Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Saththa']

MIlutka no nie powiem :)[/QUOTE]

hahah miałam na myśli, ze brzmiała na zmartwioną! a ty już jakieś mi tutaj insynuacje!

o super ten czeski, zrozumiałam ze zmiana na piatek bo był zajęty termin ale tego czegoś pośrodku wyjaśniającego nie zrozumiałam no ale sens jest najważniejszy :)

Posted

[quote name='Pink']U mnie zaginiecie psa polega na tym, ze pies zostaje zawachany przy sciezce i dopiero po czasie kapuje sie, ze my jestesmy juz daleko - a ja z uporem maniaka, chce zeby psy nauczyly sie same pilnowac. Albo biegaja dwa wariaty Kolo nas i naraz wydzieraja do przodu i jak widze, ze sa juz dalej niz ja bym chciala, to odwracam sie - ciagne TZ-ta w druga strone i ide spowrotem - a TZ ciagle zerka i gada - no nie biegna, no zobacz nie biegna, nie zauwazyly ze nas juz nie ma, no zgubia sie i sieje tylko panike.
A nie daj Boze jak go w krzaki zaciagne i psy przebiegna Kolo nas, bo nie zauwaza :evil_lol:[/QUOTE]

tia z moim jamnikiem tak zrobiłam... wyrwał mi w strone domu a ja dawaj w druga stronę... i wołałam go wołałam... w koncu musiałam odpuścić i zawrócic i biec za nim...

koniec końców dopadłam go pod domem, dwa razy przebiegł przez ulicę :shake:

Posted

Termin nie był chyba zajęty, ale dr w tym terminie jest poza kliniką, co pani przeoczyła rezerwując tę środę. (chyba tak to miało być? nie kumam po czesku...)

Posted

[quote name='malawaszka']aaa bu - kciuki jednak w piątek bo "Dobrý den omlouvám se, ale nevšimla jsem si ,že v termín, který jsem vám nabídla, je Dr. Novák mimo kliniku. Mohu vám nabídnout nový termín v pátek 23.5.2014 na 11.30?" :lol: do piątku nauczę się Czeskiego :lol:[/QUOTE]

Marako- google tłumacz mówi jak Ty :)

[QUOTE][QUOTE]Witam Przepraszam, ale nie zauważyłem, że w czasie, który mam oferowanych jest dr Smith poza kliniką. Mogę zaoferować Państwu nowy termin w piątek, 23 maja 2014 r. 11.30?[/QUOTE][/QUOTE]

Posted

[quote name='wilczy zew']znowu to ogłoszenie....
[URL]http://olx.pl/oferta/pies-sznaucer-bez-rodowodu-CID103-ID4YGXt.html#8ee231a740[/URL][/QUOTE]

,,przystosowany do spania na dworze" :angryy: cały czas mnie to wku....wia

Posted

[quote name='JankaBezZiemii'],,przystosowany do spania na dworze" :angryy: cały czas mnie to wku....wia[/QUOTE]

jak ja bym ich przystosowała to by im się gorzej zrobiło.

krwa mać.

Posted

[quote name='marako']Na pewno też przystosowany do jedzenia zlewek z obiadu, do noszenia stada kleszczy na sobie - super pies bezobsługowy![/QUOTE]
A pewnie i przystosowany do pogryzień jak nie zgadzają sie z owczarkiem....

Nareszcie moja Zdzira dostała cieczki!
Dorasta pannica :)
Teraz nie wiem czy jej sensacje żołądkowe nie były tym spowodowane. Moja Zmorka jak była smarkata i dostawała cieczki to biegłam z nia do weta z dopalaczem bo zachowywała sie jakby była ciężko chora.

Posted

malawaszko
spakowłaś się nad jeziorko?
bo kratka w drodze :)
mam nadzieje, że na jutro przyjdzie
o12:03 była jeszcze w Warszawie

Posted

[quote name='3 x']malawaszko
spakowłaś się nad jeziorko?
bo kratka w drodze :)
mam nadzieje, że na jutro przyjdzie
o12:03 była jeszcze w Warszawie[/QUOTE]

jak będzie lało tak jak zapowiadają to jeziorko przyjedzie do nas :evil_lol:
dzięki i czekam na nr konta:cool3:

Posted

[quote name='malawaszka']j[U][B]ak będzie lało tak jak zapowiadają [/B][/U]to jeziorko przyjedzie do nas :evil_lol:
dzięki i czekam na nr konta:cool3:[/QUOTE]

a teraz leje?
moje dzecię na wycieczce 5-dniowej koło żywca jest ... wczoraj dzwoniła i mówiła że zmokli strasznie :( jak jest dziś? coś się przeciera czy leje ciurkiem?
ale im się pogoda trafiła :-(

Posted

[quote name='malawaszka']do niedawna było ok, teraz leje, a koło Żywca podejrzewam, że jest gorzej :shake:[/QUOTE]

u nas leje chwilami za to wiatr urywa łeb - biedne dzieciaki tak czekały na wyjazd a tu taki syfilis pogodowy

Posted

[quote name='malawaszka']ja pierdziele... to się można nerwowo wykończyć ... w kolejce do kardiologa :mdleje:[/QUOTE]

..i żeby nie było; to byłam zapisana już rok temu. A teraz nie mógł mnie wpisać do systemu bo następna wizyta byłaby dopiero w styczniu [B]2016[/B] ..a poza systemem w październiku tego roku. A ja qrna cały czas muszę być pod kontrolą bo czeka mnie operacja zastawki.

A to wszystko w Śląskim Centrum Chorób Serca w Zabrzu :shake: