Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

YOŁ!!! chciałam Wam tylko powiedzieć, że zaraz zamordują mojego psa i wypisuję się z dogomanii - nienawidze tej małej wściekłej suki na chwilę obecną :angryy::angryy::angryy::-x:bad-word:0X:madgo::chainsaw::2gunfire::motz::snipersm: właśnie wracałam z nią ze spaceru i w windzie poj***na chciała użreć kolesia bo on ma boksera więc ta kretynka go nienawidzi tak jak nienawidzi wszystkich bokserów świata - dobrze, że go nie ugryzła, ale zaczepiła zębem za spodnie i qrwa zrobiła dziure - a ja siedze i pracuję qrwa na to, żeby obcym gościom kupować nowe spodnie :angryy::zly7: szlag mnie zaraz trafi NIENAWIDZE MINIATUR HOWKH

Posted

[quote name='malawaszka']YOŁ!!! chciałam Wam tylko powiedzieć, że zaraz zamordują mojego psa i wypisuję się z dogomanii - nienawidze tej małej wściekłej suki na chwilę obecną :angryy::angryy::angryy::-x:bad-word:0X:madgo::chainsaw::2gunfire::motz::snipersm: właśnie wracałam z nią ze spaceru i w windzie poj***na chciała użreć kolesia bo on ma boksera więc ta kretynka go nienawidzi tak jak nienawidzi wszystkich bokserów świata - dobrze, że go nie ugryzła, ale zaczepiła zębem za spodnie i qrwa zrobiła dziure - a ja siedze i pracuję qrwa na to, żeby obcym gościom kupować nowe spodnie :angryy::zly7: szlag mnie zaraz trafi NIENAWIDZE MINIATUR HOWKH[/quote]

[B]ups.....Waszeczko......[/B]
[B]no jakby to powiedziec ...suka z charakterem......:diabloti: [/B]
[B]najwidoczniej koles jakies zle fluidy mial skoro go ukasila......[/B]

[B]nie nerwidzaj ..nic juz nie zrobisz......[/B]
[B]mozesz jeszcze wypchac......ale potem spory klopot bo sie duzo kurzu zbiera na eksponacie.....;) [/B]

Posted

hihiihihi u nas jest to samo ale w strone owczarkow niemieckich (co gorzej nienawisc jest kierowana takze do 2 chlopcow ktorzy wychodza z onkiem na spacer).

ja mysle jednak ze to byl znak Luny ze moze warto tym panem sie zainteresowac blizej ?:)

Posted

A może Luneczka wyniuchała, że ten pan woli boxerki od małych, POTULNYCH, ślicznych i delikatnych, a także cichutkich i mądrych sznaucerków mini:diabloti: :diabloti: :diabloti: , kóre nikomu nie robią krzywdy bez powodu:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

wogóle to bosko by było jakby użarła tego kolesia i jakby on zechciał zobaczyć zaśw. o szczepieniu na wścieklizne bo właśnie sobie przypomniałam, że sie skończyło 18 kwietnia :angryy: zatem za kare idziemy jutro sie szczepić :diabloti:

Posted

Waszko, czy to aby nie jesteś Ty? Zdjęcie robiłam na klubówce sznaucera w Nowym Dworze Maz. w 2006r.:eviltong:
[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images21.fotosik.pl/213/d0aab593214dfef6.jpg[/IMG][/URL]

Posted

:crazyeye:no gdyby nie to, że nie posiadam białych ubrań w szafie sama bym się zastanawiała czy to nie ja przypadkiem :mdleje: ale nie byłam w ND nawet :evil_lol:

a Luny dalej nienawidze :angryy::mad:

Posted

[quote name='malawaszka']co mam wywieszać??? :cool1:[/quote]
za oknem na smyczy :cool1: agresora małego :diabloti:

albo wiesz przemyślałam :cool3: weź ją do stolicy :diabloti: do mnie ją dasz :diabloti:
Kano ją potoffa napewno :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

[quote name='malawaszka']YOŁ!!! chciałam Wam tylko powiedzieć, że zaraz zamordują mojego psa i wypisuję się z dogomanii - nienawidze tej małej wściekłej suki na chwilę obecną :angryy::angryy::angryy::-x:bad-word:0X:madgo::chainsaw::2gunfire::motz::snipersm: właśnie wracałam z nią ze spaceru i w windzie poj***na chciała użreć kolesia bo on ma boksera więc ta kretynka go nienawidzi tak jak nienawidzi wszystkich bokserów świata - dobrze, że go nie ugryzła, ale zaczepiła zębem za spodnie i qrwa zrobiła dziure - a ja siedze i pracuję qrwa na to, żeby obcym gościom kupować nowe spodnie :angryy::zly7: szlag mnie zaraz trafi NIENAWIDZE MINIATUR HOWKH[/quote]

[B]buhahahhahahahahaha :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [/B]

[B]Pomyśl, że już niedługo będziesz bawiła w stolicy i się ODSTRESUJESZ :diabloti: [/B]

Posted

uuuuu.....
zapytam nieśmiało.... czy LaLunka ;) już wypchana? ;)
a spodenki panu będziesz cerować? ;)

Posted

[quote name='Vectra']
albo wiesz przemyślałam :cool3: weź ją do stolicy :diabloti: do mnie ją dasz :diabloti:
Kano ją potoffa napewno :loveu: :loveu: :loveu:[/quote]

no i właśnie na tą miłość liczyłam :diabloti:

[quote name='Maga100'][B]buhahahhahahahahaha :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [/B]

[B]Pomyśl, że już niedługo będziesz bawiła w stolicy i się ODSTRESUJESZ :diabloti: [/B][/quote]

sie kurna nie śmiej :mad:

Posted

[quote name='Katerinas']uuuuu.....
zapytam nieśmiało.... czy LaLunka ;) już wypchana? ;)
a spodenki panu będziesz cerować? ;)[/quote]

jeszcze nie wypchana, ale niebawem to sięstanie bo ona dzisiaj przechodzi już samą siebie :angryy: przed chwilą potłukła miskę goniąc koty :angryy:

a za spodenki muszę oddać kasę :angryy:

Posted

[quote name='malawaszka']jeszcze nie wypchana, ale niebawem to sięstanie bo ona dzisiaj przechodzi już samą siebie :angryy: przed chwilą potłukła miskę goniąc koty :angryy:[/quote] Ty jej w końcu spraw ruska ... może się ciut wyciszy ;)

[quote name='malawaszka']a za spodenki muszę oddać kasę :angryy:[/quote] :roll:

Posted

Witaj Waszka!
Mam nadzieję, że pan nie nosił markowych spodni i wygłup Lunki nie spowoduje bankructwa...:roll:. Ma dziewczynka charakterek...:evil_lol:

Posted

se przyszlam....
obejrzalam,poczytalam....
bylo fajnie to se zas kiedys przyjde:diabloti:

a moze chcesz mojego pieseczka do kompletu? on nie zjada spodni za to pozera w tempie ekspresowym kapcie....wczoraj poszla 5 para w tym roku....WYPCHAM...

Posted

Hahhahaha Lunisko chce Cię kasy pozbawić :lol:

Ostatnio osłupiałam jak informatyk mi komputer odnosił, a Era mu się uczepiła nogawki i zaciekle ją szarpała...a ten nawet tego nie zauważył co jeszcze bardziej ja rozwścieczało :evil_lol:

Posted

[quote name='malawaszka']jeszcze nie wypchana, ale niebawem to sięstanie bo ona dzisiaj przechodzi już samą siebie :angryy: przed chwilą potłukła miskę goniąc koty :angryy:

a za spodenki muszę oddać kasę :angryy:[/quote]

[B]a moze ona chce mocno zwrócic na siebie Twoja uwage??:evil_lol: :evil_lol: [/B]
[B]w sumie to całkiem dobrze jej idzie:diabloti: z tego co czytam......[/B]

Posted

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]kurna... naotwierałam okienek...i nie wiem gdzie jestem :hmmmm:

już wiem... u tej co saszta kasa i sponsoruje spodnie obcym facetom....
weszka... ja bym szła na układ- odkupie ale zmienia pan przy mnie :roll:[/B][/COLOR][/FONT]