malawaszka Posted September 12, 2007 Author Posted September 12, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):[FONT=Arial]ten nie jest chyba w twoim typie :razz: http://img525.imageshack.us/img525/2088/dsc0048ud4.jpg [/FONT] clockwork napisał(a):http://img516.imageshack.us/img516/6691/dsc0045bt9.jpg [FONT=Arial]jaki miły jednoręki bandyta :cool1: ino że czorny :diabloti:[/FONT] jenyy dobrze, żeście chociaż dwa różne zdjęcia zacytowały :shake: Quote
Alicja Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 malawaszka napisał(a):jenyy dobrze, żeście chociaż dwa różne zdjęcia zacytowały :shake:[FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:ale model TEN sam [/FONT] Quote
clockwork Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 malawaszka napisał(a):jenyy dobrze, żeście chociaż dwa różne zdjęcia zacytowały :shake: [FONT=Arial]buuuhahhahahha... a ja dopiero teraz widze że i Ala cytowała... buuuuhaahha..... :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
Lucy* Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 malawaszka napisał(a): http://img524.imageshack.us/img524/7867/dsc0079op7.jpg http://img520.imageshack.us/img520/2575/dsc0082fo1.jpg http://img255.imageshack.us/img255/5752/dsc0077si7.jpg http://img206.imageshack.us/img206/5222/dsc0059lk2.jpg Royal Obserwatory Greenwich :loveu: http://img524.imageshack.us/img524/1291/dsc0081ef8.jpg przez moment myślałam że to ..... Sosnowiec .... :roflt: :roflt: Quote
Doginka Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Kobitki mnie ubiegły z cytowaniem, więc powiem tylko, że i ja widziałam:multi::crazyeye::lol: Quote
Maga100 Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 a co bęziemy oglądać jak ci się skończą zdjęcia z wojaży? :-( acha i czy do wiosny wprowadzisz się do domku? :cool3: Bo ja przyjeżdzam :p na motorku :p specjalnie dla ciebie robię prawo jazdy :diabloti: Quote
Pysia Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 To ja Ci też coś powiem...Specjalnie dla Ciebie też zabieram się za to moje prawko .....:placz: Masakra :placz: Quote
asher Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Waszko, jaki ty masz odbry wpływ na ludzi, noooo! :loveu: To wpłyń i na mnie, żebym się wreszcie obroniła... :roll: :modla: :diabloti: Aaaaa, i chciałam napisac, że bardzo, bardzo podoba mi się ta fotka obserwatorium :loveu: Quote
Doginka Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Maga100, Pysia, ja też robię prawko dlatego Was rozumiem - istna masakra:roll:- zostało mi 6 jazd do zaliczenia i zapisuję się na egzamin:razz: - ale będzie jazda jak obleję:eviltong::evil_lol::evil_lol: Quote
malawaszka Posted September 12, 2007 Author Posted September 12, 2007 Lucy* napisał(a):przez moment myślałam że to ..... Sosnowiec .... :roflt: :shock: pokaż mi gdzie w Sosnowcu jest tak ładnie :evil_lol: Doginka napisał(a):Kobitki mnie ubiegły z cytowaniem, więc powiem tylko, że i ja widziałam:crazyeye::lol: :multi: Maga100 napisał(a):a co bęziemy oglądać jak ci się skończą zdjęcia z wojaży? :-( acha i czy do wiosny wprowadzisz się do domku? :cool3: Bo ja przyjeżdzam :p na motorku :p specjalnie dla ciebie robię prawo jazdy :diabloti: nie wiem co będziemy oglądać :shake: nie wprowadzę się do wiosny :shake: przyjedź mimo to :loveu: powozisz mnię na motorku :multi: Pysia napisał(a):To ja Ci też coś powiem...Specjalnie dla Ciebie też zabieram się za to moje prawko .....:placz: Masakra :placz: :klacz: Doginko :kciuki: Quote
malawaszka Posted September 12, 2007 Author Posted September 12, 2007 ale miałam widowisko przed chwilą :shock: chyba z półgodzinny film sensacyjny połączony z thrillerem i komedią :shock: 3 radiowozy w tym suka, 8 policjantów i jeden nawalony albo naćpany agresywny idiota z moooocnyyyym głosem :shake: uszy więdły :shock: a w końcu przyjechała suka straży miejskiej i dopiero oni go wrzucili na pakę :niewiem: :roll: Quote
Doginka Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 :evil_lol:Ty oglądałaś film sensacyjny połączony z thrillerem i komedią, a ja wciąż oglądam komedię z Gordonem i gnatem w roli głównej:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Nie mam pojęcia skąd w takim malutkim piesku tyle siły, żeby dźwigać taki duży i ciężki gnat i to z podniesioną głową:diabloti: Quote
Vectra Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Waszko , zaczynasz bawić się w paparazzi ? Quote
furciaczek Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 waszeczko a czy Ty zadajesz sobie sprawe ze na jednej fotce uchwycilas moje mieszkanko:cool3: relacja jak z jakiegos magazynu policyjnego:evil_lol: Quote
malawaszka Posted September 12, 2007 Author Posted September 12, 2007 Doginka napisał(a): a ja wciąż oglądam komedię z Gordonem i gnatem w roli głównej:evil_lol::evil_lol: hahaha to jak z gnatem to też sensacyjny - uważaj, żebu Cię nei postrzelił :evil_lol: Vectra napisał(a):Waszko , zaczynasz bawić się w paparazzi ? mła????? :shake::diabloti: furciaczek napisał(a):waszeczko a czy Ty zadajesz sobie sprawe ze na jednej fotce uchwycilas moje mieszkanko:cool3: aaaaaaaaaaa serio serio?????? poka na której i które mieszkanko :multi: Quote
malawaszka Posted September 12, 2007 Author Posted September 12, 2007 furciakowa - pewnie na tej: bo tu jest ich miliony :evil_lol: Quote
furciaczek Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 hehe nio na tej:loveu: tak na prawo od jaja siedze w oknie i Ci macham:evil_lol: Quote
Alicja Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 [FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:ale ganxterka .....prawie W11 ;) http://img104.imageshack.us/img104/46/dsc0005ft2.jpg cze Paparazzi ;) [/FONT] Quote
asher Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 malawaszka napisał(a):ale miałam widowisko przed chwilą :shock: chyba z półgodzinny film sensacyjny połączony z thrillerem i komedią :shock: 3 radiowozy w tym suka, 8 policjantów i jeden nawalony albo naćpany agresywny idiota z moooocnyyyym głosem :shake: uszy więdły :shock: a w końcu przyjechała suka straży miejskiej i dopiero oni go wrzucili na pakę :niewiem: :roll: He, he, bo pewnie policja uznała, że odwiezienie menela do żlobka to nie w ich kompetencji :evil_lol: Ja niedawno się przekonałam, że jak będą mnie napadać, mordować, czy gwałcić, to mogę liczyć tylko na siebie :diabloti: Chyba z 10 minut próbowałam dodzwonic się na 997 :angryy: A chodziło o dwójkę obdartych dzieci spiących na ławce. Widać, że albo są bezdomni, albo na gigancie. Zadzwoniłam najpierw do straży miejskiej i wiecie co mi dziumdzia dyżurna powiedziała? Że oni nic nie moga zrobić, bo nie ma zakazu, żeby dzieci powyżej 6 lat spały sobie na ławkach, nawet jeśli są brudne i obdarte :crazyeye: A jak się dodzwoniłam wreszcie na policję to chcieli mnie spławić i kazali dzwonić do straży miejskiej :evil_lol: A tak sie wczesniej tej znieczulicy sławnej dziwiłam :diabloti: Quote
LAZY Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 Hahaha...Waszka sprzedaj te foty z akcji policyjnej do gazety! A nuż coś zarobisz;) Asher...widzisz jak to jest, jak czlowiek chce świat naprawiać...ciągle ktoś mu kłody rzuca pod nogi...:angryy: P.S. OBROŃ SIĘ! Mój TZ 22.09.07 właśnie się broni:) NARESZCIE:diabloti: Quote
malawaszka Posted September 13, 2007 Author Posted September 13, 2007 furciaczek napisał(a):hehe nio na tej:loveu: tak na prawo od jaja siedze w oknie i Ci macham:evil_lol: :hand: LAZY napisał(a):Hahaha...Waszka sprzedaj te foty z akcji policyjnej do gazety! A nuż coś zarobisz;) albo mnie zamkną :diabloti: a mnie sie chyba to szpiegowanie na zdrowiu odbije bom dzisiaj słabiutkaaaa :shake: gardło mnie boli, głowa, spać się chce.... buuuu niech mnie ktoś psituuliiii :placz: Quote
Doginka Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 podpis do zdjęcia wyżej : Buchnąć mu tę większą kość, czy to za duże ryzyko????:cool3: Quote
Alicja Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 [FONT=Arial]Hey wazseczko ....jeszcze moment i bedzie miał kto tulkać ;)[/FONT] Quote
Medorowa Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 Ale miałaś teatrzyk pod okienkiem:loveu::loveu: Quote
Recommended Posts