Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

malawaszka napisał(a):
a Ty Kasia pokazuj Michasia bo na pewno też tańczy :razz:
Tańczy ;) I bardzo to lubi ;)
Ma konkretne ulubione piosenki (bynajmniej nie dziecięce :cool3: ). Nawet piruety kręci :lol:
A żeby pokazać to musiałabym się najpierw naumieć nakręcać filmiki i naumieć się wstawiać je na www.:roll:

Posted

malawaszka napisał(a):
no ma 4 loki i więcej ani rusz :shake: śmiech mojej siorki, ale mój jest taki sam :p :evil_lol: dawaj MAjeczke :eviltong:

:eviltong:

[img=.jpg]

Ok znowu nie pamiętam jak mam zrobić żeby było widać zdjęcie :shake: . Ale w każdym razie link działa :eviltong:

Posted

Katerinas napisał(a):
Tańczy ;) I bardzo to lubi ;)
Ma konkretne ulubione piosenki (bynajmniej nie dziecięce :cool3: ). Nawet piruety kręci :lol:
A żeby pokazać to musiałabym się najpierw naumieć nakręcać filmiki i naumieć się wstawiać je na www.:roll:

pewnie uda Ci się wstawić na www.wrzuta.pl tak samo jak zdjęcia :razz: a jak nakręcać to już zalezy od aparatu :niewiem:

olcha napisał(a):
:eviltong:
[img=.jpg]

buuahahaha umarłam ze smiechu :roflt: hahahah jak podskakuje :evil_lol:

Posted

Katerinas napisał(a):
No... to doopa bo ja w aparacie nie mam możliwości nakręcania filmów :roll:

bo Kasiu droga - masz za dobry aparat :evil_lol: :turn-l: lustrzanki nie kręcą filmików :shake:

Posted

Katerinas napisał(a):
[indent] buahahaha :lol: :lol: czaderskie :lol:

:lol: Cieszę się, że się podoba :eviltong: Widzieliście tego jęzora, który pomaga wbić się w rytm :turn-l: To były jej pierwsze urodzinki więc miała przednią imprezkę :eviltong:

Posted

malawaszka napisał(a):

za wszelką cenę w kadrze :evil_lol:

Hahaha, Lunka :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Jakie poświęcenie :evil_lol:

malawaszka napisał(a):

To ujęcie też jest kapitalne :loveu:

Posted

Pysia napisał(a):
Jak coś to przenocujesz u mnie bo u Weszki jazgot straszny....

z jazgotem se poradzimy :evil_lol: ja z Sabą przyjdę :evil_lol:

Posted

PIKA napisał(a):
z jazgotem se poradzimy :evil_lol: ja z Sabą przyjdę :evil_lol:

aa to widzę, że Ty z misją specjalną przyjeżdżasz :evil_lol: MISSION IMPOSSIBLE - czyli jak oduczyć sznaucerda drzeć morde

Posted

malawaszka napisał(a):
:mad: a to niby kiedy???

hi, hi - Waszka - wspominałaś niedawno jakąś krainę na "M..." :evil_lol:
- jak otwierałam Twój wątek byliście na 3-cie stronie a ostatni post był o 17-tej z minutami:evil_lol: teraz jak widać 23.44 - DG - zwariowało:angryy:

wróciłam - Monika dalej jesteś na 3-ciej stronie a ostatni post jest Berii z 17.22 :niewiem:

Posted

aga1215 napisał(a):
teraz jak widać 23.44 - DG - zwariowało:angryy:

wróciłam - Monika dalej jesteś na 3-ciej stronie a ostatni post jest Berii z 17.22 :niewiem:

Aga ja nie chcę Cię straszyć, ale ja widzę galerię sztucerkową na 1 stronie, a Twój post jest z 23:42 :razz: Podaj nr tel. zadzwonię do Ciebie i teleportujesz się z Matrixa :evil_lol:

Posted

:crazyeye: nic nie rozumiem Aga :evil_lol: odbierz lepiej telefon od Berii :roflt:

chociaż :hmmmm: Hania pisała coś o nieprzywitaniu - może Ona coś napisała wcześniej a tego nie widze :niewiem:

Posted

beria napisał(a):
Aga ja nie chcę Cię straszyć, ale ja widzę galerię sztucerkową na 1 stronie, a Twój post jest z 23:42 :razz: Podaj nr tel. zadzwonię do Ciebie i teleportujesz się z Matrixa :evil_lol:

malawaszka napisał(a):
:crazyeye: nic nie rozumiem Aga :evil_lol: odbierz lepiej telefon od Berii :roflt:

chociaż :hmmmm: Hania pisała coś o nieprzywitaniu - może Ona coś napisała wcześniej a tego nie widze :niewiem:

wróciłam :multi: ktoś grzebał :angryy: w moim komputerku:angryy: opcje miałam wyprzestawiane (wyłączone :oops:automatyczne sprawdzanie nowych wersji ;) )

Posted

Cytat:
Napisał(a) bigos
A ja mam TYLKO gumiaczki

to i tak więcej niż ja :roll: :placz:

Może w jakimś supermarkecie dają gratis TZ'a doo gumiaczków:razz::razz::razz::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

bigos napisał(a):
Może w jakimś supermarkecie dają gratis TZ'a doo gumiaczków:razz::razz::razz::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

:evil_lol: musimy poszukać - jak coś znajdziesz to daj znać na pw :evil_lol:

mmbbaj napisał(a):
Waszko, jak ty masz tam pięęęęęęęęknie :loveu: Dzień dobry :multi:

hejka :loveu: zapraszam na spacerek jak łąki wyschną znowu kiedyś :lol:

barbara.h napisał(a):
moja Perełka, to też tak lubi być na pierwszym planie:cool3: ale to pewnie dlatego że trudno żeby ją było widać zza dwoma ow'czarkami :evil_lol:

haha tak już widać mają te małe pchły że muszą się za wszelką cenę wybijać :evil_lol: