Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

daję znak :roll: żyję ledwo ledwo...

dziś po raz pierwszy z życiu chyba wstałam o 4.50 :crazyeye: po 4 godzinach snu (niepełnych) i pojechałam do Gliwic zawieźć sunię, która stamtąd jechała dalej do Wrocławia do nowego domku - biedna wystraszona półroczna Cherry - kupka strachu, ale oby od dzisiaj zaczęła nowe życie u boku kochających Pańciostwa i żeby odzyskała wiarę w ludzi :kciuki:

a moje burki nie dały mi przespać nawet tych 4 godzin - przy okazji jechałam do Zabrza oddać opracowanie do UM i przygotowałam sobie to w reklamówkach przy drzwiach i Luna całą noc kursowała od reklamówek do mnie - kładła łeb na łóżku i gapiła się na mnie czy jeszcze jestem :crazyeye: potem z powrotem do reklamówek, sznupała w nich, kładla się na nich i szeleściła i znowu do mnie i tak CAŁĄ NOC!!! :angryy: żeby było ciekawiej to koło 2 dołączył do niej Bolek tylko on kursował do kuchni :angryy: w końcu zaczęłam mieć paranoje że może one coś czują i nie powinnam jechać? :niewiem: no ale nie poddałam się paranoi i pojechałam i wszystko było ok! mimo okropnej drogi - mgła i gołoledź :angryy: ważne że sunia juz w nowym domku

Posted

malawaszka napisał(a):

dziś po raz pierwszy z życiu chyba wstałam o 4.50 :crazyeye: po 4 godzinach snu (niepełnych) i pojechałam do Gliwic zawieźć sunię, która stamtąd jechała dalej do Wrocławia do nowego domku - biedna wystraszona półroczna Cherry - kupka strachu, ale oby od dzisiaj zaczęła nowe życie u boku kochających Pańciostwa i żeby odzyskała wiarę w ludzi :kciuki:

a moje burki nie dały mi przespać nawet tych 4 godzin - przy okazji jechałam do Zabrza oddać opracowanie do UM i przygotowałam sobie to w reklamówkach przy drzwiach i Luna całą noc kursowała od reklamówek do mnie - kładła łeb na łóżku i gapiła się na mnie czy jeszcze jestem :crazyeye: potem z powrotem do reklamówek, sznupała w nich, kładla się na nich i szeleściła i znowu do mnie i tak CAŁĄ NOC!!! :angryy: żeby było ciekawiej to koło 2 dołączył do niej Bolek tylko on kursował do kuchni :angryy: w końcu zaczęłam mieć paranoje że może one coś czują i nie powinnam jechać? :niewiem: no ale nie poddałam się paranoi i pojechałam i wszystko było ok! mimo okropnej drogi - mgła i gołoledź :angryy: ważne że sunia juz w nowym domku

Waszka :klacz:

Posted

malawaszka napisał(a):

A ja nic o tym nie wiedziałam ??!!:mad: Zdrajca...:placz:

Posted

byłaś w Zabrzu i nas nie odwiedziłaś :mad:

Na całe szczescie ja nie mam tak lekkiego snu, że wszystko słyszę, moj pies w nocy moglby szczekac, a ja bym go nie uslyszała :evil_lol:

Posted

Haniu - Boluś niestety ma tą bradykardię :placz: no cóż - będziem z tym żyć, a zdjęcia będą chyba dzisiaj bo zaraz jadę na wichurke, tylko żeby pogoda sie nie popsula :modla:

Żaba byłam w Zabrzu mega przejazdem - błądziłam oczywiście bo jakzeby nie - norma :lol: nie mogłam trafić do centrum :evil_lol: jakieś zakamuflowane ono u Was jest :mad:

PIKA a ta moja niby dzielność to przez to, że nie wyrzuciłam przez okno nocnych łazików???? :angryy:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']Waszeczko , koniecznie zainwestuj w GPSa ;)

głowę daje, że nawet to by mi nie pomogło - w moim przypadku prawo Murphy'ego jest koszmarnie trafne i ZAWSZE jak tylko mam taką możliwość pojadę źle :angryy: wczoraj jak jechałam w Gliwicach do Ewkii - Ona mi super opisała trasę to pojechałam źle już na pierwszym skrzyżowaniu :evil_lol: :diabloti:

Posted

malawaszka napisał(a):
głowę daje, że nawet to by mi nie pomogło - w moim przypadku prawo Murphy'ego jest koszmarnie trafne i ZAWSZE jak tylko mam taką możliwość pojadę źle :angryy: wczoraj jak jechałam w Gliwicach do Ewkii - Ona mi super opisała trasę to pojechałam źle już na pierwszym skrzyżowaniu :evil_lol: :diabloti:
oj to w takim wypadku potrzebny osobisty pilot :cool1:/ ja tak zawsze pilotuje TZta ale czasem bywa że i tak skręcimy nie tam gdzie trzeba , a podobno kobiety lepiej potrafią rozeznać sie na drodze:evil_lol::evil_lol:/

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']oj to w takim wypadku potrzebny osobisty pilot :cool1:

Waszko, ja się zgłaszam na twojego osobistego pilota! :sweetCyb:
Bedziesz zachwycona :evil_lol:

Posted

[quote name='Maga100']Waszko, ja się zgłaszam na twojego osobistego pilota! :sweetCyb:
Ona pilota jużma ;) Wystarczy tylko jedno słowo:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Maga100']Waszko, ja się zgłaszam na twojego osobistego pilota! :sweetCyb:

hahaha Maga no tak to byłby bez wątpienia Dream Team :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Pysia zapamiętam :loveu:

a teraz coś dla oka :cool1:

mniam mniam

jak robi krówka?? muuuuuuuuu :lol:

i przez kolejną godzinę krówka robi muuuu

aaaleee mammmm zabaaawkiii :lol:

ahhh kiedyś będę miała sklep zabawkowy :lol:

:loveu:

Posted

[quote name='malawaszka']hahaha Maga no tak to byłby bez wątpienia Dream Team :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

możemy zatem pomarzyć, gdzie byśmy wylądowały... :hmmmm:
Ty kierowca, ja pilot.... :shock:

Posted

[quote name='malawaszka']hahaha Maga no tak to byłby bez wątpienia Dream Team :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Pysia zapamiętam :loveu:

a teraz coś dla oka :cool1:

mniam mniam

jak robi krówka?? muuuuuuuuu :lol:

i przez kolejną godzinę krówka robi muuuu

aaaleee mammmm zabaaawkiii :lol:

ahhh kiedyś będę miała sklep zabawkowy :lol:

Jak ona urosła !!:loveu: :loveu: :loveu: I wcale nie widać że była chora :loveu: :loveu: :loveu:
Jest corazśliczniejsza :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

malawaszka napisał(a):
pożyczyłam siostry :evil_lol: ale i tak nie umiem go obsługiwać jeszcze - oni zresztą też nie :evil_lol:

Przecież Twoja siostra blondynką nie jest :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='malawaszka']no a ja jestem??? :lol:

rozgrzewka przed spacerem :lol:

Jakbym wiedziała że masz dobry aparat tobym wyszła na spacerek :placz: Może fotki udałyby sie ??;)