malawaszka Posted February 21, 2007 Author Posted February 21, 2007 [quote name='PIKA']ja nie mialam i nie mam sznaucera więc nie wiem jak taki wygląda :shake: zapomniałaś dodać: ...i nie będę mieć :lol: najpierw nasz garaż i czerwony, sportowy cabriolet :evil_lol: kominek :evil_lol: i moja piękna sucz :loveu: :evil_lol: wyczesana, wyfryzowana i wogóle wyj...... :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
PIKA Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 [quote name='malawaszka']zapomniałaś dodać: ...i nie będę mieć :lol: a skad wiesz ? :evil_lol: Ja jeszcze nie umieram :roll: [quote name='malawaszka'] wyczesana, wyfryzowana i wogóle wyj...... :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ojej, jaka sliczna i puchata :loveu::loveu::evil_lol: Quote
Alicja Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 [quote name='malawaszka']zapomniałaś dodać: ...i nie będę mieć :lol: najpierw nasz garaż i czerwony, sportowy cabriolet :evil_lol: kominek :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:bosz kabrio marzenie:loveu::loveu::loveu:o kominku nie wspomnę:cool3: sucz i Oliwkowa jak zawsze;):loveu: Quote
malawaszka Posted February 21, 2007 Author Posted February 21, 2007 PIKA napisał(a):a skad wiesz ? :evil_lol: Ja jeszcze nie umieram :roll: Ojej, jaka sliczna i puchata :loveu::loveu::evil_lol: ano nigdy nie pisałaś, że pociągają Cie brodaci :lol: hihihi boska nie??? przywioze ją do domu dopiero w niedziele w nocy :evil_lol: po ciemku, albo w worku :evil_lol: Quote
Vectra Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Weszka jaka rajdówa :-o fantastyczna :evil_lol: :evil_lol: o i masz widze dupelka :evil_lol: a gdzie Luneta ? :evil_lol: Quote
malawaszka Posted February 21, 2007 Author Posted February 21, 2007 Vectra napisał(a):Weszka jaka rajdówa :-o fantastyczna :evil_lol: :evil_lol: o i masz widze dupelka :evil_lol: a gdzie Luneta ? :evil_lol: sama masz dupelka :obrazic: Quote
Vectra Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 malawaszka napisał(a):sama masz dupelka :obrazic: a właśnie że nie mam :placz: :eviltong: :eviltong: Quote
Gosiek Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 łiii jaki Kubus Puchatek :loveu: cóż za puszystość :loveu: Quote
Paula Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 :multi: Fajne te foteczki grupowe :cool3: i puchata Luna tyz fajna :p Quote
malawaszka Posted February 21, 2007 Author Posted February 21, 2007 Vectra napisał(a):a właśnie że nie mam :placz: :eviltong: :eviltong: MASZ! w avatarze :evil_lol: Gosiek napisał(a): łiii jaki Kubus Puchatek :loveu: cóż za puszystość :loveu: :eviltong: puszek kłębuszek :evil_lol: paula_z napisał(a): :multi: Fajne te foteczki grupowe :cool3: i puchata Luna tyz fajna :p foteczki może i fajne, Luna mniej :diabloti: Quote
Vectra Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 malawaszka napisał(a):MASZ! w avatarze :evil_lol: Weszka całkiem ci chyba te lufy wzrok przysłoniły :crazyeye: :crazyeye: w avatarze to ja mam świnke wietnamską :eviltong: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Pysia Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Vectra napisał(a):Weszka jaka rajdówa :-o fantastyczna :evil_lol: :evil_lol: o i masz widze dupelka :evil_lol: a gdzie Luneta ? :evil_lol: Buahahahahahahaha Weszka ma dupelka :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Weszkqa przyjedź mi go pokazać :modla::modla::modla: Quote
Doginka Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Zdjęcia jak zwykle super, a jeśli chodzi o pudelkowatą Lunkę to co ma powiedzieć ten misio?:razz: I ten?:diabloti: A Dominika po zabawie z Raperem zasnęła w jego łóżeczku:crazyeye: :diabloti: Quote
aga1215 Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 [quote name='malawaszka']ooo dzięki Alu :loveu: :loveu: :loveu: za tego odstraszaczKKKa :evil_lol: byłam na wsi :mdleje: chciałam iść z Luną na spacer na łąki, wchodzę do domu, a tam mój pies świeżo po kąpieli :angryy: mała świnia sie wytarzała w goownie :angryy: i mama ją kąpała w misce :evil_lol: bosko mój pies teraz wygląda - kto ma lub miał sznaucera wie jak wygląda zarośnięty sznaucer po kąpieli, bez suszenia suszarką i bez czesania :diabloti: jest piękna :roflt: [quote name='Gosiek']jak? jak? jak? fooooty plisssss :lol: [quote name='malawaszka']zapomniałaś dodać: ...i nie będę mieć :lol: najpierw nasz garaż i czerwony, sportowy cabriolet :evil_lol: kominek :evil_lol: i moja piękna sucz :loveu: :evil_lol: wyczesana, wyfryzowana i wogóle wyj...... :evil_lol: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Maga100 Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 hahahah, mój też był taki piekny na poczatku. Potem TZ go obudował i już nie jest taki oryginalny :placz: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 [quote name='malawaszka'] byłam na wsi :mdleje: chciałam iść z Luną na spacer na łąki, wchodzę do domu, a tam mój pies świeżo po kąpieli :angryy: mała świnia sie wytarzała w goownie :angryy: i mama ją kąpała w misce :evil_lol: bosko mój pies teraz wygląda - kto ma lub miał sznaucera wie jak wygląda zarośnięty sznaucer po kąpieli, bez suszenia suszarką i bez czesania :diabloti: jest piękna :roflt: Kochana to ja tez Tobie cos opowiem ( w sumie powinnam razem z Magda) ale uczynie to sama....pod nieobecnosc Madzi..:lol: otóz kiedys pieknego wieczoru poszłysmy ( jak jeszcze była moja ulubiona sasiadką) na spacer z naszymi posłusznymi, reagujacymi na nasze polecenia w mgnieniu oka pieskami :diabloti: na spacer.....i jak zwykle zaaferowane i zagadane:diabloti: :diabloti: ..bacznie pilnujace nasze karne psy:diabloti: ....nie zauwazylysmy jak ciut dluzej zatrzymały sie przy jakiejs kupce lisci czy tez trawy:razz: ........zaniepokoiło nas dopiero ich tarzanie sie grzbietami....:crazyeye: otoz jak juz zawołałysmy nasze karne ( podkreslam bo to bardzo wazne!!!) i niesamowicie posłuszne psy to TAK OKROPNIE SMIERDZIAŁY :angryy: ze az sie wymiotowac chciało i i.i.i.i.i....... i oczywiscie wytarzały sie w ludzkiej kupie:cool1: ......nie powiem i nie napisze jaka radosc wstapiła na nasze oblicza.....ale psy były bardzo szczesliwe i tak pieknie i aromatycznie pachnace...:mad: nie wiem jak Magda....ale ja swoja musiałam 3 razy "prac" bo po pierwszym razie nie wszystko chciało z niej zejsc:angryy: ..nie wspomne o tym ze zapach byl dosc intensywny...........:angryy: ja osobiscie myslałam ze obedre ze skóry i wypcham i postawie jako ozdobe:diabloti: :evil_lol: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: ale coz to jest wobec wiecznosci......drobiazdzek:razz: Quote
Alicja Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 :multi::multi::multi:cześć Waszko mła ...........czy dziś będą jakieś paffnące foty:razz: Quote
Pysia Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']Kochana to ja tez Tobie cos opowiem ( w sumie powinnam razem z Magda) ale uczynie to sama....pod nieobecnosc Madzi..:lol: otóz kiedys pieknego wieczoru poszłysmy ( jak jeszcze była moja ulubiona sasiadką) na spacer z naszymi posłusznymi, reagujacymi na nasze polecenia w mgnieniu oka pieskami :diabloti: na spacer.....i jak zwykle zaaferowane i zagadane:diabloti: :diabloti: ..bacznie pilnujace nasze karne psy:diabloti: ....nie zauwazylysmy jak ciut dluzej zatrzymały sie przy jakiejs kupce lisci czy tez trawy:razz: ........zaniepokoiło nas dopiero ich tarzanie sie grzbietami....:crazyeye: otoz jak juz zawołałysmy nasze karne ( podkreslam bo to bardzo wazne!!!) i niesamowicie posłuszne psy to TAK OKROPNIE SMIERDZIAŁY :angryy: ze az sie wymiotowac chciało i i.i.i.i.i....... i oczywiscie wytarzały sie w ludzkiej kupie:cool1: ......nie powiem i nie napisze jaka radosc wstapiła na nasze oblicza.....ale psy były bardzo szczesliwe i tak pieknie i aromatycznie pachnace...:mad: nie wiem jak Magda....ale ja swoja musiałam 3 razy "prac" bo po pierwszym razie nie wszystko chciało z niej zejsc:angryy: ..nie wspomne o tym ze zapach byl dosc intensywny...........:angryy: ja osobiscie myslałam ze obedre ze skóry i wypcham i postawie jako ozdobe:diabloti: :evil_lol: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: ale coz to jest wobec wiecznosci......drobiazdzek:razz: Dzięki Ci Boże ze niufy się w miczym nie lubią perfumować :modla::modla::modla::modla::modla: Quote
Elitesse Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 ciagnik, kupilem czrewony ciagnik ... tralala :siara: :siara: Quote
malawaszka Posted February 22, 2007 Author Posted February 22, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']i oczywiscie wytarzały sie w ludzkiej kupie:cool1: a Ty myślisz, że Luna to w jakiej się wytarzała :diabloti: [quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:cześć Waszko mła ...........czy dziś będą jakieś paffnące foty:razz: paffnących nie będzie nigdy :angryy: [quote name='Pysia']Dzięki Ci Boże ze niufy się w miczym nie lubią perfumować :modla::modla::modla::modla::modla: ale skonsumować owszem :diabloti: [quote name='Elitesse'] ciagnik, kupilem czrewony ciagnik ... tralala :siara: pojemność dwa czterysta... aaaaluuuu feeelgiii, cieemneee szyyybyyy :siara::lol: Quote
Pysia Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 malawaszka napisał(a): ale skonsumować owszem :diabloti: No :placz: Zmora wyjada kupy Tommyego :placz: Goownojad ....:mad: Quote
beria Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 [quote name='malawaszka'] Jakiego szamponu używa Lunka :cool3: Też chcę takie puszyste włoski :loveu: Tylko, nie pisz, że to po jakiejś goownianej odżywce :diabloti: Kominek już stoi :multi: Coraz bliżej do końca budowy :multi: A i extra bolid widzę, jest, co by włości swoje objeżdżać :cool3: Quote
beria Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Pysia napisał(a):No :placz: Zmora wyjada kupy Tommyego :placz: :turn-l: :turn-l: :turn-l: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 [quote name='Pysia']Dzięki Ci Boże ze niufy się w miczym nie lubią perfumować :modla::modla::modla::modla::modla: oj dziekuj dziekuj.......bo co innego wsadzic do wanny duzego psa zwanego softem ......a co innego takiego malenkiego - prawie kieszonkowego niufa:diabloti: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 [quote name='beria']:turn-l: :turn-l: :turn-l: bo po psie to trza sprzatac....kupy...taka łopatka specjalna..no....:Dog_run: :Dog_run: Quote
Recommended Posts