mmbbaj Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Nugatowa napisał(a):A niech tą Waszkę kulę biją :angryy: Nie dość ze ma piękne oczy to i zgrabne nogi :angryy: :angryy: :angryy: !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Waszka! Ja koniecznie proszę zdjęcie twoich nóg! Od........do :p A widoki przecudne i aż mi się zamarzyło :loveu: Cytować fot nie będę bo krzyczysz :evil_lol: Quote
malawaszka Posted February 14, 2007 Author Posted February 14, 2007 mmbbaj napisał(a):Waszka! Ja koniecznie proszę zdjęcie twoich nóg! Od........do :p A widoki przecudne i aż mi się zamarzyło :loveu: Cytować fot nie będę bo krzyczysz :evil_lol: buuuahhahahahaah :roflt: normalnie ściągam gacie i focę :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Elitesse Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 malawaszka napisał(a):buuuahhahahahaah :roflt: normalnie ściągam gacie i focę :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: hihihihi chcialabym to zobaczyc :lol: :lol: tzn nie nogi a to focenie ;) :evil_lol: Quote
Alka Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 malawaszka napisał(a): normalnie ściągam gacie i focę :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: czyli za moment zobaczymy :evil_lol: Tak się napatrzyłam na te Twoje foteczki że aż swoje z zeszłego roku z Wisły przejrzałam.:evil_lol: Quote
malawaszka Posted February 14, 2007 Author Posted February 14, 2007 Alka pokazuj wiślane foteczki :loveu: Quote
Alka Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 malawaszka napisał(a):Alka pokazuj wiślane foteczki :loveu: kilka wstawiłam w zeszłym roku :evil_lol:, teraz to mogę tylko powspominać :evil_lol: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 [quote name='malawaszka']Alka pokazuj wiślane foteczki :loveu: i czy ja mam sie znow powtarzac?????:diabloti: i w koncu sie wyda ze zal mi ze tak u nas nie jest...:angryy: ze piekna ta zima u Was???:diabloti: to chyba nie wymaga dodatkowych potwierdzen???:diabloti: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 i i i i i gdzie jest moj post???ja sie grzecznie pytam????:mad: Quote
aga1215 Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Monika - ale trafiliście na cudną pogodę:multi: Czy już pisałam, że ładne zdjęcia?;) :loveu: BTW - nie widzę Lunetki? Quote
Katerinas Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 [quote name='malawaszka']buuuahhahahahaah :roflt: normalnie ściągam gacie i focę :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: uuuu :lol: czy męska część dogomanii (chyba nieliczna :roll: ) już wie o twoich zamiarach ;) [quote name='malawaszka'] Ależ pięknie :loveu: :loveu: Normalnie dech zapiera :loveu: :loveu: Quote
Elitesse Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Katerinas napisał(a):uuuu :lol: czy męska część dogomanii (chyba nieliczna :roll: ) już wie o twoich zamiarach ;) trzeba zmienic tytul galeri !!! :evil_lol: Quote
malawaszka Posted February 14, 2007 Author Posted February 14, 2007 [quote name='Alka']kilka wstawiłam w zeszłym roku :evil_lol:, teraz to mogę tylko powspominać :evil_lol: to wstawiaj wspominkowe :lol: [quote name='Agunia-Pańciunia)']i czy ja mam sie znow powtarzac?????:diabloti: i w koncu sie wyda ze zal mi ze tak u nas nie jest...:angryy: ze piekna ta zima u Was???:diabloti: to chyba nie wymaga dodatkowych potwierdzen???:diabloti: owszem nie wymaga potwierdzeń :evil_lol: szkoda tylko, że to tak nie do końa "u nas" :shake: no ale niedaleko - bo około 110 km :loveu: :p [quote name='aga1215']Monika - ale trafiliście na cudną pogodę:multi: Czy już pisałam, że ładne zdjęcia?;) :loveu: BTW - nie widzę Lunetki? Lunisko ze mną nie jeździ na wycieczki takie :shake: niestety moja wina to jest bo jej nie nauczyłam i teraz dla niej to jest wielki stres - dla niej i dla ludzi z którymi jestem/przebywam bo Ona na wyjazdach ciągle pilnuje, szczeka jak tylko ktoś obcy się ruszy itd... no i pewnie by mnie z takim psem wywalili w środku nocy ze schroniska:angryy: :mad: , a w schronisku były trzy psiaki :multi: psi turyści - seter ang., labek i kundlonek :loveu: tylko oni byli przelotem i nie zdażył mzrobić fotek zanim się zwinęli :oops: [quote name='Katerinas']uuuu :lol: czy męska część dogomanii (chyba nieliczna :roll: ) już wie o twoich zamiarach ;) haha pewnie wie i dlatego ich tu nie ma :evil_lol: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 [quote name='malawaszka'] owszem nie wymaga potwierdzeń :evil_lol: szkoda tylko, że to tak nie do końa "u nas" :shake: no ale niedaleko - bo około 110 km :loveu: :p :evil_lol: czepiasz sie....:mad: to tylko 110 km ...wielkie mi .....:diabloti: Quote
Vectra Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 przyszłam popatrzeć na śnieg bo u mnie nie widać - znikł :evil_lol: ale za to widać posty :evil_lol: Quote
Doginka Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Waszeczko to ja też Cię pozdrawiam górsko:p i z zaświatów:diabloti: Quote
olcha Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 [quote name='Doginka'] Buahahahahahahahaha :roflt: Quote
PIKA Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Vectra napisał(a):przyszłam popatrzeć na śnieg bo u mnie nie widać - znikł :evil_lol: ale za to widać posty :evil_lol: Ty uważaj, zeby z tym sniegiem nie bylo jak z tymi postami :diabloti: Quote
malawaszka Posted February 14, 2007 Author Posted February 14, 2007 hahaha Doginko to tegoroczne????? bo taaakie zasypane drogi to ja widziałam w zeszłym roku tylko :razz: ale ekstra!!!! Quote
Alicja Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 [quote name='malawaszka']buuuahhahahahaah :roflt: normalnie ściągam gacie i focę :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol::shake:szukałam ...nie znalazłam TYCH fot w galerii [quote name='malawaszka']Beskid Żywiecki, Pasmo Babiogórskie - Schronisko na Hali Krupowej :p :loveu::razz:Tak myślałam ale latem wyglada inaczej :p Quote
malawaszka Posted February 14, 2007 Author Posted February 14, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']1, :shake:szukałam ...nie znalazłam TYCH fot w galerii 2. :razz:Tak myślałam ale latem wyglada inaczej :p 1. i nie znajdziesz :diabloti: to była obiecanka cacanka :evil_lol: 2. ja też dopiero jak weszłam do schroniska poznałam, że byłam tam w liceum :lol: Quote
Alicja Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 [quote name='malawaszka']1. i nie znajdziesz :diabloti: to była obiecanka cacanka :evil_lol: 2. ja też dopiero jak weszłam do schroniska poznałam, że byłam tam w liceum :lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:ja też tam byłam ale chyba dawniej:oops: Quote
malawaszka Posted February 14, 2007 Author Posted February 14, 2007 PYSIA FOR YOU!!!! :evil_lol: Quote
Nugatowa Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Zgrabnonoga skromna, nie uwieczniająca dla dogociólek swoich nóg WESZKO a gdzie FOTY for ME ?????????????????? :mad: :mad: :mad: :mad: :lmaa: :pissed: :pissed: :pissed: Quote
malawaszka Posted February 14, 2007 Author Posted February 14, 2007 Nugatowa napisał(a):Zgrabnonoga skromna, nie uwieczniająca dla dogociólek swoich nóg WESZKO a gdzie FOTY for ME ?????????????????? :mad: :mad: :mad: :mad: :lmaa: :pissed: :pissed: :pissed: zapomniałaś dodać pięknooka :roflt: :evil_lol: :diabloti: Quote
Recommended Posts