Vectra Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: aparatka z tej Lunetki :evil_lol::evil_lol: Quote
malawaszka Posted November 8, 2006 Author Posted November 8, 2006 aga1215 napisał(a):Lunetka gotowa do startu??? ona cały czas gotowa tylko doope ma za ciężką próbuje próbuje i nic :lol: noo może teraaazzz ehh ta doopa :evil_lol: Quote
AśkaK Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 Wiatr we włosach, włosy w trawie, trawa w sierści i sierściuch w trawie.:evil_lol: Pięęęękne fotecki!!!A do tego lasu tam z tyłu to chodzicie?:cool3: malawaszka napisał(a): noo może teraaazzz No teraz to dała czadu! Zającówna!:evil_lol: :loveu: Quote
malawaszka Posted November 8, 2006 Author Posted November 8, 2006 AśkaK napisał(a):Wiatr we włosach, włosy w trawie, trawa w sierści i sierściuch w trawie.:evil_lol: Pięęęękne fotecki!!!A do tego lasu tam z tyłu to chodzicie?:cool3: baardzo rzadko bo spacery ze ślepym psem w lesie to niezazbytnia przyjemność :p PIKA napisał(a):A co tu tak nie nagadane? :crazyeye: a chyba wszyscy sie do światówki przygotowują :evil_lol: Quote
kasia124 Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 a ja dostalam liscik od Malawaszki :) i Figa tez cos dostala :eviltong: :) Dziekujemy bardzo :) Quote
malawaszka Posted November 8, 2006 Author Posted November 8, 2006 Super Kasia :multi: cieszę się że dotarło i dzięki za udział w aukcji :Rose::Rose: Quote
barbara.h Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 AśkaK napisał(a):Wiatr we włosach, włosy w trawie, trawa w sierści i sierściuch w trawie.:evil_lol: Pięęęękne fotecki!!!A do tego lasu tam z tyłu to chodzicie?:cool3: No teraz to dała czadu! Zającówna!:evil_lol: :loveu: ale Asia namieszałś:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
beria Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 malawaszka napisał(a):ona cały czas gotowa tylko doope ma za ciężką No wiesz, wyzywać Lunkę od ciężkich doop :mad: BTW katujesz mnie tymi zdjęciami z błękitnym niebem i słoneczną pogodą :razz: Quote
malawaszka Posted November 8, 2006 Author Posted November 8, 2006 beria napisał(a):BTW katujesz mnie tymi zdjęciami z błękitnym niebem i słoneczną pogodą :razz: :evil_lol: to zapasy z 1 listopada, kiedy to przez jakieś 2-3 godziny było słońce - zostało mi juz tylko kilka :placz: a potem to chyba zamykam galerie i znikam zapaść w sen zimowy i odezwe się na wiosnę :p Quote
aga1215 Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 malawaszka napisał(a)::evil_lol: to zapasy z 1 listopada, kiedy to przez jakieś 2-3 godziny było słońce - zostało mi juz tylko kilka :placz: a potem to chyba zamykam galerie i znikam zapaść w sen zimowy i odezwe się na wiosnę :p Witaj Monika! Jak Pysiowe jeżyki? ;) :evil_lol: Quote
beria Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 malawaszka napisał(a)::evil_lol: to zapasy z 1 listopada, kiedy to przez jakieś 2-3 godziny było słońce - zostało mi juz tylko kilka :placz: a potem to chyba zamykam galerie i znikam zapaść w sen zimowy i odezwe się na wiosnę :p Sztucerki nie chcą doopków na mrozie wietrzyć, to koniec fotków :evil_lol: Quote
malawaszka Posted November 8, 2006 Author Posted November 8, 2006 aga1215 napisał(a):Witaj Monika! Jak Pysiowe jeżyki? ;) :evil_lol: :evil_lol: no prawie, tyle, że mnie Szelma w pysku nie uniesie :diabloti: beria napisał(a):Sztucerki nie chcą doopków na mrozie wietrzyć, to koniec fotków :evil_lol: haha no ja jednak mam nadzieje, że się przyzywczaja w końcu że zima nastała jak co roku :roll: Quote
aga1215 Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 malawaszka napisał(a)::evil_lol: no prawie, tyle, że mnie Szelma w pysku nie uniesie :diabloti: haha no ja jednak mam nadzieje, że się przyzywczaja w końcu że zima nastała jak co roku :roll: Monika-przeca jesień jeszcze:mad: Quote
malawaszka Posted November 8, 2006 Author Posted November 8, 2006 aga1215 napisał(a):Monika-przeca jesień jeszcze:mad: :oops2: się zagalopowałam Quote
bigos Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 :evil_lol: musimy poszukać - jak coś znajdziesz to daj znać na pw Ok, będziemy w kontakcie:evil_lol::evil_lol::evil_lol: (tylko musiałabyś dać wytyczne co do wyglądu:razz:Czy bierim co jest:evil_lol:? Quote
AlKil Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 Witaj Waszka!!!! Na razie nawet nie próbuję nadrabiać...:shake: Ale serdecznie Was wszystkich całuję!!!:loveu: Quote
LAZY Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 Cześć wam dziołchy! Ups...no i chlopaki (przeta Bolo to mężczyzna, to ze bez jajek się nie liczy:)) Quote
anetta Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 Ale wslizg http://img362.imageshack.us/img362/626/dscf2497tr8.jpg :-o:evil_lol: Quote
malawaszka Posted November 9, 2006 Author Posted November 9, 2006 bigos napisał(a):Ok, będziemy w kontakcie:evil_lol::evil_lol::evil_lol: (tylko musiałabyś dać wytyczne co do wyglądu:razz:Czy bierim co jest:evil_lol:? ojjj w żadnym wypadku - ochłapów nie biore :evil_lol: a co gorsza z każdym dniem wymagania rosną zamiast maleć :diabloti: AlKil napisał(a):Witaj Waszka!!!! Na razie nawet nie próbuję nadrabiać...:shake: Ale serdecznie Was wszystkich całuję!!!:loveu: cześć Ewuś :loveu: :multi: lece do Ciebie z nadzieją że już jest kolejny odcinek :razz: LAZY napisał(a):Cześć wam dziołchy! Ups...no i chlopaki (przeta Bolo to mężczyzna, to ze bez jajek się nie liczy:)) :nono: męcizna pełną gębą :loveu: anetta napisał(a):Ale wslizg http://img362.imageshack.us/img362/626/dscf2497tr8.jpg :-o:evil_lol: :evil_lol: Quote
bigos Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 ojjj w żadnym wypadku - ochłapów nie biore :evil_lol: a co gorsza z każdym dniem wymagania rosną zamiast maleć :diabloti: Nie martw się ja mam tak samo:diabloti::diabloti::diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: OCHŁAPOM MÓWIMY ZDECYDOWANE [SIZE=6]NIE!!!! Quote
malawaszka Posted November 9, 2006 Author Posted November 9, 2006 bigos napisał(a):OCHŁAPOM MÓWIMY ZDECYDOWANE [SIZE=6]NIE!!!! noo haha zdecydowane!! :evil_lol: już wystarczy, że 7 lat byłam z takim jednym ochłapem :evil_lol: Quote
AnkaG Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 Kurna - ja jestem 19 lat z takim :mad:. Jedyne co w nim dobre, że ma ręke do kasy i kocha suńki. Quote
Vectra Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 malawaszka napisał(a):noo haha zdecydowane!! :evil_lol: już wystarczy, że 7 lat byłam z takim jednym ochłapem :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: ciekawe jak mój TZ zareaguje jak mu powiem że jest ochłap :roll: :evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts