Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='asher']No widzisz, jak ona cię kocha? :loveu: :evil_lol:[/quote]

tiaaaa - sama jużw domciu zdrowa a teraz my po kolei pewnie padniemy jak muchy - jak w reklamie: nikt jej nei chciał, wszyscy mieli - wciąż była gdzie indziej :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Pysiu i tak ze spacerkó by były nici - widzisz jaka pogoda? dla Zmorek wody jest do kostek, a moje już muszą do kajaków wsiadać :lol:

Posted

[quote name='malawaszka']Dzięki dzięki - już jest prawie dobrze - tylko jeszcze temperaturkę mam cokolwiek i głowa boli :angryy:[/quote]
zdrówka życzę :beerchug: - od jutra znowu ma przymrozić (podobno :niewiem:)

Posted

Waszka-Marka dała nowe zdjęcie Cezarka :loveu: - pamiętasz go jeszcze????
[URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=17866&page=10"]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=17866&page=10[/URL]

Posted

[quote name='beria']A jak się czuje Bolutek ?[/quote]

no więc o Bolutka się martwię :shake: niby było lepiej, ale znowu jak przeszliśmy na antybiotyk w tabletkach jest jakby gorzej z tym oddychaniem - zobaczę jeszcze dzisiaj w nocy czy nie wydawało mi się w gorączce, a jak nie to jutro znowu do weta :-( załamka - to trwa już dwa tygodnie :shake: muszę założy wątek na weterynarii - może ktoś mi coś doradzi :niewiem:

Aga dzięki za linka - oczywioście że pamiętam a fotka CUDNA!!! :loveu:

Posted

[quote name='Pasavera']Dużo zdrowia dla Bolutka :buzi: Wasiu będzie git zobaczysz :calus:
I czekamy na jakieś foteczki chociażby domowe :multi:

;)[/quote]

[COLOR=purple]podpisuje się obiema rączkami i 4 łapkai Oskarcia :multi:[/COLOR]

Posted

[quote name='malawaszka']no więc o Bolutka się martwię :shake: niby było lepiej, ale znowu jak przeszliśmy na antybiotyk w tabletkach jest jakby gorzej z tym oddychaniem - zobaczę jeszcze dzisiaj w nocy czy nie wydawało mi się w gorączce, a jak nie to jutro znowu do weta :-( załamka - to trwa już dwa tygodnie :shake: muszę założy wątek na weterynarii - może ktoś mi coś doradzi :niewiem:
[/QUOTE]

Bolutek będzie zdrowy, przed nim jeszcze dużo misek pełnych żarełka ;)

Posted

ja jużsama nie wiem jak Bolek - w dzień super dobrze, jest żywiutki, sępi, nie odstępuje mnie na krok w domu - zrobił się jakiś ożywiony :niewiem: ale w nocy słyszę że ciężko mu się oddycha, ale nie jest jeszcze tak źle jak było na początku - czekam do poniedziałku dokąd mam dla niego tabletki - potem zobaczę co dalej:roll:

Posted

[quote name='malawaszka']ja jużsama nie wiem jak Bolek - w dzień super dobrze, jest żywiutki, sępi, nie odstępuje mnie na krok w domu - zrobił się jakiś ożywiony :niewiem: ale w nocy słyszę że ciężko mu się oddycha, ale nie jest jeszcze tak źle jak było na początku - czekam do poniedziałku dokąd mam dla niego tabletki - potem zobaczę co dalej:roll:[/quote]
Cieszę sięze choću Ciebie lepiej. Bo ja mam dosć....

Posted

[quote name='malawaszka']ale posłanie jest niezmienione od dawna a to dopiero od dwóch tygodni duszności :niewiem: poza tym w dzień też przecież dużo śpi na nim - dziś w nocy było jakby lepiej[/quote]
o, to dobrze - idzie ku lepszemu :lol: :kciuki: