Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nugatowa napisał(a):
A niech tą Waszkę kulę biją :angryy: Nie dość ze ma piękne oczy to i zgrabne nogi :angryy: :angryy: :angryy: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Waszka! Ja koniecznie proszę zdjęcie twoich nóg! Od........do :p A widoki przecudne i aż mi się zamarzyło :loveu: Cytować fot nie będę bo krzyczysz :evil_lol:

Posted

mmbbaj napisał(a):
Waszka! Ja koniecznie proszę zdjęcie twoich nóg! Od........do :p A widoki przecudne i aż mi się zamarzyło :loveu: Cytować fot nie będę bo krzyczysz :evil_lol:

buuuahhahahahaah :roflt: normalnie ściągam gacie i focę :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
buuuahhahahahaah :roflt: normalnie ściągam gacie i focę :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

hihihihi chcialabym to zobaczyc :lol: :lol: tzn nie nogi a to focenie ;) :evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
normalnie ściągam gacie i focę :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

czyli za moment zobaczymy :evil_lol:

Tak się napatrzyłam na te Twoje foteczki że aż swoje z zeszłego roku z Wisły przejrzałam.:evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
Alka pokazuj wiślane foteczki :loveu:

kilka wstawiłam w zeszłym roku :evil_lol:, teraz to mogę tylko powspominać :evil_lol:

Posted

[quote name='malawaszka']Alka pokazuj wiślane foteczki :loveu:

i czy ja mam sie znow powtarzac?????:diabloti: i w koncu sie wyda ze zal mi ze tak u nas nie jest...:angryy: ze piekna ta zima u Was???:diabloti:
to chyba nie wymaga dodatkowych potwierdzen???:diabloti:

Posted

[quote name='malawaszka']buuuahhahahahaah :roflt: normalnie ściągam gacie i focę :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: uuuu :lol: czy męska część dogomanii (chyba nieliczna :roll: ) już wie o twoich zamiarach ;)

[quote name='malawaszka']

Ależ pięknie :loveu: :loveu: Normalnie dech zapiera :loveu: :loveu:

Posted

[quote name='Alka']kilka wstawiłam w zeszłym roku :evil_lol:, teraz to mogę tylko powspominać :evil_lol:

to wstawiaj wspominkowe :lol:

[quote name='Agunia-Pańciunia)']i czy ja mam sie znow powtarzac?????:diabloti: i w koncu sie wyda ze zal mi ze tak u nas nie jest...:angryy: ze piekna ta zima u Was???:diabloti:
to chyba nie wymaga dodatkowych potwierdzen???:diabloti:

owszem nie wymaga potwierdzeń :evil_lol: szkoda tylko, że to tak nie do końa "u nas" :shake: no ale niedaleko - bo około 110 km :loveu: :p

[quote name='aga1215']Monika - ale trafiliście na cudną pogodę:multi:
Czy już pisałam, że ładne zdjęcia?;) :loveu:
BTW - nie widzę Lunetki?

Lunisko ze mną nie jeździ na wycieczki takie :shake: niestety moja wina to jest bo jej nie nauczyłam i teraz dla niej to jest wielki stres - dla niej i dla ludzi z którymi jestem/przebywam bo Ona na wyjazdach ciągle pilnuje, szczeka jak tylko ktoś obcy się ruszy itd... no i pewnie by mnie z takim psem wywalili w środku nocy ze schroniska:angryy: :mad: , a w schronisku były trzy psiaki :multi: psi turyści - seter ang., labek i kundlonek :loveu: tylko oni byli przelotem i nie zdażył mzrobić fotek zanim się zwinęli :oops:

[quote name='Katerinas']uuuu :lol: czy męska część dogomanii (chyba nieliczna :roll: ) już wie o twoich zamiarach ;)

haha pewnie wie i dlatego ich tu nie ma :evil_lol:

Posted

Vectra napisał(a):
przyszłam popatrzeć na śnieg bo u mnie nie widać - znikł :evil_lol: ale za to widać posty :evil_lol:

Ty uważaj, zeby z tym sniegiem nie bylo jak z tymi postami :diabloti:

Posted

[quote name='malawaszka']buuuahhahahahaah :roflt: normalnie ściągam gacie i focę :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol::shake:szukałam ...nie znalazłam TYCH fot w galerii

[quote name='malawaszka']Beskid Żywiecki, Pasmo Babiogórskie - Schronisko na Hali Krupowej :p :loveu::razz:Tak myślałam ale latem wyglada inaczej :p

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']1, :shake:szukałam ...nie znalazłam TYCH fot w galerii

2. :razz:Tak myślałam ale latem wyglada inaczej :p

1. i nie znajdziesz :diabloti: to była obiecanka cacanka :evil_lol:
2. ja też dopiero jak weszłam do schroniska poznałam, że byłam tam w liceum :lol:

Posted

[quote name='malawaszka']1. i nie znajdziesz :diabloti: to była obiecanka cacanka :evil_lol:
2. ja też dopiero jak weszłam do schroniska poznałam, że byłam tam w liceum :lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:ja też tam byłam ale chyba dawniej:oops:

Posted

Nugatowa napisał(a):
Zgrabnonoga skromna, nie uwieczniająca dla dogociólek swoich nóg WESZKO a gdzie FOTY for ME ?????????????????? :mad: :mad: :mad: :mad:

:lmaa: :pissed: :pissed: :pissed:

zapomniałaś dodać pięknooka :roflt: :evil_lol: :diabloti: