Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

malawaszka napisał(a):
bardzo śmieszne :diabloti: :eviltong: jużdawno nie śpie - arbeit kochana arbeit - teraz jade do Kato i musze kompa naprawić bo mi wentylator na procesorku siada więc paaaa

tylko zjedz cos chociaz baboo moja, bo o samych motylach to my długo nie pociagniemy :evil_lol:

Posted

ahhh wogóle to nie napisałam Wam, że dziś mam odwiedzinki moich dwóch córeczek :loveu: :multi: :multi: :multi: wyściskałam je za wszystkie czasy i Lunete chciałam już zostawić w domu, ale moja Mam sie uparła, że MUSI mi ją jeszcze zabrać bo sie z Oliwkową dobrze bawią na wsi :placz: :placz: :placz: a mi tak pustooooo bez buraska :placz: :placz: :placz:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'];)Waszko ....pociąg do Wawki jedzie przez Dąbrowę Górniczą ...zabierasz sie w maju ze mną:cool3:

POCIĄGIEM??!! :crazyeye: JA???!!!!! :mdleje: Alu do maja daleczko więc nie wiem :p a którego???? bo 19 ide na weselisko przyjaciółki :loveu: :multi:

a wogóle to jade w niedzielke koło Wawki :eviltong: ale tylko tam i nazad :mdleje: nie wiem jak ja to dam rade przejechać, ale spróbujemy :p najwyżej kimne na jakimś parkingu :roll: a jade z Ress po małą Pasiak :loveu: :multi:

Posted

[quote name='malawaszka']POCIĄGIEM??!! :crazyeye: JA???!!!!! :mdleje: Alu do maja daleczko więc nie wiem :p a którego???? bo 19 ide na weselisko przyjaciółki :loveu: :multi:

a wogóle to jade w niedzielke koło Wawki :eviltong: ale tylko tam i nazad :mdleje: nie wiem jak ja to dam rade przejechać, ale spróbujemy :p najwyżej kimne na jakimś parkingu :roll: a jade z Ress po małą Pasiak :loveu: :multi:ja w okolicach 30 kwietnia 3 maja jadę ;)

Posted

[quote name='Vectra']Waszka ciesz się ta ciszą :evil_lol::evil_lol: :evil_lol::evil_lol:

za cicho już :shake: oszaleć można - aż w uszach dzwoni :evil_lol:

[quote name='Alicjarydzewska']ja w okolicach 30 kwietnia 3 maja jadę ;)

no to zobaczymy jak mi sie zycie potoczy :razz: :loveu:

Posted

malawaszka napisał(a):
POCIĄGIEM??!! :crazyeye: JA???!!!!! :mdleje: Alu do maja daleczko więc nie wiem :p a którego???? bo 19 ide na weselisko przyjaciółki :loveu: :multi:

a wogóle to jade w niedzielke koło Wawki :eviltong: ale tylko tam i nazad :mdleje: nie wiem jak ja to dam rade przejechać, ale spróbujemy :p najwyżej kimne na jakimś parkingu :roll: a jade z Ress po małą Pasiak :loveu: :multi:

Ale fajnie !!!!!!!!!!!!!!!!!! Ja tez chce z Wami jechać :loveu: :loveu: :multi: :multi:

Posted

Nugatowa napisał(a):
Ale fajnie !!!!!!!!!!!!!!!!!! Ja tez chce z Wami jechać :loveu: :loveu: :multi: :multi:

:nono: choroby nie biore do wozu :eviltong:

LAZY napisał(a):
Motylki, motylki...jak ja lubię motylki, a szczególnie te Twoje Waszeczko mnie cieszą:loveu:

Dzięki Kochana :loveu: :multi:

Posted

Vectra napisał(a):
Waszka idz już co ??
KKKawa ci stygnie :evil_lol: :evil_lol:

buuuahahah ide ide KKKurde noo ino nie mogę rzęs pomalować bo chodze po domu i zlewam - musze sie uspoKKKoić :roflt: :evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
buuuahahah ide ide KKKurde noo ino nie mogę rzęs pomalować bo chodze po domu i zlewam - musze sie uspoKKKoić :roflt: :evil_lol:

Nie zrób sobie tylko KKKuku w oKKKo :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Nugatowa napisał(a):
Nie zrób sobie tylko KKKuku w oKKKo :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Buhahahahaha :evil_lol::evil_lol::evil_lol: uspoKKKujcie się już KKKurde bo się KKKawą oblałam :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='aga1215']Pamiętasz tą reklamę? też mi się podobała:multi:

siostrzenca SNS sie tej reklamy starsznie bala :evil_lol:

[quote name='Maga100']
to ja ze szczerym sercem na dłoni, a tu kop w dupę :obrazic:

i to bolącą :evil_lol:

Posted

[quote name='malawaszka']a wogóle to jade w niedzielke koło Wawki :eviltong: ale tylko tam i nazad :mdleje:
Jak od razu zastrzega, ze nie wpadnie na kawe :mad: Nie to nie :eviltong: I tak Cie nikt nie zapraszal :evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
a teraz lece sie szykować i fruuu na urodzinki spożywać puste kalorie :diabloti: :evil_lol:

Nie pij za dużo, bo motylki zalejesz :evil_lol:

Posted

Nugatowa napisał(a):
Weszka poszłą topić MotylKKKi w procent(KKK)ach :grins:

Niech nie topi tych motylKKKów :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ładnie jej w nich ;)