Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='PIKA']ja nie mialam i nie mam sznaucera więc nie wiem jak taki wygląda :shake:

zapomniałaś dodać: ...i nie będę mieć :lol:

najpierw nasz garaż i czerwony, sportowy cabriolet :evil_lol:

kominek :evil_lol:

i moja piękna sucz :loveu: :evil_lol:

wyczesana, wyfryzowana i wogóle wyj...... :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='malawaszka']zapomniałaś dodać: ...i nie będę mieć :lol:

a skad wiesz ? :evil_lol: Ja jeszcze nie umieram :roll:
[quote name='malawaszka'] wyczesana, wyfryzowana i wogóle wyj...... :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Ojej, jaka sliczna i puchata :loveu::loveu::evil_lol:

Posted

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:bosz kabrio marzenie:loveu::loveu::loveu:o kominku nie wspomnę:cool3:
sucz i Oliwkowa jak zawsze;):loveu:

Posted

PIKA napisał(a):
a skad wiesz ? :evil_lol: Ja jeszcze nie umieram :roll:

Ojej, jaka sliczna i puchata :loveu::loveu::evil_lol:

ano nigdy nie pisałaś, że pociągają Cie brodaci :lol:

hihihi boska nie??? przywioze ją do domu dopiero w niedziele w nocy :evil_lol: po ciemku, albo w worku :evil_lol:

Posted

Vectra napisał(a):
a właśnie że nie mam :placz: :eviltong: :eviltong:

MASZ! w avatarze :evil_lol:

Gosiek napisał(a):

łiii jaki Kubus Puchatek :loveu:
cóż za puszystość :loveu:

:eviltong: puszek kłębuszek :evil_lol:

paula_z napisał(a):

:multi: Fajne te foteczki grupowe :cool3: i puchata Luna tyz fajna :p

foteczki może i fajne, Luna mniej :diabloti:

Posted

malawaszka napisał(a):
MASZ! w avatarze :evil_lol:

Weszka całkiem ci chyba te lufy wzrok przysłoniły :crazyeye: :crazyeye:
w avatarze to ja mam świnke wietnamską :eviltong: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Vectra napisał(a):
Weszka jaka rajdówa :-o fantastyczna :evil_lol: :evil_lol:
o i masz widze dupelka :evil_lol: a gdzie Luneta ? :evil_lol:

Buahahahahahahaha Weszka ma dupelka :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Weszkqa przyjedź mi go pokazać :modla::modla::modla:

Posted

Zdjęcia jak zwykle super, a jeśli chodzi o pudelkowatą Lunkę to co ma powiedzieć ten misio?:razz:

I ten?:diabloti:

A Dominika po zabawie z Raperem zasnęła w jego łóżeczku:crazyeye: :diabloti:

Posted

[quote name='malawaszka']ooo dzięki Alu :loveu: :loveu: :loveu: za tego odstraszaczKKKa :evil_lol:

byłam na wsi :mdleje: chciałam iść z Luną na spacer na łąki, wchodzę do domu, a tam mój pies świeżo po kąpieli :angryy: mała świnia sie wytarzała w goownie :angryy: i mama ją kąpała w misce :evil_lol: bosko mój pies teraz wygląda - kto ma lub miał sznaucera wie jak wygląda zarośnięty sznaucer po kąpieli, bez suszenia suszarką i bez czesania :diabloti: jest piękna :roflt:

[quote name='Gosiek']jak? jak? jak?

fooooty plisssss :lol:

i moja piękna sucz :loveu: :evil_lol:

wyczesana, wyfryzowana i wogóle wyj...... :evil_lol:

:loveu: :loveu: :loveu:

Posted

[quote name='malawaszka']
byłam na wsi :mdleje: chciałam iść z Luną na spacer na łąki, wchodzę do domu, a tam mój pies świeżo po kąpieli :angryy: mała świnia sie wytarzała w goownie :angryy: i mama ją kąpała w misce :evil_lol: bosko mój pies teraz wygląda - kto ma lub miał sznaucera wie jak wygląda zarośnięty sznaucer po kąpieli, bez suszenia suszarką i bez czesania :diabloti: jest piękna :roflt:

Kochana to ja tez Tobie cos opowiem ( w sumie powinnam razem z Magda) ale uczynie to sama....pod nieobecnosc Madzi..:lol:
otóz kiedys pieknego wieczoru poszłysmy ( jak jeszcze była moja ulubiona sasiadką) na spacer z naszymi posłusznymi, reagujacymi na nasze polecenia w mgnieniu oka pieskami :diabloti: na spacer.....i jak zwykle zaaferowane i zagadane:diabloti: :diabloti: ..bacznie pilnujace nasze karne psy:diabloti: ....nie zauwazylysmy jak ciut dluzej zatrzymały sie przy jakiejs kupce lisci czy tez trawy:razz: ........zaniepokoiło nas dopiero ich tarzanie sie grzbietami....:crazyeye:
otoz jak juz zawołałysmy nasze karne ( podkreslam bo to bardzo wazne!!!) i niesamowicie posłuszne psy to TAK OKROPNIE SMIERDZIAŁY :angryy: ze az sie wymiotowac chciało i i.i.i.i.i.......
i oczywiscie wytarzały sie w ludzkiej kupie:cool1: ......nie powiem i nie napisze jaka radosc wstapiła na nasze oblicza.....ale psy były bardzo szczesliwe i tak pieknie i aromatycznie pachnace...:mad:
nie wiem jak Magda....ale ja swoja musiałam 3 razy "prac" bo po pierwszym razie nie wszystko chciało z niej zejsc:angryy: ..nie wspomne o tym ze zapach byl dosc intensywny...........:angryy:
ja osobiscie myslałam ze obedre ze skóry i wypcham i postawie jako ozdobe:diabloti: :evil_lol: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy:

ale coz to jest wobec wiecznosci......drobiazdzek:razz:

Posted

[quote name='Agunia-Pańciunia)']Kochana to ja tez Tobie cos opowiem ( w sumie powinnam razem z Magda) ale uczynie to sama....pod nieobecnosc Madzi..:lol:
otóz kiedys pieknego wieczoru poszłysmy ( jak jeszcze była moja ulubiona sasiadką) na spacer z naszymi posłusznymi, reagujacymi na nasze polecenia w mgnieniu oka pieskami :diabloti: na spacer.....i jak zwykle zaaferowane i zagadane:diabloti: :diabloti: ..bacznie pilnujace nasze karne psy:diabloti: ....nie zauwazylysmy jak ciut dluzej zatrzymały sie przy jakiejs kupce lisci czy tez trawy:razz: ........zaniepokoiło nas dopiero ich tarzanie sie grzbietami....:crazyeye:
otoz jak juz zawołałysmy nasze karne ( podkreslam bo to bardzo wazne!!!) i niesamowicie posłuszne psy to TAK OKROPNIE SMIERDZIAŁY :angryy: ze az sie wymiotowac chciało i i.i.i.i.i.......
i oczywiscie wytarzały sie w ludzkiej kupie:cool1: ......nie powiem i nie napisze jaka radosc wstapiła na nasze oblicza.....ale psy były bardzo szczesliwe i tak pieknie i aromatycznie pachnace...:mad:
nie wiem jak Magda....ale ja swoja musiałam 3 razy "prac" bo po pierwszym razie nie wszystko chciało z niej zejsc:angryy: ..nie wspomne o tym ze zapach byl dosc intensywny...........:angryy:
ja osobiscie myslałam ze obedre ze skóry i wypcham i postawie jako ozdobe:diabloti: :evil_lol: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy:

ale coz to jest wobec wiecznosci......drobiazdzek:razz:
Dzięki Ci Boże ze niufy się w miczym nie lubią perfumować :modla::modla::modla::modla::modla:

Posted

[quote name='Agunia-Pańciunia)']i oczywiscie wytarzały sie w ludzkiej kupie:cool1:

a Ty myślisz, że Luna to w jakiej się wytarzała :diabloti:

[quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:cześć Waszko mła ...........czy dziś będą jakieś paffnące foty:razz:

paffnących nie będzie nigdy :angryy:

[quote name='Pysia']Dzięki Ci Boże ze niufy się w miczym nie lubią perfumować :modla::modla::modla::modla::modla:

ale skonsumować owszem :diabloti:

[quote name='Elitesse']

ciagnik, kupilem czrewony ciagnik ... tralala :siara:

pojemność dwa czterysta... aaaaluuuu feeelgiii, cieemneee szyyybyyy :siara::lol:

Posted

[quote name='malawaszka']

Jakiego szamponu używa Lunka :cool3: Też chcę takie puszyste włoski :loveu: Tylko, nie pisz, że to po jakiejś goownianej odżywce :diabloti:

Kominek już stoi :multi: Coraz bliżej do końca budowy :multi: A i extra bolid widzę, jest, co by włości swoje objeżdżać :cool3:

Posted

[quote name='Pysia']Dzięki Ci Boże ze niufy się w miczym nie lubią perfumować :modla::modla::modla::modla::modla:

oj dziekuj dziekuj.......bo co innego wsadzic do wanny duzego psa zwanego softem ......a co innego takiego malenkiego - prawie kieszonkowego niufa:diabloti: