Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='JankaBezZiemii']no to bym musiała wziąć bachorki - nie wiem czy zniesiecie :diabloti:[/QUOTE]

najwyżej zamkniemy w bunkrze :evil_lol:
wcześniej dałaś propozycję zabrania mnie ze Zgrają :oops:

Posted

[quote name='wilczy zew']najwyżej zamkniemy w bunkrze :evil_lol:
wcześniej dałaś propozycję zabrania mnie ze Zgrają :oops:[/QUOTE]

i podtrzymuję :loveu:

[quote name='ania0112']jbz tak z ciekawosci jakiej wielkosci masz autko?[/QUOTE]

mam rodzinne kombi ale mam też perspektywy no więkciejsze jeśli potrzeba będzie ;)

[quote name='WATACHA']rodzinne kombi[/QUOTE]

ano :)

Posted

[quote name='JankaBezZiemii']no to bym musiała wziąć bachorki - nie wiem czy zniesiecie :diabloti:[/QUOTE]

Pewnie,że zniesiemy tylko przyjedź.:lol:

Dziewczyny,które będą nocować.Zorganizujcie jakieś koce,materace itp.,bo Monia na nas nie nastarczy.;)

Posted

[quote name='Margi']

Dziewczyny,które będą nocować.Zorganizujcie jakieś koce,materace itp.,bo Monia na nas nie nastarczy.;)[/QUOTE]

Jadę z namiotem,materacem i śpiworem. Potrzebuję tylko łazienki :lol:

Posted

[quote name='wilczy zew']Jadę z namiotem,materacem i śpiworem. Potrzebuję tylko łazienki :lol:[/QUOTE]
Ja tez jadę z namiotem, materacem, śpiworem. Ale nawet w zasadzie nie potrzebuję łazienki.

Posted

ja nie wiem co Wy z tymi namiotami :mdleje: przecież u nas jest góra - są tam pokoje 2 (co prawda nie są zrobione i są surowe, a do tego zastawione milionami pudeł bazarkowych :oops: ) ale spokojnie można tam spać, no i na dole też jest trochę miejsca - może szału nie ma, ale dajcie spokój z namiotami; w tym roku chyba się nie uda żeby rodzice wyjechali gdzieś :lol: ale nasza część domu jest do dyspozycji

Posted

[quote name='Pysia']Teraz powinno nastąpić pytanie, czy są tam jacyś przystojniacy w sąsiednich gospodarstwach. Jak są, to ja też namiot biorę hahah[/QUOTE]

Trzeba rozsiać informację, że piękne dziewczyny w nocy z tego na ten... będą spędzały czas tu i tu, a los już wszystkim pokieruje:loveu:

Posted

[quote name='JankaBezZiemii']przystojniacy odbiegną z wrzaskiem jak się zorientują że damy nadobne jedna w jedną walnięte i otoczone wianuszkiem psów :diabloti:[/QUOTE]

przynajmniej popatrzymy na pracujące mięśnie jak będą uciekać:evil_lol: