Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='malawaszka']i jeszcze Wam pokażę moje malutkie i skromne gospodarstwo agroturystyczne :loveu::multi: niedawno zakupiłam po promocyjnej cenie za moją wspaniałą wypłatę członka zarządu :evil_lol:

właśnie, chwal sie podła chwal się :angryy: inni latami muszą harować na to, co ty za siedzenie i nicnierobienie, dostajesz w miesiąc :diabloti: :diabloti:

a swoją drogą ślicznie w tym twoim gospodarstwie :loveu: dlaczego jeszcze nie zaprosiłaś tam mła? :cool1:

Posted

[quote name='malawaszka']coś dawno fotek nie było :oops: no to zaległe z wielkiejnocy jeszcze :evil_lol:

moja nowa willa - zapraszam na grilka :evil_lol:

pijany zając :lol:

ulalaaa ale wieje :evil_lol:

wieżyczka dla niesfornych czarownic :razz:

przyjmuję zaproszenie ijuż jadę :cool3:

Posted

[quote name='Pysia']Masz piekną posiadłość z pięknym pokojem zabezpieczonym kratami :evil_lol:

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:ładne pomieszczonko dla grzecznych dziewic:eviltong:

nieprawdaż? cudne :loveu:

[quote name='Maga100']właśnie, chwal sie podła chwal się :angryy: inni latami muszą harować na to, co ty za siedzenie i nicnierobienie, dostajesz w miesiąc :diabloti: :diabloti:

a swoją drogą ślicznie w tym twoim gospodarstwie :loveu: dlaczego jeszcze nie zaprosiłaś tam mła? :cool1:

a pewnie że się będę chwalić :diabloti: a nie zaprosiłam Cię jeszcze żebyś nie wpadła w kompleksy :evil_lol:

[quote name='agabass']przyjmuję zaproszenie ijuż jadę :cool3:

noo to czekamy czekamy :razz: wieżyczka wysprzątana :evil_lol:

Posted

Przygody z serii "Czarna Baba Jaga atakuje Oliffkę bez Jasia " :grins:

BabaJaga:No to klateczke już mam :evil_lol: :evil_lol: Na Targach w Stolycy wybrałam najlepszy gatunek stali :evilbat: i rozmiar tyż :lol!:

Oliffka: Jasiu Jasiu nie odchodź, nawet nie mam Cię jak na dom z piernika skusić bo ta BabaJaga jakaś wybrakowana:cry: :icon_roc:
BJ: Chodż tu ptaszynko, popatrz jaka śliczna klateczka :biggrina: Lunka nawet o takiej nie śniła

BJ: Apatyczne trochę to dziecie :watpliwy: Na szaszłyki to zbyt mało :stop:
O:Babo Jago może Ciocia Pysia nada się na karkóweczkę :cooldevi:

BJ: A wiesz Ty ptaszyno masz rację !:cool3: Aż mi ślinka kapie....szczypta Vectruni mmmmmmm Abrozja :sabber:
O: Uffffffff to i dla mnie kawałeczek TEŻ się znajdzie !!! JAMI JAMI :cunao: :eating:

BJ: Siabadaba
Ciocia pysia na kolację sie nada
Bedziemy ucztować do rana - szykuje się wielka balanga
Pyszne drinki zapoda KKKochana Maga :drink1:

Biały obrus na stól kładzie Gospodyni Pika
A Biedna Pysia na ruszcie już fika :evil_lol:
Vectrunia jako orginalna przyprawa
Całą pieczeń aromatem napawa :lol:
O:Ale z tej Weszki jagi zdolna bestia
taka skromna moja sugestia :grins:

Samcznego KKKochane Misie !!!:sabber:

Posted

PIKA napisał(a):
Waszka ja sie pakuje i jade na tego grilla

nooo czekam czekam :diabloti:

hahahaha Nugatowa Ty chcesz mnie wykończyć??? umrę ze śmiechu hahahahahha :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:ładne pomieszczonko dla grzecznych dziewic:eviltong:

Nareszcie coś dla mnie :cool3: Chociaż Waszka nie dyskryminuje mniejszości seksualnych :multi: Już jadę :p
Posiedzę tam, aż dogo odmuli, bo to nie na moje nerwy :motz:

Posted

[quote name='Nugatowa']Przygody z serii "Czarna Baba Jaga atakuje Oliffkę bez Jasia " :grins:

BabaJaga:No to klateczke już mam :evil_lol: :evil_lol: Na Targach w Stolycy wybrałam najlepszy gatunek stali :evilbat: i rozmiar tyż :lol!:

Oliffka: Jasiu Jasiu nie odchodź, nawet nie mam Cię jak na dom z piernika skusić bo ta BabaJaga jakaś wybrakowana:cry: :icon_roc:
BJ: Chodż tu ptaszynko, popatrz jaka śliczna klateczka :biggrina: Lunka nawet o takiej nie śniła

BJ: Apatyczne trochę to dziecie :watpliwy: Na szaszłyki to zbyt mało :stop:
O:Babo Jago może Ciocia Pysia nada się na karkóweczkę :cooldevi:

BJ: A wiesz Ty ptaszyno masz rację !:cool3: Aż mi ślinka kapie....szczypta Vectruni mmmmmmm Abrozja :sabber:
O: Uffffffff to i dla mnie kawałeczek TEŻ się znajdzie !!! JAMI JAMI :cunao: :eating:

BJ: Siabadaba
Ciocia pysia na kolację sie nada
Bedziemy ucztować do rana - szykuje się wielka balanga
Pyszne drinki zapoda KKKochana Maga :drink1:

Biały obrus na stól kładzie Gospodyni Pika
A Biedna Pysia na ruszcie już fika :evil_lol:
Vectrunia jako orginalna przyprawa
Całą pieczeń aromatem napawa :lol:
O:Ale z tej Weszki jagi zdolna bestia
taka skromna moja sugestia :grins:

Samcznego KKKochane Misie !!!:sabber:
Och dzieki Ci Nugatowa ze nareszcie doceniłaś moje jędrne, młodziutki jak cielęcinka i tłuściutkie ciało :diabloti: Na pewno im będzie smakować :evil_lol:
Buahahahaha schodzę ....:evil_lol:

Posted

Vectra napisał(a):
Nugatowa , przyprawię Cię w Radomiu

Mmmmm apetycznie i kusząco to brzmi :evil_lol: :loveu: :loveu: :loveu:
Ale obawiam się, że tlyko zostanie Ci doprawienie :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='beria']Nareszcie coś dla mnie :cool3: Chociaż Waszka nie dyskryminuje mniejszości seksualnych :multi: Już jadę :p
Posiedzę tam, aż dogo odmuli, bo to nie na moje nerwy :motz::crazyeye:skąd Gosiu wiedziałaś że to o tobie:eviltong:

No no i tu stroffy wkroczyły;)

Posted

Wszka przestań robić mnie w konia bo od soboty to na nogach byś te 11 km. doszła :mad: Chcesz żebym Cię przed we3selem oskalpowała z jednej strony głowy? :diabloti:

Posted

[quote name='malawaszka']

jesooooo jaka RUINA!!!! i jakże bardzo pasuje weszko do Ciebie :diabloti:

[quote name='Vectra']Nugatowa , przyprawię Cię w Radomiu

buuuhahhaha... a ja zaś o przyjemnościach... juz pomyślałam jak EWA zwana Vectra bierze ...pieprz i..... :oops:

[quote name='Pysia']Wszka przestań robić mnie w konia bo od soboty to na nogach byś te 11 km. doszła :mad: Chcesz żebym Cię przed we3selem oskalpowała z jednej strony głowy? :diabloti:

sorki... pijesz do mnie?? :angryy: chcesz kopa?? :mad:

Posted

[quote name='clockwork']

sorki... pijesz do mnie?? :angryy: chcesz kopa?? :mad:
Tak :diabloti: Pije :diabloti: Kopa tez chce :diabloti: Chcąc mi go dać musisz przyjechać do mnie :evil_lol: A jak nie przyjedziesz to Ciebie oskalpuje Z DRUGIEJ STRONY ;)

Posted

[quote name='Pysia']Wszka przestań robić mnie w konia bo od soboty to na nogach byś te 11 km. doszła :mad: Chcesz żebym Cię przed we3selem oskalpowała z jednej strony głowy? :diabloti:

wyloozuj babo - coś im starsza tym bardziej nerwowa się robisz :evil_lol::evil_lol::evil_lol: jem śniadanko właśnie, potem się wykąpię, wsiadam na rower i jestem u Ciebie :razz::p

[quote name='clockwork']buuuhahhaha... a ja zaś o przyjemnościach... juz pomyślałam jak EWA zwana Vectra bierze ...pieprz i..... :oops:

i co?????? :diabloti:
a wiem wiem, że moja ruina do mnie pasuje - ja i ona to jedność - niedługo też się tak rozsypię :loveu::multi:

Posted

[quote name='Pysia']Tak :diabloti: Pije :diabloti: Kopa tez chce :diabloti: Chcąc mi go dać musisz przyjechać do mnie :evil_lol: A jak nie przyjedziesz to Ciebie oskalpuje Z DRUGIEJ STRONY ;)

NO DOBRA... PRZYJADE- BEDZIEM SIE BIC

wypełnimy ten Twój basen kiślem/kisielem* (*niepotrzebne skreślić) i bedziemy sie naparzać.....

a to skalpowanie to tak za darmo?? bo moja fryzjerka bierze łodemnie kase za to.... :p

Posted

[quote name='clockwork']
a to skalpowanie to tak za darmo?? bo moja fryzjerka bierze łodemnie kase za to.... :p

ja mam maszynkę :evil_lol: jak Cie dorwiemy w łapki to będziesz w kominiarce popylać dopóki nie odrosną :evil_lol:

Posted

[quote name='malawaszka']ja mam maszynkę :evil_lol: jak Cie dorwiemy w łapki to będziesz w kominiarce popylać dopóki nie odrosną :evil_lol:

nie bojam... co za różnica... ogolona czy nie... ino że tak całkiem na zero to już nie wzbudza kontrowersji i komentarzy... a ja tak nie lubiam :cool1:

Posted

[quote name='clockwork']NO DOBRA... PRZYJADE- BEDZIEM SIE BIC

wypełnimy ten Twój basen kiślem/kisielem* (*niepotrzebne skreślić) i bedziemy sie naparzać.....

i ty na to pozwalasz???
i Ty to nazywasz fryzjerka??? :evil_lol: jak ona Ci pol skalpu zdejmuje???:eviltong:
Kobieto...Ty sie zastanów.....

Posted

[quote name='Agunia-Pańciunia)']

i ty na to pozwalasz???
i Ty to nazywasz fryzjerka??? :evil_lol: jak ona Ci pol skalpu zdejmuje???:eviltong:
Kobieto...Ty sie zastanów.....

sie zastanawiam :roll:

Posted

[quote name='malawaszka']coś dawno fotek nie było :oops: no to zaległe z wielkiejnocy jeszcze :evil_lol:

o, k***** ale masz klimę :shock: :shock: :shock: :roflt: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

[quote name='"malawaszla"']pijany zając :lol:

ulalaaa ale wieje :evil_lol:

Posted

[quote name='clockwork']NO DOBRA... PRZYJADE- BEDZIEM SIE BIC

Od mojego Kisiela to się odczep :mad: Co Ty bys chciała biednej suni zrobić sadystko :mad:
Oskalpuje Cie za darmo :diabloti: Z lewej strony , po środku - gdzie tylko chcesz ;)

[quote name='malawaszka']ja mam maszynkę :evil_lol: jak Cie dorwiemy w łapki to będziesz w kominiarce popylać dopóki nie odrosną :evil_lol:
Nie chwal się - ja tez mam maszynke do ludzkich kudłów :eviltong: Ale skalpować zamierzam brzytwą :diabloti:

[quote name='clockwork']nie bojam... co za różnica... ogolona czy nie... ino że tak całkiem na zero to już nie wzbudza kontrowersji i komentarzy... a ja tak nie lubiam :cool1:
Ja mam nieco inną koncepcje niż całość i obiecuję Ci że będziesz potem wzbudzać wielkie emocje nawet u bardzo kontrowersyjnych ludzi :evil_lol:

Posted

[quote name='clockwork']TAK!!!! ale pod warunkiem że Ty też weźmiesz udział w tym konkursie :p:cool1:no ba , a myślisz czemu sie pytam o konkurs:razz: ...juz se podkoszulek szykuję tylko kurna nie wiem kiedy tego konkursa mamy:evil_lol::evil_lol::evil_lol: