LAZY Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 malawaszka napisał(a):jestem jestem tylko coś nie mam nastroju pisać :shake: malutek nie żyje, Boluś choruje, rodzeństwo malutka walczy o zycie - to odrobine za dużo jak na jedną małą waszke :shake: :calus: Trzymaj się kochana! Bardzo mi przykro z powodu maleństwa... Quote
Pysia Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 Waszeczko wiesz że Cię wszyscy kochamy !!! Jestes WIELKA !! Głowa do góry !!!:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
mrowka Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 [quote name='Pysia']Waszeczko wiesz że Cię wszyscy kochamy !!! Jestes WIELKA !! Głowa do góry !!!:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Waszkomała jesteś wspniała!! :loveu: :loveu: :loveu: Quote
malawaszka Posted February 2, 2006 Author Posted February 2, 2006 czas pożegnać malutka :-( ['] Trzymajcie kciuki za jego rodzeństwo - jeszcze walczą maluszki... Quote
r_2005 Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 Dla Ciebie Malutku ['] I trzymam kciuki za rodzeństwo. Quote
mrowka Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 Przykro mi bardzo... :-( [`] Widocznie tak musiało być... :-( Trzymam mocno kciuki za resztę!! Quote
Pysia Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 Mnie to nawet wstyd sie odzywać:-( Nadałam mu imie a on ....Jestem pechowa :-( Quote
Lucy* Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 Ojej ... jak bardzo mi przykro... :-( :-( :-( :-( Wiem Waszko co przeżywasz ..... :-( :-( :-( Jestem z Tobą..... ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] Quote
Alicja Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 Waszeczko , przykro mi bardzo :-( Dzieciaczki nie dajcie się :shake: Pascalku :-( ['] ['] ['] Quote
mrowka Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 Pysia napisał(a):Mnie to nawet wstyd sie odzywać:-( Nadałam mu imie a on ....Jestem pechowa :-( Pysiu, a weź przestań nie mów tak nawet!! Taki był jego los, tak musiało widocznie być... :-( :calus: Quote
Pysia Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 [quote name='mrowka']Pysiu, a weź przestań nie mów tak nawet!! Taki był jego los, tak musiało widocznie być... :-( :calus: Nie podoba mi się taki los!! Losie !! Słuchaj !! Masz być łaskawy dla rodzeństwa bo inaczej będziesz miał ze mną do czynienia!!! Quote
mrowka Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 [quote name='Pysia']Nie podoba mi się taki los!! Losie !! Słuchaj !! Masz być łaskawy dla rodzeństwa bo inaczej będziesz miał ze mną do czynienia!!! Wiem, wiem tez mi sie nie podoba.. :-( :placz: Quote
Pysia Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 Postnowiłam że koniec tych płaczów. Malawaszka potrzebuje humorku od nas. Opowiem terazprzedwczorajszy wieczór Lunki ze Zmorkami ;) Zmorka2 ma...no atrakcyjna jest ;) Lunka odważnie ( serio!!) przywitała sie z obiema i chodziła obok nich jakby były przezroczyste :)Raz omalze sobie z Kissi buzi nie dały :multi: Potem przyleciały dwa młode spuszczone ze smyczy psy i ...Lunka postanowiła bronić cnoty Kissi!! A Kissi sie to tak spodobało że postanowiła pomóc Lunce.... Quote
LAZY Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 Pysia napisał(a):Postnowiłam że koniec tych płaczów. Malawaszka potrzebuje humorku od nas. Opowiem terazprzedwczorajszy wieczór Lunki ze Zmorkami ;) Zmorka2 ma...no atrakcyjna jest ;) Lunka odważnie ( serio!!) przywitała sie z obiema i chodziła obok nich jakby były przezroczyste :)Raz omalze sobie z Kissi buzi nie dały :multi: Potem przyleciały dwa młode spuszczone ze smyczy psy i ...Lunka postanowiła bronić cnoty Kissi!! A Kissi sie to tak spodobało że postanowiła pomóc Lunce.... No to ładnie...Lunka postanowiła, ze skoro ona juz swojej cnoty bronic nie musi to chodziac kolezance pomoze...:lol: Quote
dbsst Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 WASZECZKO [*] trzymaj sie Dziecinko :calus: a to dla maluszkow :buzi: Quote
agabass Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 buziaki waszeczko ty nasz aniołku jak już pisałam wcześniej każdy powinien mieć serce tak wielkie jak ty trzymaj się i nie daj sie przeciwnościa losu - jesteśmy z toba Quote
asher Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 LAZY napisał(a):No to ładnie...Lunka postanowiła, ze skoro ona juz swojej cnoty bronic nie musi to chodziac kolezance pomoze...:lol:A może po prostu pozazdrościła koleżance? :evil_lol: Waszko trzymaj się cieplutko! :buzi: Quote
malawaszka Posted February 4, 2006 Author Posted February 4, 2006 kurde coś się na mnie uwzięło :angryy: :-( Boluś był chory - od niedzieli dostawał zastrzyki do czwartku i potem już dostał tylko tabletki antybiotyk na 3 dni bo było juzdobrze i dziś w nocy znowu miał duszności :shake: i znowu zastrzyki a jak do poniedziałku nie orzejdzie to robimy rtg czy nie ma nic w płuckach :-( chociaż przy osłuchiwaniu jest ładnie - mam już dość tych problemów cholernych :angryy: :placz: Quote
asher Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 Biedny Bolutek :shake: Ale niebawem już na pewno będzie dobrze :kciuki: Quote
malawaszka Posted February 4, 2006 Author Posted February 4, 2006 no mam nadzieję tylko kurde dziwna ta infekcja jest i dlatego mam niezłego stracha :-( bo w dzień jes tw miarę ok, a w nocy duszności ma większe, gorączkował też tylko w nocy - teraz nie gorączkuje i mam nadzieję że tak zostanie :kciuki: Quote
Recommended Posts