malawaszka Posted February 18, 2006 Author Posted February 18, 2006 na wichurce byłam :cool1: nie krzyczcie że więcej jest Luny, ale Boluś nie chciał z nami długo chodzić :lol: noo chodź chodź popływajmy w sniegu :lol: surykatka :lol: zółwik :evil_lol: :hmmmm: Tygrys polujący w wodzie :lol: sirota :evil_lol: :niewiem: Quote
malawaszka Posted February 18, 2006 Author Posted February 18, 2006 ona śmiga ale JA tu rządzę - JA TU JESTEM KRÓLIKIEM :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Pysia Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 Śliczna Lunetka :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Daga_i_Oskar Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 aż się rozpłynełam, jaki śliczny cukereczek, prosze wycałować tą słodką maszkietke :loveu: :loveu: a domek waszunio pieknieje w oczach :multi: a pieski jak zawsze rewelacyjne :cool3: :cool3: Quote
Maga100 Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 Waszko, to kiedy Wielka Przeprowadzka? Muszę sobie zawczasu opracować plan dojazdu :evil_lol: Pilot Quote
malawaszka Posted February 18, 2006 Author Posted February 18, 2006 uuu nie wiem kiedy przeprowadzka, bo postanowiłam jakiś czas zostać tu w mieście jeszcze jak rodzice się wyprowadzą :roll: Quote
Maga100 Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 [quote name='malawaszka']uuu nie wiem kiedy przeprowadzka, bo postanowiłam jakiś czas zostać tu w mieście jeszcze jak rodzice się wyprowadzą :roll: No wiesz? A ja już widziałam siebie jak siedzę z mapą i dumam jak dojechać z punktu A do punktu B :-( Quote
malawaszka Posted February 18, 2006 Author Posted February 18, 2006 nic nie stoi na przeszkodzie, żebyś się za wczasu przygotowała :evil_lol: im dłużej będziesz tą trasę powtarzać w snach tym lepiej ją opanujesz :razz: :evil_lol: Quote
Maga100 Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 [quote name='malawaszka'] im dłużej będziesz tą trasę powtarzać w snach tym lepiej ją opanujesz :razz: :evil_lol: i zgubi mnie rutyna :shake: Quote
PIKA Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 [quote name='malawaszka'] PIKA a ta moja niby dzielność to przez to, że nie wyrzuciłam przez okno nocnych łazików???? :angryy: tez :evil_lol: [quote name='Maga100']i zgubi mnie rutyna :shake: z rutyna czy bez i tak się zgubisz :evil_lol: Quote
malawaszka Posted February 18, 2006 Author Posted February 18, 2006 dzisiaj zrobiłam też fotkę ..... sobie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
asher Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 To Luna tak przeorała? :evil_lol: Waszko, nie wiem, czy powinnam to pisac, ale Oliwka jest strasznie podobna do jednego mojego kolegi :crazyeye::evil_lol: Quote
malawaszka Posted February 18, 2006 Author Posted February 18, 2006 [quote name='asher']To Luna tak przeorała? :evil_lol: Waszko, nie wiem, czy powinnam to pisac, ale Oliwka jest strasznie podobna do jednego mojego kolegi :crazyeye::evil_lol: Luna jak widać na zdjęciach śmiga a raczej stara się śmigać po wierzchu :lol: a Boluś Borsuk orze jak może :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: a z tą Oliwką to zależy jaki ten kolega :cool1: Quote
Alicja Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 [quote name='Maga100']możemy zatem pomarzyć, gdzie byśmy wylądowały... :hmmmm: Ty kierowca, ja pilot.... :shock::evil_lol::evil_lol::evil_lol:pewnie w Łodzi :p Quote
asher Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 [quote name='malawaszka']a z tą Oliwką to zależy jaki ten kolega :cool1:Co do kolegi, to na pewno nie jest to twój szwagier :lol: Quote
Hanna R. Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 [quote name='malawaszka']ona śmiga ale JA tu rządzę - JA TU JESTEM KRÓLIKIEM :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: I ROZDAJE KARTECZKI ???? I znowu Ci ta Oliwka sie postarzała ... :roll: Quote
beria Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 [quote name='malawaszka']ona śmiga ale JA tu rządzę - JA TU JESTEM KRÓLIKIEM :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Heyah, KRÓLIKU Bolesławie :hand: Quote
malawaszka Posted February 18, 2006 Author Posted February 18, 2006 [quote name='HankaRupczewska']I ROZDAJE KARTECZKI ???? I znowu Ci ta Oliwka sie postarzała ... :roll: yhyyy :cool1: ahh Oliwka to już stara doopa jest :shake: coraz częćiej popada w zadumę nad sensem istnienia :evil_lol: ahhh marzenia :placz: Quote
Maga100 Posted February 19, 2006 Posted February 19, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:pewnie w Łodzi :p Jedno jest pewne, że nudno by nie było :cool1: :cool1: :cool1: Quote
Pysia Posted February 19, 2006 Posted February 19, 2006 A ja sie smuce jak pomysle o przeprowadzce Waszki :placz: Jedyna blisko mieszkajaca dogomaniaczka odejdzie ode mnie :placz: Quote
malawaszka Posted February 19, 2006 Author Posted February 19, 2006 nie rycz babo :lol: jak widzisz przekładam wyprowadzke :roll: Quote
PIKA Posted February 19, 2006 Posted February 19, 2006 Pysia napisał(a):A ja sie smuce jak pomysle o przeprowadzce Waszki :placz: Jedyna blisko mieszkajaca dogomaniaczka odejdzie ode mnie :placz: ale będziesz miala gdzie jeździc ze Zmorami :evil_lol: Quote
Agga Posted February 19, 2006 Posted February 19, 2006 Waszko ale Oliwka jest śliczna. No cała ciocia Wszka:loveu: Waszko a kiedy nasze:cool3: Quote
malawaszka Posted February 19, 2006 Author Posted February 19, 2006 Pysi wichura jest całkiem blisko mojej :cool3: więc ni będzie tak źle :p razem a jakoby osobno :lol: Boluś wędrowniczek w torze bobsleyowym :evil_lol: z każdej strony i na dwóch łapkach :lol: a Luna "skrótami" :cool1: Quote
Recommended Posts