ania0112 Posted May 13, 2014 Posted May 13, 2014 [quote name='Saththa'] MIlutka no nie powiem :)[/QUOTE] hahah miałam na myśli, ze brzmiała na zmartwioną! a ty już jakieś mi tutaj insynuacje! o super ten czeski, zrozumiałam ze zmiana na piatek bo był zajęty termin ale tego czegoś pośrodku wyjaśniającego nie zrozumiałam no ale sens jest najważniejszy :) Quote
Saththa Posted May 13, 2014 Posted May 13, 2014 [quote name='Pink']U mnie zaginiecie psa polega na tym, ze pies zostaje zawachany przy sciezce i dopiero po czasie kapuje sie, ze my jestesmy juz daleko - a ja z uporem maniaka, chce zeby psy nauczyly sie same pilnowac. Albo biegaja dwa wariaty Kolo nas i naraz wydzieraja do przodu i jak widze, ze sa juz dalej niz ja bym chciala, to odwracam sie - ciagne TZ-ta w druga strone i ide spowrotem - a TZ ciagle zerka i gada - no nie biegna, no zobacz nie biegna, nie zauwazyly ze nas juz nie ma, no zgubia sie i sieje tylko panike. A nie daj Boze jak go w krzaki zaciagne i psy przebiegna Kolo nas, bo nie zauwaza :evil_lol:[/QUOTE] tia z moim jamnikiem tak zrobiłam... wyrwał mi w strone domu a ja dawaj w druga stronę... i wołałam go wołałam... w koncu musiałam odpuścić i zawrócic i biec za nim... koniec końców dopadłam go pod domem, dwa razy przebiegł przez ulicę :shake: Quote
marako Posted May 13, 2014 Posted May 13, 2014 Termin nie był chyba zajęty, ale dr w tym terminie jest poza kliniką, co pani przeoczyła rezerwując tę środę. (chyba tak to miało być? nie kumam po czesku...) Quote
Saththa Posted May 13, 2014 Posted May 13, 2014 [quote name='malawaszka']aaa bu - kciuki jednak w piątek bo "Dobrý den omlouvám se, ale nevšimla jsem si ,že v termín, který jsem vám nabídla, je Dr. Novák mimo kliniku. Mohu vám nabídnout nový termín v pátek 23.5.2014 na 11.30?" :lol: do piątku nauczę się Czeskiego :lol:[/QUOTE] Marako- google tłumacz mówi jak Ty :) [QUOTE][QUOTE]Witam Przepraszam, ale nie zauważyłem, że w czasie, który mam oferowanych jest dr Smith poza kliniką. Mogę zaoferować Państwu nowy termin w piątek, 23 maja 2014 r. 11.30?[/QUOTE][/QUOTE] Quote
malawaszka Posted May 13, 2014 Author Posted May 13, 2014 dr Smith hahaha :roflt: google tłumacz RULEZ :evil_lol: Quote
furciaczek Posted May 14, 2014 Posted May 14, 2014 [quote name='malawaszka']dr Smith hahaha :roflt: google tłumacz RULEZ :evil_lol:[/QUOTE] Google wie lepiej do kogo jedziesz:evil_lol: Quote
Saththa Posted May 14, 2014 Posted May 14, 2014 [quote name='malawaszka']dr Smith hahaha :roflt: google tłumacz RULEZ :evil_lol:[/QUOTE] heheheheheheh nawet nie zwóricłam uwagi:) Quote
WATACHA Posted May 14, 2014 Posted May 14, 2014 [quote name='malawaszka']dr Smith hahaha :roflt: google tłumacz RULEZ :evil_lol:[/QUOTE] :roflt::roflt::roflt: Quote
wilczy zew Posted May 14, 2014 Posted May 14, 2014 znowu to ogłoszenie.... [url]http://olx.pl/oferta/pies-sznaucer-bez-rodowodu-CID103-ID4YGXt.html#8ee231a740[/url] Quote
JankaBezZiemii Posted May 14, 2014 Posted May 14, 2014 [quote name='wilczy zew']znowu to ogłoszenie.... [URL]http://olx.pl/oferta/pies-sznaucer-bez-rodowodu-CID103-ID4YGXt.html#8ee231a740[/URL][/QUOTE] ,,przystosowany do spania na dworze" :angryy: cały czas mnie to wku....wia Quote
malawaszka Posted May 14, 2014 Author Posted May 14, 2014 jezu no... brakuje nam tymczasów :placz: Quote
Saththa Posted May 15, 2014 Posted May 15, 2014 [quote name='JankaBezZiemii'],,przystosowany do spania na dworze" :angryy: cały czas mnie to wku....wia[/QUOTE] jak ja bym ich przystosowała to by im się gorzej zrobiło. krwa mać. Quote
marako Posted May 15, 2014 Posted May 15, 2014 Na pewno też przystosowany do jedzenia zlewek z obiadu, do noszenia stada kleszczy na sobie - super pies bezobsługowy! Quote
Pysia Posted May 15, 2014 Posted May 15, 2014 [quote name='marako']Na pewno też przystosowany do jedzenia zlewek z obiadu, do noszenia stada kleszczy na sobie - super pies bezobsługowy![/QUOTE] A pewnie i przystosowany do pogryzień jak nie zgadzają sie z owczarkiem.... Nareszcie moja Zdzira dostała cieczki! Dorasta pannica :) Teraz nie wiem czy jej sensacje żołądkowe nie były tym spowodowane. Moja Zmorka jak była smarkata i dostawała cieczki to biegłam z nia do weta z dopalaczem bo zachowywała sie jakby była ciężko chora. Quote
3 x Posted May 15, 2014 Posted May 15, 2014 malawaszko spakowłaś się nad jeziorko? bo kratka w drodze :) mam nadzieje, że na jutro przyjdzie o12:03 była jeszcze w Warszawie Quote
malawaszka Posted May 15, 2014 Author Posted May 15, 2014 [quote name='3 x']malawaszko spakowłaś się nad jeziorko? bo kratka w drodze :) mam nadzieje, że na jutro przyjdzie o12:03 była jeszcze w Warszawie[/QUOTE] jak będzie lało tak jak zapowiadają to jeziorko przyjedzie do nas :evil_lol: dzięki i czekam na nr konta:cool3: Quote
JankaBezZiemii Posted May 15, 2014 Posted May 15, 2014 [quote name='malawaszka']j[U][B]ak będzie lało tak jak zapowiadają [/B][/U]to jeziorko przyjedzie do nas :evil_lol: dzięki i czekam na nr konta:cool3:[/QUOTE] a teraz leje? moje dzecię na wycieczce 5-dniowej koło żywca jest ... wczoraj dzwoniła i mówiła że zmokli strasznie :( jak jest dziś? coś się przeciera czy leje ciurkiem? ale im się pogoda trafiła :-( Quote
malawaszka Posted May 15, 2014 Author Posted May 15, 2014 do niedawna było ok, teraz leje, a koło Żywca podejrzewam, że jest gorzej :shake: Quote
JankaBezZiemii Posted May 15, 2014 Posted May 15, 2014 [quote name='malawaszka']do niedawna było ok, teraz leje, a koło Żywca podejrzewam, że jest gorzej :shake:[/QUOTE] u nas leje chwilami za to wiatr urywa łeb - biedne dzieciaki tak czekały na wyjazd a tu taki syfilis pogodowy Quote
malawaszka Posted May 15, 2014 Author Posted May 15, 2014 no masakra... wieje strasznie pewnie wszędzie Quote
danyww Posted May 15, 2014 Posted May 15, 2014 "Uwielbiam" naszą Służbę Zdrowia. :angryy: Dzisiaj czekałam w kolejce na wizytę u kardiologa 6 godzin :placz: Quote
malawaszka Posted May 15, 2014 Author Posted May 15, 2014 ja pierdziele... to się można nerwowo wykończyć ... w kolejce do kardiologa :mdleje: Quote
danyww Posted May 15, 2014 Posted May 15, 2014 [quote name='malawaszka']ja pierdziele... to się można nerwowo wykończyć ... w kolejce do kardiologa :mdleje:[/QUOTE] ..i żeby nie było; to byłam zapisana już rok temu. A teraz nie mógł mnie wpisać do systemu bo następna wizyta byłaby dopiero w styczniu [B]2016[/B] ..a poza systemem w październiku tego roku. A ja qrna cały czas muszę być pod kontrolą bo czeka mnie operacja zastawki. A to wszystko w Śląskim Centrum Chorób Serca w Zabrzu :shake: Quote
Recommended Posts