała się wciskać w najdalszy kąt :evil_lol:

Posted

[FONT=Arial]Waszeczko piszę w Naszym imieniu ...bo Magda już nie zdążyła dziś :razz:...Pawcio zajmował kompecka .....
cieszkamy że już tylko 3 dni....
i foty EXTRA [/FONT]

Posted

ja, a ja czy też mogę się pochwalić sprzęcikiem????????:razz:
Mam Nikona D80 i obiektyw 18 - 200mm VR (ze stabilizacją obrazu)
A to kilka próbnych fotek;) - moja córcia Dominika, bo psy w hotelu są:-(

Posted

malawaszka napisał(a):
fotka ma tytuł "wielka niesprawiedliwość"

bez dzisiejszego (bo przecież już mija to go nie liczymy) i bez wtorku (bo we wtorek już będziemy razem) to jeszcze 3 dni :multi::multi::multi:

http://foto.onet.pl/upload/36/61/_358908_n.jpg Ta fota jest super :loveu: Pamiętam jak się nią zachwycałam z moich początków na dogo ;)

:multi: I zaś nas opuścisz :roll: No cóż, coś za coś ;) Pozdrów psychopatę :evil_lol: ;)

http://img338.imageshack.us/img338/795/dsc0119iw8.jpg te oczy :loveu:

Posted

Doginka napisał(a):
Bo jutro mam ślub i wesele:eviltong: - potańcówa budiet:multi:

no to dobrej zabawy i szybkiego odebrania burasków :cool1:

paula_z napisał(a):
http://foto.onet.pl/upload/36/61/_358908_n.jpg Ta fota jest super :loveu: Pamiętam jak się nią zachwycałam z moich początków na dogo ;)

:multi: I zaś nas opuścisz :roll: No cóż, coś za coś ;) Pozdrów psychopatę :evil_lol: ;)

ja też strasznie lubię tą fotkę - Luna jeszcze wtedy była normalna :lol:

ohhh tam zaraz opuszcze ;)

[FONT=Arial];).....Waszeczko ......[SIZE=6]2 dni :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]

:multi::multi::multi:

księzycowe krajobrazy wykopków archeo w Świerklanach :razz:

Posted

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[FONT=Arial] Waszka w służbie Archeo ...jak w SEXmisji :eviltong:

kurde zastanawiam się w którym miejscu w Świerklanach to jest :hmmmm:
[/FONT]

Posted

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[FONT=Arial] Waszka w służbie Archeo ...jak w SEXmisji :eviltong:

kurde zastanawiam się w którym miejscu w Świerklanach to jest :hmmmm:
[/FONT]

hahaha wiedziałam, że ktosik załapie archeo :evil_lol::multi:

a tego w którym miejscu to Ci nie powiem :shake: Świerklany Dolne zdaje się - jak się jedzie z Żor na J-ebie i w pewnym momencie skręca się w prawo i potem się jedzie i jedzie i koło przystanku autobusowego skręca sie w malutką drożynkę w prawo i już :grins: haha już wiesz??? :evil_lol: