madzia20sosnowiec Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 malawaszka napisał(a):bardzo śmieszne :diabloti: :eviltong: jużdawno nie śpie - arbeit kochana arbeit - teraz jade do Kato i musze kompa naprawić bo mi wentylator na procesorku siada więc paaaa tylko zjedz cos chociaz baboo moja, bo o samych motylach to my długo nie pociagniemy :evil_lol: Quote
malawaszka Posted February 16, 2007 Author Posted February 16, 2007 uffff kompik już po szpitalku :lol: DZIAŁA :laola: :multi: :loveu: Madziu zjadłam :evil_lol: a teraz lece sie szykować i fruuu na urodzinki spożywać puste kalorie :diabloti: :evil_lol: Quote
Vectra Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 nie pij za dużo :evil_lol: kawy znaczy bo spać nie będziesz mogła :evil_lol: miłej zabawy :) Quote
malawaszka Posted February 16, 2007 Author Posted February 16, 2007 ahhh wogóle to nie napisałam Wam, że dziś mam odwiedzinki moich dwóch córeczek :loveu: :multi: :multi: :multi: wyściskałam je za wszystkie czasy i Lunete chciałam już zostawić w domu, ale moja Mam sie uparła, że MUSI mi ją jeszcze zabrać bo sie z Oliwkową dobrze bawią na wsi :placz: :placz: :placz: a mi tak pustooooo bez buraska :placz: :placz: :placz: Quote
Alicja Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 ;)Waszko ....pociąg do Wawki jedzie przez Dąbrowę Górniczą ...zabierasz sie w maju ze mną:cool3: Quote
Vectra Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Waszka ciesz się ta ciszą :evil_lol::evil_lol: :evil_lol::evil_lol: Quote
malawaszka Posted February 16, 2007 Author Posted February 16, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'];)Waszko ....pociąg do Wawki jedzie przez Dąbrowę Górniczą ...zabierasz sie w maju ze mną:cool3: POCIĄGIEM??!! :crazyeye: JA???!!!!! :mdleje: Alu do maja daleczko więc nie wiem :p a którego???? bo 19 ide na weselisko przyjaciółki :loveu: :multi: a wogóle to jade w niedzielke koło Wawki :eviltong: ale tylko tam i nazad :mdleje: nie wiem jak ja to dam rade przejechać, ale spróbujemy :p najwyżej kimne na jakimś parkingu :roll: a jade z Ress po małą Pasiak :loveu: :multi: Quote
Alicja Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 [quote name='malawaszka']POCIĄGIEM??!! :crazyeye: JA???!!!!! :mdleje: Alu do maja daleczko więc nie wiem :p a którego???? bo 19 ide na weselisko przyjaciółki :loveu: :multi: a wogóle to jade w niedzielke koło Wawki :eviltong: ale tylko tam i nazad :mdleje: nie wiem jak ja to dam rade przejechać, ale spróbujemy :p najwyżej kimne na jakimś parkingu :roll: a jade z Ress po małą Pasiak :loveu: :multi:ja w okolicach 30 kwietnia 3 maja jadę ;) Quote
malawaszka Posted February 16, 2007 Author Posted February 16, 2007 [quote name='Vectra']Waszka ciesz się ta ciszą :evil_lol::evil_lol: :evil_lol::evil_lol: za cicho już :shake: oszaleć można - aż w uszach dzwoni :evil_lol: [quote name='Alicjarydzewska']ja w okolicach 30 kwietnia 3 maja jadę ;) no to zobaczymy jak mi sie zycie potoczy :razz: :loveu: Quote
Vectra Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 jeszcze zatęsknisz za tym dzwonieniem :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Nugatowa Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 malawaszka napisał(a):POCIĄGIEM??!! :crazyeye: JA???!!!!! :mdleje: Alu do maja daleczko więc nie wiem :p a którego???? bo 19 ide na weselisko przyjaciółki :loveu: :multi: a wogóle to jade w niedzielke koło Wawki :eviltong: ale tylko tam i nazad :mdleje: nie wiem jak ja to dam rade przejechać, ale spróbujemy :p najwyżej kimne na jakimś parkingu :roll: a jade z Ress po małą Pasiak :loveu: :multi: Ale fajnie !!!!!!!!!!!!!!!!!! Ja tez chce z Wami jechać :loveu: :loveu: :multi: :multi: Quote
LAZY Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Motylki, motylki...jak ja lubię motylki, a szczególnie te Twoje Waszeczko mnie cieszą:loveu: Quote
malawaszka Posted February 16, 2007 Author Posted February 16, 2007 Nugatowa napisał(a):Ale fajnie !!!!!!!!!!!!!!!!!! Ja tez chce z Wami jechać :loveu: :loveu: :multi: :multi: :nono: choroby nie biore do wozu :eviltong: LAZY napisał(a):Motylki, motylki...jak ja lubię motylki, a szczególnie te Twoje Waszeczko mnie cieszą:loveu: Dzięki Kochana :loveu: :multi: Quote
Vectra Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Waszka idz już co ?? KKKawa ci stygnie :evil_lol: :evil_lol: Quote
malawaszka Posted February 16, 2007 Author Posted February 16, 2007 Vectra napisał(a):Waszka idz już co ?? KKKawa ci stygnie :evil_lol: :evil_lol: buuuahahah ide ide KKKurde noo ino nie mogę rzęs pomalować bo chodze po domu i zlewam - musze sie uspoKKKoić :roflt: :evil_lol: Quote
Nugatowa Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 malawaszka napisał(a):buuuahahah ide ide KKKurde noo ino nie mogę rzęs pomalować bo chodze po domu i zlewam - musze sie uspoKKKoić :roflt: :evil_lol: Nie zrób sobie tylko KKKuku w oKKKo :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Vectra Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Nugatowa napisał(a):Nie zrób sobie tylko KKKuku w oKKKo :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Buhahahahaha :evil_lol::evil_lol::evil_lol: uspoKKKujcie się już KKKurde bo się KKKawą oblałam :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
malawaszka Posted February 16, 2007 Author Posted February 16, 2007 hahahaha właśnie mi matula zapowiedziała, że jak sie natychmiast nie uspoKKKoje to dzwoni po KKKaftan :roflt: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
PIKA Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 [quote name='aga1215']Pamiętasz tą reklamę? też mi się podobała:multi: siostrzenca SNS sie tej reklamy starsznie bala :evil_lol: [quote name='Maga100'] to ja ze szczerym sercem na dłoni, a tu kop w dupę :obrazic: i to bolącą :evil_lol: Quote
Paula Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 [quote name='malawaszka']a wogóle to jade w niedzielke koło Wawki :eviltong: ale tylko tam i nazad :mdleje: Jak od razu zastrzega, ze nie wpadnie na kawe :mad: Nie to nie :eviltong: I tak Cie nikt nie zapraszal :evil_lol: Quote
beria Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 malawaszka napisał(a): a teraz lece sie szykować i fruuu na urodzinki spożywać puste kalorie :diabloti: :evil_lol: Nie pij za dużo, bo motylki zalejesz :evil_lol: Quote
Pysia Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Weszka w skowronkach i motylkach poszła chlać jak co piątek :multi::multi::multi: Quote
Nugatowa Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Pysia napisał(a):Weszka w skowronkach i motylkach poszła chlać jak co piątek :multi::multi::multi: Weszka poszłą topić MotylKKKi w procent(KKK)ach :grins: Quote
barbara.h Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Dobry wieczór, nie ma nikogo? Waszeczka na imprezce? ha,ha główka będzie bolała :evil_lol::evil_lol: Quote
Pysia Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Nugatowa napisał(a):Weszka poszłą topić MotylKKKi w procent(KKK)ach :grins: Niech nie topi tych motylKKKów :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ładnie jej w nich ;) Quote
Recommended Posts