Agunia-Pańciunia) Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 [quote name='Pysia']A ona to się niby mnie nie czepia? :crazyeye: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Poczekaj jak wstawi foty i je poopisuje :diabloti: no dobra...dobra...widze ze sie kochacie nieustajaco i na wciaz....i juz...przecia ja nie bede sie z wami kłócic:evil_lol: ...zycia mi szkoda.:diabloti: ...... Quote
Pysia Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']no dobra...dobra...widze ze sie kochacie nieustajaco i na wciaz....i juz...przecia ja nie bede sie z wami kłócic:evil_lol: ...zycia mi szkoda.:diabloti: ...... Mądra dziewczynka :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Doginka Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Waszko coś mało ostatnio Lunkowych fotek:mad: Quote
Alicja Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Weszeczko czy ty aby z tego Sarnowa wróciłaś:razz: Quote
Elitesse Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']Weszeczko czy ty aby z tego Sarnowa wróciłaś:razz: dobre pytanie :evil_lol: moze ja zmorszelmy utopily w blocie ? :roll: Quote
malawaszka Posted February 19, 2007 Author Posted February 19, 2007 [quote name='anetta']JaKKK sie ma swatanie Weszki z cieciem? Na jakim sa etapie? nijak :eviltong: cieć odszedł w niepamięć i Pysia na szczęście już odpuściła - zrozumiała co trzeba uffff :diabloti: [quote name='HankaRupczewska']Monika - już wczoraj w nocy WSZYŚCIUTKO przeczytałam . Ale bardzo się kkkkkrępowałam zabrać głos ... Babci nie przystoi nooo tak tak Babciu Haniu :loveu: [quote name='Justa']niestety nie mam czasu Was czytać ostatnio Goopia matura za niecałe 3 miesiące więc jak mam chwile to tylko sprzątanie na sznaucerach i na nic więcej czasu nie starcza Justus całuski i trzymamy kciuki żeby te 3 mies szybko i owocnie zleciały :multi: [quote name='nuuska']Cudnie Też bym tak chciała Tylko ja bym z Nudlem chciała w górki, a jak tam tyle śniegu to byłoby mu po same uszy pewnie. były 3 psy w schronisku - z turystami - jeden był niewiele większy od Nudla i dawał radę :razz: [quote name='Alicjarydzewska']WeszKKKo ataKKK KKKlonów :shock: :angryy: [quote name='Pysia']Na nią ;) Była u nas i byłyśmy na spacerku :) Porobiłam Weszce milion fot bo mi się do suk przyklejała - więc musiałam :evil_lol: Wstawiam to u siebie bo Wesz poszła possać krew porządnych ludzi do teatru :diabloti: hihihi spacerek był suuuperrrrr :loveu: a teatr jeszcze lepszy :multi: [quote name='Pysia']Weszka i futra ;) Weszka wrzucana przez futra do błota :diabloti: jesuuu jak mnie te potwory pociągnęły to mało na pysk nie wpadłam do tego rowu :lol: [quote name='bonita']Pasują Waszce takie futerka :D ahh wiem :p [quote name='Agunia-Pańciunia)']no piekne....to błekitne niebo nad Wami......:loveu: modelki tez:diabloti: :grins: [quote name='Pysia']Moje dwie modelki cudne a co do Weszki...Bez komentarza :diabloti: :diabloti: wiem wiem - brak Ci słów żeby opisać jaka jestem fantastyczna [quote name='Pysia']Weszka ma sporo siły :diabloti: Bo mnie to futra same nosza :evil_lol: siły i masy :diabloti: [quote name='agabass']a waszka jak to waszka ciągle zapazy z kudłaczami trenuje :lol: :evil_lol: Quote
malawaszka Posted February 19, 2007 Author Posted February 19, 2007 [quote name='Vectra']Weszka gdzie się szlajasz ??? :mad: a w domu siedze i myśle :grins: [quote name='Agunia-Pańciunia)'] no mowie ze sie czepia... Weszka...cos Ty jej zrobiła??? zazdrosna bo jej TZ zrobił mojemu samochodzikowi dobrze że hula jak nigdy :multi: [quote name='Doginka']Waszko coś mało ostatnio Lunkowych fotek bo Lunek na feriach :placz: z moją mamą i Oliwią na wsi i mi jej nie chcą oddać :placz: [quote name='Alicjarydzewska']Weszeczko czy ty aby z tego Sarnowa wróciłaś:razz: yhyyyy wyrwałam sie jakoiś :diabloti: Quote
Alicja Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:o dżisys udało ci się .....wiem jakie katuse musiałaś przejść ....tymbardziej cię podziwiam;) Quote
Agunia-Pańciunia) Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 [quote name='malawaszka']a w domu siedze i myśle :grins: uuuuuuuuuuu......to sie zejdzie....:diabloti: zazdrosna bo jej TZ zrobił mojemu samochodzikowi dobrze że hula jak nigdy :multi: no to wszystko jasne..... :diabloti: :diabloti: tak tak 10 znaków......:eviltong: Quote
malawaszka Posted February 19, 2007 Author Posted February 19, 2007 a dziś minął miesiąc bez Bolusia :-( to mam na pulpicie - zobaczcie na Bolusiowe oczy na tym zdjęciu - wogóle nie widać zaćmy - są brązowe piękne - to jedno z ostatnich zdjęć Bolusia i słonko podarowało mi takie piękne jego oczy - na pomniejszonym tak tego nie widać, ale na pulpicie mam duże Nugatowa - nie wiem co powiedzieć tak bardzo Ci dziękuję za to co napisałaś mi na gg dzisiaj - to było bardzo ważne, a nawet nie mówiłam Ci że dzisiaj mija miesiąc... "Psy nigdy nie odchodzą, nie zostawiając po sobie szczęścia" Quote
PIKA Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Waszka nie rozklejaj się prosze :buzi: malawaszka napisał(a): zazdrosna bo jej TZ zrobił mojemu samochodzikowi dobrze :icon_roc: taaaa :roll: Quote
Alicja Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 :shake:Waszeczko czas tak szybko leci .........a Boluś ...zawsze będzie z nami Quote
malawaszka Posted February 19, 2007 Author Posted February 19, 2007 rozkleiłam sie :oops: wogóle mam dzisiaj jakiś dziwny dzień... Quote
Alicja Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 [quote name='malawaszka']rozkleiłam sie :oops: wogóle mam dzisiaj jakiś dziwny dzień... nie stydaj .....tez mnie do dziś kleje popuszczają:oops: A tak ogólnie to dziś jakiś dziwny ten dzień jest:roll: Quote
malawaszka Posted February 19, 2007 Author Posted February 19, 2007 już ok, popłakałam troszke tylko :oops: ale i tak jakiś dziwny dzień mam ble :shake: Quote
Elitesse Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 malawaszka napisał(a):już ok, popłakałam troszke tylko :oops: ale i tak jakiś dziwny dzień mam ble :shake: wiesz co nie tylko ty :roll: Quote
lothia Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Wasiu :glaszcze: [SIZE="1"]niestety nas też czeka ta mało przyjemna chwila bo Kreska ma kolejne przerzuty i jeszcze cały czas cos dodatkowo:-( Quote
Elitesse Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 oficjalnie psieplasiam waszke ze nie czytam dokladnie i obiecuje poprawe i wiecej juz nie grzeszyc :evil_lol: :evil_lol: :drinking: Quote
asiunia Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 malawaszka napisał(a):rozkleiłam sie :oops: wogóle mam dzisiaj jakiś dziwny dzień... Hej! Wysyłamy moc gorących buziaków dla Ciebie:loveu: Quote
Paula Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:o dżisys udało ci się .....wiem jakie katuse musiałaś przejść ....tymbardziej cię podziwiam;) O jesu :-o Ja przeczytalam ... :oops: nie napisze, bo mnie zbanuja :diabloti: Zamienilo mi sie u i a :evil_lol: [quote name='malawaszka']już ok, popłakałam troszke tylko :oops: ale i tak jakiś dziwny dzień mam ble :shake: :glaszcze: Nie smutaj, pomysl o motylkach :lol: A dzis naprawde jakis dziwny dzien jest :roll: Czytam teraz "Marley i ja" i sie prawie poplakalam, a jestem dopiero na poczatku :shake: Quote
Alicja Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 [quote name='paula_z']O jesu :-o Ja przeczytalam ... :oops: nie napisze, bo mnie zbanuja :diabloti: Zamienilo mi sie u i a :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:a wiesz to chyba ta godzina ...czas na polek nocne rozmowy ;)......coś na zasadzie głodnemu chleb na myśli :cool3: Quote
Pysia Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Wezka zamierza mi zdemolować dom.......:evil_lol: Quote
Maga100 Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:o dżisys udało ci się .....wiem jakie katuse musiałaś przejść ....tymbardziej cię podziwiam;) buhahaha, nie napiszę, co przeczytałam, nie napiszę :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: To samo co Paula hahahah [quote name='paula_z']O jesu :-o Ja przeczytalam ... :oops: nie napisze, bo mnie zbanuja :diabloti: Zamienilo mi sie u i a :evil_lol: Weszko, Bolutek JEST. Dopóki jest w sercu i pamięci to JEST. :loveu: I sama się wzruszyłam :placz: Quote
Doginka Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Waszeczko ja też się rozkleiłam:-( . I wiesz co ? Chociaż nie znałam Bolutka osobiście, to pokochałam go jak swojego.I po jego odejściu bardzo to odchorowałam (to jest szczera prawda). Ale Boluś miał u Ciebie jak u Pana Boga za piecem - był szczęśliwy i to jest najważniejsze.:multi: A w moim sercu pozostanie na zawsze!!! Ja to chyba jakaś wariatka jestem, bo chociaż Gordon ma dopiero (prawie)4 lata, to jak pomyślę, że kiedyś odejdzie za TM to ...:-( :-( :-( A tak w ogóle to jak tiebia zowut - Waszka ,ili Weszka?:diabloti: Quote
agabass Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 [quote name='malawaszka']a dziś minął miesiąc bez Bolusia :-( to mam na pulpicie - zobaczcie na Bolusiowe oczy na tym zdjęciu - wogóle nie widać zaćmy - są brązowe piękne - to jedno z ostatnich zdjęć Bolusia i słonko podarowało mi takie piękne jego oczy - na pomniejszonym tak tego nie widać, ale na pulpicie mam duże Nugatowa - nie wiem co powiedzieć tak bardzo Ci dziękuję za to co napisałaś mi na gg dzisiaj - to było bardzo ważne, a nawet nie mówiłam Ci że dzisiaj mija miesiąc... "Psy nigdy nie odchodzą, nie zostawiając po sobie szczęścia" trzymaj się waszeczko ciepło cieplutko sercem jesteśmy z tobą Quote
Recommended Posts