Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

malawaszka napisał(a):
PIKA uspokój sie bo ten post sie pojawia i znika i finalnie będzie - więc niekoniecznie musisz sto razy te widoki cytować :diabloti: :evil_lol:

bo ten widok wybitnie mi sie podoba :evil_lol:

Posted

[quote name='malawaszka']PIKA uspokój sie bo ten post sie pojawia i znika i finalnie będzie - więc niekoniecznie musisz sto razy te widoki cytować :diabloti: :evil_lol:

buhahaha :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

ale pięknie, PIĘKNIE!
i niech dalej gadają, te co się nie znają, że śnieg w zimie brzydki i niepotrzebny :cool1:

Posted

OOOOO widze nareszcie Wasze posty :multi: jak Was tu dużo i fajnie :loveu: Zima w górach jest piękna!!!! zresztą i w mieście już bym chciała zimę a nie tą depresyjną szarówke :angryy:

Posted

[quote name='malawaszka']fajną to mało powiedziane :evil_lol: było rewelacyjnie!!!! opłacało się wchodzić tak długo pod górę żeby zobaczyć te widoki oblane promieniami słońca :loveu: a potem poszaleć w schronisku :evil_lol:

A niech tą Waszkę kulę biją :angryy: Nie dość ze ma piękne oczy to i zgrabne nogi :angryy: :angryy: :angryy: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

Nugatowa napisał(a):
A niech tą Waszkę kulę biją :angryy: Nie dość ze ma piękne oczy to i zgrabne nogi :angryy: :angryy: :angryy: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nugatowa no ja Cie proszę hahahahhaa :evil_lol:

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Oczywiście nie widzę swojego posta. Ale - finalnie będzie :evil_lol: - więc się uspokajam :evil_lol:

a moich sprzed 2 godzin nie widać, i nie moge się uspokoic :placz: :placz:

Posted

[quote name='Maga100']a moich sprzed 2 godzin nie widać, i nie moge się uspokoic :placz: :placz:

:evil_lol: czy dalej jesteś niespokojna???

[quote name='Doginka']Widoczki naprawdę super:lol:
Nikt nie chwali mojego nowego avatarka i banerka?:mad: :mad: :mad:

chwali chwali - rewelacja!!! :multi:

Posted

czy moze mi ktos wytlumaczyc o co chodzi z niewidzialnymi postami ? :roll:
napisalam ja go nie widze normalnie ale jak teraz dalam odpowiedz to moj post sie pojawil ... czary jakies czy jak ?

Posted

[quote name='Doginka']Banerek jest animowany, ale nie na dogo...

uuuu szkoda, ale i tak jest śliczny!!

[quote name='Alka']Moniko, piękne te górskie,śnieżne foteczki :loveu: świetny wypad sobie zrobiłaś :p

hihih w sumie to ja się tylko podpięłam pod sponsora :evil_lol:

[quote name='Elitesse']ja tez chcem w gory :placz: i chcem miec snieg a nie blocko po kostki :placz:
Waszka adoptuj mnie !!! :modla:

no i po co mam Cie adoptować - ja jeżdżę w góry :hmmmm: no! nie za często :lol:

[quote name='Elitesse']czy moze mi ktos wytlumaczyc o co chodzi z niewidzialnymi postami ? :roll:
napisalam ja go nie widze normalnie ale jak teraz dalam odpowiedz to moj post sie pojawil ... czary jakies czy jak ?

otóż to - czary mary :p innego wyjaśnienia nie znajduję :lol: