Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

malawaszka napisał(a):
jenyy dobrze, żeście chociaż dwa różne zdjęcia zacytowały :shake:

[FONT=Arial]buuuhahhahahha... a ja dopiero teraz widze że i Ala cytowała... buuuuhaahha..... :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]

Posted

a co bęziemy oglądać jak ci się skończą zdjęcia z wojaży? :-(
acha i czy do wiosny wprowadzisz się do domku? :cool3:
Bo ja przyjeżdzam :p
na motorku :p specjalnie dla ciebie robię prawo jazdy :diabloti:

Posted

Waszko, jaki ty masz odbry wpływ na ludzi, noooo! :loveu:
To wpłyń i na mnie, żebym się wreszcie obroniła... :roll: :modla: :diabloti:

Aaaaa, i chciałam napisac, że bardzo, bardzo podoba mi się ta fotka obserwatorium :loveu:

Posted

Maga100, Pysia, ja też robię prawko dlatego Was rozumiem - istna masakra:roll:- zostało mi 6 jazd do zaliczenia i zapisuję się na egzamin:razz: - ale będzie jazda jak obleję:eviltong::evil_lol::evil_lol:

Posted

Lucy* napisał(a):
przez moment myślałam że to ..... Sosnowiec .... :roflt:

:shock: pokaż mi gdzie w Sosnowcu jest tak ładnie :evil_lol:

Doginka napisał(a):
Kobitki mnie ubiegły z cytowaniem, więc powiem tylko, że i ja widziałam:crazyeye::lol:

:multi:

Maga100 napisał(a):
a co bęziemy oglądać jak ci się skończą zdjęcia z wojaży? :-(
acha i czy do wiosny wprowadzisz się do domku? :cool3:
Bo ja przyjeżdzam :p
na motorku :p specjalnie dla ciebie robię prawo jazdy :diabloti:

nie wiem co będziemy oglądać :shake:
nie wprowadzę się do wiosny :shake:
przyjedź mimo to :loveu: powozisz mnię na motorku :multi:

Pysia napisał(a):
To ja Ci też coś powiem...Specjalnie dla Ciebie też zabieram się za to moje prawko .....:placz: Masakra :placz:

:klacz:

Doginko :kciuki:

Posted

ale miałam widowisko przed chwilą :shock: chyba z półgodzinny film sensacyjny połączony z thrillerem i komedią :shock: 3 radiowozy w tym suka, 8 policjantów i jeden nawalony albo naćpany agresywny idiota z moooocnyyyym głosem :shake: uszy więdły :shock: a w końcu przyjechała suka straży miejskiej i dopiero oni go wrzucili na pakę :niewiem: :roll:

Posted

:evil_lol:Ty oglądałaś film sensacyjny połączony z thrillerem i komedią, a ja wciąż oglądam komedię z Gordonem i gnatem w roli głównej:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Nie mam pojęcia skąd w takim malutkim piesku tyle siły, żeby dźwigać taki duży i ciężki gnat i to z podniesioną głową:diabloti:

Posted

Doginka napisał(a):
a ja wciąż oglądam komedię z Gordonem i gnatem w roli głównej:evil_lol::evil_lol:

hahaha to jak z gnatem to też sensacyjny - uważaj, żebu Cię nei postrzelił :evil_lol:

Vectra napisał(a):
Waszko , zaczynasz bawić się w paparazzi ?

mła????? :shake::diabloti:

furciaczek napisał(a):
waszeczko a czy Ty zadajesz sobie sprawe ze na jednej fotce uchwycilas moje mieszkanko:cool3:

aaaaaaaaaaa serio serio?????? poka na której i które mieszkanko :multi:

Posted

malawaszka napisał(a):
ale miałam widowisko przed chwilą :shock: chyba z półgodzinny film sensacyjny połączony z thrillerem i komedią :shock: 3 radiowozy w tym suka, 8 policjantów i jeden nawalony albo naćpany agresywny idiota z moooocnyyyym głosem :shake: uszy więdły :shock: a w końcu przyjechała suka straży miejskiej i dopiero oni go wrzucili na pakę :niewiem: :roll:

He, he, bo pewnie policja uznała, że odwiezienie menela do żlobka to nie w ich kompetencji :evil_lol:

Ja niedawno się przekonałam, że jak będą mnie napadać, mordować, czy gwałcić, to mogę liczyć tylko na siebie :diabloti: Chyba z 10 minut próbowałam dodzwonic się na 997 :angryy: A chodziło o dwójkę obdartych dzieci spiących na ławce. Widać, że albo są bezdomni, albo na gigancie. Zadzwoniłam najpierw do straży miejskiej i wiecie co mi dziumdzia dyżurna powiedziała? Że oni nic nie moga zrobić, bo nie ma zakazu, żeby dzieci powyżej 6 lat spały sobie na ławkach, nawet jeśli są brudne i obdarte :crazyeye: A jak się dodzwoniłam wreszcie na policję to chcieli mnie spławić i kazali dzwonić do straży miejskiej :evil_lol: A tak sie wczesniej tej znieczulicy sławnej dziwiłam :diabloti:

Posted

Hahaha...Waszka sprzedaj te foty z akcji policyjnej do gazety! A nuż coś zarobisz;)

Asher...widzisz jak to jest, jak czlowiek chce świat naprawiać...ciągle ktoś mu kłody rzuca pod nogi...:angryy:

P.S. OBROŃ SIĘ! Mój TZ 22.09.07 właśnie się broni:) NARESZCIE:diabloti:

Posted

furciaczek napisał(a):
hehe nio na tej:loveu: tak na prawo od jaja siedze w oknie i Ci macham:evil_lol:

:hand:

LAZY napisał(a):
Hahaha...Waszka sprzedaj te foty z akcji policyjnej do gazety! A nuż coś zarobisz;)

albo mnie zamkną :diabloti:

a mnie sie chyba to szpiegowanie na zdrowiu odbije bom dzisiaj słabiutkaaaa :shake: gardło mnie boli, głowa, spać się chce.... buuuu niech mnie ktoś psituuliiii :placz: