beria Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Super wypad :cool3: Widoczki mi się podobają WSZYSTKIE, te które wpadły w oko Piki też :cool3: Quote
PIKA Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 malawaszka napisał(a):PIKA uspokój sie bo ten post sie pojawia i znika i finalnie będzie - więc niekoniecznie musisz sto razy te widoki cytować :diabloti: :evil_lol: bo ten widok wybitnie mi sie podoba :evil_lol: Quote
aga1215 Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 nooooooooooooo, widoki niczego sobie, no, no ;) :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Hanna R. Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 O ja cię :loveu: Monika, jakie CUDNE góry. I nawet śnieg jest CUDNY ... ( bo ja NIENAWIDZĘ ZIMY ... :oops: ) A to - :multi: Quote
Hanna R. Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Oczywiście nie widzę swojego posta. Ale - finalnie będzie :evil_lol: - więc się uspokajam :evil_lol: Quote
Maga100 Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 [quote name='malawaszka']PIKA uspokój sie bo ten post sie pojawia i znika i finalnie będzie - więc niekoniecznie musisz sto razy te widoki cytować :diabloti: :evil_lol: buhahaha :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ale pięknie, PIĘKNIE! i niech dalej gadają, te co się nie znają, że śnieg w zimie brzydki i niepotrzebny :cool1: Quote
Katerinas Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 waszka Super wycieczka :-) I przepiękne widoki :-) Quote
Maga100 Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 jakiś koszmar z tymi znikającymi postami :angryy: :angryy: napisałam ja i nie ma :angryy: widzę w subskrybcjach, że niby coś się pojawia i nie ma :angryy: Quote
malawaszka Posted February 13, 2007 Author Posted February 13, 2007 OOOOO widze nareszcie Wasze posty :multi: jak Was tu dużo i fajnie :loveu: Zima w górach jest piękna!!!! zresztą i w mieście już bym chciała zimę a nie tą depresyjną szarówke :angryy: Quote
Nugatowa Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 [quote name='malawaszka']fajną to mało powiedziane :evil_lol: było rewelacyjnie!!!! opłacało się wchodzić tak długo pod górę żeby zobaczyć te widoki oblane promieniami słońca :loveu: a potem poszaleć w schronisku :evil_lol: A niech tą Waszkę kulę biją :angryy: Nie dość ze ma piękne oczy to i zgrabne nogi :angryy: :angryy: :angryy: !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
bonita Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Świetne fotki z gór :) A widoki jakie ;) Quote
Paula Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Bosze :-o jak tam pieknie :loveu: zazdraszczam :oops: ja tez chce w gory :placz: Quote
malawaszka Posted February 13, 2007 Author Posted February 13, 2007 Nugatowa napisał(a):A niech tą Waszkę kulę biją :angryy: Nie dość ze ma piękne oczy to i zgrabne nogi :angryy: :angryy: :angryy: !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nugatowa no ja Cie proszę hahahahhaa :evil_lol: Quote
malawaszka Posted February 13, 2007 Author Posted February 13, 2007 [quote name='paula_z'] Bosze :-o jak tam pieknie :loveu: zazdraszczam :oops: ja tez chce w gory :placz: nawet było trochę tatry widać :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Maga100 Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 [quote name='HankaRupczewska']Oczywiście nie widzę swojego posta. Ale - finalnie będzie :evil_lol: - więc się uspokajam :evil_lol: a moich sprzed 2 godzin nie widać, i nie moge się uspokoic :placz: :placz: Quote
Doginka Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Widoczki naprawdę super:lol: Nikt nie chwali mojego nowego avatarka i banerka?:mad: :mad: :mad: Quote
malawaszka Posted February 14, 2007 Author Posted February 14, 2007 [quote name='Maga100']a moich sprzed 2 godzin nie widać, i nie moge się uspokoic :placz: :placz: :evil_lol: czy dalej jesteś niespokojna??? [quote name='Doginka']Widoczki naprawdę super:lol: Nikt nie chwali mojego nowego avatarka i banerka?:mad: :mad: :mad: chwali chwali - rewelacja!!! :multi: Quote
Doginka Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Banerek jest animowany, ale nie na dogo... Quote
Alka Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Moniko, piękne te górskie,śnieżne foteczki :loveu: świetny wypad sobie zrobiłaś :p Quote
Elitesse Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 ja tez chcem w gory :placz: i chcem miec snieg a nie blocko po kostki :placz: Waszka adoptuj mnie !!! :modla: Quote
Elitesse Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 czy moze mi ktos wytlumaczyc o co chodzi z niewidzialnymi postami ? :roll: napisalam ja go nie widze normalnie ale jak teraz dalam odpowiedz to moj post sie pojawil ... czary jakies czy jak ? Quote
malawaszka Posted February 14, 2007 Author Posted February 14, 2007 [quote name='Doginka']Banerek jest animowany, ale nie na dogo... uuuu szkoda, ale i tak jest śliczny!! [quote name='Alka']Moniko, piękne te górskie,śnieżne foteczki :loveu: świetny wypad sobie zrobiłaś :p hihih w sumie to ja się tylko podpięłam pod sponsora :evil_lol: [quote name='Elitesse']ja tez chcem w gory :placz: i chcem miec snieg a nie blocko po kostki :placz: Waszka adoptuj mnie !!! :modla: no i po co mam Cie adoptować - ja jeżdżę w góry :hmmmm: no! nie za często :lol: [quote name='Elitesse']czy moze mi ktos wytlumaczyc o co chodzi z niewidzialnymi postami ? :roll: napisalam ja go nie widze normalnie ale jak teraz dalam odpowiedz to moj post sie pojawil ... czary jakies czy jak ? otóż to - czary mary :p innego wyjaśnienia nie znajduję :lol: Quote
Recommended Posts