Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='AnkaG']Ale fajnie się ogląda wsie psiaki :) Cudne wsie :)[/QUOTE]

to zaledwie 1/3 moich :D a teraz żałuję, że nie wzięłyśmy na smycze wszystkich i nie zrobiłyśmy grupowej foty :evil_lol: 12 sztuk by było :lol:

Posted

[quote name='JankaBezZiemii']pięknie :loveu: i masz rację - ta mała to lamacz serc :iloveyou:

a jak się ma Agent? on jest teraz w mieście? napisz coś bo on taki troszkę mój :oops:[/QUOTE]

no w takim mieście, nie mieście - JOAPG mieszka na obrzeżach Wawy - to mieszkanie z ogródkiem więc super, zachowuje się bardzo dobrze, osikał tylko jedno krzesło wczoraj jak wszedł, bardzo karny, posłuszny, musi się nauczyć chodzenia na smyczy, bawi się zabawkami, bawi się z Mesią, za którą chodzi jak cień :lol: Aśka go zmierzyła i ma 52 cm w kłebie więc taki kurdupel chyba ciut mniejszy nawet niż Mondy bo u niego mi wyszło 55 cm. Zaraz wrzucę fotki jakie dostałam mmsem :)

Posted

[quote name='malawaszka']no w takim mieście, nie mieście - JOAPG mieszka na obrzeżach Wawy - to mieszkanie z ogródkiem więc super, zachowuje się bardzo dobrze, osikał tylko jedno krzesło wczoraj jak wszedł, bardzo karny, posłuszny, musi się nauczyć chodzenia na smyczy, bawi się zabawkami, bawi się z Mesią, za którą chodzi jak cień :lol: Aśka go zmierzyła i ma 52 cm w kłebie więc taki kurdupel chyba ciut mniejszy nawet niż Mondy bo u niego mi wyszło 55 cm. Zaraz wrzucę fotki jakie dostałam mmsem :)

kurdupel to znaczy co? ;)
jest świetny - mówiłam że wesoły i grzeczny :loveu: i że ciągacz ;)

a na stoły włazi czy nie?
obrzeża? z której strony? może gdzieś blisko go mam?

Posted

próbował zaglądać na blat, ale szybko kuma - bystry chłopak jest i wystarczają mu korekty słowne i obecność MEsi :lol: mieszkają po prawej stronie Wisły - raczej nie Twoje okolice bo Aśka mówiła, że koło 50 km ma do hotelu więc raczej nie Twoje okolice - kołacze mi się w głowie, że to była Białołęka, ale ja jak zwykle mam problem z tymi dzielnicami :splat: do dziś się motam jak mam ludziom mówić gdzie mieszka np WATACHA :D

Posted

[quote name='malawaszka']to zaledwie 1/3 moich :D a teraz żałuję, że nie wzięłyśmy na smycze wszystkich i nie zrobiłyśmy grupowej foty :evil_lol: 12 sztuk by było :lol:[/QUOTE]

Następym razem koniecznie.... ale bez rudego by nie psuła foty.... chociaz to moze było by dobre zdjęcie do jej adopcji " wszystkie psiaki są takie same ale ruda, to wyjątkowy pies, specjalnie dla Ciebie" :lol:

Posted

[quote name='ania0112']Następym razem koniecznie.... ale bez rudego by nie psuła foty.... chociaz to moze było by dobre zdjęcie do jej adopcji " wszystkie psiaki są takie same ale ruda, to wyjątkowy pies, specjalnie dla Ciebie" :lol:

hahaha dobre :klacz:

Posted

Chciałam Wam rzec, że jesteście rasistkami :mad:
Już wiem, dlaczego o mnie nie pomyślałyście wczoraj- bo Zdzira to nie sznup FOCH!
A ruda dawno by znalazłam dom, gdyby Monika jej nie oczerniała ;P

Posted

Tak tak to właśnie dlatego :p
No watacha poleca zaakceptownie psa i wtedy będzie dom ale Monika nie potrafi się przemóc :evil_lol:
Wczoraj był telefon to ruda - pani pytała tylko czy monika dowozi psiaka... normalnie też bym olała taki telefon ale w przypadku rudego to zaoferowałam jej ze z nią pojadę :diabloti:

Posted

[quote name='Pysia']Chciałam Wam rzec, że jesteście rasistkami :mad:
Już wiem, dlaczego o mnie nie pomyślałyście wczoraj- bo Zdzira to nie sznup FOCH!
A ruda dawno by znalazłam dom, gdyby Monika jej nie oczerniała ;P

chyba nigdy nikt się z tym nie krył :evil_lol:

a Rudej nie oczerniam bo nawet mi ludzie nie dają szansy bo NIE DZWONIĄ! a w ogłoszeniach nie ma złych rzeczy :p

Agent - mimo wafelków na stole tiruriruuu woli pluszaka :loveu:

Posted

[quote name='Pysia']Serio?
Jestem sfochana. Nie lubie rasistów FOCH![/QUOTE]

pitu pitu "nie lubię rasistów" a sama to tylko niufy najlepsze, a teraz że puliki :turn-l: fochy w kieszeń :eviltong: qwoli ścisłości to to zacytowane zdanie tyczyło się tylko tego, że jesteśmy rasistami, a nie że dlatego nie pomyślałyśmy o Tobie i Zirze bo to za daleko posunięta interpretacja! :nono:

[video=facebook;771499309548346]https://www.facebook.com/photo.php?v=771499309548346&set=vb.106101606088123 &type=2&theater[/video]

Posted (edited)

no ja tez go nie widze...:placz: ale jezeli to ten z bryzą to powiem tylko, że świetnie podskakuje! a ruda straciła Inke i znowu cierpi biedny Drops...

Edited by ania0112
Posted

[quote name='malawaszka']pitu pitu "nie lubię rasistów" a sama to tylko niufy najlepsze, a teraz że puliki :turn-l: fochy w kieszeń :eviltong: qwoli ścisłości to to zacytowane zdanie tyczyło się tylko tego, że jesteśmy rasistami, a nie że dlatego nie pomyślałyśmy o Tobie i Zirze bo to za daleko posunięta interpretacja! :nono:

[/QUOTE]
E no. Niufy są najcudowniejsze - moje :loveu: Stabilnośc charaketu jest niesamowita.
Puli... Niesamowite psy dla ludzi, którzy robią wszystko aby nie wpaść w depresje ;) Najradośniejsze na świecie :loveu:
Ale ogólnie ja już wiem, że każdy pies jest cudny :loveu: Trochę lat mi to zajęło ;)

Posted

[quote name='Pysia']E no. Niufy są najcudowniejsze - moje :loveu: Stabilnośc charaketu jest niesamowita.
Puli... Niesamowite psy dla ludzi, którzy robią wszystko aby nie wpaść w depresje ;) Najradośniejsze na świecie :loveu:
Ale ogólnie ja już wiem, że każdy pies jest cudny :loveu: Trochę lat mi to zajęło ;)

haha ja nie wiem, że każdy pies jest cudny - dlatego mam w domu same rasowce :evil_lol:

a jak tamten film się nie wyświetla to wstawiam inny :lol:
http://youtu.be/g60fY_7T15I

[video=youtube_share;g60fY_7T15I]http://youtu.be/g60fY_7T15I[/video]

Posted

Czy ja tutaj nie pisałam, że szczeniakom mówimy stanowczo NIE?
Pisałam!
Mam w domu COŚ - licho wie co. W każdym razie ma zęby mleczne... Zaraz oszaleję!