Maga100 Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 [quote name='malawaszka']i jeszcze Wam pokażę moje malutkie i skromne gospodarstwo agroturystyczne :loveu::multi: niedawno zakupiłam po promocyjnej cenie za moją wspaniałą wypłatę członka zarządu :evil_lol: właśnie, chwal sie podła chwal się :angryy: inni latami muszą harować na to, co ty za siedzenie i nicnierobienie, dostajesz w miesiąc :diabloti: :diabloti: a swoją drogą ślicznie w tym twoim gospodarstwie :loveu: dlaczego jeszcze nie zaprosiłaś tam mła? :cool1: Quote
agabass Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 [quote name='malawaszka']coś dawno fotek nie było :oops: no to zaległe z wielkiejnocy jeszcze :evil_lol: moja nowa willa - zapraszam na grilka :evil_lol: pijany zając :lol: ulalaaa ale wieje :evil_lol: wieżyczka dla niesfornych czarownic :razz: przyjmuję zaproszenie ijuż jadę :cool3: Quote
malawaszka Posted May 6, 2007 Author Posted May 6, 2007 [quote name='Pysia']Masz piekną posiadłość z pięknym pokojem zabezpieczonym kratami :evil_lol: [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:ładne pomieszczonko dla grzecznych dziewic:eviltong: nieprawdaż? cudne :loveu: [quote name='Maga100']właśnie, chwal sie podła chwal się :angryy: inni latami muszą harować na to, co ty za siedzenie i nicnierobienie, dostajesz w miesiąc :diabloti: :diabloti: a swoją drogą ślicznie w tym twoim gospodarstwie :loveu: dlaczego jeszcze nie zaprosiłaś tam mła? :cool1: a pewnie że się będę chwalić :diabloti: a nie zaprosiłam Cię jeszcze żebyś nie wpadła w kompleksy :evil_lol: [quote name='agabass']przyjmuję zaproszenie ijuż jadę :cool3: noo to czekamy czekamy :razz: wieżyczka wysprzątana :evil_lol: Quote
Nugatowa Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 Przygody z serii "Czarna Baba Jaga atakuje Oliffkę bez Jasia " :grins: BabaJaga:No to klateczke już mam :evil_lol: :evil_lol: Na Targach w Stolycy wybrałam najlepszy gatunek stali :evilbat: i rozmiar tyż :lol!: Oliffka: Jasiu Jasiu nie odchodź, nawet nie mam Cię jak na dom z piernika skusić bo ta BabaJaga jakaś wybrakowana:cry: :icon_roc: BJ: Chodż tu ptaszynko, popatrz jaka śliczna klateczka :biggrina: Lunka nawet o takiej nie śniła BJ: Apatyczne trochę to dziecie :watpliwy: Na szaszłyki to zbyt mało :stop: O:Babo Jago może Ciocia Pysia nada się na karkóweczkę :cooldevi: BJ: A wiesz Ty ptaszyno masz rację !:cool3: Aż mi ślinka kapie....szczypta Vectruni mmmmmmm Abrozja :sabber: O: Uffffffff to i dla mnie kawałeczek TEŻ się znajdzie !!! JAMI JAMI :cunao: :eating: BJ: Siabadaba Ciocia pysia na kolację sie nada Bedziemy ucztować do rana - szykuje się wielka balanga Pyszne drinki zapoda KKKochana Maga :drink1: Biały obrus na stól kładzie Gospodyni Pika A Biedna Pysia na ruszcie już fika :evil_lol: Vectrunia jako orginalna przyprawa Całą pieczeń aromatem napawa :lol: O:Ale z tej Weszki jagi zdolna bestia taka skromna moja sugestia :grins: Samcznego KKKochane Misie !!!:sabber: Quote
malawaszka Posted May 6, 2007 Author Posted May 6, 2007 PIKA napisał(a):Waszka ja sie pakuje i jade na tego grilla nooo czekam czekam :diabloti: hahahaha Nugatowa Ty chcesz mnie wykończyć??? umrę ze śmiechu hahahahahha :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
beria Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:ładne pomieszczonko dla grzecznych dziewic:eviltong: Nareszcie coś dla mnie :cool3: Chociaż Waszka nie dyskryminuje mniejszości seksualnych :multi: Już jadę :p Posiedzę tam, aż dogo odmuli, bo to nie na moje nerwy :motz: Quote
Pysia Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 [quote name='Nugatowa']Przygody z serii "Czarna Baba Jaga atakuje Oliffkę bez Jasia " :grins: BabaJaga:No to klateczke już mam :evil_lol: :evil_lol: Na Targach w Stolycy wybrałam najlepszy gatunek stali :evilbat: i rozmiar tyż :lol!: Oliffka: Jasiu Jasiu nie odchodź, nawet nie mam Cię jak na dom z piernika skusić bo ta BabaJaga jakaś wybrakowana:cry: :icon_roc: BJ: Chodż tu ptaszynko, popatrz jaka śliczna klateczka :biggrina: Lunka nawet o takiej nie śniła BJ: Apatyczne trochę to dziecie :watpliwy: Na szaszłyki to zbyt mało :stop: O:Babo Jago może Ciocia Pysia nada się na karkóweczkę :cooldevi: BJ: A wiesz Ty ptaszyno masz rację !:cool3: Aż mi ślinka kapie....szczypta Vectruni mmmmmmm Abrozja :sabber: O: Uffffffff to i dla mnie kawałeczek TEŻ się znajdzie !!! JAMI JAMI :cunao: :eating: BJ: Siabadaba Ciocia pysia na kolację sie nada Bedziemy ucztować do rana - szykuje się wielka balanga Pyszne drinki zapoda KKKochana Maga :drink1: Biały obrus na stól kładzie Gospodyni Pika A Biedna Pysia na ruszcie już fika :evil_lol: Vectrunia jako orginalna przyprawa Całą pieczeń aromatem napawa :lol: O:Ale z tej Weszki jagi zdolna bestia taka skromna moja sugestia :grins: Samcznego KKKochane Misie !!!:sabber: Och dzieki Ci Nugatowa ze nareszcie doceniłaś moje jędrne, młodziutki jak cielęcinka i tłuściutkie ciało :diabloti: Na pewno im będzie smakować :evil_lol: Buahahahaha schodzę ....:evil_lol: Quote
Nugatowa Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 Vectra napisał(a):Nugatowa , przyprawię Cię w Radomiu Mmmmm apetycznie i kusząco to brzmi :evil_lol: :loveu: :loveu: :loveu: Ale obawiam się, że tlyko zostanie Ci doprawienie :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 [quote name='beria']Nareszcie coś dla mnie :cool3: Chociaż Waszka nie dyskryminuje mniejszości seksualnych :multi: Już jadę :p Posiedzę tam, aż dogo odmuli, bo to nie na moje nerwy :motz::crazyeye:skąd Gosiu wiedziałaś że to o tobie:eviltong: No no i tu stroffy wkroczyły;) Quote
Pysia Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 Wszka przestań robić mnie w konia bo od soboty to na nogach byś te 11 km. doszła :mad: Chcesz żebym Cię przed we3selem oskalpowała z jednej strony głowy? :diabloti: Quote
clockwork Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 [quote name='malawaszka'] moja nowa willa - zapraszam na grilka :evil_lol: jesooooo jaka RUINA!!!! i jakże bardzo pasuje weszko do Ciebie :diabloti: [quote name='Vectra']Nugatowa , przyprawię Cię w Radomiu buuuhahhaha... a ja zaś o przyjemnościach... juz pomyślałam jak EWA zwana Vectra bierze ...pieprz i..... :oops: [quote name='Pysia']Wszka przestań robić mnie w konia bo od soboty to na nogach byś te 11 km. doszła :mad: Chcesz żebym Cię przed we3selem oskalpowała z jednej strony głowy? :diabloti: sorki... pijesz do mnie?? :angryy: chcesz kopa?? :mad: Quote
Pysia Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 [quote name='clockwork'] sorki... pijesz do mnie?? :angryy: chcesz kopa?? :mad: Tak :diabloti: Pije :diabloti: Kopa tez chce :diabloti: Chcąc mi go dać musisz przyjechać do mnie :evil_lol: A jak nie przyjedziesz to Ciebie oskalpuje Z DRUGIEJ STRONY ;) Quote
malawaszka Posted May 7, 2007 Author Posted May 7, 2007 [quote name='Pysia']Wszka przestań robić mnie w konia bo od soboty to na nogach byś te 11 km. doszła :mad: Chcesz żebym Cię przed we3selem oskalpowała z jednej strony głowy? :diabloti: wyloozuj babo - coś im starsza tym bardziej nerwowa się robisz :evil_lol::evil_lol::evil_lol: jem śniadanko właśnie, potem się wykąpię, wsiadam na rower i jestem u Ciebie :razz::p [quote name='clockwork']buuuhahhaha... a ja zaś o przyjemnościach... juz pomyślałam jak EWA zwana Vectra bierze ...pieprz i..... :oops: i co?????? :diabloti: a wiem wiem, że moja ruina do mnie pasuje - ja i ona to jedność - niedługo też się tak rozsypię :loveu::multi: Quote
clockwork Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 [quote name='Pysia']Tak :diabloti: Pije :diabloti: Kopa tez chce :diabloti: Chcąc mi go dać musisz przyjechać do mnie :evil_lol: A jak nie przyjedziesz to Ciebie oskalpuje Z DRUGIEJ STRONY ;) NO DOBRA... PRZYJADE- BEDZIEM SIE BIC wypełnimy ten Twój basen kiślem/kisielem* (*niepotrzebne skreślić) i bedziemy sie naparzać..... a to skalpowanie to tak za darmo?? bo moja fryzjerka bierze łodemnie kase za to.... :p Quote
malawaszka Posted May 7, 2007 Author Posted May 7, 2007 [quote name='clockwork'] a to skalpowanie to tak za darmo?? bo moja fryzjerka bierze łodemnie kase za to.... :p ja mam maszynkę :evil_lol: jak Cie dorwiemy w łapki to będziesz w kominiarce popylać dopóki nie odrosną :evil_lol: Quote
clockwork Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 [quote name='malawaszka']ja mam maszynkę :evil_lol: jak Cie dorwiemy w łapki to będziesz w kominiarce popylać dopóki nie odrosną :evil_lol: nie bojam... co za różnica... ogolona czy nie... ino że tak całkiem na zero to już nie wzbudza kontrowersji i komentarzy... a ja tak nie lubiam :cool1: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 [quote name='clockwork']NO DOBRA... PRZYJADE- BEDZIEM SIE BIC wypełnimy ten Twój basen kiślem/kisielem* (*niepotrzebne skreślić) i bedziemy sie naparzać..... a to skalpowanie to tak za darmo?? bo moja fryzjerka bierze łodemnie kase za to.... :p i ty na to pozwalasz??? i Ty to nazywasz fryzjerka??? :evil_lol: jak ona Ci pol skalpu zdejmuje???:eviltong: Kobieto...Ty sie zastanów..... Quote
clockwork Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)'] i ty na to pozwalasz??? i Ty to nazywasz fryzjerka??? :evil_lol: jak ona Ci pol skalpu zdejmuje???:eviltong: Kobieto...Ty sie zastanów..... sie zastanawiam :roll: Quote
Alicja Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 :pa będzieta wybierać miss mokrego podkoszulka:eviltong: Quote
clockwork Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:pa będzieta wybierać miss mokrego podkoszulka:eviltong: TAK!!!! ale pod warunkiem że Ty też weźmiesz udział w tym konkursie :p Quote
aga1215 Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 [quote name='malawaszka']coś dawno fotek nie było :oops: no to zaległe z wielkiejnocy jeszcze :evil_lol: moja nowa willa - zapraszam na grilka :evil_lol: o, k***** ale masz klimę :shock: :shock: :shock: :roflt: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [quote name='"malawaszla"']pijany zając :lol: ulalaaa ale wieje :evil_lol: Quote
Pysia Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 [quote name='clockwork']NO DOBRA... PRZYJADE- BEDZIEM SIE BIC wypełnimy ten Twój basen kiślem/kisielem* (*niepotrzebne skreślić) i bedziemy sie naparzać..... a to skalpowanie to tak za darmo?? bo moja fryzjerka bierze łodemnie kase za to.... :p Od mojego Kisiela to się odczep :mad: Co Ty bys chciała biednej suni zrobić sadystko :mad: Oskalpuje Cie za darmo :diabloti: Z lewej strony , po środku - gdzie tylko chcesz ;) [quote name='malawaszka']ja mam maszynkę :evil_lol: jak Cie dorwiemy w łapki to będziesz w kominiarce popylać dopóki nie odrosną :evil_lol: Nie chwal się - ja tez mam maszynke do ludzkich kudłów :eviltong: Ale skalpować zamierzam brzytwą :diabloti: [quote name='clockwork']nie bojam... co za różnica... ogolona czy nie... ino że tak całkiem na zero to już nie wzbudza kontrowersji i komentarzy... a ja tak nie lubiam :cool1: Ja mam nieco inną koncepcje niż całość i obiecuję Ci że będziesz potem wzbudzać wielkie emocje nawet u bardzo kontrowersyjnych ludzi :evil_lol: Quote
Alicja Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 [quote name='clockwork']TAK!!!! ale pod warunkiem że Ty też weźmiesz udział w tym konkursie :p:cool1:no ba , a myślisz czemu sie pytam o konkurs:razz: ...juz se podkoszulek szykuję tylko kurna nie wiem kiedy tego konkursa mamy:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts