malawaszka Posted February 20, 2007 Author Posted February 20, 2007 [quote name='Doginka']Waszeczko ja też się rozkleiłam:-( . I wiesz co ? Chociaż nie znałam Bolutka osobiście, to pokochałam go jak swojego.I po jego odejściu bardzo to odchorowałam (to jest szczera prawda). Ale Boluś miał u Ciebie jak u Pana Boga za piecem - był szczęśliwy i to jest najważniejsze.:multi: A w moim sercu pozostanie na zawsze!!! Ja to chyba jakaś wariatka jestem, bo chociaż Gordon ma dopiero (prawie)4 lata, to jak pomyślę, że kiedyś odejdzie za TM to ...:-( :-( :-( A tak w ogóle to jak tiebia zowut - Waszka ,ili Weszka?:diabloti: Dzięki Doginko :loveu: a ja :hmmmm: i waszka i weszka :evil_lol: zalezy jak się komu napisze :diabloti: a baby zaczęły mówić na mnie weszka i niedługo potem pojawiła się na dogo Weszka :evil_lol: [quote name='Maga100']1.buhahaha, nie napiszę, co przeczytałam, nie napiszę :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: To samo co Paula hahahah 2.Weszko, Bolutek JEST. Dopóki jest w sercu i pamięci to JEST. :loveu: I sama się wzruszyłam :placz: 1. kurna a ja ni chu chu nie wiem coście przeczytały :crazyeye: 2. dzięki M.A.G.A. :loveu: [quote name='agabass']trzymaj się waszeczko ciepło cieplutko sercem jesteśmy z tobą dzięki Agabasskowo :loveu: Quote
Alicja Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 :multi::multi::multi:cześć zagadana Waszeczko Quote
malawaszka Posted February 20, 2007 Author Posted February 20, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:cześć zagadana Waszeczko noo zagadana zagadana - jak zaczęły sie licytować to zajęłam sie pieszczoszkowaniem małej Pasjii :loveu: a teraz sie zastanawiam ile zdań :hmmmm: słów udało mi się wtrącić :diabloti: Quote
resuruss Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: ...o zesz TY :diabloti: Quote
malawaszka Posted February 20, 2007 Author Posted February 20, 2007 resuruss napisał(a)::eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: ...o zesz TY :diabloti: spoko spoko - przywykłam :evil_lol: Quote
resuruss Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Dobra ,nastepnym razem oddaje Ci głos :diabloti: Wiec juz trenuj :evil_lol: Quote
malawaszka Posted February 20, 2007 Author Posted February 20, 2007 resuruss napisał(a):Dobra ,nastepnym razem oddaje Ci głos :diabloti: Wiec juz trenuj :evil_lol: :lying: :icon_roc: :talker: :shocked!:nie dam rady :scared: Quote
Vogue Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Malawaszko kochana!!! Ja zyje juz na tym swiecie 51 lat ( prosze nie patrzec i NIE KOMENTOWAC - bo wiadomosc tylko dla Waszki) od pierwszego dnia zycia towarzyszyly mi psy:loveu: Moj mlodziutki tatus mial w tym czasie owczarka niemieckiego Dzekiego. Niestety pieski zyja krocej od nas.To wielka niesprawiedliwosc:placz: Ale do konca swoich dni nosimy je w sercu. Sa dni lepsze, gorsze. Ja pamietam wszystkie.W zaleznosci od dnia, od samopoczucia wspominam je placzac lub smiejac sie... Takie jest zycie... Ty tez bedziesz je wszystkie nosila pod serduszkiem caly czas. To naturalne, ze Bolus jest z Toba teraz BYL,JEST i BEDZIE Sorry!! Quote
malawaszka Posted February 20, 2007 Author Posted February 20, 2007 Dziękuję Vogue :loveu: tak własnie mam jak piszesz - najczęściej wspominam Bolusia z uśmiechem bo cóż innego mi pozostało - oglądam zdjęcia i uśmiecham się do syneczka jak widzę go biegającego po łąkach z uśmiechniętym pysiulkiem :loveu: ale wczoraj miałam gorszy dzień i musiałam popłakać - tak bywa :roll: Quote
Vogue Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Malawaszko!!! ja caly czas trzymam kciuki za Twoje motylki w brzuszku:loveu: Quote
malawaszka Posted February 20, 2007 Author Posted February 20, 2007 Vogue napisał(a):Malawaszko!!! ja caly czas trzymam kciuki za Twoje motylki w brzuszku:loveu: ahhh motyyyleeee :loveu: moje ulubione owady :loveu: :evil_lol: rozmnażają mi sie w tym brzuszku i rozmnażają :lol: Quote
Vectra Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 cześć WaszKKKo z motyKKKami w brzuszKKKU :loveu: Quote
PIKA Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 malawaszka napisał(a): :evil_lol: rozmnażają mi sie w tym brzuszku i rozmnażają :lol: to kiedy chrzciny? :evil_lol: Quote
malawaszka Posted February 20, 2007 Author Posted February 20, 2007 PIKA napisał(a):to kiedy chrzciny? :evil_lol: co Ty - na opłaty bym nie wyrobiła przy tej ilości motyli :diabloti: Quote
madzia20sosnowiec Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 malawaszka napisał(a):ahhh motyyyleeee :loveu: moje ulubione owady :loveu: :evil_lol: rozmnażają mi sie w tym brzuszku i rozmnażają :lol: hahahah a ja własnie wpadłam zapytac jak tam :evil_lol: i widze ze...nic sie nie zmieniło :eviltong: Quote
Doginka Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 :-o "Chcesz motylka? Suszony motylek" - hahaha właśnie oglądam film pt. "RRRrr!!!", i taki tekst usłyszałam, :diabloti: jednocześnie czytam o motylkach u Waszki :diabloti: :diabloti::diabloti:, a "zbrodniciel zabił kolejnego trupa" :evil_lol: :evil_lol::evil_lol: Quote
Lucy* Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Doginka napisał(a)::-o "Chcesz motylka? Suszony motylek" - hahaha właśnie oglądam film pt. "RRRrr!!!", i taki tekst usłyszałam, :diabloti: jednocześnie czytam o motylkach u Waszki :diabloti: :diabloti::diabloti:, a "zbrodniciel zabił kolejnego trupa" :evil_lol: :evil_lol::evil_lol: piiiii... co ?? :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: nic nie kumam :hmmmm: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: pozdrawiam Malawasiu Quote
Paula Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 To z Waszek sie rodza motylki :hmmmm: :evil_lol: Quote
Doginka Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Lucy* napisał(a):piiiii... co ?? :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: nic nie kumam :hmmmm: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: pozdrawiam Malawasiu To obejrzyj film pt. "RRRrr!!!- kiedy kury miały kły" z Gerardem Depardieu:evil_lol: - kryminał z czasów prehistori - Są tu kurozaury, jest znachorolog i jest zbrodniciel, który zabija i patroszy ofiary:mad:. Jest też wątek miłosny oraz zaciekła walka o szampon do włosów:diabloti: :diabloti: :diabloti: A to kolejny tekst z tego filmu: "Dlaczego zbrodniłaś te dwie kobiety, w tym jednego mężczyznę!"- mówię wam, ale jaja:diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
Katerinas Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Nie no... nadrobić zaległości w Twojej waszka galerii i galerii Zmorko-Szelm... :mdleje:poddaję się........ Quote
malawaszka Posted February 20, 2007 Author Posted February 20, 2007 [quote name='madzia18sosnowiec']hahahah a ja własnie wpadłam zapytac jak tam :evil_lol: i widze ze...nic sie nie zmieniło :eviltong: ajjj Madzia Madzia zmienia się zmienia [quote name='Doginka']:-o "Chcesz motylka? Suszony motylek" - hahaha właśnie oglądam film pt. "RRRrr!!!", i taki tekst usłyszałam, :diabloti: jednocześnie czytam o motylkach u Waszki :diabloti: :diabloti::diabloti:, a "zbrodniciel zabił kolejnego trupa" :evil_lol: :evil_lol::evil_lol: hahahahahaha :evil_lol: [quote name='Lucy*']pozdrawiam Malawasiu ja też pozdrawiam Lucy :loveu: [quote name='paula_z']To z Waszek sie rodza motylki :hmmmm: :evil_lol: hihihi od niedawna [quote name='Katerinas']Nie no... nadrobić zaległości w Twojej waszka galerii i galerii Zmorko-Szelm... :mdleje:poddaję się........ sama nie nadążam :p ahhhhhhhhhhhhhhh :p Quote
Pysia Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Wchodzę tu, czytam i własnym oczom nie wierzę :crazyeye: Tu są pomówienia jakobym ja i Ress nie dały Weszce dojść do słowa :mad: Ja wtedy jak ONE gadały zjadałam Ress wszystkie ciastka i paluszki :diabloti: Quote
Vectra Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Waszka widzisz mnie ? :diabloti: :diabloti: Quote
malawaszka Posted February 20, 2007 Author Posted February 20, 2007 Vectra napisał(a):Waszka widzisz mnie ? :diabloti: :diabloti: widze :diabloti: ale siakaś niewyraźna jesteś :diabloti: Quote
Vectra Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 malawaszka napisał(a):widze :diabloti: ale siakaś niewyraźna jesteś :diabloti: ide po rutinosKKKorbin :diabloti: Quote
Recommended Posts