malawaszka Posted December 23, 2006 Author Posted December 23, 2006 aha no i Wesołych Świąt wszystkim tu zaglądającym :loveu: nie będę wszędzie wklejać życzeń, więc składam tutaj :p a wogóle to jestem okrutnie niewyspana - o 6.44 rozległ się w łazience alarm i maluchi powiedziały KONIEC SPANIA! chciałam się wycFanić i wypuściłam je na przedpokój i poszłam spać, ale usnąć nie mogłam bo nasłuchiwałam czy nie broją za bardzo, a broiiiłyyyyy :mdleje: jeździły na dywaniku :evil_lol: jeździły Oliwkowym wózkiem dla lalek :evil_lol: szczekały na siebie w lustrze :evil_lol: obgryzały rogi paneli na ścianach :mad: i rozbrajały wykończenia :angryy: srały, sikały i sama nie wiem co jeszcze :mdleje: było bosko :evil_lol: Quote
dbsst Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 ale masz fajowo cyrkowo bowsko ze Elmiano grzeczniano ma juz domes teraz jeszcze dwójka z piekła rodem kto chce diabełka do szybkiego i pewnego unicestwienia choinki :evil_lol: Quote
Vectra Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 [FONT=MS Sans Serif][SIZE=1][COLOR=DarkGreen][B]Niech się spełnią świąteczne życzenia, te łatwe i trudne do spełnienia. Niech się spełnią te duże i te małe, te mówione głośno lub wcale. Niech się spełnią te wszystkie krok po kroku, tego życzę w Nowym Roku.[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] Quote
Paula Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Weszko :cool3: Spokojnych swiat Ci nie zycze, bo nie beda z tymi maluchami ;) ale wesolych i zdrowych :lol: Quote
Hanna R. Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 [CENTER][B]A my życzymy Ci spokojnych i uśmiechniętych Świąt. Tobie, psom i wszystkim, których kochasz.[/B] [B]Hania , Gezes i Mania.[/B][/CENTER] Quote
Pysia Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 A Tobie życzę abyś już nigdy nie musiała szukać domków bo wszystkie biedy będą je miały...I abyś nie musiała się martwić o Lunkę i Bolusia. Wesołych Świąt Moniko :loveu: Quote
Alicja Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 [I][B]Waszeczko ....sama wiesz czego sobie zyczysz ...ja tylko dodam spokojnych i zdrowych świąt[/B][/I][URL="http://www.dogomania.pl/forum/%5BURL=www.fotosik.pl%5D%5BIMG%5Dhttp://images2.fotosik.pl/305/d5e1e34f19a0986a.gif%5B/IMG%5D%5B/URL%5D"][URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images2.fotosik.pl/305/d5e1e34f19a0986a.gif[/IMG][/URL][/URL] Quote
beria Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Zdrowia dla całej Twojej szeroko rozumianej rodziny i spełnienia wszystkich marzeń :loveu: [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images2.fotosik.pl/305/2c00f9c0770bde3b.gif[/IMG][/URL] Quote
Maga100 Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 [B]Waszko, ty przynajmniej wiesz, gdzie potwory załatwiają sowje potrzeby fizjologiczne.[/B] [B]Ja nie mam pojęcia, nie wiem gdzie, bo na pewno nie do kuwety :roll: [/B] [B]a nigdzie nie zlokalizowałam :roll: [/B] [B]Życzę cudownych domków dla pozostałej dwójki. Są już jakieś widoki?[/B] Quote
Doginka Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 Waszko życzę Ci wesołych, spokojnych i rodzinnych Świąt Bożego Narodzenia, dużo prezentów pod choinką oraz pomyślności i sukcesów w nadchodzącym Nowym Roku 2007, a przedewszystkim braku problemów z Bolusiem:tree1: :tree1: :tree1: [URL="http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/1a393ae429e268f7.html"][IMG]http://images3.fotosik.pl/304/1a393ae429e268f7med.jpg[/IMG][/URL] Quote
sota36 Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 :tree1:Wesolych Swiat - przede wszystkich ZDROWIA, specjalnie dla Bolusia!!! Quote
KaRa_ Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 Wsołych i radosnych świąt dla Ciebie Malawaszko oraz dla Bolutka aby mu zdrowie dopisalo i Luny;) Quote
goldenka245 Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 Witamy Waszeczke!:multi: Życzymy Wesołych Świąt :) Quote
jo-jo Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 [CENTER][SIZE=3][COLOR=seagreen][B]Waszeczko!! Dużo śniegu, smacznej rybki, lekkiej i niegroźnej chrypki, uśmiechu od ucha do ucha i pogody ducha w nadchodzące święta! [/B][/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=seagreen][B][IMG]http://www.dozek.republika.pl/Jojekmini.jpg[/IMG][/CENTER] [/B][/COLOR][/SIZE] Quote
malawaszka Posted December 24, 2006 Author Posted December 24, 2006 Kochane dziękuję Wam i przepraszam, że nie składam Wam życzeń w galeriach ale nie mam kiedy usiąść do kompa nawet - i to nie przez przygotowania świąteczne bo jadę do Rodziców na wieś niedługo, ale przez gadzinę :lol: non stop coś chcą, jak nie maluchi to moje i tak w kółko, a do pokoju ich nie mogę wpuścić bo tu same kable na wierzchu mam więc nie spędzam za dużo czasu tutaj :shake: a Bolesławek zrobił mi śliczny prezent i już nie chce pożreć maluchów więc nie muszę ich tak izolować jak napoczątku - małe bąble wylizały go po pysiu i jest prawie ok - czasem tylko burknie, gorzej z Luną bo ta wiecznie czegoś przed maluchami pilnuje :mad: kurcze chyba maluchy zostaną same w domu bo się nie zabiorę z tałatajstwem a tam na wsi dla nich zbyt niebezpiecznie - schody zabezpieczone ale maluchy się przecisną, kable na werzchu i pełno zakamarków :shake: mam nadzieję że teraz jak biegają to się zmęczą i będą grzecznie spały a nie śpiewały kolędy sąsiadom :evil_lol: Quote
Kati Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 Wesołych swiąt spedzonych w rodzinnym gronie, dużo zdrowia, radości i góry prezentów życzy Kasia i Rudolf. Quote
barbara.h Posted December 25, 2006 Posted December 25, 2006 [COLOR=Lime][SIZE=4][B]Zdrowych i spokojnych świąt życzy Basia z rodzinką i całym zwierzyńcem [/B][/SIZE][/COLOR]:tree1: Inezka świąteczna dla CIEBIE:multi: [COLOR=Lime][SIZE=4][B][IMG]http://img162.imageshack.us/img162/5927/tndscn0376ns0.jpg[/IMG][/B][/SIZE][/COLOR] :x-mas: Quote
Lucy* Posted December 25, 2006 Posted December 25, 2006 [CENTER][SIZE=4][COLOR=DarkRed][B][I][IMG]http://img246.imageshack.us/img246/7310/image007on1.gif[/IMG] Białych myśli lekkich jak puch, niech Anioł przywieje z nieba, otworzy skrzydłem nadziei, i niech kolędę zaśpiewa, bo dzisiaj jest piękny dzień, wszystko się rodzi na nowo, więc w blasku tajemnych świąt, żyj zdrowo i kolorowo. [/I][/B][/COLOR][/SIZE] [/CENTER] [CENTER][SIZE=4][COLOR=DarkRed][B][/B][/COLOR][/SIZE][/CENTER] [CENTER] [/CENTER] [CENTER][SIZE=4][COLOR=DarkRed][B][I][COLOR=navy][FONT=Verdana]życzą Lucy* , Kropka , Sara & Rudy[/FONT][/COLOR][/I][/B][/COLOR][/SIZE][/CENTER] Quote
malawaszka Posted December 25, 2006 Author Posted December 25, 2006 Hellooo!!!! :loveu: Jak mi dziś dobrze :multi: odmówiłam jakichkolwiek spotkań z Rodzina i siedze cały dzień sama :loveu: jaki luksus!!! Byczę się, nikt nic ode mnie nie chce (oczywiście jeśli o ludzi chodzi :mad: ), nic (czyt. Oliwkowa) nie wrzeszczy, ahhh żyć nie umierać! No ALE! nie miała baba kłopotu przyniesła se do domu małych gówniarzy :mad: łomatko oni są niezniszczalni :crazyeye: a przerób mają niesamowity :angryy: non stop latam z papierem toaletowym i mopem :p tak tak - mam święta pod znakiem ŚCIERY!!! oby tak mi nie zostało na cały rok :cool1: uhhhhhh dziś Bolesławski nie wytrzymał i chciał użreć Draco, no ale uważam, że w pełni zasłużenie, bo gnojek zaczął go podgryzać i nie reagował kompletnie na ostrzegawcze burknięcia, a Bolo to przecież staruszek no i mógł sie zniecierpliwić :mad: na szczęście nic się nie stało, maluch się wystraszył, tyko nie myślcie że to go coś nauczyło :shake: bosze od tych piranii nikt nic nie wymagał - ZERO dyscypliny, dobrze że załapały już co znaczy FE! bo dłonie mam już tak porysowane że masakra- normalnie dłonie pradziwej damy :evil_lol: no i czekam aż któryś z sąsiadów nie wytrzyma i wpadnie mi tu z pretensjami, że gnojki wyją w łazience :angryy: co chwilę muszę tam latać i tłumaczyć im :mad: :cool3: haha że nie wolno krzyzeć i że czasem trzeba tam spokojnie posiedzieć - choćby dlatego, że moje psy też muszą czasem poszwędać sie po domu, a razem nie mogą bo Luna dalej ma problemy z akceptacją i WOGÓLE nie pozwala im się do siebie zbliżyć, a to niepozwalanie odbywa się dość głośno więc wolę tego unikać - cóż uroki życia w bloku - mus się liczyć z sąsiadami, którzy też chcą odpocząć w święta :roll: Dziękuję Wam za życzenia i buziaki przesyłam :loveu: a widoków na domki ni ma :roll: tak bym chciała, żeby największy krzykacz Frodo już znalazł domek, bo Draco jest łatwiejszy do spacyfikowania i mniej uparty :p Quote
Payton Posted December 25, 2006 Posted December 25, 2006 Hey Monika, pare dni mnie tu nie bylo (bo wiesz ,ja sie nie ujawniam :evil_lol: ale tu jestem ;)) i musze nadrabiac zaleglosci. Strasznie fajne te szczeniaczki, trzymam mocno kciuki za znalezienie domku dla nich. Oliwkowa jest cudowna i taka kofana :loveu:. Mam nadzieje, ze ja niedlugo zobacze. Caya niedlugo bedzie miala towarzyszke, bo Klaudia bieze od Amfi mala Staffunie. [IMG]http://img299.imageshack.us/img299/2563/pipitp1.jpg[/IMG] Quote
malawaszka Posted December 25, 2006 Author Posted December 25, 2006 wowwwwwww :multi: :multi: :multi: ale fajnie!!!! cudna mała klusia!!! :loveu: :loveu: :loveu: no to będziecie mieli wesoło w domu :evil_lol: dobrze że Caya już podrośnięta to nie będzie aż taki sajgon jak teraz u mnie :lol: Pozdrawiam Świątecznie Ciebie i Całą Rodzinkę!!! :loveu: i do zobaczenia! Quote
Vectra Posted December 25, 2006 Posted December 25, 2006 Waszka będe brać od Ciebie korepetycje za kilka dni ;) jak się zbiera qupy i siki :D Ja jutro robie wolne od rodzinnych świąt , nie mam siły już na jedzenie i siedzenie. Mała stafficzka jest prześliczna :loveu: Quote
malawaszka Posted December 25, 2006 Author Posted December 25, 2006 hahaha przede wszystkim zaopatrz się w dużą ilość papieru toaletowego albo ręczników papierowych - gnojki są u mnie od 3 czy 4 dni a poszło już 8 rolek papieru :mad: aha zapomniałabym napisać że umieram ze smiechu z Luny - jak chodzi po domu na pazurach bhahaha bo zasikana podłoga mimo że wytarta to jej śmierdzi hahahaha pomyślałby kto, że taka dama z niej buuahahahaha Quote
Alicja Posted December 25, 2006 Posted December 25, 2006 [B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Luna panna z wyższych sfer;)[/I][/B] Quote
Maga100 Posted December 25, 2006 Posted December 25, 2006 [quote name='malawaszka']- cóż uroki życia w bloku - mus się liczyć z sąsiadami, którzy też chcą odpocząć w święta :roll: [/quote] [B]właśnie, ja na wiosce dopiero od 48 godzin, a już doceniam uroki ciszy, spokoju i samotności :grins:[/B] [B]nie słyszę żadnych odgłosów, ŻADNYCH, więc jak pogasimy TV i radio, to cisza zapada absolutna :p [/B][B]No i człowiek może hałasować ile wlezie.... Cudownie :loveu: [/B] Quote
Recommended Posts